הרגע הכי לא מתאים

תתרגם לי את השאלה?

אולי אני רוסיה- אבל רוסית אני כמעט ולא יודעת. שיקסה שכמוני.

Radiated

New member
וייז מיר ....נו טוב ...

כמו שהסברנו לאחד מהכיתה שלי להגיד את זה בטירונות ..... בחורה בחורה , רוצה להזדיין ? גם כן רוסייה.... :|

עכשיו הבנתי !!

חחחח וואלה זה היה אחד טוב :) ואתה שואל כאילו שאתה לא יודע את התשובה מראש...
סתם לשמוע את התשובה ולהחמיא קצת לאגו שלך ? (וזה לא בחורה, זה ילדה)

Radiated

New member
היי ....בלי פדופיליה ....

נניח והתשובה היא כן , אני יאמר : " מצויין , ....בשדה בעוד 10 דקות .....תביאי שות , כבשה וכובע קאובואים .....אני אוהב לצפות ....

Radiated

New member
אני מאוהב ......

רגע ....ואז אני יגיד .... סעמק .....הכבשים לא עושות שום דבר .......כי הבאת כבשה לסבית בוצ'ית שמכסחת לכבשה השניה את הצורה במכות ..... ho4ish trahatsa ?

Radiated

New member
איך ?!

איך אני אמור לעשות אותך כשאת כל שניה נכנסת בקיר ?! ....

זה אחר כך,

בסיבובים הבאים. אל תדאג, אני עוד אפיל אותך מהרגליים (אל המיטה, כמובן)

Radiated

New member
אוף ....

אף פעם לא יצא לי לשחק ב " רוצח הסידרתי עם מסכת ההוקי ....והאחות השובבה שלקחה חופש ונשארה לבד בבית " ...... אבל גם מה שאת מציעה נשמע טוב .

אממ... רגע... נשמע מפתה...

תן לי רק להחליף לפיג'מה סקסית, שכל בחורה שנשארת לבד בבית תלבש (לפחות בסרטי אימה עם לפחות סצינת סקס אחת)

Radiated

New member
אז ככה ...

תלבשי בייבי דול ...... תשאירי את הדלת בבית פתוחה .....ואולי גם כמה עוגיות עם חלב בכניסה .... (מה ? ...למה מה ? .......לרוצחים אסור להתפנק מידי פעם ?) אם את כמה בבוקר והולכת בפישוק ..... אז כנראה שהיה טוב ....

Radiated

New member
סעמק .....קמה ....

סונא עט התעויות קתיב העלה ...... אז ....איפה היינו ?

בייבי דול..?

אוף, ואני חשבתי שאני אוכל להיות ערומה איך שאתה נכנס... טוב נו, איך שתבחר. שוקולד צ'יפס זה בסדר? חלב 1% שומן? אההה רגע, אני לא אהיה ערה כל הזמן? אויש נו אז מה זה שווה? אני רוצה לחוות את הכאב, לעשות את כל החוויה למרטיטה עם הצרחות! אוף... משבית שמחות

Radiated

New member
1% שומן ?!

מה אני חייה ?! .... 3 בבקשה .......חלב מחזק את העצמות ....ומגדיל גופים .... וכמו שנאמר בפתגם הרוסי העתיק : " תשתו חלב ילדים ...., תזדיינו הרבה " (ברוסית נשמע טוב יותר אני מניח ) ואת תחווי את הכאב מה את דואגת .....הרי שכחת שאנחנו עושים פה סרט אימה לא ? ..... למרות שלא יהייה כיף לזיין מישהי בלי ראש ......ו3 אצבעות מהיד השמאלית ..... אז יודעת מה ...נוותר על המשחק .... LETS FUCK.

למעלה