הרביניאדה

Scum Bunny

New member
אוקיי, אני חושב שאני מבין את הבעיה

אני לא בסביבת תל אביב, ואין לי מושג מה הולך שם ביום הזכרון. אם לזה התכוונתם ב"פסטירבין" אז אני מודה בטעות וזוחל חזרה מתחת למיטה.

תראה...

העצרת לרבין היא נורא פוליטית. לא מדברים שם רק על איך שאסור לרצוח ראשי ממשלה כי זה פוייה, אלא עושים שם פולחן אישיות לרבין, עושים ממנו צדיק ואת דרכו הפוליטית קדושה. אני אתן לך דוגמא: בתור מתנה לסיום בית הספר התיכון קיבלנו כל תלמיד ותלמיד ספר נאומים של יצחק רבין. קיבלנו במתנה ספר שמלא בנאומים פוליטים לחלוטין! זה העלה לי את הדם לראש. הבעיה הכי גדולה פה היא שקשה ליצור טקס ממלכתי באמת ומה שנוצר הוא מעין פולחן מאוד פוליטי אליו מצטרפים זמרים שידועים בדעותיהם השמלאניות למין פסיטבל גדול של שירים ונאומים פוליטים. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית וזה מותר לחלוטין, אבל לא כולם צריכים לאהוב את זה ובטח שמותר לצחוק על זה. וזה לא הופך אוטומטית את אלו שעושים זאת לתומכים של יגאל עמיר או אפילו "סתם ימנים".

Scum Bunny

New member
מקובל עליי

אם כי לשם הפרוטוקול אני רוצה לציין שאני בשום אחת מההודעות בשרשור כאן לא האשמתי אף אחד בשום נטייה פוליטית. ולחדשות משמחות יותר- עדכון באני נוסף. הידד.

Alexco

New member
אל תקבע לאחרים

מה "מזוייף" ומה לא... יכול להיות שאתה אישית לא מתחבר לזה. גם אני לא. אבל כן יש הרבה אנשים שאני מכיר, שהיו בוגרים בזמן רצח רבין, שכן ראו בו איזה שהוא מנהיג אמיתי, במובן הקלאסי של המילה. ואז כן, הם בהחלט מרגישים שנלקח מהם משהו כשהוא נרצח.

Alexco

New member
ושלא יבינו את ההודעה הזאת לא נכון

אני בפירוש לא תומך בכך שעצרת הזכרון תהפוך לאיזשהו במה לפולחן אישיות לרבין. אני ציינתי בהודעות אחרות בשרשור בדיוק מה אני חושב שצריך להיות תפקידה.

אני קובע לעצמי

אני לא יכול להכנס לאף אחד לראש, אבל אנשים שמתייחסים למוות של רבין כאל מוות של קרוב משפחה שלהם (אבא או סבא) - לי זה נראה מזוייף.

mytlv

New member
סמים חוקיים

וואו, פתאום ראיתי את כל התגובות האלה לפריים של הרביניאדה. זה נראה כאילו הוא שחרר אצלכם איזה שסתום. בכלל לא חשבתי שהיו עוד תגובות אחרי שהתגובה השנייה הייתה - "מיותר", או משהו כזה. תגידו אז אהבתם את הפריים הזה או לא? עשינו מאז המון פריימים חדשים, על רמדיה, ונסראללה, ותינוקות שמתפשטים ועוד המון שאני כבר לא זוכר. אז תכנסו לאתר www.mytlv.com ותסתכלו. אני אעלה עכשיו פריים אחד חדש על סמים חוקיים. במיוחד בשביל שבת. גם הדברים האלה נמצאים שני מטר מהבית שלנו, בפיצוציה מול כיכר רבין.

ogmios

New member
לפני ששמתי לב לכיתוב

הייתי בטוח שהכוונה ב"סמים חוקיים" היא במגש הטוויקס שניצב על הדוכן *LOL*

למעלה