מממ...
נשמע שכולם כל כך אוהבים את walts כי באמת יש שם כל כך כל כך הרבה משפטים קסומים. גם הלב שלי פועם בקצב השיר, עד שבאכזריות מתפספסת פעימה ב and did your heart stop beating for me. חייבים להחזיר את השיר להופעות!! באמת שחייבים!! וחוץ מזה: "יש כתם חדש על גב יד ימין" המשפט הזה תמיד נורא כואב בי, אולי כי הוא אומר בפשטות הזאת, כמה אי-אפשר להסתיר את הזקנה דרך הידיים. "הקברן שיקבור את הסוד שלך", "החוט שיתפור את הסנטר שלך", "קלידי פסנתר שתמיד מתמסרים.." "החידה שהיא אתה, נשארת תלויה באוויר..." "עווית של כאב כשעולה הזיכרון" [כל כך נכון] "נזרוק מטבע אל תוך מזרקה, נחזור בעוד שנתיים, נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים..." "בתוך אגם קפוא אני רואה תמונה, שלי לפני שנים, אני לא מזהה..." וגם, באותה המשמעות "עומדת מול מראה ולא מזהה מי עומד מולי..." "אין מנוחה ליגע." :/ כל כך כל כך כל כך עצוב בי המשפט הזה. "היא חושבת שאם נדבר על זה, אולי יקרה נס." ב"אהבה שקופה", אני נורא אוהבת את ה"אה-אה-הא-אה..." אחרי "כולם צוחקים איתי..." "הפסקה. נשימה." מתה על ההפסקה שם! בסיפור מגירה, אני נורא אוהבת את ה "פה, פרה-רה-פה, פרה-רה-פה..." איזה שרשור כיפי!! :]