הרצאה מרתקת - הערב

דנישי2

New member
הרצאה מרתקת - הערב

הערב, בשעה 20:30, תתקיים הרצאה מפי ד"ר אברהם לוי (מומחה להנדסה גנטית), בנושא: "שיפור הזיכרון והחשיבה ע"י תזונה נכונה". כמו כן, ד"ר לוי הינו מומחה באבחון על פי גלגל העין. ההרצאה תתקיים בבית משפחת שמעוני, רחוב הרי ירושלים 22, לפיד. הכניסה חופשית, כולם מוזמנים.

אירילה

New member
האם ההרצאה היא נטו? ../images/Emo10.gif

במודעה היה כתוב "ערכים" ,פתחתי את גוגול תחת הכותרת תנועת ערכים ונדמתי לגלות כי מאחרי ערכים יש רעיון של חזרה בתשובה. ההרצאה בוודאי היתה מעניינת אך ויתרתי עליה, כדאי לבדוק טוב גם את האותיות הקטנות שבמודעות. אגב בבית בו התקיימה ההרצאה כבר נערכה הרצאה קודמת של "ערכים".

ניר ש2

New member
נדהמת לגלות?? חחחחחח

וואי קרעת אותי מצחוק עכשיו, למה מה חשבת שערכים זאת תנועה לשיחרור פלסטין או לבניית ציפורניים ??!! זהו אירגון ולא תנועה!!!! אין להם שום מימד פוליטי או התארגנות חברתית, הכל מיוזמה אישית והתנדבות!!! זהו אירגון יהודי דתי לאומי חרדי וחילוני כאחד, אשר האינטרס שלו הוא חד משמעי, להקנות ידע למעוניין בלבד , בנוגע ליהדות, לאורח חיים טוב יותר לפי ראות עיניהם וכל אחד תודה לאל חופשי במדינת ישראל שהיא מדינת היהודים , להחליט כרצונו מה בא לו לשמוע ומה לא, הרי על מה אנחנו רוצים לראות כבר ידוע שאין שליטה, אחרת הייתי בוחר לשנות המון דברים לפי רצוני. ואתה צודק ההרצאה הייתה מעניינת ומעלפת כאחד, צר לי שויתרת, אני בטוח שהיו לך עיסוקים חשובים לא פחות. רק אל תשכח לבדוק בהם את "האותיות הקטנות" , אפשר לחשוב שבשביל לבוא להרצאה , צריך איזה הסכם או חוזה מחייב, יאללה שחרר לחץ!!!! וכן התקיימה כבר הרצאה ובע"ה יתקקימו עוד הרצאות, זאת מדינה חופשית ורק מי שמעוניין לשמוע שיגיע וזוהי הזמנה פתוחה ל כ ו ל ם !!! ללא שום דעה קדומה או חשש מאדם זה או אחר, הרי כולנו סך הכל בני אדם!!! יאללה עלו והצליחו יהודים יקרים , אם יותר לי לפרגן

ניר ש2

New member
נ"ב2

אהבתי את הסמיילי רק שים לו כיפה ותן לו חיוך הכל לטובה!!! (-:

sharon669

New member
../images/Emo18.gif מיסיונריות בלפיד ../images/Emo18.gif

במקום להיות מודאג מהמודעות של המועמדים למועצת מטה בנימין , אני הייתי מודאג יותר מהמודעות של ארגון "ערכים". הארגון הזה הוא ארגון מסיונרי שהמטרה שלו חד משמעית החזרה בתשובה (יותר נכון הרחקה לעולם החושך) המודעות שלהם נראות תמימות (וגם אתר האינטרנט) אך הם מומחי ההסוואה וההטפה, ארגון "ערכים" מעביר קורסים להכשרת "מחזירים בתשובה" במטרה לשפר את יכולתם של המטיפים החרדיים להשפיע על המאזינים ולהתמודד עם שאלות קשות. שטיפות מוח והפחדה הם אמצעים של ימי הביניים וצריך להתנגד בתוקף לכל גילוי מיסיונריות למען ילדינו ! ניתן לקרא על הארגון כאן : http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/tichrud_events/arachim_trap.html לפי מידע שנמסר לי בכפר האורנים לא הרשו לקיים את הרצאות ההחזרה בתשובה האלה. אשמח אם מישהו מהוועד יוכל להגיב בנושא. שרון

ההרצאה של שיפור הזכרון והחשיבה מדאיגה אותי גם

אבל כשאני מנסה להזכר למה זה מדאיג אותי אני רואה שאני לא נזכר ודרוש לי שיפור הזכרון והחשיבה. משהו מוכן להזכיר לי איפה יש הרצאה ואיך היא אמורה לשפר לי את הזכרון והחשיבה? אגב כל זמן שזה בבית פרטי של משהו לי אישית אין עם זה בעיה בכלל שיעשה בבית שלו מה שהוא רוצה רק בלי רעש לשכנים.

אירילה

New member
קצת מהעבר הלא רחוק

ניסו פעם להביא ילדים לבית הכנסת ע"י הבטחה שיקבלו ממתקים ,אך אז זה נסתיים במהירות כשההורים קראו את המודעות. אכן בכפר האורנים גם ניסו את עניין החזרה בתשובה. לועד שרון ,כנראה אין הרבה מה לעשות ,בל עוד הפעילות נעשית בתוך בית פרטי ולא נעשית במקום ציבורי אין כל מניעה. מה שנותר לעשות הוא להזהיר ברבים מפני תופעה זו. שיניחו לנו ,איש באמונתו יחיה. אגב....ישנה אימרה צדקה תציל ממות ,א איך זה שבתי הקברות מלאים ובהם קבורים גם צדיקים???. אתה צודק שרון ,מיסיונריות לשמה.

sharon669

New member
יש כמה דרכים לפעול

1 לדבר עם המשפחה הנ"ל 2 פעם הבאה שיש פעילות כזו להוריד את כל המודעות מהלוח הציבורי. 3 לעמוד מול הבית ביום שיש פעילות ולחלק חמרי הסברה לתושבים. 4 לבדוק מבחינה משפטית האם בבית פרטי מותר לקיים פעילות כזו (זה הרי מפריע לשכנים ברחוב מבחינת חניה וכו). אני מאמין שברעות מכבים זה לא היה קורה..

אירילה

New member
צריך להיות חכם , לא צודק.

לדבר עם המשפחה - איש באמונתו יחיה -זו דרכה ולא תוכל לשנותה. להוריד את המודעות - תגרום רק לתסיסה - אם המודעה נתלתה בפתח הבית ותוריד אותה -הסגת גבול. לעמוד מול הבית ולחלק חמרי הסברה - יש מה שהוא בזה. מבחינה חוקית - יש חוקיות לקיום פעילות שכזו כל עוד לא נועדה למטרות מסחריות ,מה עוד שכל אדם ביתו הוא מבצרו. חניה - בעיה של הבאים , אגב ,לא בטוח שזה מפריע לשכנים ,גם כך הם חונים על המדרכות והורסים את התשתיות. מה כן אפשר לעשות? הרצאות הפוכות בנושאים חילוניים שאינן קשורות לדת , כך לפחות הצעתי לועד הישוב.

ניר ש2

New member
היי! אני מקווה שהאינטלגנטיות שלי תספיק לך

אוקיי נתחיל מהקל לקשה, אם בכלל. בתי הקברות מלאים ובהם קבורים צדיקים, משום שלצערי אנחנו רחוקים מכמות הצדיקים הנדרשת להגעת המשיח ובכך לתחילת תחיית המתים, ההיפך הוא נכון לפעמים נראה שקרובים יותר אנחנו לסדום ועמורה. צדקה תציל ממוות שכן בכל רגע נתון עלול למות בנאדם ואין אנו יודעים על מה ולמה, אז לכן צדקה תציל מוות אל לא מבוא הזמן והתהליך הטבעי שבו אדם אשר מגיע לזקנה ולפעמים גם לא, הולך הוא לעולמו לעולם הבא או לאן שזה לא יהיה, קטונטי מלדעת. ואת צודקת חייבים להזהיר ברבים מפני תופעה זאת, אשר נתלים שלטים המודיעים על הרצאה בנושא מסויים וכל אחד רשאי להחליט אם ברצונו להגיע או לא !! מסוכן מאוד, אנשי לפיד הבוגרים צריכים עזרה בלהחליט אם הם מעוניינים או לא , אחרת מה יהיה עלינו?? חובה להניח לכם, באמת בערב שבת נחסמת תנועת רכבים ביישוב וכמו כן גם נראו לאחרונה נשים ובנות נלקחות לתלייה בעבור לבוש לא צנוע, לא שבכלל קיים דבר כזה, אבוי!!! וכן צודק אתה שרון מיסיונריות לשמה ואם שרון כל כך צודק, אז אני בטוח שאין אתם חוששים מלקרוא דעה תמימה, מכיוון שאתם חזקים ואיתנים בדעתכם, אז רק לשם חיזוקכם האישי אנא כנסו ל-http://www.kipa.co.il/ask/show/90857 ותלמדו קצת על פעילות מסיונרית אמיתית. אירילה שימי לב שזה קצת אירוני ומצחיק הכינוי שלך- רק אני מבקש לא להיפגע ממני אף על פי שאני יודע שזה לא במקום לרשום זאת אך אירילה= הרעילה האם יש לכך משמעות? (-: מודה לך אני על השירות שאת נותנת בפורום הזה וסליחה על ההומור השחור... אופס מה אני אומר שחור פה?? אוי ואבוי שחור לובשים רק דוסים לא יפה ( אני מקווה שההומור שציני שלי העלה לכם גיחוך) בתודה מראש ושנזכה לאחדות ונחת

אירילה

New member
ועוד קישור - תידרוך מרצים בערכים

מסתבר שיש גם תידרוך מרצים בערכים כיצד לענות לשאלות משתתפים בהרצאות. אז איך אומר נחמיה שטרסלר בטלוויזיה - אז....שלא יעבדו עלינו........

ניר ש2

New member
בואנה גבר- קורס לביטחון עצמי במיידי!!! למענך

מה נסגר? תגיד שמעת פעם על שיווק רשתי??? אתה יודע איך הם מדריכים מצטרפים חדשים למכור ולהראות את המוצר והשיטה שלהם? אם לא יצא לך אז כנס לגוגל, אני רואה שזה ממש מידע וחוכמת חייך ותקליד "שיווק רשתי או AGEL" וכדומה ותראה שהפלא ופלא גם להם יש שיטות איך לשרת בצורה הטובה ביותר את קהל היעד שלהם וכיצד לענות על שאלות וביקוש מהצד השני, זוהי דמוקרטיה וחובת האדם לשאול שאלות וברגע שאין לך תשובות ,אז מה אתה שווה? ושים לב למשפטך האחרון שלקוח ממקור חוכמת העולם!!! אז שלא יעבדו עלינו (-: חחחחח נראה לי שחשוב לכל אדם בעולם שיהיו לו מטרות בחיים וברגע שהמטרות קיימות, שיעשה את הטוב ביותר להגיע אליהן ולעשות זאת על הצד הטוב ביותר ובצורה המקוצועית ביותר והלוואי שכך הייתה מתנהלת מדינתנו ואזרחייה, בהתנדבות , רצון טוב ומקצועיות, ללא דגש ותנאים לגבי השכר!!! מי כמוך מבין מהי התנדבות...... ומתסתבר שיש גם תידרוך למתנדבים במד"א , איך לא ידעתי?? ואפילו במשמר האזרחי , איזו הפתעה!? אל תיפגע ממני בבקשה אני סתם מקצין שיהיה לך שבוע מדהים בע"ה

ניר ש2

New member
מידע??

זהו מידע?? כמה שמח אני שפתחת בפנינו לראות את אומללות האדם כאשר הוא חי בחוסר אמונה ונאחז בקטנוניות , בפסימיות ובאנטי כללי נגד כל דבר!!! הרי באתרים אלו אשר מתעסקים ללא הפסק בדבר אחד ובדבר אחד בלבד - בתורה!!! אין להם שום עומק אישי ודעה אישית ואמיתית ברורה , פרט מלשלול וללכת ראש בראש , מה שנקרא, בדיוק כמו ילד קטן וטיפש עשרה אשר לא משנה מה רוצה הוא לומר את המילה האחרונה!! מודה לך אני ברקה5 (נדמה לי שזה מועדון), על שהארת עינינו בראייה הסלקטיבית והשלילית שחיים בהם אנשים אלו, שכן חייבים לעורר אותם ולהחיות בהם את האמונה ושמחת החיים ולכן אני נעזר בך מכאן להזמינם ליישובנו הנפלא לבוא ביחד איתך לשתות איזה כוס קפה ולשמוע קצת דברים על הנושא הכה מדובר באתרים אלו- היהדות , רק שבהרצאה תחשפו למידע יותר מהימן שכן אין הוא בא מקטנוניות ושינאת חינם, משום שחובת האדם לחשוב בשמחה, משום שאם לא בשמחה יחשוב אז לא יגיע לבהירות בדעתו!!!! קח טיפ קטן זה לחייך בתקווה שתמצא אושר ואושר ואורך ימים בע"ה ובשורה תחתונה - תן חיוךהכל לטובה!!!

d a n i 1 0 0 0

New member
לא מבין מה הפאניקה?

יש כאן הרצאה בנושא מסוים שיכול להיות שגוף חרדי מארגן אותו , אז מה? גם יד שרה שכולנו השתמשנו בשרותיו הוא גוף חרדי, אז זה אומר שמחר נחזור בתשובה? גם הרב פירר שעוזר לאנשים חולים, גם הוא חרדי,אז כל האנשים שהוא עזר להם חזרו בתשובה? יש הרבה אירגונים חרדים שעוזרים לאוכלוסיה החילונית, ואני מכיר כמה אנשים שאירגונים כאלה ממש עזרו להם לצאת ממצבים מאד לא נעימים ואף אחד מהם לא חזר בתשובה. ובכלל לפי ההיסטריה שלך,אפשר לחשוב שחזרה בתשובה היא איזה הדחה לפשע או לשימוש בסמים או איזה יציאה לתרבות רעה.

kiyossi

New member
../images/Emo197.gif ../images/Emo4.gif איש באמונתו יחיה

הכל עניין של השקפה, דברים שרואים מכאן, לא רואים משם (?)... תזכורת קטנה- לפיד -ישוב קהילתי מעורב שרובו חילוני ומיעוט דתי, איני מאמין שהציבור הדתי שמתגורר בלפיד יתן יד או רגל ל"הסחפות" של חזרה בתשובה מצד גורמים חרדים מבחוץ.אולי אותם משפחות מארחות אינן מודעות לתוכן / לנאמר בין השורות. ועל זה שנאמר- והאר עינינו.... פאניקה? לא ולא, מגמתיות? בהחלט כן, אבוי לתמימות. "חייה ותן לחיות" שבוע טוב

d a n i 1 0 0 0

New member
זה לא שהם קנו פה בתים.

דווקא רוב התושבים שחזרו בתשובה בלפיד, עזבו את לפיד לטובת הישובים הדתיים בסביבה.

baraka5

New member
והבעיה היא אכן היא עם

התושבים שחזרו בתשובה וגרים עדיין ביישוב , ומשמשים כלי שרת או צינור להעברת המסרים ולהחדרתם לשאר התושבים שנותרו חילוניים רחמנא ליצלן , וכל זה נעשה על ידי אותם גופים ומפעילים שצויינו כאן . וכל זה נעשה לשם שמיים לדעתך ? בל נשכח את ההשתלטות של שכונות שלמות וערים ע"י הכפייה החרדית , והתנועה המיסיונרית להחזרה בתשובה .

למעלה