הרעיונות ההזויים של ההפקה

אולי אורטל כי מקודם הם דיברו

בחדר הבנות והשתיקו אותם ואח"כ עברו מצלמה... מה גם שבן לא מחבב במיוחד את אורטל...

goodpink

New member
לא הוא אמר לענת. הם דיברו מחוץ לחדר השינה של

הבנות לפני שהוא עזב בפעם 1 את החדר. דווקא ויזואלית הם מאוד מתאימים JAJJAJA לא נראה שרבו. כנראה קרה משהו שהוא הלך בפעם השניה כי הוא שכח את השמיכה והכרית שלו. חוצפן הבן הזה מדבר על ענת איפה המילים לציר הרוע שלא רוע ממטר לבנות האחרות חוצפן. אבל גם ענתי יכולה להיות עם אופי עם היא עצבנית וחסרת שינה במיוחד בסופו של דבר היא ישנה 2 בלבד יכול להיות שמשפיע. מחר יהיו טיפטופים של יוני על ענת. ענת עשתה מזה טעות שזרקה את הכדור על יוני האגו של ענק לא יכול להתמודד עם פגיעה. היה עדיף לזרוק על בן בגלל שאורן ואיתן לא היו בסיביבה. יכלה לתרץ את זה יותר טוב ...

webguy

New member
אולי ללהיאי..

היא אדישה לדעתו הבנתי לפי הסרטונים בוואלה אליו מסכן כלכך משקיע ובסוף כלום :)

noaxxx

New member
אולי יהיו יותר מ 3 מועמדות להדחה כי...

אולי יהיו יותר מ 3 מועמדות להדחה כי...‬ noaxxx אני משכפלת את ההודעה שלי מלמטה... אם קורה ויש שתי בנות שמובילות במס' ההצבעות, ועוד שתיים או שלוש בנות עם אותו מס', בתיקו... מה ההפקה תעשה אז? בדיוק כמו באח, יש מצב גם ל 4 או 5. ההתחייבות שלהם מראש על 3 מועמדות היא לא הגיונית

goodpink

New member
הרבה תלוי בשאלה היא דניאל תהיה חסינה או לא

לא יודעת עם דניאל תועמד להדחה גם אם לא תהיה חסינה בסופו של דבר חושבת שהבנות יבינו שאיתן רוצה אותה וזה לא בחירה שלהן לנסות להעיף אותה. אורטל סביר להניח תועמד להדחה. כמו כן ענת. השאלה האם איילת אתי ליהיא יועמדו להדחה וכמה קולות צריכה כל אחת כדי לעמוד להדחה. ענת ענבר ואיילת יכולות לסדר שאתי וליהיא יועמדו להדחה והבנים ודניאל יכולים לסדר שאיילת תעמוד להדחה כך שההפקה תשנה את מספר הבנות לפי מה שכדאי להם ביותר.

גם לדעתי וההפקה תחליט בהתאם

לתוצאות ההעמדה, הם בטח לא ירצו מצב שדניאל,אורטל וקרן לדוגמא יהיו מועמדות...חוץ מזה ששלוש זה ממש מעט.

didush100

New member
מישהו מכן להסביר לי מה נסגר עם ליהיא?

ההתנהגות שלה היתה ממש מוזרה מה נסגר איתה? ולמה בן לא מדבר איתה כבר לעזאזל ומחליט מה לעשות? זה כבר ממש מביך

didush100

New member
כן זה מצחיק שהוא מדבר עם כל הבית

חוץ ממנה. אני לא מבינה למה היא מתנהגת ככה. גם אם היא לא מעוניינת היא יכולה ליהיות בקשר חברי סבבה איתו. היא די ילדותית וחסרת ביטחון ונראה לי שהוא פשוט צריך לגשת אליה ב-4 עיניים ולהבין אחת ולתמיד מה הסיפור שלה. מה שמוזר זה שהיום היא דיברה עם ענבר ואמרה לה שהיא כן מעוניינת ותוך כדי מראים את בן מדבר עם הבנים ומיואש לגמרי. לא ברור בכלל

קשקשה9

New member
היא לא מעוניינת ,הוא הכרטיס חופשי חודשי שלה

להישאר במישחק ולא יודעת איך לצאת מזה גם הוא הסתבך וכל מה שיחליט הוא יצא לא בסדר בקיצור הם תקועים אחד עם השני ואנחנו איתם

goodpink

New member
דווקא מהשיחה עם ענבר אפשר להבין שהיא לא מעוני

מעוניינת בכלל אבל כולם דוחפים אותה עליו ממה שהיא הסבירה לענבר נשמע שהיא לא מעוניינת גם ענבר אמרה שמה שנראה מהצד שלה שהוא מאוד מעוניין והיא כזה לא בטוחה והיא רצתה להגיד משהו אבל ענבר הכניסה לה מילים לפה כמו קרן. ענת גם יש לה בעיה של חוסר ביטחון דימוי עצמי והרבה אבל לפחות בדבר אחד היא עקבית היא לא תמכור את עצמה בשביל להישאר במשחק.

הוא חפר היום לאיתן לגבי ליהי

הוא אמר לו שהוא מתקשה לתקשר איתה, כי היא לא מביעה עניין וחום. איתן הציע לו שידבר איתה, ושיגרום לה להבין שהיא צריכה לעשות צעדים גם מכיוונה: ואם לא אז שיהיו רק ידידים.

didush100

New member
היא באמת מתנהגת מוזר

לא יודעת מה זה? היא כ"כ מוזרה שממש מעניין אותי למה היא מתנהגת ככה חייבת להיות סיבה רואים גם שהיא לא במייטבה

Dmorrigan

New member
מישהו באמת מאמין להפקה הבזויה אבוט רייף

המאירי אחרי שהם הפכו קונספט כ"כ מוצלח של תוכנית כמו הישרדות לזבל טהור, חופר ומתוסרט? יש התערבות ברורה של ההפקה במה שקורה בסקר חסינות הזה, גם אם לא באופן ישיר, אין מצב שהם לא יודעים שנעשו זיופים בהצבעות. אפילו קשת הנאלחים הודו שהיו זיופי הצבעות בכוכב נולד. אבוט רייף המאירי יעשו הכל, אבל הכל, כדי להרים את התוכנית הזו מהרצפה.

למעלה