ai27
Well-known member
ומי היו הרופאים שהתקשורת מצאה ב2008?ומי היו הרופאים שהתשקורת מצאה לפני השבעה באוקטובר בזמן קידום הרפורמה שדיברו על כוונה לעזוב כי המדינה הופכת ללא דמוקרטית?
ומי היו הרופאים שהתקשורת מצאה ב2008?ומי היו הרופאים שהתשקורת מצאה לפני השבעה באוקטובר בזמן קידום הרפורמה שדיברו על כוונה לעזוב כי המדינה הופכת ללא דמוקרטית?
אולי רופאים שהיו צריכים לעבוד במשמרות של 40-50 שעות ברצף.ומי היו הרופאים שהתקשורת מצאה ב2008?
אה שאלושאלו רופאים בבתי החולים אם יש תופעה של עזיבת רופאים
ומה גילו
המשכורות של רופאים גבוהות, ולא מדובר בלפידונים מפגרים שאפשר לחרטט אותם בשטויות
אז פשוט אין תופעה של עזיבה
סתם נפיחה לפידונית מסריחה
כל חודש הם ממציאים ספין חדש
נגמר החודש - ומגלים כמה הוא מגוחך
והמעגל חוזר
לה אתה לא עובר לאלסקה?היום היהודים תקעו עוד מסמר בארון הקבורה שלהם, כשהשמש שוב הייתה חייבת להראות
תפרצוף תחת שלה, לפחות במשולש בת-ים-חולון-ראשל״צ, לאחר שבתחזית הבטיחו יום גשום וסוער.
היהודים, הם הם הם, ואך ורק הם אשמים בזה !!!!!!
אם לא הם, כבר מזמן היה שם לפחות יום משתגל אחד, שהיה לחלוטי חלוטין בלי שמש !!!!!!!!!!!!!!!!
בגלל בעיות כספיות.לה אתה לא עובר לאלסקה?
באלסקה מאוד חסר עובדים בחורף, יוקר המחייה נמוך, השכר שם גבוה. והמון דירות ריקות חצי שנה אז השכירות בחורף אפסיתבגלל בעיות כספיות.
אם הבעיה שלך היא שאתה לא יכול לעבוד (נכה או קשיש)אם היה לי מספיק כסף, אז הייתי מינימום שבמינימום עובר לרומניה.
שם יש ימים נטולי שמש.
קודם כל, אני לא רוצה לחזור לארץ אם אני עוזב.באלסקה מאוד חסר עובדים בחורף, יוקר המחייה נמוך, השכר שם גבוה. והמון דירות ריקות חצי שנה אז השכירות בחורף אפסית
אחרי חצי שנה בלי שמש - תוכל לחזור לארץ עם כיסים מלאים
אם הבעיה שלך היא שאתה לא יכול לעבוד (נכה או קשיש)
יוקר המחייה בבלארוס נמוך יותר מרומניה
לנו אתה לא מפריע,קודם כל, אני לא רוצה לחזור לארץ אם אני עוזב.
שנית כל, אפשר לעשות עבורי מגבית.
לפחות מיליון איש נותנים לי לפחות 15 ש״ח כל אחד, ואני עוזב למקום שבו גם החורף
קר לכל אורכו וגם לא חסרים שם ימים בלי שמש.
לא רק רומניה, גם בולגריה, סרביה, בוסניה, קרואטיה...כל אלה אחלה אופציות.
מעניין שהישראלי בכתבה אמר שהמחייה באלסקה מאוד יקרה, וזה דווקא הגיוני, כי חימום בחורף עולה הרבה כסף. מה שכן מאוד מפתה לחיות באלסקה, כי מקבלים כל שנה דיבידנדים מהנפט.לנו אתה לא מפריע,
אבל באלסקה צריכים כח אדם שמוכן לחיות שם בחורף. וזה אתה
פעם הגיע לשם ישראלי אחד, ופתח דוכן פלאפל.
אמרו לו שאם הוא מוכן להישאר בחורף, הוא לא ישלם שכירות: קיבל את העסק בחינם
פלאפל בשלג - איך מוכרים קמח לאסקימוסים
נדב וייס, ישראלי בן ,30 החליט לפתוח דוכן פלאפל באלסקה. הייתה רק בעיה קטנה אחת: הוא לא ידע להכין פלאפל. או פיתות. זה עוד כלום, אגב, לעומת רוב המקומיים, שבכלל לא ידעו מה זהwww.ynet.co.il
יש מרכיבי מחייה ומצד שני: עלות הקרקע ממש נמוכה, והביקוש לעובדים בחורף גבוה, והשכר בהתאם.מעניין שהישראלי בכתבה אמר שהמחייה באלסקה מאוד יקרה, וזה דווקא הגיוני, כי חימום בחורף עולה הרבה כסף.
כי ממש חסר עובדים.מה שכן מאוד מפתה לחיות באלסקה, כי מקבלים כל שנה דיבידנדים מהנפט.
אני אוהב שיש 4 עונות, אבל לא אוהב חום קיצוני וגם לא קור קיצוני, מבחינה אקלימית נובה סקושה אידיאלית עבורי.יש מרכיבי מחייה ומצד שני: עלות הקרקע ממש נמוכה, והביקוש לעובדים בחורף גבוה, והשכר בהתאם.
אז היחס משכורת-מחייה מאוד טוב (שזה הכי חשוב: יותר כסף נשאר בכיס. אפשרות לשדרוג קריירה או פרישה מוקדמת).
לפחות למי שאוהב חושך וקור.
כי ממש חסר עובדים.
לא מבין מה נתקעת על נובה סקושה
הרי אם אתה אוהב חושך וקור אלסקה נשמעת הרבה יותר מלהיבה
כן, יותר מרבע מהרופאים באונטריו יהודים.אתה אומר שיותר מרבע מכלל הרופאים באונטריו הם יהודים?
שיותר מ4% מיהודי אונטריו הם רופאים?
באיגוד הרופאים של יהודי אונטריו (שפרסם את הסקר) חברים 900 רופאים יהודים
מתוכם 500 השתתפו בסקר
לא?
זה איגוד מקצועי ממש קטן ולוקלי, אבל איגודים מקצועיים עושים סקרים לפעמים
איך?
רוב הנתונים מתייחסים למצב עכשיו
זה בהחלט סקר,
אם אתה טוען שזה לא דו"ח - ממתי מפרסמים דו"חות גולמיים?
לא כל שנה באמת סופרים אותם. הספירה בין שנה לשנה - די מסתמכת על ניחושכן, יותר מרבע מהרופאים באונטריו יהודים.
לגבי ה4%, אינני יודע, כי הנתונים לא הגיוניים, כשבודקים נתונים משנים שונות רואים הבדלים מינוריים, אפילו בין שנים רחוקות, למשל, מוצג שב2001 היו באונטריו 330000 יהודים וב2021 היו באונטריו 335000 יהודים, וטוענים באופן עקבי ש60% מיהודי קנדה חיים באונטריו, לעומת זאת, קיים גם הנתון שמשנת 2001 ואילך כל שנה מהגרים 20000 יהודים לקנדה, רובם מישראל, אבל זה לא משתקף בנתונים בכלל.
מופיע גם שב2022 היו באונטריו רק 212000 יהודים, איך נעלמו 123000 יהודים באונטריו תוך שנה? הרי זה לא יכול להיות!
מופיע שב2023 היו באונטריו 196100 יהודים, אבל לא יתכן ש15900 יהודים עזבו את אונטריו בין 2022 ל2023.
למה?הרוב המוחלט של הרופאים היהודים באונטריו לא חברים באיגוד הרופאים של יהודי אונטריו.
אתה כנראה מכליל גם נכדים ונינים של יהודים - באופן שלא תואם את המדידה הסטנדרטיתאני יודע מה קרה ומה הסיבה שהנתונים הרשמיים נמוכים מהותית מהנתונים האמיתיים וגם אני חלק מהסיבה. בCensus של קנדה, המגמה היא שככל שעובר הזמן פחות יהודים מסמנים בסעיף דת שהם יהודים ויותר בוחרים ב"אחר" או ב"מסרב לענות" בתור. תשובה. אני השתתפתי בcensus וגם אני בחרתי ב"מסרב לענות", אחרי שהתייעצתי. זה הרבה יותר בטוח.
להערכתי יש בקנדה לפחות שני מיליון יהודים.
רשמית חיים בהליפקס כיום 1500 יהודים, אבל ב2024 לבדה היגרו יותר מ1500 יהודים מישראל להליפקס, אתה מבין את גודל האבסורד?
מופיע מאוכלוסיית היהודים בהליפקס קטנה מ2210 ל1500 בין 2011 לעכשיו, דבר שהוא לא נכון בוודאות, כי כל שנה בין 2011 לעכשיו היגרו להליפקס בין 100 ל300 יהודים מישראל.
שכחת דבר אחד - מדובר באוכלוסיה שמתבוללת במהירות, וכמעט לא מתרבה.אוכלוסיית היהודים בכל עיר ובכל מחוז בקנדה גדלה בעקביות החל מ1991, אך שיעור היהודים שמוכנים להצהיר שהם יהודים יורד בעקביות החל מ1939, השנה בה סירבהלאונייה סנט לואיס לעגון, אחרי שגם ארה"ב סירבה, והספינה נאלצה לחזור לאירופה וכל הנוסעים, פליטי שואה יהודים, ניספו בסופו של דבר (נבדק על פי רשימת השמות).
תראה - ההערכה שלך היא שיש בקנדה פי 5 יהודים מהמצב שהסוכנות היהודית מתעדת.להערכתי יש בקנדה לפחות שני מיליון יהודים.
להערכתי חיים באונטריו יותר ממיליון יהודים.
המדידה הסטנדרטית היא על פי הcensus, אבל ההיסטוריה של היהודים גרמה להם להסתיר את היותם יהודים מגורמים רשמיים ולכן רוב היהודים מחוץ לישראל לא מזדהים כיהודים בcensuses. רק כך יכול להתקיים מצב אבסורדי בו (סתם דוגמה, אבל אמיתית) כל יהודי שחי בארגנטינה יודע שיש בה יותר מחצי מיליון יהודים (לבת זוגי יש קרובי משפחה בארגנטינה, אחד הדודים שלה הוא המקור) אך על פי הנתונים הרשמיים יש רק 180500 יהודים בארגנטינה. נתון יותר ידוע הוא שבניו יורק סטייט כל אדם שלישי הוא יהודי, אבל רשמית יש בה רק 1.6 מיליון יהודים.אתה כנראה מכליל גם נכדים ונינים של יהודים - באופן שלא תואם את המדידה הסטנדרטית
שכחת דבר אחד - מדובר באוכלוסיה שמתבוללת במהירות, וכמעט לא מתרבה.
מגיעים יהודים חדשים - בקצב שלא מספיק להחליף את אלו שמתים בלי להוליד יהודים חדשים
תראה - ההערכה שלך היא שיש בקנדה פי 5 יהודים מהמצב שהסוכנות היהודית מתעדת.
זה באמת אבסורדי
המדידה הסטנדרטית - של יהודים בכל העולם - היא לפי קריטריון בר-הוכחה, לא לפי "זיהוי עצמי"המדידה הסטנדרטית היא על פי הcensus,
יהודים שמבחינה דתית הם לא יהודים, ומבחינה תורשתית הם נכדים ונינים - לא נחשבים כיהודים גם מבחינת ישראל, ולא נספרים במדידה של הסוכנות היהודיתאבל ההיסטוריה של היהודים גרמה להם להסתיר את היותם יהודים מגורמים רשמיים ולכן רוב היהודים מחוץ לישראל לא מזדהים כיהודים בcensuses.
לאבא שלי יש משפחה בארגנטינהרק כך יכול להתקיים מצב אבסורדי בו (סתם דוגמה, אבל אמיתית) כל יהודי שחי בארגנטינה יודע שיש בה יותר מחצי מיליון יהודים (לבת זוגי יש קרובי משפחה בארגנטינה, אחד הדודים שלה הוא המקור) אך על פי הנתונים הרשמיים יש רק 180500 יהודים בארגנטינה.
אפילו בברוקלין זה כבר לא נכון. לפני עשור וחצי רבע מברוקלין היו יהודים - אבל זה משתנה.נתון יותר ידוע הוא שבניו יורק סטייט כל אדם שלישי הוא יהודי, אבל רשמית יש בה רק 1.6 מיליון יהודים.
רוב יהודי ברוקלין הם אורתודוקסים, והיהודים שעזבו את ברוקלין עזבו בגלל יוקר המחיה בה, אבל הם לא "התאדו", הם עברו לישובים אחרים, זולים יותר, רובם נשארו בניו יורק. בשנות ה70 למעלה מ80% מיהודי ניו יורק חיו במטרופולין ניו יורק סיטי, היום הם מפוזרים בכל הסטייט. הכלכלה גורמת לכך, מצב בלתי נמנע.המדידה הסטנדרטית - של יהודים בכל העולם - היא לפי קריטריון בר-הוכחה, לא לפי "זיהוי עצמי"
הצנזוס - הוא לפי "זיהוי עצמי".
יהודים שמבחינה דתית הם לא יהודים, ומבחינה תורשתית הם נכדים ונינים - לא נחשבים כיהודים גם מבחינת ישראל, ולא נספרים במדידה של הסוכנות היהודית
לאבא שלי יש משפחה בארגנטינה
הוא אפילו ביקר אותם באמצע השנה.
כששאלתי אותו למה הם לא עולים למרות שהמצב הכלכלי שם מזעזע וחלקם עניים
הוא אמר
1. יש את אלו שהם ממש עשירים
2. מי שכן עני, לפעמים מקבל קצת סיוע מקרוביו העשירים
3. כמעט כל בני הדודים שלו שנשארו בארגנטינה, או שהתבוללו בעצמם, או שהבנים שלהם התבוללו. חלק גדול כבר לא זכאים, ועם השנים זה מחמיר
וזה גם משהו שרואים בסטטיסטיקת ההתבוללות.
אפילו בברוקלין זה כבר לא נכון. לפני עשור וחצי רבע מברוקלין היו יהודים - אבל זה משתנה.
כי יהודים לא אורתודוקסים בארה"ב - לא מתרבים
ויהודים כן אורתודוקסים - ברחו בגלל המחירים הגבוהים
בסטייט יש יישובים יהודיים - במחוזות שממש צמודים לעיר. כדי לברוח מהמחיר המזנקים
הם אלו שיצאו מהעיר ללונג איילנד, ניו ג'רזי או "מדינת ניו יורק". אבל כמעט רק במחוזות שצמודים לעיררוב יהודי ברוקלין הם אורתודוקסים, והיהודים שעזבו את ברוקלין עזבו בגלל יוקר המחיה בה, אבל הם לא "התאדו", הם עברו לישובים אחרים, זולים יותר, רובם נשארו בניו יורק.
לא בכל הסטייט. מתרחקים מהיוקר אבל מנסים להישאר קרוב. זה באמת בלתי-נמנע במשפחות אורתודוקסיות גדולות,בשנות ה70 למעלה מ80% מיהודי ניו יורק חיו במטרופולין ניו יורק סיטי, היום הם מפוזרים בכל הסטייט. הכלכלה גורמת לכך, מצב בלתי נמנע.
אז אחרי שהתבכיינת על סקר שמתאר עד כמה אתם מבוהלים מהאנטישמיות המזנקת בקנדהמי שלא יהודי, אין סיכוי שיזהה את עצמו כיהודי בcensus כי כולם מודעים לנושא האנטישמיות, מי רוצה לסמן על עצמו מטרה?
חוששות בגלל ש...שיטה אמינה יותר לספור יהודים היא לדלות נתונים מקהילות יהודיות, הסיבה שלא עושים זאת היא שהן לא ישתפו פעולה, בגלל שחוששות מהתנכלות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.