הרבה זמן לא היה לנו שרשור |א-ת|

InFecTeD LOVER

New member
אוהו...

קודם כל, לא כללללל הפורום הזה אוהבים את הסדרה דבר שני, אנחנו לא פריקים של הסדרה, לפחות לא אני, אני סתם אוהבת אותה, מותר לי.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifTAKING LIVES?

נראה לי שראיתי את זה.. כמו השם זה נשמע סרט מה זה טוב, אבל הוא סתם לא משהו כל כך.. לא התלהבתי.. ואמממ אם כבר משהו מחוץ לOC וכל זה, אז אתמול נבחרתי ליו"ר מועצת נוער באילת

TheCharm

New member
מזל"ט ו

גאד אני לא מאמין שאתם אומרים שזה סרט גרוע! אוחח.

D i l D o

New member
סרט קצת משעמם...

רעיון ממש טוב, ביצוע די מחורבן...התאכזבתי. אבל אנג'לינה ג'ולי שם אז זה גם משו...
אם כבר אתה לוקח סרטים תיקח את "שמש נצחית בראש צלול" - הסרט הכי טוב שראיתי השנה, וראיתי הרבה.

TheCharm

New member
ראיתי את שמש נצחית

בחנוכה. סרט גרוע. חח זה בדיוק כמו מה שאמרת על טייקינג לייבס - רעיון ממש טוב, ביצוע די מחורבן... זה פשוט לא מובן. אתה לא מבין אם אתה בפלאשבק, בהווה, בעבר, בעתיד, וואטאבר.

D i l D o

New member
זה רק מוכיח נקודה אחת של הסרט...

הזכרונות שלנו חשובים ואמיתיים בדיוק כמו ההווה. בכלל הביצוע של הסרט הזה מושלם לדעתי, הויזואליות, המוזיקה, הצילומים - מושלם!!! בכלל סרט מושלם לדעתי, לא יכלו לעשות אותו יותר טוב. אבל זה רק אני

אני גם רוצה לראות גראדג'

אבל נראה לי אני הוריד אותו,כי אין לי זמן אפילו ללכת לקולנוע ,ונראה לי כשיהיה לי זה כבר לא יהיה בקולנוע. באסה כי נראה לי סרטים כאלה יותר שווה לראות על מסך ענק.

Aviad1987

New member
בחט"ב זה נקרא ככה

אני מסיק שהוא בחטיבה. כי בתיכון לא קוראים לזה מדעים :|

InFecTeD LOVER

New member
אוקיי נשמעתי שחצנית בהודעה הקודמת

הוא מזל סרטן, והוא בן 15, זתומרת נולד בסוף יוני-תחילת יולי של 89, ואז אם הוא היה בכיתה י', הוא היה בן 15 [כמוני], ורק בכיתה י"א הוא היה בן 16 [כמוני]. אבל זה נחמד

למעלה