הרומן שלנו עם נייטוויש-ההתחלה

mary06

New member
הרומן שלנו עם נייטוויש-ההתחלה

חרף העובדה שיש לי תגבור מת' על הבוקר ואני אשנא את עצמי מחר, סוף סוף יש לי רעיון סביר לדיון, סו היר גוז: ספרו לי איך התוודעתם לראשונה לנייטוויש, מי או מה גרמו לכם להקשיב ומה השיר הראשון שיצא לכם לשמוע? אצלי זה nemo לפני 3 שנים בערך..באמת שלא זוכרת למה התחלתי להקשיב להם..נדמה לי שחברה המליצה אבל אני מרגישה שנמחקו לי כל הזיכרונות מחטיבת הביניים (וטוב שכך). אני כן זוכרת שהתלהבתי מהם וצרבתי אוספים עם 12 שירים בדיסק (למי היה אינטרנט מהיר? אמפי? היינו מסתובבים עם דיסקמנים שבקושי מראים מספר שיר
) ואיך התלהבתי כשראיתי נימו באמטיוי
..בקיצור זה הסיפור שלי..תורכם. נ.ב(מ): מודעת לכך שיכול להיות שכבר פתחתם דיון כזה אבל אני ניובי אז וותרו לי..ליל מנוחה ושבוע טוב

Liquid Dreams

New member
המ.

ניתע הכוסית שלא נמצאת פה בכלל שלחה לי את פאשן אנד דה אופרה, וויש איי האד אנ איינג'ל והפתיחה של אובר דה הילס אנד פאר אוואי++ וזהוP:

blacknwhite

New member
אוקי...

אני פשוט שמעתי לפני איזה שנה וחצי את סליפינג סאן איפשהו (אני לא זוכרת איפה
) ואז יצא לי לשמוע בדרך כזאת או אחרת את הפזמון של ghost love score (שזה נורא מוזר אבל שטויות) ואז הורדתי את GLS ואז הלכתי לקנות לעצמי את האוסף (highest hopes) וזהו בעיקרון... מאז פשוט התחלתי לשמוע נייטוויש.

Itay Simons

New member
נמנמנמ ../images/Emo152.gif

לפני בערך 3 שנים חבר שלח לי את נימו...ואמר שזה פאוור מטאל...אז לא ממש ידעתי מה זה
ישר אהבתי את השיר, וקצת אחרי זה הכרתי את Ever Dream ואת End of All Hope, ממש אהבתי אותם

LadySilkworm

New member
אוקיי

במאי בערך לפני שנתיים הכרתי מישהו מישראבלוג שאהב את נייטוויש. שמעתי על הלהקה מקודם אבל לא הורדתי אף פעם שיר שלה, אז החלטתי להוריד, והשיר הראשון ששמעתי היה over the hills and far away . אחרי זה לאט לאט הורדתי את כל השירים ומאז שהתחלתי לשמוע נייטוויש התחלתי לשמוע מטאל P: The end. :)

Brombit

New member
לא מסודר ../images/Emo115.gif

זה לא קרה בבת אחת... הרבה זמן ידעתי שיש להקה שנקאת נייטוויש, אבל אז לא אהבתי מטאל וכל מה שקרוב לזה וחשבתי עליהם כ"עוד להקה מפחידה/מעצבנת כזאת" לפני כמה חודשים חיפשתי באימיול Inuyasha, כי רציתי לשמוע שירים ביפנית... ואז הוא מצא לי את Wish I Had An Angel, והוא לא מצא חן בעיני אחרי כמה זמן נזכרתי בהם הורדתי מאימיול את Phanto of the opera והוא מצא חן בעיני, ואז הורדתי עוד שני שירים: Gethsemane (שנקרא שם משום מה Gothic santuary) ו- Sleeping sun. בראשון אהבתי רק את הפתיחה ובשני אהבתי את כולו, אז חיפשתי עוד אחרי עוד כמה זמן נכנסתי לאתר שלהם והסתכלתי איזה שירים הם הכי אוהבים. לא אהבתי אף אחד מהם. אבל אח"כ חיפשתי עוד שירים, וזה התחיל למצוא חן בעני באופן כללי, והתחלתי "לחקור" את הלהקה, ומצאתי עוד שירים שמצאו חן בעיני, והתחלתי לאהוב אותם. זהו בערך

Brombit

New member
דרך אגב ../images/Emo115.gif

עכשיו אני כבר אוהבת את כל השירים שהזכרתי

Super Alonit

New member
פעם

כשהורדתי בקאזאה וזה, אז תמיד ירדו לי קליפים מחורבנים של אינויישה כשהורדתי שירים שלהם. אצלך זה בדיוק ההפך
אבל כיף לך כי ככה הכרת את נייטוויש

הממ מסובך../images/Emo6.gif

הכרתי אותם אי שם בכיתה ח' עם נימו שבדיוק יצא והיה בMTV2 דיי הרבה. בנימו התאהבתי, אבל בגלל באותה תקופה לא סבלתי סופראן אז לא אהבתי את שאר השירים. בחופש הגדול בין ח' לט' הכרתי את נדיר, היא התעקשה לגרום לי לשמוע אותם, צרבה לי אותם בדיסק שהכינה לי וכו'. שמעתי, לא התלהבתי אבל אמרתי "וואלה, לא נורא כמו שזכרתי" אבל בגלל שזאת אני אז שכחתי מזה דיי מהר
מישהו אמר משהו על השיר Two for tragedy כשהייתי בכיתה ט' ואמרתי "הו, נייטוויש, אני לא אוהבת אותם אבל אני זוכרת שהם חביבים, בואו נתן להם עוד הזדמנות". אז הורדתי את השיר, והתאהבתי לגמרי. היה לי טיול שנתי יום אחרי זה ופשוט כל הטיול שמעתי את השיר הזה
כשחזרתי הורדתי עוד איזה 5-6 שירים שחיבבתי את כולם. אז הייתה המחווה לנייטוויש והלכתי אליה (למרות שבקושי הכרתי אותם
) וממש נהנתי אז החלטתי להוריד עוד, והתאהבתי רישמית בלהקה
הצטרפתי אז לקומונה כי הכרתי שם את חלק מהאנשים ממקודם וזהו, היסטוריה
מתישהו לפני זה גם הכרתי את גולן, והוא היה מאוד אובססיבי אליהם פעם
(אתה זוכר?) והוא גם היה אחד הגורמים שלחצו עליי להתחיל לשמוע אותם כשהתחלתי
אז זהו, חפירה

lacrimosa girl

New member
אני לא זוכרת ../images/Emo12.gif

לפני, המממ, שנתיים בערך...אני חושבת שאחרי שהתחלתי לשמוע אוונסנס, וכולם אמרו שהם מחקים את נייטוויש/אפיקה/לינקין פארק ETC... אז הלכתי ושמעתי מלא להקות

lacrimosa girl

New member
נו,

BMTL מזכיר ממש ממש קצת את לינקין. ממש קצת.
ולאוו יש נטיות של נו מטאל, אז בכלל.

למעלה