הרומן שלנו עם נייטוויש-ההתחלה

Super Alonit

New member
אהמ אהמ...

תשומת לב בבקשה.
טוב נו, הייתי בכיתה ח' נראה לי ובדיוק יצא נימו בקליפ וחברה שלי הורידה אותו והראתה לי ת'קליפ וממש התלהבה. ואז לא ייחסתי חשיבות מסויימת לזה (זו הייתה התקופה ששמעתי רק לינקין פארק, והייתי ממש אובסיסיבית)... והיא גם השמיעה לי BTC וזה היה כבד מדי בשבילי(?) והפחיד אותי
קיצור אחרי איזה חודש חודשיים ככה הורדתי קאזאה ונזכרתי בהם אז אמרתי נו, שמיעה שניה לא תזיק (וגם אהבתי את הקליפ, שלג וזה
) אז הורדתי ופשוט התאהבתי. ישבתי לילה שלם(!) עם Nemo בלופ ושמעתי אותם. פשוט הייתי מוקסמת (בעיקר מהקלידים
). בקיצור, אח"כ הורדתי עוד שירים, את SOW ואת BTC ואז אישתו של אבא שלי קנתה לי את וואנס ליומולדת (כי היא ראתה שנימו נכלל בפנים
) וזהו.
מאז כבר הייתי חולת נייטוויש.

Liquid Dreams

New member
דווקא זה אחד הקלים../images/Emo122.gif

כל הקיצורים שאני רואה פה לאחרונה גורמים לי לשבת ולהוציא את הדיסקים מהמגירה כל שניה כדי לחפשXD

Super Alonit

New member
XDD

בהתחלה כשהייתי חדשה בפורום, כל פעם שכתבו SIMS (קיצור ל-She Is My Sin), חשבתי שהם מדברים על המשחק מחשב ולא הבנתי מה הקשר.
עד שעוד מישהו התעניין מה זה לעזאזל והסבירו לנו שזה בעצם קיצורים.

Super Alonit

New member
אני המצאתי את המילה פוצי../images/Emo7.gif

כולם מעתיקים, אני יודעת את זה!

מ א י י ק

New member
אוקיי הסיפור שלי XD../images/Emo19.gif

אחות של חבר שלי? שמעה אותם שהייתי אצלם..(את הדיסק Once) לפני איזה שנה בערך... זה התחיל עם DCOW ואח"כ לפי הסדר כמו בדיסק (היא הורידה אותו) ואז שאלתי אותה מה השם של הלהקה, שכחתי ממנה כמה שבועות - ואז ראיתי אותה שומעת את השיר Nemo שלהם במסנג'ר איפה שרשום ההודעה האישית XD הלכתי ליוטוב, כתבתי Nightwish ושמעתי את Nemo,בהתחלה אמרתי (בלב): "איכס,מה זה הפריקים האלה?! זה בכלל לא הסטייל שלי.." ואז אמרתי טוב נו,בו נישאר עוד קצת בשיר XD ואז המשכתי לראות.. ואז הגיע הסולו גיטרה של אמפו,ואז נורא אהבתי.. ואז לא יודע מה,מצאתי בתוכנת הורדה את כל הדיסקוגרפיה שלהם XD אז הורדתי. וזה בכלל היה כיף לא נורמלי...אבל היי! יש לי דיסק אחד מקורי שלהם! ואני רוצה עוד! XD ומיותר לציין שאת הקול של טאירה ממש אהבתי נכון? זהו :)

Itay Simons

New member
דאמט, לא הורדת! ../images/Emo152.gif

קיבלת את זה מהדודה שלך באפגניסטן!!!או מהחמור!!! או כל דבר שאמרו פה
עדיף לא לדבר על הורדות....סבבה?

Super Alonit

New member
בואו נמציא איזשהי מילת קוד רק שלנו

כןכן! ונהיה מסתוריים כאלה... אוווו

Itay Simons

New member
החלטנו כבר בצ'אט