הרגלי אכילה

Purple Mushroom

New member
עיראקים זאת העדה הכי נוחה

שהכי התאקלמה עם כל הכור היתוך כאן. היה לי שותף בהוסטל, 100% עיראקי (למרות שנראה אשכנזי). והתחתנתי עם חצי עיראקית. אנשים מאוד טובים
. (איזו עדה אתה?).
 

בארבאבא

New member
say hello to rehab...


סתם נו. אבל..באמת?2 כוסות וויסקי על הבוקר? לא קצת..לא מתאים?
 

Cade Foster

New member
hello to who?

מה לא מתאים בזה? כמובן שזה מגיע מיד אחרי ארוחת בוקר ומיד לפני שאני יוצא מהבית...
 

Cade Foster

New member
חחח הלוואי הייתי יוצא ב-8 בבוקר

ההיגיון מאחורי זה הוא פשוט. במקום לשתות בלילה ולקום עם הנגאובר, שותים בבוקר וההרגשה הנלווית היא לאורך כל היום.
 

EdisonGirl

New member
גם אצלי זה ככה כעיקרון..

חוץ מהאלכוהול, אבל דווקא נשמע סבבה. השאלה מה קורה אח״כ במשך היום, או שאתה מסכם ב- 2 על הבוקר?
 

Cade Foster

New member
לא הבנתי את השאלה...

לא קורה כלום... חי בדיוק כמו כל אדם ממוצע.
 

EdisonGirl

New member
חחח התכוונתי אם אתה ממשיך לשתות..

במהלך היום, או שזה מסתכם ב- 2 שוטים על הבוקר.. אבל נראה לי שכבר ענית ב"חי בדיוק כמו כל אדם ממוצע"
 

Cade Foster

New member
זה תלוי

אם יש סיבה מסוימת (משחק כדורגל) אז יש תוספת. בדר"כ לא.
 

טרבלסי

New member
אני

ימים א-ה קונה כל יום בעבודה 4 לחמניות עם קופסת קוטג' / חומוס מגיע הבייתה בערב עושה לי איזה טוסט עם מלא מלא גבינת צהובה (שלוקחים ביס הכל נימתח שם לקילומטרים) +חביתה או אם היו לי תפיסות, מודיע שיוציאו לי חבילת דגים בצהריים ומתענג על ארוחת מלאכים. ויום שישי אני חוזר מהים ועושה על האש בגינה ואח"ככ מכין לי פיתות לכל השבוע על הברזל העגול החם
 
מזה מספר חודשים מקפידה מאוד

עם תפריט של תזונאית וחריגות מועטות מאוד. משתדלת לאכול כמה שיותר בריא וכמה שפחות מעובד, לא אוכלת פחמימות פשוטות בכלל ועושה כושר ״בקטנה״ (אליפטיקל או הליכה) כמה פעמים בשבוע... הייתי רוצה לתת יותר בתחום הזה אבל אלו הנחיות הרופאים (אני בהריון ואסור לי להגזים). אני די נהנית מהשינוי, ובעיקר מבסוטה מעצמי עד השמים וחזרה :)
 
הממ ככה בגדול

הרבה תה סנדביצ'ים טבעול אורז/פירה/ספגטי...
רגיל לא? אה...וחטיפים!
 

eietmo

New member
אני טבעונית ואני אוכלת מעולה

לא שיש לי הרבה ברירה אם אני רוצה להיות טבעונית...זה דיי או ירקות או פירות
אבל כן, אני וחבר שלי מכינים כמעט את כל האוכל שלנו מכלום (כלומר, מהבסיס) ...חוץ מחלב שקדים וטופו (אם כי החלב שקדים שאני מכינה יותר טעים מקנוי...). וזה טוב, אישית אני מרגישה נהדר ואני לא מצליחה לחלות או משהו ולהבריז מהעבודה. אני וחבר שלי שנינו היינו טבחים בעברינו ככה שיש לנו את הכלים הבסיסים של "לדעת איך לבשל"...אני מכירה אנשים שבוקושי יודעים להכין אורז. הנה דוגמא למה אני אוכלת: עשבים טופו משהו חום לא ברור טוב סתם. ברצינות: ארוחת בוקר: אני חייבת לאכול ארוחת בוקר. אחרת אני מתחפנת. ואני צריכה ארוחה רצינית. אז בד"כ אני מכינה חביתת חומוס עם בייקון צמחוני, סלט, ממרח כלשהוא (מיונז טבעוני, חומוס, טחינה, חמאה טבעונית...)ופיתה כמובן. או לחם צרפתי (french toast) טבעוני עם ירקות חתוכים. בין ארוחת בוקר לצהרים לפעמים אני חותכת לעצמי ירקות או פירות. או שקדים. תלוי בכמה בא לי להשקיע באותו יום. ארוחת צהרים: האמת שכל יום זה שונה. אבל אחת מארוחת הצהרים ההאהובות עלי זה קוסקוס ברוטב קוקוס (אני רצינית, לא סתם אמרתי כי זה נשמע מצחיק), עם פטרית פורטבלה מבושלת ביין וחמאה טבעונית, וסלט. ממממ
ארוחת ערב: אני חוזרת מהעבודה רק בסביבות 2 בלילה (בלהההה) אז יוצא שאני אוכלת ממש מאוחר. בד"כ חבר שלי מכין סנוויצים, או עם טופו מצופה בשמרי בירה וירקות (זה פשוט מדהיםםםםם ) או סנוויץ עם נקניק טבעוני בטעם הודו וירקות ומיונז טבעוני. כשלא בא לו לבשל אני מכינה קרפים, או דיסת סולת או משהו כזה. טובבבבב עכשיו אני רעבה. נהגתי לאפות כל הזמן כי אני אופה ממש טוב, אבל התחלתי להעלות במשקל אז החלטתי שדיי לטחון שטויות. 4 קילו
 
אוקיי.

להלן נדרשים מתכונים לטופו מצופה שמרי בירה וירקות, חמאה טבעונית וקוסקוס ברוטב קוקוס. תודה מראש, ההנהלה.
 
למעלה