הקשר בין הומוסקסואליות לטרנסקסואליות

salsa20

New member
בטוחה ב 100% לגבי יגאל רביד. פעם, כשהייתי

רווקה היה לי חבר מאוד קרוב, ממש חבר נפש שהיה הומו והיה מעודכן ומקושר לכל החברה בתל אביב והוא סיפר לי על יגאל רביד שהיה עם חבר שלו, ולאחר מספר שנים שוב הכרתי בחור הומו אחר שהתחברנו וגם הוא ידע על יגאל רביד. (תחפשי בגוגל ותמצאי)
וכמובן שגם אני דיברתי רק על סוג מסויים של הומואים שהיו יכולים בקלות להפוך לאישה, אבל ברור שלא כולם, אלא חלק מסויים.
אני אחפש לך את הקישור.3347

צופה121

New member
ובכן נאדה כמו כל דבר בחיים אין שחור לבן...

אני נשית "קיצונית" מבחינת אופי ועוד,ובכל זאת לא נמשכת ב-כ-ל-ל לגברים (להיפך. מתעבת אותם)

hatzilonit

Member
מנהל
יגאל רביד בדיוק הרצא על גאווה בתקשורת

במרכז הגאה בת"א ...

קישור פה

Ellianne

New member
אתן מודעות לכך שהם פשוט ג'נדרקוויר?

יש בתפוז פורום כזה, אם בא לכן לבקר. ההתחבטות הזאת בין המגדרים מאוד אופיינית להם.

שוב, טרנססקסואליות זה די ברור ומוחלט ברגע שמבינים את ההרגשה. אולי להומואים נשיים רבים, המחשבה חולפת בראש אבל לדעתי הם רחוקים מלהיות טרנסיות או ב"פוטנציאל" לטרנסית.

גם לי היה ידיד הומו נשי שפתאום לפתע נזכר שהוא רוצה להיות אישה בדיוק אחרי שסיפרתי לו שהתחלתי לקחת הורמונים. הוא התלהב מזה כאילו מינימום הוא בעצמו התחיל לקחת הורמונים. הפלא ופלא, אחרי שלושה חודשים, זה עבר לו, כבר לא רוצה להיות אישה.

אני דווקא ממש מצליחה לראות הבדל משמעותי בין הומואים נשיים שהם סתם הומואים נשיים עם מחשבות מזדמנות על היותם אישה לבין טרנסיות שהיו הומואים נשיים.

נאדה1

New member
מה ההבדל ביניהם ?

למעט הלבוש והחלטה לגבי איך הם יתפסו בעיני החברה ?(באיזה בגדים ילכו , באיזה לשון שידברו אליהם וכו' ) ? מה ההבדל "המשמעותי" לטענך באישיות בין 2 הדוגמאות האלה?

Ellianne

New member
זה ישמע מגוחך

סתם הומואים נשיים VS הומואים נשיים שהם טרנסיות (לפי או אחרי התהליך)

אבל ההבדל הכי גדול שאפשר לראות זה בעניים. אצל הומואים נשיים שהם טרנסיות (בין אם לפני או אחרי התהליך) אפשר ממש לראות את הסבל והמצוקה בעיניים שלהם, אפשר לשמוע אותם צועקים "הצילו תוציאו אותי מהגוף הזה", הסבל והסלידה מהגוף מאוד ניכרת. מנגד, אצל הומואים שהם סתם נשיים, אפשר רק לראות שהם מבולבלים מהחיים, אבל זה די ברור שתוך כמה דקות זה יעבור להם. כל ה"כן בא לי, לא בא לי, אני אישה, אני גבר נשי, נוח לי ככה, טוב לי ככה" - כל התסביכים האלה באמת מזעריים וברור לכולם שבסוף הם יבחרו לחיות כגברים.

כמובן שגם הומואים נשיים שהם טרנסיות, עברו לא מעט תסביכים ובילבולים עם עצמם, רק שאצלם זה היה הרבה יותר אמוציונאלי, לא משהו רגעי והתשובה הייתה ברורה, פשוט לא ידעו מה לעשות איתה. לעמתם, אצל הומואים שהם סתם נשיים, ההתחבטות הזאת היא הרבה יותר מתונה (את לא תשמעי מהם - "אני מעדיף להתאבד מאשר לחיות כגבר"), רגעית (אחרי כמה ימים זה פתאום "חולף" להם) ואין להם מושג מה הם רוצים מעצמם ולא מצליחים למקם את עצמם בסקאלה המגדרית.

אני עוד לא שמעתי טרנסית אומרת "אה, בעצם טוב לי עם הגוף הזה" כמו ששמעתי הרבה הומואים שהם סתם נשיים אומרים.

עוד הבדל אפשר לראות בשפת גוף, הומואים שהם סתם נשיים יותר פתוחים ומשוחררים בתנועות גוף שלהם. הומואים נשיים שהם טרנסיות (במיוחד לפני תהליכים) הרבה יותר סגורים ומופנמים, כאילו מתביישים בגוף שלהם ומעדיפים להחביא אותו מהחברה.

יש עוד מלא הבדלים וניואנסים שאפשר לשים לב אליהם.

נאדה1

New member
זה בכלל לא נשמע מגוחך

דווקא עכשיו הבנתי הרבה יותר מה את אומרת מאשר מקודם שסתם תקפת.
ודווקא עניין אותי לקרוא את ההבחנה שלך הפעם, וגם הבנתי הרבה יותר למה התכוונת במה שרשמת כאן, זה היה מעניין ויפה וניתוח הרגשה/פנימיות יפה.

chezygirl

New member
אין שום קשר בין הומוים לנשיות .

הומו יכול להיות נשי או גברי כמוא שבחור סטרייט יכול להיות נשי או גברי כמוא כול אדם אחר ביקום ...
זה שהומו הוא נשי לא עושה אותו טרנסקסואל .ולא שבחור סטרייט נשי לא עושה אותו טרנסקסואל ..
דיון מטופש ומגוחך למי שהיא שלא בדיוק מבינה מה זה מיגדר ..

נאדה1

New member
זה דיון מטופש למי שלא מבין שמגדר

הוא לא דבר שהוא שחור ולבן.
אני למשל לא רואה הומו נשי בתור גבר - וגם נראה לי שהומו נשי לא רואה את עצמו ממש בתור "גבר", כך שהוא קרוב מאוד לטרנסקסואליות מבחינת הפנימיות שלו, זה שהוא לבוש בבגדי "גבר" לא עושה אותו כזה והחברה לא בנויה רק מ"גבר" ו"אישה" ועל זה בעיקרון היה הדיון רק שאתן נהנות להגיד שהוא מטופש במקום פשוט לא להגיב אם לא בזין שלכן.

chezygirl

New member
אז מה זה הומו נשי , גברתי

אז מה זה הומו נשי , גברתי
גנדרקוויר?? לא לא חושבת
ג'נדר פלויד ?? לא ממש לא
אישה טרנסקסואלית ?? אין סיכוי הוא מיזדה כגבר WTF
א-מגדריים ?? לא חושבת
ביג'נדר או פאנג'נדר ?? וואוו זה ממש לא...
וכו..
הוא קודם כל בן אדם אחר כך נימשך לגברים ומגדיר את אצמו הומו וזה שהוא מגדיר את אצמו הומו עושה אותו גבר שנימשך לגברים ..
אין לזה שום קשר למיגדר אם הוא נשי או לא , אילה אם הוא מגדיר את אצמו באחד הזוהויות מיגדר השונות.

ואני ממש מיתנצלת כי התפיסה המיגדרית שלי מעוד בינרית שהוא שחור ולבן ... WTF!!!
רק אני ... >___<

טלייי1988

New member
עלק הומו נשי אין דבר כזה הומו נשי

הומו זה הומו ואים הוא מרגיש נשי כמו אישה אז שיתחיל בתהליך של שינוי מין מזה הומו נשי חחחחחח חחח הומו נשי חחחחח זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי חחח

יש הומו נשי

שנוח לו בגוף שלו אבל הוא מתנהג קצת יותר נשי (אוחצ׳ות למיניהם). זה לא אומר שעכשיו הוא רוצה לעשות בהכרח ניתוח לשינוי מין.

salsa20

New member
קראתי הרבה חומר באנגלית על דיספוריה מגדרית

של ילדים, כי בעברית אין מספיק מאמרים ומידע בנושא על דיספוריה מגדרית בילדים.
ולפי מחקרים, כ-80% מהילדים שמאובחנים כבעלי דיספוריה מגדרית הופכים להיות בבגרותם גברים הומוסכסואליים.
וכל השאר (20%) חלקם הופכים בבגרותם לטרנסג'נדרים וחלקם הופכים לסטרייטים.
המחקר הזה, נאדה1, מחזק את מחשבותייך, לפי דעתי.

CHANEL88

New member
יש קשר בין מין ומגדר. השאלה היא מה עוצמתו...

משום מה, נעדרה מהדיון הזה העובדה הכל כך פשוטה ש: רוב הגברים הסיסג'נדרים (שחשים גברים במידה רבה) נמשכים לנשים סיסג'נדריות (שחשות נשים במידה רבה) וההיפך.

אם כן, הקשר בין משיכה מינית למגדר לפחות בציבור ההטרו-נורמטיבי הוא ברור יותר אם כי לא מוחלט. הוא די ברור למרות ש*בקצוות* הוא אינו ברור. למה כוונתי בקצוות? כל מי שלא סיסג'נדר ו\הטרוסקסואל. חשוב להבין את זה ולא לצאת בדוגמות על גבול הפנאטיות ש: "אין קשר בין מין למגדר". יש קשר אך הוא לא מוחלט. זו תהיה הגדרה נכונה יותר.

ישלי תאוריה

שבעודנו עוברים ברחם, אמורה להיות חלוקה מסויימת של הורמונים נקביים וזכריים... במקרים מזויימים החלוקה לא עובדת כשורה והוולד מקבל מאפיינים ואישיות יותר נשיים/גבריים בהתאם למינו הביולוגי.
ככל שהחלוקה משובשת יותר ככה הוולד יצא עם תכונות אופי שיותר מאפיינות את המין השני.
ידוע שיש 10% הומואים ולסביות באוכלוסיה ואילו 1% טרנסקסואלים, וההשערה שלי היא שיש 10% סיכוי להפרעה בחלוקה שכן תיצור וולד עם משיכה לגברים או לחילופין מאפיינים נשיים או שניהם, וכן ככל שהחלוקה יותר משובשת ככה מתקרבים יותר לאחוז האחד, והוולד בעצם נולד עם מוח של המין השני באופן מוחלט.
ככה שהמקרים להיוולדות טרנסקסואל יותר נדירים, אבל כנראה נוצרים מאותם הגורמים להומוסקסואליה, עודף או חוסר הורמונים מסויימים בתקופת העברות.
אבל זו רק תאוריה. אל תתפסו אותי במילה... עדיין יש טרנסיות לסביות וטרנסית הומואים, וזה אולי כי חלקים מאוד ספציפיים בנוח הושפעו מהורמונים מסויימים...

נאדה1

New member
מחזקת את התאוריה שלך

נשמעת האמת סבירה מאוד - שתכונות נשיות יבואו לרוב ביחד עם משיכה למין מסויים כתוצאה מעודף אסטרוגן.
זו גם בדיוק הטענה שלי שגם היא מבוססת על כמה מחקרים(למרות שיש המון מחקרים סותרים) שקובעים כי הומוסקסואלים חשופים לרמות גבוהות יותר של אסטרוגן במהלך ההריון מאשר סטרייטים, כנ"ל לגבי טרנסקוסאליות(עודף אסטרוגן), לי זה פשוט גם מסתדר שאני יוצאת מכירה ורואה אנשים שהם כאלה ויכולה להבין את ההגיון במחקר מכיוון שהוא נראה גם בשטח עפ"י דעתי.

ronity18

New member
,תראו מה מצאתי

http://www.theage.com.au/national/it-takes-more-than-two-20130619-2oj8v.html

ronity18

New member
אני חושבת שהרבה הומואים מבולבלים ברמה כלשהי

כלומר
הם מרגישים גברים כי יש להם טסטוסטרון גבוה (אין ככה או ככה זה קשת של גוונים עם מכנה משותף ועם "ועדת חריגים")
ושזה נמשך שנים רבות
ובין יום ליום מפרידה שינה
אז מתחילים לשכוח-אינהיביציה
שהיו ילדים
כנראה היו יותר נשיים
עובדה שיש מחקר ש80% מאלה שגילו דיספוריה מינית בילדות לא יהפכו להיות טראנסג'נדרים ומ20% מעטים יעשו שינוי מין-טראנסקסואלים
מה קרה בדרך?
כנראה שזה לא קל-יש חששות רבים בלבול וכושר הסתגלות
אל תשכחו
שאינטרנט מהיר יש מעט זמן ביחס לאורך ההיסטוריה
ולהרבה להט"בים עוד אין הרבה דוגמאות מוצלחות משינוי מין
כמה זמן יו-טיוב קיים?

koantin

New member
כל הפתיל הזה מריח מהומואים מבולבלים...

מבולבולים.

ronity18

New member