קבלו אותו !!!! הביא את התשובה הכי הכי פה !! מחיאות כפיים בבקשה !!
א אחות שלו New member 26/1/04 #94 ../images/Emo26.gif קבלו אותו !!!! ../images/Emo36.gif הביא את התשובה הכי הכי פה !! מחיאות כפיים בבקשה !!
../images/Emo26.gif קבלו אותו !!!! ../images/Emo36.gif הביא את התשובה הכי הכי פה !! מחיאות כפיים בבקשה !!
N neuron New member 27/1/04 #182 כשאתה נמצא בבנק... ...ופורץ פנימה שודד עם אקדח וצועק: "אם מישהו רק יעז לזוז אני תוקע בו כדור"
א אחות שלו New member 27/1/04 #183 חח ניורון אחי חשבתי היום על משהו (כן כאב, תודה על התנחומים, אבל אני אעבור את זה) רציתי להציע לך עוד "אתגר", אם אתה מעוניין ואם הוא לא נראה לך חורג את גבולות הטעם הטוב. זה כולל את פורום ניצולי שואה ובקשה להעברת ייבוא סבונים. מבין? מעוניין?
חח ניורון אחי חשבתי היום על משהו (כן כאב, תודה על התנחומים, אבל אני אעבור את זה) רציתי להציע לך עוד "אתגר", אם אתה מעוניין ואם הוא לא נראה לך חורג את גבולות הטעם הטוב. זה כולל את פורום ניצולי שואה ובקשה להעברת ייבוא סבונים. מבין? מעוניין?
N neuron New member 27/1/04 #188 אבל למה לכתוב שלוש פעמים??? נראה לי שמישהו פה קיבל התקף אפילפטי באמצע כתיבת הודעה בפורום הומור שחור.