הרגעים הסמויים

:)

את "דברים שאפשר בלעדיהם, אבל נעים יותר איתם" גם אני אוהבת. :) בהחלט מסכם את החיים, ובמיוחד את שלי
אני אספנית מטורפת ונקשרת לדברים הכי שטותיים
מסכימה עם חוה לגבי "Let's eat the moon with two coffee spoons", זה פשוט חמוד וסוריאליסטי בצורה מגניבה. ומסכימה איתך גם לגבי "כל מה שרציתי זה לישון", אני תמיד רק רוצה לישון
הממ מספיק להעתיק מאנשים אחרים P: הציטוט הקבוע שלי מרונה (נמצא בהודעה האישית שלי בגוגל טוק כבר חודשים רבים מאוד :X) הוא "לצאת החוצה מהזמן", וגם "מי מפחד מהזריחה". מאותן סיבות גם "לילה, לילה תישאר, אל תלך לישון כל כך מהר". "כשהגבעות הירוקות לבשו אדום נפל עליו מסך שחור" מבצד של הטובים זו שורה חזקה בעיניי. זה מה שעולה לי בינתיים P:

השריקות

בכל מקום שהן מופיעות (שזה המון, משום מה
). אני מחבבת את השריקות. ומתוך אתה מתעורר - "מה גם שהיא מזמן לא גרה כאן, אז אני עונה בכל יום באותה השעה". זה מן אירוני צורם שכזה. יש המון רגעים כאלה בשיר הזה תכלס, אז אני אכלול בכך את כולם. הם מן... צובטים.

hadarinke

New member
"והשאירה אותך עם עווית בשפה"

בעיקרון כל הבית הזה ממש ממש מצא חן בעיניי, אבל במיוחד השורה הזאת נוגעת בי
והמילה הזאת "עווית" בכלל. [היא לא אמרה לך כלום כשתלתה את עצמה על הקולב הישן בחדר השינה היא יצאה מהחדר ומאז לא חזרה והשאירה מכתש בתוך התקרה והשאירה רוחות בחלל הדירה והשאירה אותך עם עווית בשפה ותמונה של עצמה אכזרית ויפה]

rigoletto111

New member
יש לי גרסת הופעה של "לחיות נכון"

שסחבתי ממחשב של קולגה לפני איזה חמש שנים, לפני שידעתי משהו על הזמרת. הנוסח שם הוא "לחייך לנהג שמצפצף לך גם אם הוא טיפש ואלים" זה מסתיים בצחוק, ובהערה צינית: רציתם שיר שמח, אה?

השיר כפי שהוא מופיעה באינטרנט

זה חשוב לאהוב ולמדוד את הטוב מזמן לזמן לא לבקש מה שאי אפשר לקבל לחייך לנהג שמצפצף לך גם אם הוא טיפש ואלים לא להתפתות לחוסר הנימוס סביבך לאכול נכון לחיות ביום ולישון בלילה לא להתעלל בעור הפנים זה חשוב מאוד אאאווווו לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון אאאוווו לה לה לה ושלווה גדולה תיפול עלי למצות כל דקה עד תום לא לבזבז את הימים שנשארו לך על פני האדמה אולי מחר הכל נגמר להקשיב לזולת תמיד יש מה ללמוד ממישהו אחר גם אם הוא רחוק אלפי שנות אור ממך לבקש סליחה מכל מי שחטאת לפניו בסוף הכל חוזר כמו בומרנג אלייך זה נכון אאאווווו לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון אאאוווו לה לה לה ושלווה גדולה תיפול עלי כמו פתיתי שלג היא תיפול על

rigoletto111

New member
באתר של רונה, הסכיתי ושמעי

נוסח אשכנז הוא "כמו היית חרש אילם"

groishir

New member
חח יש לי את הגרסא הזאת באמפי D:

"ולא נעלבתי כשהתעקשת להסביר לי שכל מה שהרגשתי יילך כמו שבא.." "אמצעי התחבורה של הנפש שלך מחוץ לעצמה - ובחזרה" ..סתם כי זאת שורה מגניבה. P: ובעיקר הכל. כי הכל טוב.

למעלה