הקשר בין הומוסקסואליות לטרנסקסואליות

יש להבדיל בין משיכה נפשית לקשרים

נפשיים לבין משיכה מינית נטו שמקפלת בתוכה תפקיד גברי או נשי.

יש להבדיל בין משיכה נפשית לקשרים נפשיים לבין משיכה מינית נטו שמקפלת בתוכה תפקיד גברי או נשי.

יש לי חרדות מגברים, עויינות, הסתבכויות בקלות עם גברים וכל הבעיות האלה נפתרות בזכות המשיכה המינית שלי להיות בתפקיד נשי במיניות איתם, שאז הם אוהבים שאני כנועה במיטה ומשרתת אותם.
במילים אחרות, אין לי שום רצון להיות בקשרים עם גברים, גם לא להגיד להם "שלום ברחוב", ואפילו נשים מבוגרות שיש להן מבנה עצמות פנים מרובעות, גדולות גורמות לי לחרדה.
גם הפסיכיאטר יודע וגם הפסיכולוגית שלי כולם יודעים והם לומדים על טרנסג'נדריות ממני שמשקפת להם פחד מצורות גבריות (עצמות פנים גבריות, ריבועים חדים, צבעים שאינם רכים, צורות שאינן רכות) ושיוך של כל אלה לאלימות שהם עלולים להפעיל עלי ורעש פנימי.
המשיכה המינית אצלי היא לגברים בלבד ולא לגברים, והמשיכה המינית מתבטאת אצלי בצפיה בפורנו באינטרנט שבה אני צופה באישה שנהנת שמנצלים אותה הרבה צעירים כי זה נותן לי השראה לדמיין שאני היא הבחורה היפה שגברים עושים לה את זה, ואני מתגרה מהתפקיד הנשי הזה ולגבי הגברים מתגרה מהפין הגברי שלהם. מהנשים אני לא מתגרה מינית, אלא הם גורמות לי להשראה וכצינור שדרכו אני מרגישה את החוויה שלהן בגופן הרזה והנשי נחשקת ואהובה.

כאשר אני נפגשת עם גבר, תמיד הקשר מוביל מהר מאוד לסקס כי בתת המודע שלי אני מחפשת שהוא ינצל אותי, יביא את חברים שלו, ירוויח מגופי כסף כשאני בתפקיד הנשי כמובן, ותמיד זה מוביל לזה. הסקס אצלי הוא לא מתוך תשוקה מינית, אלא נובע מתוך צורך נפשי שלי להרגיש רצויה כאישה בעיני גברים שייתגרו ממני, שייהנו ממני ובכך יקבלו אותי כאישה, מחשפת להרגיש נחשקת כאישה ואפשר מגברים וזהו מה שעומד בלב התשוקה שלי לשרת בתפקידי הנשי את הפורקן המיני של הגברים.

לעומת זאת, לבנות, בכל גיל שהן נמצאות, יש לי צורך אמיתי נפשי בלהשתייך ושהן ייקבלו אותי אליהן, להתמסר אליהן, ואהבה חזקה אמיתי כמו אהבת תינוק לאימו, וכמו אהבה של הריאות לחמצן כך אני זקוקה לחברת בנות עם אופי רך שמגן עלי מאנשים עם אופי קשה ופוגעני, כי אני בנפשי ובתכונות שלי אני רכה ובנפש שלי אני בגיל חמש עדיין, אני ילדה בת 5 אמיתית, רכה ואני בורחת מאיפה שפוגעים ממני (גבריות שמאיימת עלי) ונוח לי לחיות באופי שלי כפי שאני, אז אני חיה חיי פרישות מאנשים כי אנשים מפחידים אותי ומרגישה מאויימת מאנשים.

הדוגמה האישית שלי ממחישה את ההבדל (בקיצוניות) בין משיכה מינית (שאצלי היא משיכה מינית נטו לאיברי מין גברים) לבין משיכה נפשית שהיא התאמה אישיותית ביני לבין אחרים כי אנשים שאינם תואמים לרכות שלי שלי מנקבים לי את הנפש ופוצעים לי את הנפש ללא הרף.

CHANEL88

New member
קוואנטינו, אין גבול לציניות שלך, הא?

אפשר גם לא להטיף למי שלא נראה לך. זה פורום תמיכה לא.נשים טרנס עם חוויות ורצונות\צרכים שלאו דווקא עולים בקנה אחד עם החוויות והרצונות\צרכים שלך.

תודה

koantin

New member
הפורום הזה נדפק...

השתלטו פה אוחצ'ות חולות ניתוחים וחסרות הבנת נקרא או כישורי כתיבה, קרוסדרסרים מחפשי זיונים, אנשים שמנסים להעמיד בכוח פני נשים כי הם לא מרגישים כך אך יש להם פטיש כזה ולכן מנסים לחפש בנרות תכונות סטריאוטיפיות שיהפכו אותם לנשים אם הם יעמידו פנים שיש להם אותן...

כמו ברחוב האוחצ'ות הפרחות משתלטות ועושות לכולנו שם רע.
אין דיונים רציניים ומעמיקים, הברחתן את הגברים הטרנס ברובם.

ומה זה "קוואנטינו"? שילוב של "קווין" ו"טרנטינו"?

CHANEL88

New member
קוואנטינו זה שם חיבה שהמצאתי לך :)

ו...אני מעניקה לך אותו במתנה גמורה :)

לגבי ה"שם רע" ש"הן" עושות לנו, ובכן, לא הן אשמות בכך. המשטר המגדרי שלא מאפשר יותר מאפשרות אחת להגדרת "אשה" הוא האשם. אני מקווה שאת לא חוטאת בטרנספוביה... כי זה נשמע מאוד כן. (גם לי לא הכי 'כיף' מהתדמית שנוצרת לנו בתקשורת ובדעת הקהל בכלל, אבל, אם אני אצא נגד חלק מחברי הקהילה הקטנה והחלשה שלי במקום לצאת נגד ה'כלא ההטרו-נורמטיבי', הרי שאני יורה לעצמי בראש).

דרך אגב, מי זה "הברחתן את הגברים הטרנס ברובם"? את מתכוונת גם אלי?

koantin

New member
המשטר הוא של האוחצ'ות.

הן ממשטרות התנהגות(פרחה פמית), לבוש(צמוד ו"סקסי"/זנותי), אילו הורמונים לקחת וניתוחים לעשות, מי לאהוב(גברים בלבד)...

טל(י) שהודה שהתחיל שינוי כי היה גבר הומו וחשק בסטרייט מחלקת ציונים למי שמעוניינת בנשים או גם בנשים, למי שלא לוקחת אותם הורמונים וניתוחים כמוה.
טל(י) זה פני הפורום כרגע, ואין לי חשק להיות יותר חלק מפורום קוקס-אוחצ' במתכונתו הנוכחית.

ביי.

למעלה