הראל מויאל וצילום ב-
אנשים

אם תשלח לי תמונות של דניאל ספויילר

מקמפיינים לאיפור אחרי התוכנית אני ממש יודה לך כאילו אין הפנים שלה נולדו לדגמן איפור!!! והכי הכי הכי אני מחכה לתמונה שלה עם טיירה זאת בטח התמונה הכי יפה EVER

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

'דניאל זכתה. נקודה סוף פסוק. היא הכי יפה והכי טובה.' בוא נחליף רגע את דניאל בנאימה במשפט. זה באמת אומר שנאימה הכי יפה והכי טובה?גיב מי א ברייק. הוכחתי את טענותיי. טיירה מנפה בחורות כ"כ מוצלחות על ימין ועל שמאל,רק כדי לשמור על האינטרס שלה בתוכנית. אני באמת לא מתכוון להמשיך עם הויכוח המטופש הזה. יופי הוא בעיני המתבונן. אני בטוח שטוויגי שהיא סמל אופנה הרבה יותר גדול מטיירה ואולי אין לה דעה בתוכנית כמו של טיירה והיא לא פותחת את הפה כמו טיירה,הייתה בעד ג'ואני. זה עניין של טעם כמו כל דבר אחר.גם בעולם האופנה יש עניין של טעם.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אבל!ופה אני מסיים את דבריי ../images/Emo58.gif

אם מסתכלים על מי הייתה ראויה לזכות בעונה הזאת ע"פ תמונות שזה בעצם הדבר העיקרי ששופטים אותן עליו וע"פ פרסונלטי שבוא אני אזכיר לך מה טיירה אמרה על ג'אוני 'היא היחידה שמביאה את הפרסונלטי שלה לשולחן והלהליכה ולהכל' אז ג'ואני הייתה צריכה לזכות. לא סתם כל העונה קראו אותה ראשונה והיא מעולם לא הייתה בבוטום. זה כאילו בוא נעשה תחרות רצף,תזכה בה ב9 מתוך 10 האתגרים ובסוף ניתן את הניצחון למישהו אחר.

אז זהו שלא ספויילר

כי לפי מה שאתה אומר ליסה הייתה צריכה לזכות בעונה 5 כי היא תמיד הייתה הזוכה באתגרים ובעונה הזאת בכלל ננה היתה אמורה לזכות.. פחחחחחחח קיצר מיותר להתווכחץ. דניאל היא הבחורה הכי ראויה מכל 6 העונות היחידה שבאמת היתה ראויה לזכות מעל כל ספק. ושוב- הדברים של אפרת מסכמים הכל. מתעלםםםם מעכשיו מכל מה שקשור בגו'אני וחפירות נגד דניאל המלכה של ההיסטוריה של התוכנית :)!

לא ראיתי-

אבל אני יכולה לומר-שדניאל היא מסוג הבנות הכי מדהימות שהיו אי פעם בטופ מודל שמתאהבים בהם על הפעם הראשונה. מצטערת,כבר עונה שלמה אני מחכה "להתאהב בג'ואני" כביכול,אבל זה לא קרה. דניאל מדהימה,והיא פשוט מושלמת!

אפרת!! קראתי את מה שרשמת שוב../images/Emo99.gif

וזה פשוט הניסוח הכי טוב הכי קצר וקולע ששמעתי למשהו בחיים. הגדרת הכל בצורה הכי מושלמת שאפשר! קבלי ח"ח :)

Black Jane

New member
אגב, ידעתם שהגברת בהריון? ../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif

תאומים!

למעלה