הרגעים הסמויים

גוזלה

New member
ואוו!! אני לא מכירה את הגרסה הזאת!!!

אני חייבת לשמוע את זה!! מישהו יכול לתרום לי את ההקלטה במייל..?

ROTEM30035

New member
הגניחות של רונה וערן ב-Empty

"This the that I sound, when I fall to the ground without making a sound..."​
או משהו כזה. שיר שמזמן לא שמעתי, אבל את הגניחות אני זוכרת.

רעוּת

New member
איזה ערן?../images/Emo2.gif

אני זוכרת ששמעתי את השיר הזה. ואז שמעתי את הקטעים עם הגניחות. ואז לא הקשבתי לו שנתיים
. אמג, יש גם שיר של רונה שאני מפחדת ממנו!

ROTEM30035

New member
מסתבר שבכלל אדם

אני זוכרת שהייתי מנמיכה כל פעם שמישהו נכנס לחדר בקטע הזה
רעות, ממה עוד את נוטה לפחד בחייך?

רעוּת

New member
הו, מהרבה דברים ../images/Emo46.gif

יהוא ירון, כמובן
. ערן צור (הפוביה קצת חזרה אחרי ששמעתי את 'בחוץ'
), רות דולורס וייס-בסיטואציות מסוימות (למרות שזה פחות לפחד ממנה, אלא לפחד באופן כללי), קייט בוש, הבנות נחמה, גבריאל בלחסן, ביורק, ריקוד הגשם של טורי בהופעה של RAINN, ליברמן, מצביעי ליברמן, אמא שלי, מתמטיקה, האונ' העברית, האיום האיראני, לבנון 3, עוד קדנציה לביבי, חיפוש דירות, נטישה, מוות, פרידות
. אני בטוחה שיש עוד כמה ששכחתי
. ועכשיו את יכולה להשתמש בכל אלו נגדי
.

mammal

New member
האתר הישן

http://www.ronakenan.com/oldsite/ ב"הורדות" תמצאי את השיר.

mammal

New member
לא ערן, אדם שפלן

עניין רגיש אצל המתגעגעים לאדם.

גוזלה

New member
מממ...

נשמע שכולם כל כך אוהבים את walts כי באמת יש שם כל כך כל כך הרבה משפטים קסומים. גם הלב שלי פועם בקצב השיר, עד שבאכזריות מתפספסת פעימה ב and did your heart stop beating for me. חייבים להחזיר את השיר להופעות!! באמת שחייבים!! וחוץ מזה: "יש כתם חדש על גב יד ימין" המשפט הזה תמיד נורא כואב בי, אולי כי הוא אומר בפשטות הזאת, כמה אי-אפשר להסתיר את הזקנה דרך הידיים. "הקברן שיקבור את הסוד שלך", "החוט שיתפור את הסנטר שלך", "קלידי פסנתר שתמיד מתמסרים.." "החידה שהיא אתה, נשארת תלויה באוויר..." "עווית של כאב כשעולה הזיכרון" [כל כך נכון] "נזרוק מטבע אל תוך מזרקה, נחזור בעוד שנתיים, נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים..." "בתוך אגם קפוא אני רואה תמונה, שלי לפני שנים, אני לא מזהה..." וגם, באותה המשמעות "עומדת מול מראה ולא מזהה מי עומד מולי..." "אין מנוחה ליגע." :/ כל כך כל כך כל כך עצוב בי המשפט הזה. "היא חושבת שאם נדבר על זה, אולי יקרה נס." ב"אהבה שקופה", אני נורא אוהבת את ה"אה-אה-הא-אה..." אחרי "כולם צוחקים איתי..." "הפסקה. נשימה." מתה על ההפסקה שם! בסיפור מגירה, אני נורא אוהבת את ה "פה, פרה-רה-פה, פרה-רה-פה..." איזה שרשור כיפי!! :]

כמה ../images/Emo45.gifים P:

וולץ באופן כללי. והקברן, והפסנתר, והמזרקה, והקולות באהבה שקופה, וההפסקה. ~לא מקורית~

chen1litvak

New member
רונה ושלומי עושים walts ../images/Emo27.gif

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2538681 סיסמא- Walts

מוסיפה עוד

"קליפות תפוזים לשבילים שלך" והכי הכי: "הקול בצד השני של הקו, שתמיד יגיד לך כן" בכלל כרית נוצות הוא השיר הכי טוב ביואל לדעתי. "עכשיו אתה נמצא בתחנה הכי יפה" משפט יפהפה פשוט כי הוא מתמזג באופן מושלם עם האופן שבו היא שרה אותו. זה נשמע כאילו הוא באמת מגיע לגן-עדן יחד עם השירה שלה. ואז היא שרה את השורה הבאה, "בשדה קוצים צהוב-סגול קרוב לאדמה" וזה עוד יותר יפה, כי זה לא גן-עדן מושלם, זה גן-עדן קיצי ושורט והוא אפילו לא רחוק.

הדר 0

New member
אני אני אני

בסוף מבול, אווווווו הההההההאאאאאאאאאא הוווווו הווווווווווו וכשבאתי לקחת אותה מהעננים שהיא מבצעת עם ערן, כל השיר מטריף את השכל (חוצמזה שערן מלחיץ אותי כרגיל), אבל כשהיא מתחילה לשיר בכלל..... "כשבאתי לקחת אותה מהעננים...." איי איי איי הקול הזה...... מיהו המילל ברוח, "זה שיר בכי, זה שיר דחי" צמרמורת.... המעיין הזוהר, השיר האהוב עלי לריצות, כמובן ש"בואי אלי עוד פעם אל תתני לי להישאר צמא" על כ-ל חזרותיו (אם מישהו שיודע לקרא שפתיים יתפוס אותי רצה .... קשה יהייה לו לפספס את האהבה שלי לשיר הזה)

למעלה