הרהורי לב ושאלה....

fila

New member
ואצלנו............ חסר לי שהוא ../images/Emo6.gif

יצא עם אופי כמו של שמעון "עקשן רומנטי ובזבזן ללא תקנה...."

rinutza

New member
כן, וזה גם תרוץ מצויין להורים

לקנות את כל הצעצועים שהם מתביישים לקנות ככה סתם. אני חושבת שאילן יבלה את כל זמנו הפנוי ב"טויז אר אס" "בשביל הילד".

שמופית

New member
../images/Emo6.gif תמיר כבר הודיע לי

(בנימה ילדותית ומתפנקת) ש"הוא לא יגע בצעצועים שלי !"

fila

New member
וזאת בטוח אני../images/Emo9.gif

שמכורה לפאזלים ולבועות סבון....

הילית*

New member
גם בעלולי בעצמו ילד והוא מסוגל

לנהל שיחות טפשיות על משחקי מרוץ מכוניות במחשב עם בן של בת דודה שלי בן ה- 6 למשך שעות... אני כבר מתה להכיר את הילד שיהיה לנו מכזה אבא...

גם לי יש לפעמים קצת הרהורים

אבל אני בהחלט מרגישה מוכנה, האמת נראה לי שבאמת אף פעם לא נדע מתי זה הזמן , אז צריך פשוט לעשות את זה

הילית*

New member
אני חושבת שמי שאומר שהוא לא מפחד

לא דובר אמת. אי אפשר לא לפחד. זה פחד מכך שמישהו שהוא הכי שלך בעולם כ"כ תלוי בך. זה פחד משגיאות כהורה. זה פחד שאולי הילד שלך מסיבה שאינה תלויה בך לא יהיה מאושר או לא יהיה בריא חס וחלילה ולא תדע איך לעזור לו. זה מפחיד אבל אנחנו לא הראשונים שנהיה הורים ואני תמיד חושבת שצריך לשאוף להיות ההורים הכי טובים אבל כמו כל דבר בחיים אנחנו צריכים פחות להחמיר עם עצמנו אם נעשה טעויות פה ושם... ואין ספק שלמרות הטעויות אנחנו הכי בעולם נאהב את הילדים שלנו

jess ועוד

New member
אין מצב של חוסר פחד

אבל יש חוסר פחד שנובע מדברים אגואיסטים פרופר כמו זוגיות שנורא חבל לפספס אותה ואת הביחד הזה והזמן האישי וזה בסדר גמור לא סתם אומרים ששנה ראשונה היא קשה בנישואים והיא למען ההכרה של בן\בת הזוג אבל גם לי יש פחדים אחרים מתוך הבנה והכרה שאני כבר שם השאלה שלי היא באמת אם אני אהיה אמא טובה אם אני לא יחזור על טעויות של ההורים שלי אם לא יהיו מריבות אין מה לעשות אף אחד מאיתנו לא נולד עם דיפלומה וכל החיים הם בית ספר אחד גדול ובסוף מתים טיפשים מה לעשות .....

danaziv

New member
גם... וגם...

מצד אחד מרגישה מאוד מוכנה ומאוד מאוד רוצה (גם גיא)הרי בסך הכל זה פרי האהבה שלנו וזה טבע העולם. ומצד שני כמובן שיש חששות ופחדים שזה טבעי לחלוטין בכל אופן זה שינוי גדול בחיים וכמו כל שינוי הוא מלווה בהתרגשות,חששות ןפחדים. המחשבה הכי מפחידה שלי היא שמהרגע שהוא/היא יוצא/ת לאויר העולם הוא/היא תלויים בך ואת צריכה להיות אחראית לכל צרכיהם למשך כל חייך (כמובן בשיתוף מלא של האבא). מה שבטוח אצלנו הוא/היא יצאו שרוטים על כל הראש...

למעלה