הא! זה גדול! אני כבר מכירה את זה כל מי שלא נכנס חובה!!!!1
ש ש נ י1 New member 25/3/07 #13 מיי סטורי../images/Emo3.gif לפני מלא זמן שמעתי את נימו ב-VH1 וחשבתי לעצמי שהם לא משהו ואז לפני כמה חודשים ביקשתי המלצות למשהו בפורום פאוור ומישהו כתב שם את ווישמאסטר (השיר) אז החלטתי לשמוע ואהבתי וזה הסוף *קידה* *מחיאות כפיים*
מיי סטורי../images/Emo3.gif לפני מלא זמן שמעתי את נימו ב-VH1 וחשבתי לעצמי שהם לא משהו ואז לפני כמה חודשים ביקשתי המלצות למשהו בפורום פאוור ומישהו כתב שם את ווישמאסטר (השיר) אז החלטתי לשמוע ואהבתי וזה הסוף *קידה* *מחיאות כפיים*
S Super Alonit New member 26/3/07 #42 ~קהל משתולל~ דווקא אני אוהבת את נימו הרבה יותר מאשר את ווישמאסטר, לא מתחברת אליו משומה.
S Super Alonit New member 26/3/07 #45 ../images/Emo46.gif ~קהל עצבני משליך אותך על הקרקע~ סתם נו, בצחוק
מ מ א י י ק New member 26/3/07 #66 גמאני לא..../images/Emo19.gif כמעט שבכלל לא,הוא יותר מידי רועש ולא כ"כ בסגנון הזה של נייטוויש, יש קטעים יפים ממנו,אבל הוא עצמו לא
גמאני לא..../images/Emo19.gif כמעט שבכלל לא,הוא יותר מידי רועש ולא כ"כ בסגנון הזה של נייטוויש, יש קטעים יפים ממנו,אבל הוא עצמו לא
I Itay Simons New member 25/3/07 #16 רק פחות לדבר על הורדות ../images/Emo3.gif (חפרו לי על זה, מה ) פעם הבאה כדאי לקחת דוגמא מפורום פאוור מטאל ולהגיד ש"הדודה מאפגניסטן שלחה" או משהו כזה
רק פחות לדבר על הורדות ../images/Emo3.gif (חפרו לי על זה, מה ) פעם הבאה כדאי לקחת דוגמא מפורום פאוור מטאל ולהגיד ש"הדודה מאפגניסטן שלחה" או משהו כזה
D dralan New member 25/3/07 #17 לא, לא מסכים בואו נמצא ביטוי משלנו להורדות (אולי הסבא מפרוסיה העתיקה? ) - הצעות, אנשים?
A Amir Noy New member 27/3/07 #147 XD שמעי,אם הנוצרים מקבלים ביצים צבעוניות גם לנו מותר לקבל דברים מחיות אחרות.. במקרה שלנו,היהודים,כמובן מצאנו לנוו חייה מאוד מאוד הולמת ומתאימה,החמור! הרי אמרו המשיח יבוא על חמור!!! אז בינתיים החמור נותן הורדות...מה רע? D:
XD שמעי,אם הנוצרים מקבלים ביצים צבעוניות גם לנו מותר לקבל דברים מחיות אחרות.. במקרה שלנו,היהודים,כמובן מצאנו לנוו חייה מאוד מאוד הולמת ומתאימה,החמור! הרי אמרו המשיח יבוא על חמור!!! אז בינתיים החמור נותן הורדות...מה רע? D:
I Itay Simons New member 25/3/07 #19 לא חייבים ביטוי אחיד ../images/Emo3.gif שכל אחד יגיד מה שבראש שלו, כל עוד נבין...
D dralan New member 25/3/07 #24 אוקי, צודקת - סליחה, נסחפתי *עכשיו מישו אמור להגיד "קורה למאופקים שבמאופקים" XDDD*