הראל מויאל וצילום ב-
אנשים

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ועוד משהו ../images/Emo58.gif

בקשר למה שאתה אומר על היופי של דניאל ועל היופי של ג'ואני וכו' השופטים אמרו שלג'ואני יש יותר יופי שיתאים לאירופה,יותר היי-פשן לוק. לדניאל יש לוק שהאמריקאים יותר יתחברו אליו וזה הרי ידוע שהאמריקאים מתחברים לדברים רדודים שטחיים וזבל טהור וזה בלי שום כוונה להעליב את דניאל. באמריקה לא הולך היי-פשן,אלא סטייל אחר לגמרי. טיירה בחרה בניקול כי היא רצתה היי-פשן לוק בעונה ה-5,בעונה ה-6 כמובן שהיא רוצה משהו אחר,הרי טיירה בכל זוכה מחפשת משהו אחר ולכן היא בחרה בדניאל בעונה ה-6. כולנו יודעים שהגיע לג'ואני לזכות. ועובדה שג'ואני יותר עובדת ומצליחה עכשיו בעולם האופנה ^^

../images/Emo58.gif חבל על הויכוח!

דניאל פי מיליון יותר יפה (מבחינת מבנה העצמות עור וכל בחינה בעצם) דניאל פי מיליארד יותר כריזמטית כשדניאל עומדת ליד ג'ואני לא מזיזים ממנה את העיניים אתה פשוט ממש התחברת לג'ואני וזה סבבה אבל עובדה שהשופטים ורוב האנשים מעדיפים את דניאל כי אי אפשר להתעלם מכל ה=נתונים שלה שהיא ממש טופ מודל! ולכן דניאל זכתה. לא קשור לזבל ולא שמא שבל זה נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך למה גו'אני לא זכתה וזה טיפה .. פאתט! :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif לא מתוק ../images/Emo58.gif

זה נשמע כאילו אתה משכנע את עצמך. יופי זה עניין של טעם. ורואים עובדות בשטח מי יותר מצליחה באירופה ועושה היי פשן ומי עושה מגזיני ילדים :) אני ועוד מיליון אנשים יותר התחברנו לג'ואני,זה אומר משהו על הכריזמטיות שלה,לא?:) ג'ואני הובילה כל מהלך העונה בסקר של CWTV ובהרבה מעבר לדניאל. וזה ידוע שרוב הצופים אוהבים יותר את ג'ואני. לכן את הכריזמטיות שאתה רואה על דניאל,רוב הקהל ראה על ג'ואני. רוב עובדי הדוגמנות ראו על ג'ואני,רוב הלקוחות. אמרתי את שלי D:

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ומיותר לציין שעכשיו גם טיירה וההפקה וכולם מסכימים שג'ואני הייתה צריכה לנצח, ולא דניאל.

"ברור ברור" ספויילר

בדיוק אתמול בערב טיירה וני''גל התקשרו אליך לבכות שדניאל ממש מכוערת והם היו צריכים לבחור בג'ואני LOLLLLLLLLLLLLL

NP16

New member
ועובדה ש../images/Emo58.gif

מי הייתה בבוטום פעמיים ומי בכלל לא?!?!?

אוי זה הטיעון הכי מטופש ששמעתי

נו באמת ולמה היא הייתה בבוטום פעמיים? בגלל המבטא תירוץ ממש מפגר כי עובדה שהמבטא לא השתנה עד לגמר פשוט נ'יגגל ומיס ג'יי ראו את היופי האלוהי של דניאל וכנראה שכנעו את טיירה שמבטא זה קשקוש בגרוש. וזה באמת ככה@! כי ראו איך העיניים של נייג'ל ומיס ג'יי נדלקו כל פעם שדיברו על דניאל כי אין מה לעשות היא היופי האמיתי@

ובקיצור חבל על הויכוחים אנשים!

דניאל הייתה הכי טובה פי מאה בערך מעל גו'אני וכל השאר ובגלל זה היא זכתה. אפילו גו'אני אמרה שניה אחרי שהפסידה : " הטוב ביותר ניצח" נו יותר מזה?? אין מה להוסיף. פשוט תקראו את מה שאפרת רשמה וזה מסכם את כל העונה.

Manga136

New member
רציתי לומר משהו אבל שיהיה... ../images/Emo142.gif

אתה ממילא לא תסכים להקשיב, אז מה הטעם?

מוזר שאתה מתווכח ומתווכח ספויילר

ואפילו לא ראית את הגמר.. יותר מצחיק מזה- אין! קודם תראה את הגמר את התמונות אחרי זה תחליט חח כאילו אתה רב על משהו שבכלל לא ראית לא שמעת וזה מראה שאתה עם דעה מראש וזה זכותך אבל לפחות אל תתווכח על דברים שאתה לא יודע ! --> וכשדניאל עושה את השביל באמצע מפזרת את השיער כלפי הכתפיים ושמה את העגילי חישוק הענקייםםםם סטייל ג'יילו אין יותר יפה ממנה !! :)

NP16

New member
אבל לא אמרתי שום דבר על הגמר.שיהיה

חוץ מזה אולי כן החלטתי לראות אותו בסוף?:)

NP16

New member
וש../images/Emo58.gif

לג'ואני יש יותר מעל 100 אלף איש במייספייס ברשימת חברים. זה משהו שלא קשור בעקרון,אבל זה מספר עצום,זה לא שנכנסו אליה 100 אלף לעמוד..אלא ברשימת חברים! וזה גדל מיום ליום.

../images/Emo58.gif

באמת חבל על הוויכוח כאילו זה הכי פאתטי בעולם! דניאל זכתה. נקודה סוף פסוק. היא הכי יפה והכי טובה. גם אם תשכנעו את עצמכם עם נתונים מכל העולם זה מיותר באמת! כאילו כמות המעריצים שלה באיזה אתר זה מה שקובע?? נו באמת. לא ברור לי למה כל כך קשה לפרגן ליפה האמיתית.. שז=כ=ת=ה. אבל וואטאבר היא זכתה וזה הכי משמח בעולם ג'ואני וכל השאר יכולים ללכת לחפש. ובלי שום קשר גו'אני מבחינתי היא ממש כמו קיילן הרבה רעש וצלצולים וכשמגיעים לתמונות בשטח אז המצב לא כזה טוב. לא משנה. דניאלללללל:)*))))::):):):):) [אם הגעתי למצב להגיד שהיא הרבה יותר יפה מניק זה סוג של שיא חחח ]

דודצוק

New member
=\ *אולי יהיו פה כמה ספוילרים.. O:

למה אתם רבים כלכך הרבה על זה? דניאל זכתה.. היה בה משהו שבג'וני לא היה, וכל זוכה אומרים שהיא לא ראויה, בעצם הענין שהיא זכתה.. אנשים אחר כך מחפשים תירוצים.. =\ ג'וני ודניאל מאוד מצליחות אחרי התוכנית דניאל עושה קפיינים גדולים לאיפור, כי היא כבר פרצה ג'וני עושה תמונות סטילז ובונה פורטופוליו כי ג'וני רוצה לפרוץ.. שתיהן מאוד יפות, אם דניאל זכתה זה אומר שהיה בה משהו מיוחד.. שהבדיל אותה מג'וני, וגרם לה לנצח!

למעלה