אני טבעונית ואני אוכלת מעולה
לא שיש לי הרבה ברירה אם אני רוצה להיות טבעונית...זה דיי או ירקות או פירות
אבל כן, אני וחבר שלי מכינים כמעט את כל האוכל שלנו מכלום (כלומר, מהבסיס) ...חוץ מחלב שקדים וטופו (אם כי החלב שקדים שאני מכינה יותר טעים מקנוי...). וזה טוב, אישית אני מרגישה נהדר ואני לא מצליחה לחלות או משהו ולהבריז מהעבודה. אני וחבר שלי שנינו היינו טבחים בעברינו ככה שיש לנו את הכלים הבסיסים של "לדעת איך לבשל"...אני מכירה אנשים שבוקושי יודעים להכין אורז. הנה דוגמא למה אני אוכלת: עשבים טופו משהו חום לא ברור טוב סתם. ברצינות: ארוחת בוקר: אני חייבת לאכול ארוחת בוקר. אחרת אני מתחפנת. ואני צריכה ארוחה רצינית. אז בד"כ אני מכינה חביתת חומוס עם בייקון צמחוני, סלט, ממרח כלשהוא (מיונז טבעוני, חומוס, טחינה, חמאה טבעונית...)ופיתה כמובן. או לחם צרפתי (french toast) טבעוני עם ירקות חתוכים. בין ארוחת בוקר לצהרים לפעמים אני חותכת לעצמי ירקות או פירות. או שקדים. תלוי בכמה בא לי להשקיע באותו יום. ארוחת צהרים: האמת שכל יום זה שונה. אבל אחת מארוחת הצהרים ההאהובות עלי זה קוסקוס ברוטב קוקוס (אני רצינית, לא סתם אמרתי כי זה נשמע מצחיק), עם פטרית פורטבלה מבושלת ביין וחמאה טבעונית, וסלט. ממממ
ארוחת ערב: אני חוזרת מהעבודה רק בסביבות 2 בלילה (בלהההה) אז יוצא שאני אוכלת ממש מאוחר. בד"כ חבר שלי מכין סנוויצים, או עם טופו מצופה בשמרי בירה וירקות (זה פשוט מדהיםםםםם ) או סנוויץ עם נקניק טבעוני בטעם הודו וירקות ומיונז טבעוני. כשלא בא לו לבשל אני מכינה קרפים, או דיסת סולת או משהו כזה. טובבבבב עכשיו אני רעבה. נהגתי לאפות כל הזמן כי אני אופה ממש טוב, אבל התחלתי להעלות במשקל אז החלטתי שדיי לטחון שטויות. 4 קילו