הרומן שלנו עם נייטוויש-ההתחלה

The Cat Woman

New member
טוב אז ככה...../images/Emo99.gif

אני לא זוכרת בדיוק מתי זה היה, אבל אחי השמיע לי גירסה של "פנטום האופרה" וחיבבתי את זה, אבל לא התעמקתי... כאילו- לא התחלתי לחפור בשירים שלהם ולהתלהב. (
מסתבר שזה היה בזבוז של זמן בדיעבד) אמ.... בשלב כלשהו פשוט החלטתי להתעמק קצת במוזיקה שיש לי במחשב והגעתי לשמוע את נייטוויש ואז התאהבתי ממש, הליריקה הדהימה אותי ונגעה בי כ"כ בכל תחום שהוא בחיים, שפשוט לא יכלתי להפסיק לשמוע. ואז יצאתי עם מישהו אדיוט מרמת-חן (
) שהפלוס היחידי שלו מסתבר הסתכם בזה שהוא מ-מ-ש אוהב את נייטוויש, כאילו- יש לו את כל הדיסקוגרפיה בדיסקים מקוריים, דיוידי, חולצות, פוסטר ענק בחדר וכו'... אז זה גרם לי להמשיך לשמוע אותם וזהו בעצם. זה "הרומן הסוער" שלי עם נייטוויש.

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

הרומן עם השמוק מבת חן הוביל לרומן עם נייטוויש. לפחות משהו טוב יצא לך מזה...
(כי ברור שמתנות ממנו לא נשארו אצלך...)

Itay Simons

New member
את גדולה!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אלאנקה

New member
אני עכשיו..באיחורP:

אממ ידיד שלי שלח לי את wish i had an angel ואז שחכתי מזה, ואחרי כמה זמן עשיתי סדר בתיקייה, והחלטתי שזה שיר טוב, ואני רוצה עוד שירים, אז..אממ טאריה שלחה במיוחד ישירות אלי שירים

אמממ

אני אפילו לא זוכרת!
אבל אני בעייתית *סנילית* אז קשה לשאול אותי שאלות כאלו
אני רק זוכרת שהשיר הראשון שלי היה נימו, אני לא זוכרת איך למה ואיפה שמעתי אותו (שמתם לב שהשיר הראשון של רוב האנשים פה הוא נימו?)

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והממ... כן, הרבה התחילו עם נימו, בטח מכיוון שהוא כזה שיר מופלא
חוצמזה, תמיד שאני רוצה להכיר למישהו את נייטוויש אני משמיעה לו את נימו, כי הוא כזה עדין, וקליט כזה.

skipp

New member
אמ... אז ככה

מתישהו בכיתה ט' החבר של אחותי דאז הסיע אותי לקן, הוא הכניס איזה דיסק לסטריאו ואז התחיל OTHAFA (הבנתם כן ?) אז שאלתי מזה והוא אמר "אה... זאת להקה בשם נייטוויש, הם טובים לא ?" שאני עניתי לו שהם בהחלט לא רעים בכלל.... וא בתחילת כיתה י"א מצאתי על המחשב של אחי את הדיסקוגרפיה שלהם וניצלתי את ההזדמנות בשביל לשמוע אותם התאהבתי וזה הסיפור שלי

Super Alonit

New member
וואו. איזה הפרשים!../images/Emo12.gif

כלומר, שמעת, אהבת, ואז רק אחרי שנתיים שמעת שוב?

Eagleheart

New member
תשפטו בעצמכם

הלהקה הראשונה שהתחלתי איתה הייתה סונטה ארקטיקה , אהבתי ,כמובן עדיין אוהב . אני לא זוכר איך ממש השגתי את השירים או ממי . אחרי שחרשתי אותם רציתי משו חדש , חבר הציע את נייטויש , השגתי את כול השירים שלהם , בגלל שהיה לי מעט מעוד מקום בזמנו על המחשב הייתה צריך לעבור על כול השירים ולמחוק את אלה שאני פחות אוהב , יצא שהכול נשאר . יש לי התחלה מצויינת במטאל

גם אני התחלתי עם סונטה

אחרי שהתחלתי עם סונטה גיליתי שהם עשו קאבר לאובר דה הילס של נייטוויש (גארי מור...מי?) וגם ראיתי שלטוני יש חולצה של נייטוויש אז קיבלתי מהחבר הפיני שלי (מקורי לא?) את השיר ואהבתי אבל לא ביקשתי מהחבר הפיני עוד שירים שלהם כי הייתי עדיין בחרישה על סונטה ואחרי איזה חודשיים היה לנו טיול למרכז הגיוס תל השומר שעשו לשכבה שלנו כל מיני הרצאות על תפקידים בצבא והיה מאוד משעמם אבל אז הראו לנו סרט על חיל הים והפתעה! היה ברקע שיר של נייטוויש! אני התחלתי להתלהב שזה נייטוויש אבל לא הכרתי את השיר (שהוא היה ד"א DCOW) ולא ידעתי איך קוראים לו אז קיבלתי מהחבר הפיני את כל הדיסקוגרפיה שלהם במטרה לגלות איזה שיר זה ומשם זה היסטוריה...

למעלה