הרגע הכי לא מתאים לקבל התקף אפילפסי.. תגובות..
1 1100F New member 26/1/04 #7 למה באמצע סקס לא מתאים? את יודעת איזה רעידות ופירכוסים יש בזמן התקף? אם ההיתי בחורה, הייתי רוצה לעשות סקס רק עם אפילפטים בזמן התקף. רות סוף
למה באמצע סקס לא מתאים? את יודעת איזה רעידות ופירכוסים יש בזמן התקף? אם ההיתי בחורה, הייתי רוצה לעשות סקס רק עם אפילפטים בזמן התקף. רות סוף
א אחות שלו New member 26/1/04 #23 גילוי עריות הולך פה? או שאתה מדבר אליי? למה לא? הבנתי שזה יכול להיות דבר די אקזוטי.
U Undertaker2003 New member 26/1/04 #29 ברור שאלייך.. כשנעשה את זה שום דבר לא יפריע גם התקף אפילפסי..
א אחות שלו New member 26/1/04 #50 זה כבר דבר אחר! גם עליי תאמת בטח, שב. אבל אתה מחויב להביא סיגריות אם ככה.
א אחות שלו New member 26/1/04 #60 אז בגלל זה הכוויות? פרלמנט זה לא התחום שלי, אלא של אמא שלי (זה היה התחום שלי בימים שהייתי מפלחת לה סיגריות). היום התחום שלי זה L&M לייט, עלייך?
אז בגלל זה הכוויות? פרלמנט זה לא התחום שלי, אלא של אמא שלי (זה היה התחום שלי בימים שהייתי מפלחת לה סיגריות). היום התחום שלי זה L&M לייט, עלייך?
א אחות שלו New member 26/1/04 #72 תפסיק לכתוב כל דבר פעמיים. במקום זה, תביא אותה בפעמיים. אם אתה... מבין... למה אני מתכוונת... בעצם, אתה יכול יותר מפעמיים? או שאני אתיש אותך?
תפסיק לכתוב כל דבר פעמיים. במקום זה, תביא אותה בפעמיים. אם אתה... מבין... למה אני מתכוונת... בעצם, אתה יכול יותר מפעמיים? או שאני אתיש אותך?
א אחות שלו New member 26/1/04 #106 דווקא ממש לא פרלמנט זה סיגריה של רוסים, בדוק !! L&M לייט זה סיגריה פושטקית למעשנים קלים