הרעיונות ההזויים של ההפקה

meytula

New member
הרעיונות ההזויים של ההפקה

לא יודעת עד כמה זה נכון ממה שקראתי קרן אמורה לקבל את החסינות ודניאל תודח.לוילה יכנסו סנות חדשות ,עם דניאל אין להן סיכוי עם איתן ואילו עם קרן הוא לא מספיק חזק בקשר כדי לא להיפתח לאחרות. עכשיו אני מבינה למה קרן מובילה בסדר,ההפקה אחראית לזה.

meytula

New member
התכוונתי

שלהפקה יהיה הרבה יותר נח אם דניאל תודח כי כשיבואו הבנות החדשות איתן יפתח אליהן יותר בקלות בלי הנוכחות של דניאל ואילו קרן לא תפריע לו. זה לא דעתי זה מה שכתבו ואחרי הסקר המוזר שקרן שהיא בכלל לא אהודה מובליה זה די גורם לי להאמין

קשקשה9

New member
הבנתי אותך אבל בכל זאת דניאל אהודה ואנשים

מסמסים לה בנוסף עניין שהיא מביאה בתחרות עם קרן אז כרגע היא חיונית להפקה,

Klayhamn

New member
לא

דניאל היא בטופ4 מתחילת התכנית. אין להפקה שום סיבה להדיח אותה, כי היא גם בין היחידות מבין הבנות שנמצאות בקשר רומנטי כלשהו עם איתן.

noaxxx

New member
אמרתי כבר ביום שלישי שלהפקה יש אינטרס

להיפטר מדניאל כי היא חנקה להם את המשחק ו'העלילה'. ובכל זאת, עם זה שיש להם אינטרס, עדיין אני לא מאמינה שהם יעשו דבר כזה, כי זה הימור יותר מידי גדול והם עלולים לאבד את הצופים.

Klayhamn

New member
לא בדיוק

זה שדניאל חנקה להם את המשחק זה בגלל איתן, לא בגלל דניאל. מבחינתם - אם הם היו יכולים - היו משכפלים עוד 100 דניאל, משום שזה בדיוק מה שהם רצו: בחורות אסרטיביות שיתרחו על ליבו ולא יפחדו ליזום מולו (במיוחד בהתחשב בכמה איתן הוא פאסיבי). אם כבר "אינטרס" - האינטרס שלהם בהקשר זה כביכול הוא להיפטר מאיתן... בלי דניאל, אמנם העלילה לא תהיה חנוקה, אבל גם לא תהיה שום עלילה

קשקשה9

New member
אבל יש את

ליהי

Klayhamn

New member
אלא אם זה יהיה איזשהו ליהוק גאוני

יש סיכוי קטן מאוד שאנשים פתאום יתחברו ל-3 בנות חדשות

ela501

New member
איזה שטויות ברסק עגבניות מה פתאום שידיחו את ד

למה שההפקה תרצה שתודח? היא מהווה קונטרה לקרן ולאיתן ממש לא הפריע להתחיל עם קרן ואורטל אחרי שהיה עם דני, אז למה שיפריע לו להתחיל עם בחורה חדשה

noaxxx

New member
נכון..והמסקנה- דניאל לא הולכת לשום מקום../images/Emo88.gif

וזה סופי...

למעלה