הרעיונות ההזויים של ההפקה

adiyon2

New member
זו היתה בדיחה, תרגעו

התאוריה שיעשעה אותי, אז זרמתי איתה.

didush100

New member
סבבה

בכל מקרה אני לא מקורבת לאף אחד מהאנשים בבית לא עובדת של ההפקה ואין לי כאן עוד ניקים

adiyon2

New member
ממש לא חשבתי ככה

עדי זה שהם החביב עלי, לבת שלי קוראים עדי

poseidon111

Active member
את רוצה לומר שגם לפורום

הזה השתחלו נציגי ההפקה?כאלה שלא משנה מה קרן עושה ועם מי, היא עדיין "נשמה טהורה" ו"קרן כפרה"?את באמת חושבת שאותם נציגים , בשם האינטרס שלהם, יתקפו ללא הבחנה וללא שום פרופורציה את הטוענת לכתר הראשית עד כינויה בשמות גנאי, והשמצת שמה, עיסוקה,ובני מישפחתה?אני לא מכיר אף אחת פה בפורום שתרד כל כך נמוך.אבל מצד שני..........לא, לא יכול להיות.

24שעות1

New member
אני אוהבת את קרן וכן יש לי גם ביקורת

על חלק ממעשיה. אבל עדין היא מבחינתי ומבחינת חלק גדל מחברי. היא הפיבוריטית שלנו. אני רחוקה מלהיות חברת מערכת , ואפילו לא מכירה אותה בכלל. ותפסיקו עם השטות הזאת - כאן בפורום הרוב בעד דניאל בכלל זה אומר שחלק מהאנשים כאן הם יחצ"נים שלה וחברותיה

אם זה קשור לדניאל זה הגיוני שיש פה יחצנים?

פשששש יפה

24שעות1

New member
קרן מובילה בסקר בגלל שקרן אהובה מאד בחוץ

נכון , לא פה בפורום. כשפורום כמה פעילים כבר יש - אבל בחוץ קרן מאד אהודה

ela501

New member
באמת שכל חברותי אוהבות את קרן וגם משפחתי

הפורום פה הוא בדרך כלל עדר,שלא מעיד על כלום,בעונה של האח האחרון הייתי היחידה שאהבה את סילבי, קראו לי אמא שלה ולה קראו עציץ ובכל מני שמות ממש לא מחמיאים וכל זאת היא הגיעה 5 ומצליחה לתחזק סלביות יותר טוב מהשאר, ותתפלאו דידוש ואני היינו אויבות ,כל היום רבות כמו שאני קצת רבה עם סוזי ופתאום כאן אנחנו חושבות אותו דבר הופ כאן אנחנו חברות, אז סוזי אולי בעונה של האח נהיה חברות. ושוב אני מזכירה שפרה הייתה שנואת הפורום של האח עד שבשלב מסויים נטשתי את הפורום כי זה היה דוחה, ותראו לאן היא הגיעה...

didush100

New member
מה זאת התכנית המוזרה הזאת?

אני בשוק!!!! מה לעזאזאל קורה שם? מי האדיוט שהסכים להכניס את הכלבים המסכנים האלו? להרדים את הכלבים להשאיר אותם סגורים שם כבר יומיים ובסשביל מה? אין טיפת מחשבה מאחורי כל השטות הזאת ואני עוד יותר בשוק מזה שהם משתפים עם כל הדבר הזה פעולה.

didush100

New member
היוש../images/Emo140.gif

בקושי ראיתי היום. לא מעניין שום דבר שם לא זורם וממש כואב לי על הכלבים המסכנים האלה. מה קורה?

היי, הם הלכו לישון מוקדם בגלל שלא ישנו אתמול

נראה לי שמחר הכלבים יחזרו, כי מישהו כתב שהם יהיו 3 ימים.

didush100

New member
הי מיצ מיצ../images/Emo140.gif

הללויה שיחזירו כבר את הכלבים זה נורא מה שעושים להם שם.

מחר המשימה תסתסיים ויחזירו אותם

מנסים לחקות את האח בזה שהם הביאו כלב, ובסוף החזירו אותו לבעלים שלו

noaxxx

New member
ההפקה הזו ממש דפוקה, בגלל הכלבים הם מפסידים

את כל ההתרחשות/השיחות של הלילה. לא מובן

למעלה