הרבה זמן לא היה לנו שרשור |א-ת|

גם אני סרטן ונולדתי בסוף יוני 88.

אבל כאילו יש לי 17 ישר אחרי שנגמרת שנת הלימודים.. קצת מבאס אבל לא נורא, לפחות אין לי 17 בתחילת שנה הבאה,זה יותר מבאס. לפחות עד י"ב במזל יהיה לי רישיון. ואני לא מבינה ממש מההודעה שלך אם נולדתם שניכם בסוף יוני-תחילת יולי של 89 איך הוא בכיתה ט' ואת ב-י'?

TheCharm

New member
כי לא נולדתי

בסוף יוני-תחילת יולי של 89. נולדתי קצת אחרי. התבלגן לי התאריך כשכתבתי... בעע. תחיו. אתם לא צריכים לדעת את גילי.י

InFecTeD LOVER

New member
הוא כנראה לא נולד בסוף יוני

תחילת אוגוסט, אבל גם אם כן, אותי לא השאירו בגן בגלל הגיל, אותי העלו לכיתה א' כשעוד לא היו לי 6 שנים...אז יש אנשים עם הורים נורמלים יותר, שמשאירים את הילד בגן כדי שיהיה בגיל של האחרים. ולא נולדתי בסוף יולי תחילת אוגוסט, נולדתי באוקטובר. אוףףף למה זה נשמע מסובך? מה גם שרצו להקפיץ אותי מטרום חובה לכיתה א'. אז בכלל הייתי מסתבכת פה.

F U N K Y GLOW

New member
^_^../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

ראיתי את הבכורה של "The grudge" אותי לא ממממש הפחיד אבל חברות שלי אמרו שזה מממממש מפחיד .. אני מתחת לגיל 16 וגם כל מי שהלכה איתי , אבל בכלל לא שמו על זה .. היא כולה שאלה כולכן מעל 16 ...אמרנו כן ונכנסנו בלי שום בעיה . בסופו של דבר חמוד שווה לראות ..

QueenMaria

New member
אל תשחקי אותה.

זה הפחיד גם אותך. תודי נו
גם את צרחת, אני זוכרת..

F U N K Y GLOW

New member
לא מודה ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

(במבטא רוסי או איזה מבטא שזה לא יהיה של הכונפע ש"לא מודה" בשיקאגו) היו קטעיחם מבהילים , אבל לא ממש מפחידים ... ולא זכור לי שצרחתי ...*מרימה גבה*

QueenMaria

New member
אני זוכרת לפחות פעם אחת.

שישבת כבר לידי. לא בזמן שהפלת את הפופקורן כמו נכה והפסדת חצי מהסרט אלא אח"כ..

F U N K Y GLOW

New member
../images/Emo6.gif|../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

גאאאד זה היה קורע ....ועוד פעמיים ברצף - זה נראה כאילו המכונה של הפופקורן עברה למתחת לכיסא שלפניי ..חחחח ... ואם את אומרת - אולי צעקתי ...לא כזה עקרוני ..

אוי פעם ההגבלות האלה

היו חלות גם עלי, איזה כיף =]!!! אני זוכרת שהלכתי עם חברה לאפקט הפרפר בעזריאלי, וזו הייתה הפעם השניה שראיתי את זה בקולנוע ושם כן שאלו אם יש לנו 16 ובסינמה סיטי לא ביקשו, בכלמקרה, עוד לא היה לי בדיוק 16 אבל קרוב אז נתנו לי להכנס :) איזה כיף להיות מעל 16, אבל יותר כיף להיות מעל 18.. חח יש יותר הגבלות.

למעלה