טוב
חמאה טבעונית אני קונה (קנדה
) אבל הנה כמה רעיונות: http://www.vegansociety.org.za/forum/3-recipes/2034-vegan-butter-recipes.html קוסקוס: יש 2 דרכים לעשות את זה. אם את רוצה טעם של קוקוס תכיני את הקוסקוס לפי ההוראות ( כמות שווה של מים חמים וקוסקוס. לכסות ל5 דקות ולערבב עם מזלג). ותוסיפי חלב קוקוס (אני מוסיפה לפי העין, בערך רבע פחית). ממליצה על אחד שיש לו מעט שומן כי אז הוא פחות מתוק. לערבב שוב (זה צריך להיות דיי לח) ולאכול. את יכולה להוסיף צימוקים וחתיכות קוקוס בזמן הזה. הדרך שאני אוהבת (ואחותי ממש אוהבת...) לקחת חצי פחית חלב קוקוס מעורבבת היטב (אחרת תקבלי בעיקר שומנים מהלמעלה), להוסיף מלח ולחמם. כשזה חם להוסיף חצי כוס קוסקוס, לכסות ולהכין כרגיל. אחרי 5 דקות יש לך את הקוסקוס הכי טעים בעולם....ואין לו טעם של קוקוס. איליה מכין את הטופו עם השמרי בירה, אז אבקש ממנו לכתוב מתכון. אבל זה על אחריותך בלבד....את הולכת להתמכר.
חמאה טבעונית אני קונה (קנדה
