הרעיונות ההזויים של ההפקה

../images/Emo6.gif

הכלבים יהיו שמה, אז לא יהיה אקשן כמו שהיה ביום שלישי. היום בבוקר לפני שהלכתי לעבודה: קרן, איילת, ענבר וענת היו בחצר ודיברו. אחרי זה הם חזרו לישון. אבל אני מעבירה מדי פעם ורואה את המטבח

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif גם אני

גם ככה מוקדם בשבילי ללכת לישון..

Lichy7

New member
היי ../images/Emo24.gif עצרו את השידור או משהו?

הרגע נכנסתי לצפות. אני רואה רק את המקרר..
קרה משהו? רק אל תגידו לי שעוד אחת התעלפה שם

Lichy7

New member
דידוש את רצינית? הלכו לישון עד הבוקר??

או שזה קשור לאיזושהי משימה? (על הכלבים אני יודעת, ראיתי אתמול)

אני חושבת שכמעט כולם בקושי ראו היום

לא היו היום שום עדכונים מעניינים.. רוב הזמן אנשים התקשקשו בפורום ולא צפו בכלל

adiyon2

New member
חשבתי שכולם הלכו לשיון?

איפה קרן וליהי כשצריך אותם, מה עם קצת ריכולים לשעת לילה מאוחרת (גם זה בהומור)

goodpink

New member
לענת. כנראה היא ממש עצבנית עליו...או שהוא

לוקח את זה קשה כי לענת יש אופי. אם היא כועסת אז היא תראה את זה. יכול להיות זה גם החוסר שינה. אבל חוצפן מזכיר לי שאמר לענבר אותו הדבר במשימת הכסף שרצתה לשיר והוא לא נתן לה. נשמע את הטיפטופים מחר של בן ויוני על ענת. אורן יצא ממש חמוד איך הוא אמר אולי היא כועסת עליך בן.... חמוד. חבל שענת לא נמשכת אליו...ורואה בו כידיד בלבד... אולי שהיא תצא מהווילה המגעילה הזו שרק פוגעת בה היא תבין... כנראה היא אוהבת בחורים מחוספסים עם עומק...וזה לא בהרכרח הבחורים הטובים למרות שעומק בשילבה זה דבר חשוב

adiyon2

New member
היא אוהבת בחורים כמו איתן

מהתגובה שלו כשחזרו מהדייט, גם הוא לא מאוהב בה.

goodpink

New member
לא יודעת איתן וגב לא כל כך דומים

למרות שנראה שאיתן דומה לחבר הקודם של ענת. אבל אם היא התלהבה מגב ונראה לי שזה יותר מאשר רק החיצוניות של גב זה היה יותר הכריזמה והפגיעות שבו...מתחת לכל המגננות. איתן לא דומה לגב בכלל. לא יודעת...לא שמעתי את איתן מנהל שיחת עומק אחת כדי לתהות על קנקנו מי הוא באמת... לגבי אורן לא מאוהב בענת מקובל עליי הוא לא מאוהב בה. אולי גם אמרו לו מה היא אמרה שלשום בשיחה עם איילת ובשיחה עם איילת לפני הדייט אי אפשר לדעת. לא משנה הוא בחור טוב רק כמו שאמרתי מחפש שהמצב יהיה קליל רוב הזמן וכיפי... והחיים מורכבים ואנשים מורכסים...כך שלא יודעת אם יש משהו מעבר להיותו בחור ממש טוב. תומך מגונן...וכו WHAT IS FAIR IS FAIR

didush100

New member
ענת היתה דלוקה על בן לא?

הבנתי כבר שיוני גם סימן אותה בגלל שהיא לא בקטע שלו. אל דאגה אין סיכוי שהיא תלך לדעתי היא אחת הפייבוריטיות של ההפקה

goodpink

New member
דידוש רק בראש שלך היא הפייבורטית של ההפקה חחח

SORRY אבל אין סיכוי שהיא פייבורטית של ההפקה. הזמן מסך שלה בשידור המרכזי שואף לאפס ורוב ההצבעות נעשות בשידור המרכזי. יש לה הכי פחות זמן מסך מכולם. כמו כן הם יכלו להכניס מלא דברים מהלך הפרקים הקודמים שהצופים יכירו אותה מה מניע אותה מה היא מחפשת ממערכת יחסים קטעים כפים וכו זה גם לא היה לוקח הרבה זמן מסך אבל היה נותן אפשרות לצופים להכיר אותה ומכין את השטח לאפשרות אחרת אם יתפתח משהו. כרגע הם נמצאים במצב שהם לא יכולים להרשות לעצמם לפתח מישהי אחרת שהם לא בנו לה סיפור כבר בפרקים הקודמים. החביבות הפקה היא ליהיא במיוחד הזמן מסך שהיא קיבלה עם זוגיות הזויה ההרצה שהיא קיבלה באחד הפרקים שהצילו אותה ממועמדות להדחה על כלום. הפרק האחרון היה כולו על ליהי ובן כמעט. כן שהפייבורטים של ההפקה הם : דניאל קרן ענבר ליהיא אתי פחות או יותר בסדר הזה. וממש ממש לא ענת. תרדי מזה היא קיבלה את החסינות לא יודעת למה אבל זה הדבר היחיד שהיא קיבלה יכולה להיות לזה סיבה אמיתית יכול להיות שגב באמת בשיחה שהיתה להם שהיתה עמוקה פחות או יותר קלט אותה ומאז היא גם נפתחה גם קובי למרות מה שהוא אמר בשיחה של החסינות מאוד חיבב את ענת וגם נירו למרות שלא היתה להם אינטרקציה היה מספיק כדי לקלוט שהיא בחורה מאוד אינטליגנטית. כך שיכול להיות משיקולי הפקה יכול להיות שלו משיקולי הפקה על ענת קשה לי להגיד מאחר שהיא עדין קיבלה מעט זמן מסך מאז... ענת דלוקה על בן? כבר לא יודעת בהתחלה כולם חשבו שכן במיוחד ציר הרוע אבל נראה שציר הרוע עושה לעצמו רציונליזציה של מה שנוח לו שענת תרצה ולא המציאות אז היא אמר לדעת. לדעתי האישית לפי האינטרקציה בינהם והעובדה שענת לא היתה מוכנה שאורן יגע בה ויעשה מוב וכו....לא מאמינה שהיא היתה נותנת לבן לחבק אותה ולגעת בה לפעמים איך שהוא נוגע...היא גם נפתחה לפניו קודם ורק לא סיפרה מה היא מצפה ממערכת יחסים כך... אבל לפי השיחות עם ענבר הם אף פעם לא מזכירים את בן. יוני זה לא הוא הידיד ההומו ואפילו כידיד לא נראה שהיא כל כך מעוניינת נראה שהיא פחות או יותר קולטת איזה טיפוס הוא. הן מזכירות רק את איתן ואורן. אף פעם לא שאלו אותה על בן. בפרק האחרון ענבר שאלה אותה מה יש לבן ממך שהוא כל הזמן מחבק אותך וענת הסתדרה לפני שהלכה לכאורה לדבר איתן. כל אחד והאינטואיציות שלו בעניין הזה.

didush100

New member
אוקי חחחח

הקטע הוא שהיא גם קיבלה חסינות וגם הוציאו אותה היום לדייט עם אורן מה שכן ייתן לה זמן מסך בשידור הקרוב. היא חצודה אבל ממש לא מעניינת אני מעדיםה שהיא תצא ושאיילת תשאר במידה וזה ביניהן.

goodpink

New member
עניין של טעם הרי את אוהבת את ליהיא שלא מעניינ

מעניינת בכלל וחלשת אופי לחלוטין. ענת עם כל הלחצים שעמדו עליה עם כל החוסר בטחון שלה וכו לא נכנעה להתחנחן לאיתן בהדחה הקודמת שלה הראשונה למרות שאמרו לה לעשות את זה אפילו הפסיכולוגית ולא נכנעה להיכנס עם אורן למשהו כאשר היא לא מרגישה את זה למרות שחברותיה הטובות אמרו לה לעשות את זה. ליהיא לטעמי חסר טעם בתוכנית לחלוטין לא מעניינת לא תורמת לכלום. מענת למדתי והכי נהנתי מהשיחות עומק שלה והפרספקטיבה שלה על החיים זוגיות אנשים וכוק הסברתי כבר על החסינות הפגישה עם אורן רק יכולה לפגוע בה כי לפני הפגישה שאורן לא היה בטוח אם היא מעוניינת בו או לא לכן לא בטוח שהיה שם אותו כמועמדת ועכשיו סביר להניח שכן יבחר בה כמועמדת שהוא יודע שהיא לא מעוניינת הזמן מסך הזה לא כל כך משנה הוא מאוחר מידי לא רלוונטי אנשים לא בהרכח מSMS מקטעים כאלה... צריך ליצור איזשהו רגש אצל הקהל ההזדמנות לעשות זאת היתה השיחה עם גב או יותר חשוב השיחה עם בן גם אם לא היו לוקחים את זה לקטע רומנטי עם בן הם לא עשו את זה...עכשיו כבר מאוחר מידי עם תועמד להדחה וסביר להניח תלך מבחינתי שילכו ליהיא ואתי אחת חסרת תועלת והשניה רפש של בן אדם שרק פוגעת באינטרקציה החברתית בווילה כך אם בדרך נס ענבר איילת וענת יקבלו שכלן בחזרה הן יכולות לדאוג לכך

למעלה