הרבה זמן לא היה לנו שרשור |א-ת|

TheCharm

New member
הרבה זמן לא היה לנו שרשור |א-ת|../images/Emo3.gif

אז מחוץ ל"חוליה החלשה", מה קורה? לאן נעלמו כל המנהלים שלנו בזמן האחרון?:O בכל מקרה, קצת מחוץ לOC. וואזאאאא? לקחתי את taking lives, אם ראיתם תגידו אם זה טוב או לא. שבוע הבא אני מתכנן ללכת לRYV, ותיכננתי ללכת מחר לגראדג' אבל זה מגיל 16 ומעלה. מפגרים שכמותם! קיבלתי היום 82 במת'. ו-98 במדעים. חכם שכמותי:D

InFecTeD LOVER

New member
לא יודעת זה לא נשמע טוב...

אממ נראה לי זה פרפקט וצריך סימפל. טוב קיבלתי 60 בתעודה מה אתה מקשיב לי..?

InFecTeD LOVER

New member
מזתומרת מה זה??

זה.. אממ לא יודעת איך נראה לי עבר מורכב או משהו... בקיצור לא יודעת יומטוב :)

יש

past perfect progressive ויש גם past perfect simple כנ"ל פרסנט.. אם הייתי אשכרה לומדת את החוקים הייתי מסבירה לך, אבל אני פשוט עושה איך שנשמע לי ובד"כ זה נכון.

T a l14

New member
כן, היא צודקת...המשפט באמת לא נשמע

טוב...הייתה צריך לרשות רק I MEANT ....

לקחת חיים! זה עם אנג'לינה, לא?

היא מושלמת! אני רוצה גם לראות. :) מה זה RYV? ומה זה גראדג'? סליחה על הבורות... אני תכננתי מחר ללכת לסרט החדש של שרה מישל גלר (מה לעשות, מעריצת באפי..) ואז ללכת לקווינס (מועדון). חחח לא הייתי חושבת שאין עליך 16... אני די נכשלת במבחן במתמטיקה שהיה לי ביום רביעי, וקיבלתי 100 במבחן באנגלית.. וזהו. לא חכמה שכמותי P:

TheCharm

New member
כעיקרון אני עושה חרם עליה

כאילו על אנג'לינה. בגלל מה שהיא עשתה עם בראד וג'ן. כלבה שכמותה. אווף אבל אתם אומרים לי שהסרט משעמם?! חרא!!! RYV = Raise Your Voice גראדג' זה הסרט עם שמ"ג... קוראים לו באנגלית Grudge

JoHnYmYsTeR

New member
לקחת חיים סרט גרוע.....

אמנם יש שם טיפ טיפה אקשן,אבל הסוף כבר ידוע מההתחלה ושמעתי שרייס יור וויס סרט גרוע...אלא אם כן אתה אוהב סרטים של הילארי דאף

למעלה