האחד והיחיד - עם זין קטן?
א אחות שלו New member 26/1/04 #71 העובדות הן דבר סקסי? האם זה מעיד על אילנה דיין כבעלת סקס אפיל מטורף?
א אחות שלו New member 26/1/04 #104 ואם אני אגיד לך שהייתה לי חויה דומה שמשלבת אותי, ניסים משעל, אוגר סיבירי ושמן תינוקות, אתה תרגיש מאוים?
ואם אני אגיד לך שהייתה לי חויה דומה שמשלבת אותי, ניסים משעל, אוגר סיבירי ושמן תינוקות, אתה תרגיש מאוים?
א אחות שלו New member 26/1/04 #109 טוב לדעת שאתה גבר שלא חש מאויים על ידי נשים, אלא מרגיש גירוי שנשמע יותר טוב באנגלית, אך אמור לי: מה כן יוכל לאיים עלייך...? אני רוצה אותך מפוחד וערום אצלי במיטה.
טוב לדעת שאתה גבר שלא חש מאויים על ידי נשים, אלא מרגיש גירוי שנשמע יותר טוב באנגלית, אך אמור לי: מה כן יוכל לאיים עלייך...? אני רוצה אותך מפוחד וערום אצלי במיטה.
B Bassman New member 26/1/04 #112 את האמת? לא קשה לאיים עליי. כל מה שצריך זה להראות לי את הירוק שיש לך בגב. כן כן. לכל הרוסיות יש ירוק בגב ולרוסים יש זנב. (אבל להם מורידים אותו שהם מגיעים לארץ). זה ידוע.
את האמת? לא קשה לאיים עליי. כל מה שצריך זה להראות לי את הירוק שיש לך בגב. כן כן. לכל הרוסיות יש ירוק בגב ולרוסים יש זנב. (אבל להם מורידים אותו שהם מגיעים לארץ). זה ידוע.
א אחות שלו New member 26/1/04 #115 ירוק בגב? הסירו לי אותו בניתוח עוד כשנולדתי. ואין לנו זנב - מי הלשי... אהה... מי אמר לך את השקר הזה ?!
ירוק בגב? הסירו לי אותו בניתוח עוד כשנולדתי. ואין לנו זנב - מי הלשי... אהה... מי אמר לך את השקר הזה ?!
B Bassman New member 26/1/04 #118 וואלה. אז את אחת מיחידות סגולה. אה...יחידות ירוקה וזה לא שקר! זאת עובדה מדעית. למדתי בשיעור "ההיסטוריה של הנאצים, הרוסים והסלבים המסריחים האלה". אז עכשיו יהיה קשה לאיים עליי אלא אם כן שמרת את הירוק בקופסא
וואלה. אז את אחת מיחידות סגולה. אה...יחידות ירוקה וזה לא שקר! זאת עובדה מדעית. למדתי בשיעור "ההיסטוריה של הנאצים, הרוסים והסלבים המסריחים האלה". אז עכשיו יהיה קשה לאיים עליי אלא אם כן שמרת את הירוק בקופסא
B Bassman New member 26/1/04 #126 בואי נראה... אממממ אזיקים, מספריים סניפ סניפ ואז אני מפוחדת במיטה...
א אחות שלו New member 26/1/04 #131 או שלסירוגין, אני יכולה להראות לך תמונות פורנוגרפיות של ג. יפית בפעולה. מתאים? תמיד ידעתי שהזונה הקטנה משתרללת.
או שלסירוגין, אני יכולה להראות לך תמונות פורנוגרפיות של ג. יפית בפעולה. מתאים? תמיד ידעתי שהזונה הקטנה משתרללת.