הרעיונות ההזויים של ההפקה

meytula

New member
עוד משהו שמחזק את זה שקרן תזכה

מפורום וואלה ציטווט של חברת פורום רוני ''לא משנה מה תעשו המשחק מכור לקרן שחם ... תחשבו שקרן הייתה מועמדת להדחה לפני שבועיים שהקהל החליט ולאחר מכן קרן נהייתה עוד יותר שנואה וההגיון אומר שהיא אמורה עוד יותר לרדת .כל מי שאני שומע ברחוב חברים ומשפחה מתעבים אותה פתאום הוקוס פוקוס היא ראשונה בסקרים והפכה "לאהובת הקהל" בולשיטטטטטטט ההפקה דואגת לה .זה לא תוכנה ולא בטיח .זה רק יד ההפקה .ההפקה לא חוזרת אליכם עם תשובות לגבי התוכנה .אתם חכמים להבין למה .מתאים להפקה שתאשימו האקרים בזיופים לדעתי להפקה יש אנשים שמגיבים בתוך הפורום הזה ובפורום תפוז .ונחשו את מי הם מריצים ? נכון קרן שחם.המשחק הזה מכור מהיום הראשון זה היה ידוע שעומרי חיון חשף את הקשר שלה ושל איתן שימו לב איך קרן מקבלת תדרוכים מההפקה ופתאום התחילה לדבר למצלמות לזייף בכי שימו לב רוב היום על מי המצלמה .מראים לנו רק קרן .מנסים לגרום לנו בכח לאהוב אותה ולהשלים עם זה שהיא הזוכה אני משער שעוד שבוע (שהחדשות יכנסו) איתן גם יתחיל להתרחק מדני לפי התסריט ויתקרב לקרן לצערי איתן יבחר בקרן וההפקה תדאג שהמיליון ייילך לאיתן וקרן .אם אתם שואלים אותי איתן וקרן לא באמת יקבלו מיליון .הם מקבלים משכורת מההפקה בקיצור עובדים עליכם .מה שאני שמח שהם נפלו חזק עם החרא הזה .רייטינג מביך יש אלוהים.חבל על הכסף שלכם .לא לסמס בכלל .זה גם ככה לא ישנה כלום ''

Klayhamn

New member
לא צריך להתרגש מכל תיאוריית קונספירציה ../images/Emo13.gif

meytula

New member
אז איך תסבירו שהדייר הכי פחות אהוב מוביל??

דווקא יש הרבה הגיון למה שנכתב אחרי סקרים הזויים כאלה

Klayhamn

New member
ממה שידוע לנו -

היא ממש לא "הכי פחות אהובה". יש את נתוני ההצבעה מאתר אגוז (שלא ברור אם הם נכונים או לא), שלפיהם קרן נמצאת בדיוק באותו "מקום טוב באמצע" כבר הרבה זמן. לגבי ההובלה בסקר הספציפי הזה, זה יכול להיות מושפע מכמה דברים, בין היתר - השאלה שבסקר ("מי ההורה הכי טוב"). מה שתומך בכך הוא שגם אתי היא מאוד פופולארית ואף על פי כן היא זוכה שם להצבעות מזעריות. הסבר אפשרי נוסף (וסביר מאוד) לתוצאות הסקר הזה - הוא שאנשים החלו להצביע הצבעות כפולות ומכופלות, ו-"לתחמן" את המערכת של וואלה ההסבר לפיו "ההפקה" מארגנת שהיא תזכה הוא מגוחך כי ממילא הסיבה היחידה שבגללה את סבורה שקרן "הכי פחות אהובה" היא המידע שמספקת לך ההפקה על ההצבעות. אם היא באמת הייתה מעוניינת לקדם אך ורק את קרן ולחסל את דניאל, סביר להניח שמלכתחילה הייתה טוענת שכל ההצבעות הן בעדה, ולא הייתה לך שום סיבה לחשוב שקרן לא אהובה.

adiyon2

New member
אולי דידי ודידוש הן אותה אחת ועובדות בהפקה

עכשיו אני מבינה למה הן כל כךם אוהבות את קרן - חחחח. אני לא קונה את זה.

לא חושבת

אין מה להתעסק עם זה, זה דבילי. אנחנו תמיד מתלוננים על התערבויות הפקה בוטות, אבל לא התרגלתם כבר? די, זה חלק מהתוכניות האלו, זה המצב. ככה זה. לא יודעת אם הן אותה אחת, אבל זה לא מעניין..

adiyon2

New member
סוזי, זה היה בצחוק, קונטרה לתאוריה שפתחה את

השרשור.

../images/Emo163.gif בד"כ אני קולטת את הדברים האלו..

טעות טועים טעינו

meytula

New member
../images/Emo31.gifלא מאמינה שזה נכון

יש לקרן אוהדים מעטים אבל יש..מישפחה חברים וכו.בכל זאת מישהו מסמס לה אחרת היא הייתה מועמדת להדחה השבוע והיא לא הייתה

didush100

New member
אחותי מה קורה../images/Emo24.gif

שוד ושבר קרן מוליכה את הטבלה חחחח למי איכפת בכלל? כבר הבנו ממזמן שכל הסמסים/סקרים זה שטויות במיץ אני פשוט בשוק מהפורום הזה כבר

אף אחד לא איבד שום דבר

את יודעת שגם עליי דידי ונדמה לי אלה או את.. לא יודעת כבר.. גם מישהי מכן כל הזמן כתבה לי שטויות כאלו. אז יאללה, עברו הלאה. זה לא כזה משנה או מעניין.

למעלה