הרצאה מרתקת - הערב

baraka5

New member
והבעיה היא אכן היא עם

התושבים שחזרו בתשובה וגרים עדיין ביישוב , ומשמשים כלי שרת או צינור להעברת המסרים ולהחדרתם לשאר התושבים שנותרו חילוניים רחמנא ליצלן , וכל זה נעשה על ידי אותם גופים ומפעילים שצויינו כאן . וכל זה נעשה לשם שמיים לדעתך ? בל נשכח את ההשתלטות של שכונות שלמות וערים ע"י הכפייה החרדית , והתנועה המיסיונרית להחזרה בתשובה .

ניר ש2

New member
טרנספר עכשיו!!!!!

בס"ד ברקה 5 איזה כינוי מעניין. וואלה אתה צודק איזה מסכנים התושבים כאן שנמצאים ע"י לחץ ואוירה כל כך מלחיצה מצד כל האירגונים וכל הגופים אשר , איך נאמר ממש משתלטים על היישוב!!!! ללא צל של ספק בערב שבת אני רואה את הילדים הולכים ל"צופים" פשוט נחטפים וגם נדרשים דמי כופר בעבורם!!! וכן בעיה קשה יש עם תושבים שחזרו בתשובה ורוצים לחלוק את המידע והאהבה אשר גילו בדרכם החדשה עם אנשים אשר הם נמצאים איתם בקשר, הלא שקנית בית בלפיד הבטיחו לך שלא יהיו כאן שום דתיים!! ועוד חוזרי בתשובה?! איכסה מה הם בכלל בני אדם??!! ומדוע אפשר להאמין שכל זאת נעשה לשם שמיים? הרי בטוח וסמוך אני שאדם מאמין ואיכפתי שכמוך , יודע את משמעות הדבר לשם שמיים, הרי אתה המצאת את המונח ואיזו חוצפה לנסות ולעשות את הדבר ללא ידיעתך ותמיכתך??? עמיך הסליחה!! ברצוני רק להתנצל על הציניות שבדבריי מכל הלב, משום שאינני נוטה לדבר בצורהכזאת ביומיום, אבל דברים קשים נכתבו כאן וללא שום בדיקה מעמיקה ושום כבוד הדדי, סתם מתוך חוסר ידע, חוסר עניין וקלות דעת, אבל על כך אין אני שומר טינה !!! אני הייתי באותו המצב עד לא מזמן, עטום לא רואה ממטר, יודע הכל ולא פתוח לכלום, אף על פי שחשבתי שאני הכי פתוח שבעולם, אוי וכמה טעיתי!!! אני רקיציין שכדאי לך לחשוב שנית, על דברים שאתה אומר ואל תאמר כל דברשאתה חושב, כי מאיין הגעת להצבת העובדה של:"בל נשכח את ההשתלטות של שכונות שלמות וערים ע"י הכפייה החרדית , והתנועה המיסיונרית להחזרה בתשובה." אתה מתכוון לקריית ספר שהשתלטה על לפיד? או על מרבית אוכלוסיית מדינת היהודים , שהיא כידוע מדינת ישראל כיום , אשר להערכתי הגסה ממש לא מונה אפילו 30% מאוכלוסיית המדינה כחרדים, אלא ההיפך הוא הנכון , רוב האוכלוסייה היא חילונית, מנוגדת לעשרת הדיברות שהן הבסיס לעולם כולו ולתורה היהודית!! אז אנא ממך , עמדת ודעתך מונחת במקומה, רק אל תכתים את עצמך ואחרים ב"עובדות" חסרות בסיס ואמת, חבל חיים ומוות ביד הלשון ועל כן כואב להיפגע מלשון קלה של יהודי שכן לשון ומוח היהודים הם החריפים בעולם בחוכמתם ויחודם, אבל עזוב שלא תחשוב שאני כופה עלייך לקבל שאתה חלק מעם סגולה וגרוע מכך שלא תאשים אותי בהשתייכות לתנועה מסיונרית להחזרה בתשובה, הרי אז אני יוצא לא בסדר מכל הכיוונים, כי אני בכלל עדיין לא דתי! (-: שנזכה לאחדות ולראות את החשוב שבחיים!!! אמן ואמן

ניר ש2

New member
ל"יחידת החילוץ" של לפיד

בס"ד היי דבר ראשון אני ממש לא אוהב לעקוץ -אבל התקשרו מבלוקבסטר וביקשו אם אתה יכולים להחזיר את הסרט אימה שאתם חיים בו מיידת!!! בתודה מראש כמובן תגידו לי איפה אתם חיים ועל מהאתם מדברים? אתם לא חצופים? שטיפת מוח? פעילות מסיונרית? על סמך מה בדיוק אתם מעלים פה דעות שכביכול מועלות כעובדות?? אתם בעצמכם ניסיתם פעם להקשיב או לשמוע הרצאה שהתקיימה ע"י אירדגון זה? או שהייתם עסוקים בלהוריד שלטים ולהילחם למען ילדיכם ,אשר אני בטוח משום מה שהם אלו הילדים שנמצאים בשעות הקטנות של הלילה איפהשוא וסליחה אם אני עוקץ, באמת סליחה מכל הלב פשוט קצת כואב לי על כמה שאין לכם מושג וכמה שאתם מעוותים את המציאות!! אתם אלו שמפחידים ואם אתהרוצים לדעת וזה ממש לא קשה, אז בבקשה תפתחו עיתון מקומי של העיר מודיעין ולא אל תדאגו אירגון "ערכים" הוא לא העורך הראשי, שם תמצאו שדווקא יש המון מפגשים שהדווקא הרבה אנשים תודה לאל נהנים ומוצאים עניין בלהגיע אליהם ביישוב רעות, אולי לשם תלכו כי כנראה שאתם מרגישים מאויימים ע"י המשפחות המאיימות והמפחידות של היהודים הדתיים בלפיד, הרי באמת אחרי הכל, איזה מין דבר זה להביא ילד יהודי לבית כנסת??? ועוד לתת לא ממתקים?? אוי ואבוי חס ושלום, עדיף שיסתובב ברחובות ויקבל איזה "ממתק" מאדם זר!!! כל הכבוד לכם על החיבור לשורשים של ההיסטוריה שלכם, מי ישמע בית כנסת זה בית בושת או איזה בית ספר אומלל ששם הילדים המתוקים שלכם לומדים שפה יפה ומוסר גבוהה!!! על בקיצור , כי אין יותר מידי מה להרחיב ולדון עם אנשים שנמצאים במצב שלכם כרגע לצעיר, אין לנו ממש ברגע זה אפשרות לדון, אז בואו ונשאיר את הדמוקרטיה כאחת כזאת באמת ואתם תתעסקו בשלכם ,רק תדאגו לא לפגוע באחרים ואם לא בא לכם להבוא ולשמוע, אז זאת זכותכם רק על תרכלו, תשקרו ותציבו עובודת שקריות לחלוטין שגובלות בהוצאת דיבה וכל זאת מתוך חוסר ניסיון ואינפורציה לקוייה ובכלל אם אתם כל כך גיבורים ודואגים לסביבה וילדים שלכם, אז אולי תנסו משהו לפני שאתם פוסלים, כי אני בטוח שבתוך תוככם גם ישנה הרגשה שצריך לשנות משהו באורך החיים במדינה ואין זה אומר שזה חייב לבוא בצורה של חזרה בתשובה ויתרה מכך , אם הייתם מודעים ונחשפים להרצאה , אז הייתם יודעים עד כמה שהקשר לדת ולפרטי התורה קטנים בצורה משמעותית לעומת הדיון והמידע הניתן לגבי אורך חיים , ללא שום קשר לדת מין וגזע!!!! מי ייתן ושתמצאו נחת ועניין בתחומים בחיים שלכם אתם ולא תפריעו בפעילות חיובית ומבורכת מסוג זה ,אשר אכן מתקיימת בבית פרטי וגם אם לא ,כל פגישה עיסקית או יריד חוגים כלשהוא מעפיל במאות אחוזים במידת שטיפת המוח, רק צריך להיות אובייקטיבי על מנת להודות בכך. דרך אגב אין לכם מה לדאוג לא עברתי שום קורס או הדרכה ע"י אירגון "ערכים" וואלה אני אפילו יפתיע אתכם , אבל אני אפילו לא אדם דתי עדיין, תודה לאל אני רק בעמדת מתחזק וכמה שברגע זה גרמתם להבין עד כמה התחזקתי ועל כן אני מודה ואוהב אתכם!! תודה מכל הלב ושבוע טוב ואולי מי יודע יום אחד תנסו ותראו שהשד לא כזה נורא, כי אני בטוח שחוויתם התנסויות רבות בחייכם. תודה רבה ניר

ניר ש2

New member
לברקה 5 שרון669 והמתחזה היחיד שמודה! (-:

שלום, אני מבקש ממכם בכל לשון של בקשה, נראה לשלושתכם יש זמן פנוי לעלות כאן דעות בפורום ונראה שלכולכם איכפת מהיישוב, אז אנא נסו להבין ,לכבד ולעזור האחד לשני מכיוון ששניים רבים השלישי מנצח, אבל שמקימים קבוצה אז הרבה יותר קל לכולם ולכן אני שואל למה שלא תאחדו כוחות?? הרי יש בכם את האפשרות , רק צריך לרצות ולא להגיב לפני שחושבים , או רק בגלל מילה לא יפה של מישהו אחר , או דעה שונה , אתם יודעים 90% מבעיות העולם נובעות מחוסר תקשרות, אף על פי שהטלויזיה ממש התקדמה בעשורים האחרונים, נראה שזה רק הזיק! (-: דברו בנחת, אם אתם מרגישים פגועים, אז נצלו את הטוב שבאינטרנט, תנו לעצמכם זמן להירגע ואחרי שתחשבו גם על הצד השני (אני מקווה שאתם מודעים לצד השני ואפילו ליותר מצד אחד), אז תגיבו ושתפו פעולה, כי אני רואה ומוצא את הפוטננציאל שבטוב לבכם לעזור לזולת כדבר גדול, רק צריך לאחד כוחות. אני רוצה גם לבקש שלא תיקחו אישית את תגובותיי לדעותיכם בפורום, הכל נעשה מתום לב , אנחנו כולנו חברים ושותפים לאותן המטרות , שיפור חיינו. בתודה מראש ברכה והתנצלות אם מישהו מכם נפגע מתגובותיי או דעותיי ניר

baraka5

New member
דברי חלקות

ומנטרות שגורות היטב בפיך . אל תיפגע ידידי , אבל אתה עם כל הרצון לעשות טוב ( ויפה שכך ) נשבית בעולם של הולכת שולל , דברי רהב , ונביאי שקר . מאז ומעולם קמו להם דתות וכתות כאלה ואחרות ע"י מנהיגים כריזמטיים שהובילו אחריהם המוני אדם אבודים בנפש , וגם כאן לוקחים להם כל מיני אנשים המתקראים 'רבנים ' בעלות על התורה ועל הדת ומחליטים לגאול את העם היושב בציון מייסוריו . והכל נעשה כמו כישוף על קהל המאזינים והיושבים בהרצאות - רק מה שהקהל ברובו לא מצליח לזהות את התרמית . למה ? משום שהם עוטפים את דבריהם בפסוקים ובכוונות טובות ' ובאהבת הזולת ' אהבת הזולת לא מתקיימת כאן , כאשר הפעילות הזו קורעת , כן קורעת משפחות שלמות בישראל מכיוון שאחד מבני הזוג , או הוריו של הילד \ ילדה מסרבים ללכת 'בדרכו' !! אתה נמצא במקום טוב לטענתך לפחות - זו ההרגשה שלך . אבל אל תהיה כל כך בטוח שזו הדרך הנכונה ! אני גם יודע שהדיונים והניסיון לגרום לכם לחשוב אחרת מהקוביה שלתוכה הכניסו אותכם - לא יצלחו אז ............ ביי

ניר ש2

New member
יישר כוח על הנינוחות

היי שלום, לא הבנתי למה דברי חלקות אבל שיהיה. חייב אני לשאול אותך ,על סמך מה מתבססות כל דעותייך? מניסיון קודם או שפשוט אתה יודע, כי למדת הכל הודות "הרבנים" האלו שאתה מדבר עליהם??!! ותסביר לי בבקשה את המשפט הבא-:"מאז ומעולם קמו להם דתות וכתות כאלה ואחרות ע"י מנהיגים כריזמטיים שהובילו אחריהם המוני אדם אבודים בנפש , וגם כאן לוקחים להם כל מיני אנשים המתקראים 'רבנים ' בעלות על התורה ועל הדת ומחליטים לגאול את העם היושב בציון מייסוריו." אוקיי אז דבר ראשון רק שאני יבין ,איפה הן כל אותן כתות ודתות?? ואיך זה שאתה מכליל את היהדות במשפט אחד עם דתות וכתות אלו אשר קמו ונפלו לאורך ההיסטוריה בדומה אפילו לאימפריות ענקיות , אך דבר אחד נותר בעינו העם היהודי!! מוזר קצת לא??? ומי לוקח בדיוק?? אתה לוקח? אני לוקח? אח יקר כמו שנבחרים פוליטיקאים ואנשי מקצוע במדינה , כל אחד לדרכו שלו ולביצוע תפקידו באם כראוי ואם לא, זאת לא אובייקטיביות מצידך להתנהג בצורה שונה ומזלזלת "ברבנים" שאתה מדבר עליהם ולמרות ששוב!!!! כמו תומכי וחושבי מחשבותייך ,אתה לוקים בחוסר אינפורמציה מפחיד ומדאיג, שכן המרצה שהיה כאן , אינו רב!!!!! הוא ד"ר ואם ברצונך לברר פרטים עליו אז כנס לגוגל ותרשום ד"ר אברהם לוי, רק תיזהר עוד תהיה מופתע לגלות שפעם הוא היה כמוני וכמוך ,אדם לא שומר תורה ומצוות. השימוש שנעשה בפסוקים במהלך ההרצאות היה בסביבות ה2% לטעמי, אבל גם זאת לא יכולה להיות עובדה חותכת למישהו שלא שמע. והפעילות אכן קורעת משפחות בארץ, יותר מכל פאב ותכנית טלויזיה אשר גורמת לגבר או האישה לפתח את התיאבון המיני שלהם, או סתם להיות משועבדים לעבודה שעות רבות עקב אורך חייוהליברלי והדמוקרטי של אותו אדם , אדם אשר מופשע לטובה מצניעות נשות ישראל או האחווה בכבישים, שבו נאמר דקירה פה ודקירה שם זאת אהבת הזולת, או בכלל האונס שקרה אתמול ע"י הילדים בני ה-13 זהו חינוך של אהבת הזולת על טוהרה אשר זכו לה מהוריהם, או שמסכנים ההורים למה אני משמיץ, זאת בכלל הלויזיה, או שאני טועה או איזה רב הסית אותם לכך? שוב סליחה על הקיצוניות שבדברי פשוט אני מנסה לדבר איתך מידה כנגד מידה והכל ברוח טובה , כי כך גם התנהגת בי ותודה לך על כך. בוא נגיד שמניסיון חיי אני מכיר את הסיפורים האלו על משפחות ,קצת יותר מקרוב מאשר אתה והמון אנשים אחרים ואם תרצה לשמוע את דעתי על כך אז בשמחה, כאן זהו לא המקום לכתוב אוטוביוגרפיה. סירוב ללכת בדרך מסויימת , נחשב כסירוב לא משנה מי משסרב אתה יודע ולא משנה מה היא הדרך, כי כל אדם רשאי לבחור אם הוא רוצה לסרב, כי איך אומרים: "פשוט אימרו לא!" אני הייתי בהרבה דרכים, סביר להניח בדרכים שאתה אפילו לא מדמיין ,אבל דבר אחד למדתי, שאדם שאין לא ביטחון עצמי ובמשהו להיאחז וקיים בו פחד וחששות זה מיד מתבטא בפסימיות ואגרסיביות ושלילה, שכן אדם שבטוח וסומך על עצמו אינו מפחד , כמעט משום דבר ובטח ובטח לא ממה שישמעו אוזניו או יראו עיניו , כי יש בו האמונה והיכולת להחליט אם טוב הדבר או לא, אבל רק על פי דעתו האישית ולא על סמך דעה קדומה וחסרת כל בסיס ושחר. רבים הם אוהבי השקר ומעטים אוהבי האמת, מכיוון שאת השקר ניתן לאהוב באמת ,אך את האמת לא ניתן לאהוב בשקר. שיהיה לך יום מקסים נשמה ולהתראות או ביי ותודה על הכבוד ההדדי ניר

ככל שדבריך מתארכים הם פחות משכנעים

סייג לחכמה לחזור בשאלה בוא אצלנו החילוניים ותראה איזה אוירה טובה איזה סתלבט איזה סבבה ורק אצלכם הדתיים כל היום רבים ברבנות על השמיטה. בוא אלינו ונראה לך איך משפרים את החשיבה והזכרון. בברכה פרופסור עמית חזה דיקן הפקולטה לשיפור החשיבה ו.......שכחתי מה עוד

ניר ש2

New member
סייג למה?

בוא נגיד שבשפת העם ,אתה נקרא במילה פשוטה "סטלן" אם אני זוכר טוב מתקופתי כאחד כזה. שים לב לעצמך חבר יקר ,איך אתה מפלג ובלי שום דעת חותך את העם לקבוצות וגורם כביכול להשתייכות לדברים שונים, "בוא אצלנו החילוניים", כאילו שיש הגדרה ברורה לחילוני או לדתי?! כן אוירה סבבה "אתמול נעצרו שני נערים בני 13 וחצי מפרדס-חנה בחשד שאנסו נערה בת 12, לאחר שהשקו אותה לשוכרה." סבבה לגמרי המקרה הזה ,או שלא שמעת עליו כי היית בסתלבט מוחלט או בכלל "בן 17 נרצח בשכונת נווה ישראל שבהרצליה. במשטרה מעריכים כי הנער נדקר במהלך קטטה בין בני נוער בעיר. מפקד תחנת הרצליה, תנ"צ מוטי כהן: יתכן והאשם בשביתה" אחלה סתלבט , בוא ספר למשפחות האלו על כמה "אצלנו החילוניים" האוירה טובה ואחלה סתלבט ורק "אצלנו הדתיים" , כמו שאתה מנסח רבים ברבנות על השמיטה. זהו נקודה עמוקה וחכמה, כי אצלנו ברשאות הממשלה והכנסת הכל מתנהל על מי מנוחות ואחדות מושלמת!!! עד כמה שזכור לי וידוע לי גם מניסיון אישי, סמים ואלכוהול פוגעים בחשיבה ובזיכרון, אתה יכול לשאול את אותם נהגים שיכורים על הכביש בסופי השבוע, או בכלל לך למשפחות החילוניות וספר להם ,שבקטנה זה חלק מהסתלבט והאוירה הטובה בין הדקירות במועדונים ובכבישים, הרי מה רע בקצת אקשן לעומת שיעורי תורה ותפילות משעממות??!! בברכה לך מנהל מחוז המחקר לחוסר אובייקטיביות "עמית כחש" להתראות ובהצלחה חבר יקר

יש לך טעות אתה זה הסטלן

אנחנו אלו שצריכים לקום מוקדם בבוקר לעבודה. לך למודיעין עילית לבני ברק וירושלים ותראה מה זה סוטול וסטלנים בשפע.

ניר ש2

New member
אוקיי שוב חוסר ידע

תגיד יש לך מושג באיזו שעה מתעורר אדם דתי או חרדי לצורך העניין? ברור שלא הרי לפי דברייך כבר ניתן לדעת זאת ומי יישמע מסכן שלי אתה היחידי במדינה שעובד , צודק חובשי כיפה לא עובדים וגם אני כל היום מסתלבט לי בבית בסבבה. עשה טובה תפסיק לשייך את עצמך ולאהוב או לרחם על עצמך בצורה כזאת, כי עוד בסוף זה באמת יעורר רחמים. ודווקא נראה לי שאם נשעה סקר דעת קהל אז ת"א תנצח בגדול בכל הקשור לסוטול. שיהיה לך יום טוב ורק אל תעבוד קשה מידי ואל תקום מוקדם מידי, הרי נועדנו לשם שינה זוהי מהות החיים. דרך אגב אני ממליץ לך בחום לאמץ את יום השבת כיום סוטול וקימה מאוחרת יחסית כמו אצל הדתיים ב7 ככה, כי בשבת זה הכי מאוחר שהם הולכים לבית הכנסת, בניגוד חאמצע השבוע שהם כבר מתפללים בזמן שאתה אולי רק אולי מתהפך עוד במיטה. נעשה ונצליח בשם השם!!! להזכירך שוב אינני דתי וסביר להניח שדומים אנחנו יותר ממה שאתה מסוגל לדמיין בהצלחה

baraka5

New member
חלק גדול מהדברים שנכתבו כאן

על ידך , מוכיחים לי עד כמה אתה שבוי . מאחל לך שפיות , ובעיקר הבנה נטולת שליטה בידי אחרים בחייך .

ניר ש2

New member
תודה על האיחולים הלבביים

מצודה אני לך מקרב לב, הרי קל מאוד וניתן לזהות את חוסר שפיות דעתי בנוגע לדעות המועלות כאן, אבל חכה שנייה אני רק צריך לחכות לאישור מחברת האשראי לנתינת מחשבות שמותר לי להגיד זאת........ אוקיי בסדר נתנו לי את המשפט, אולי אפשר להיעזר בך כחבר טלפוני? אם במקרה ומצאת את מפתחות החופש ,או את האחראי למשא ומתן לשיחרור חטופים ,אז אנא ממך הפנה אותו לביצוע עבודתו הקדושה לשיחרור חיילנו!!! כרגע הבנתי ובינתי נטולה בידי ולא בידי אדם אחר, אני מקווה שכך הוא גם מצבך משום שאינני יודע את גילך או מהלך חייך ,אבל תהיה בטוח ורגוע שלא אדם אחר, לא עיניי לא איבר מיני ולא ליבי בלבד הם אלו אשר מוליכים אותי ושולטים בחיי, תודה לריבונו של עולם שנטע בי חוכמה ודעת להשתמש בכל איברי נפשי ונשמתי על מנת לנסות ולהיות טוב ככל שאוכל לסובבים אותי ובמידה ופגעתי בך ,אז אני אחזור ואתנצל שוב כי כבר עשיתי זאת - סליחה ברקה5 לא בכוונה רעה עשיתי זאת ,אם כי מתוך סימפטיה ,הזדהות והבנת מצבך ,אשר היייתי נתון בו במשך שנים רבות ועד לא מזמן , אבל מאמין אני בטוב ליבך ובחוכת נשמתך שביום מן הימים , לא תפחד כל כך מללמוד מהבית ספר החשוב ביותר- החיים שכן כל מידע ואינפורמציה שתיחשף אליהם יכולים להיות בעזרך במידה ותדע לקבל את ההחלטות הנכונות לגביהן. עלה והצלח

ניר ש2

New member
פרט שולי קטן

אחי סיכמנו אבל אני ישנה שאתה המתחזה היחיד!!! כל הכבוד! ואני תודה לאל מתחזק אחד קטן מיני רבים וכן יירבו בע"ה!!! בהצלחה

sharon669

New member
ניר = יבוא אישי מקריית ספר

עד הפורומים של לפיד הגעתם??? מדהים!! רחמנה לצלן אסור מן יכנס לפורומים שמא יקלטו עיניו דבר פורנוגרפיה או איזה ציץ חשוף חס"ב אני לא יודע מאיפה באת ולאן אתה הולך , אבל אני בעולם החושך כבר הייתי, ואם הייתי רואה איזה דוס מחזיר בתשובה שולח את הבן שלי לבית הכנסת עם סוכריות או מטיף לו דברי תורה הייתי שובר לו את העצמות. אני בעד יהדות, אבל יש גבול! והגבול שלי הוא בדיוק הדברים שתנועת ערכים עושה, מטיפה מפחידה ועושה הפוך מלהקריב ליהדות קחו דוגמא מחב"ד בחול, הם גם מטיפים ומנסים לקרב לדת, אבל לפחות עושים את זה בטעם טוב, לא במסווה ובפעולות הסחה, לא בשקר (כמו השלטים התמימים שאנחנו רואים הלפיד) מה שמדהים זה שגם לפורום הגיעה תנועת ערכים...

ניר ש2

New member
לא נורא יעבור לך

וואי מזל שאני לא דוס, כי אז באמת היית מפחיד אותי!!! שובר לו את העצמות זאת דרך מעולה ויפה לנהוג באנשים ואתה נשמע לי אחלה של בן אדם. כרגע שחשפת את פרצופך האמיתי ,אז אולי באמת טוב שאתה לא יודע מאיפה באתי ולאן אני הולך, כי זהו לא עניינך וגם חבל סתם שתהיה מוטרד, הרי גם ככה אטתה מלא בחייך במירמור ותיסכול ואני מאחל לך בע"ה שזה ישתנה במהרה. תאמין לי ששום דוס ושום דתי לא מפחד מאיזה פורנו אומלל שגורם לילדים החילוניים לעשות את מה שהם עושים ולנשים ולגברים לבגוד ולהתגרש באחוז שקרוב ל50%, או שעזוב זה סתם בטח אירגון "ערכים" אמר לי לומר זאת. מה שנותן לי את העובדה המובהקת שאתה הוא זה שנמצא בחושך, זה שאתה מציב גבול ליהדות, שכן אין גבול ליהדות מרוב טובה אבל רק אדם שלא רואה את האור מאמין שקיים סוף לחושך, תתעורר נשמה תתחיל לראות אור בחיים, יש המון ממנו. לא יודע מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה ובטח שלא נראה לי שאתה אחד שתתחבר לחב"ד, אבל אני כמעט בטוח שאני יכול לטעות, אבל בכל מקרה גם פה נפלת, כי בחג הסוכות האחרון אנוכי היה בחו"ל ויצא לו להיפגש פעם אחת עם רב מחב"ד, שחוץ מלדאוג לכך שיהיה לי איפה להיות בערב חג לא שמעתי ממנו ולו חצי מילה, אז הטפה עוד רחוקה מהם שנות אור. עוד פעם נחזור לסיירת דובדבן של "ערכים", שמע אל תגלה לאף אחד אבל בע"ה תהיה שוב הרצאה בקרוב ואם במקרה תראה אנשים לובשים שחור ועם כיפה על הראש, אל תדאג זה לא נינג'ות אלו ערכים, לבושים כל יום באותו סגנון לבוש ואמורים את אשר על ליבם בותה צורה, בנחת רוגע וענינות. ההרצאה תהיה כמובן בנושא אשר נקבע לאותה הרצאה ספציפית ומי שרק ירצה יוכל לשאול שאלות, להתעניין ואפילו לקום וללכת הביתה אחרי 5 דק', כאן זה דיקטטורה , אדם בוחר את דרכו ואם בנך (אשר לא נראה לי שאתה אבא כבר , אבל אם כן הרבה בריאות) או ביתך היו בוחרים ללכת לבית הכנסת כי הם יודעים שהם יקבלו ממתקים והם אוהבים את זה, אז מה רע? הרי גם ככה אבא הוא בן אדם מאיים ואלים. יש כאן הוכחות חותכות. תגיד אתה יש לך ראיית רנטגן? מה זה "דוס מחזיר בתשובה"?? יש חילוני "מחזיר בשאלה" גם כן? מי ישמע דוס זה לא בן אדם כמוך כמוני, יאללה תתקדם דוס זאת תוכנת מחשב חביבי!!! ותאימן לי אבל באמת מכל הלב, לתנועת "ערכים" יש כל כך הרבה דברים מועילים לעשות ולשפר בחיינו, שהם פשוט לא פריארים כמוני ומזבזים את זמנם וכוחם על מי שלא מגיעה לו אפילו ההזדמנות להיות חלק מזה, אבל אנוכי עדיין זוכר וחש את מקומך הנוכחי, גם אני דיברתי באותו טון ואתה אגרסיביות עיוורת, כאילו אלו אוייבי נפשי, רק שאי הייתי האויב האמיתי שלי!!! אז אנא אל תשים את עצמך במקום שאתה לא ראוי להיות בו, אני בטוח שאתה בן אדם טוב, עזוב את "ערכים" בשקט, מה שיש לך להגיד תאמר לי שמי ניר!!!! דבר חופשי למה בשבילי אתה לא האויב ,אתה רק חבר שכרגע עוד לא התחבר, הצטרפת לקבוצת הכדורגל שלי ואצלי בקבוצה (אני הקפטן), שום חלוץ לא משחק לבד, שום בלם לא עוצר לבד התקפות , אני אוהב מכונה משומנת ומחוברת!!! אתה מוזמן להמשיך ולדבר איתי ועם מי שאני ואם לא מתאים לך , אז רק תגיד ונסיים כידידים, רק אל תערב אנשים וגופים שלא קשורים בחלקיק של אחוז לעניין, אני לא צריך גיבוי ולא תמיכה, אני זאת הכתובת!!! ואם אתה באמת בעד יהדות אז קח את המושכות בן אדם, תתחיל לדהור ותראה שההתחלה קשה ,אבל ההמשך מתוק ונעים!!! בהצלחה ממני ניר העצמאי והאינדיבידואלי!!! ואתה יודע מה אולי העלת לי רעיון לעבודה!!! תודה רבה אח יקר

sharon669

New member
אתה צודק! בעולם החרדי כולם צדיקים

זה עוד כתבה על התחרדות :http://news.walla.co.il/?w=//137346 ובהמשך יש מקבץ קטן של התחלואות של החברה החולה והחרדית , כפי שאמרתי לפני אני באתי מהחברה הזו, ואני מודע לתחלואיה, אז אתה אל תטיף לי מוסר על אלימות ועל יושר, ואל תגיד לי שבחברה החרדית לא אונסים וגונבים, שם זה הרבה יותר גרוע, רק שזה הרבה יותר מוצנע. לא שהחברה החילונית נקייה וזכה, גם בה יש תחלואות (מצעדי גאווה וכיוצא בזה) אבל אין מה להשוות לחברה החרדית. בשורה התחתונה אין לי שום צל של ספק באיזה צד של המתרס אעדיף להיות. http://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Law/200706/2007062600000.htm http://business.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Criminal/200602/20060222183357.htm http://business.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Criminal/200509/20050908162247.htm http://www.fresh.co.il/dcforum/Scoops/39942.html http://news.walla.co.il/?w=//1032366 http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=191728&sid=126 טונות של חומר על פשעים בעולם החרדי : http://www.hofesh.org.il/crime/crime.html ציטוט מכאן :http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-144068-00.html?tag=23-02-23 עלייה במספר פניות חרדים על תקיפה מינית בשבועות האחרונים חלה עלייה דרמטית של עשרות אחוזים בפניות של ילדים שנפגעו מינית ושל הורים שילדיהם נפגעו, למועצה לשלום הילד, בבקשה לקבל סיוע מפרויקט לווי ילדים נפגעי עבירה. כך נמסר מן המועצה לשלום הילד. לפחות 30% מהפניות החדשות לפרויקט הליווי של המועצה לשלום הילד באות מהמגזר החרדי כאשר בעבר כמעט ולא היו פניות ממגזר זה. מנכ"ל המועצה לשלום הילד, ד"ר יצחק קדמן, ציין כי יש לראות בברכה ובחיוב רב את העלייה בפניות מהמגזר החרדי, שיש בהן כדי להעיד על אומץ ומודעות שלא היו בעבר ונכונות לשבור את קשר השתיקה, למרות הקושי הרב בחשיפה, במגזר זה. ביחס לעלייה המשמעותית בפניות של כלל האוכלוסיה, לאחרונה, מציינים במועצה כי קשה בשלב זה לדעת האם מדובר בגל מתגבר של פגיעות מיניות בקטינים, או בעלייה במודעות לתופעה ובצורך לדווח, להתלונן ולא לשתוק, ואולי אף בשילוב של השניים" . 3.21 )י:) חזקיהו קהלני, חרדי מקרית ארבע, נעצר בחשד שאנס 4 ילדות מהיישוב. 4.11 )י, מ:) עוזר למלמד חשוד בביצוע מעשים מגונים בילדים בני 6 עד 21 בעת שלימד אותם תורה. אתמול הוא נשלח למעצר בית. החשוד הוא עוזר למורה בבית- מדרש בהתנחלות חרדית. בחקירתו במשטרה אמר: לא עברתי על דין תורה. 4.11 )ה:) שמו של החשוד הותר לפרסום - "יהושע בריסק, בן 82, נשוי ואב לילדים, מורה-מחליף לתורה ויהדות. המורה חשוד בכך שנהג להפשיט וללטף את אבריהם המוצנעים של 91 ילדים תוך כדי שיחה אתם בזמן שישבו על ברכיו". 4.31 )teNeht:) הרב ג'ארלד מ' לוי, בן 85, נעצר ביום חמישי שעבר בארה"ב בחשד ששידל נער בן 41 לקיים עימו יחסי מין. את הנער הכיר באמצעות האינטרנט. 4.42 )tenY:) הפדופיל הדתי, אריה גולדמן, שהודה בביצוע מעשי אונס בילדים ביקש מבית המשפט לעבור סירוס כימי. 5.8 )ה:) דוד איינהורן, מזכיר בית הדין הרבני בת"א מואשם בשוחד ובמעשה מגונה. 5.71 )י:) אב חרדי, בן 64, הורשע באונס 3 בנותיו, לאחר שהודה בפשע. אבל הרב בישוב בו הוא גר גורס: "מבחינתנו הוא חף מפשע". אוקיי, רב נכבד, בוא נבדוק למה בדיוק אתה מתכוון, כשאתה אומר את זה: מה זה "מבחינתנו"? מה זה "חף מפשע", ומה זה "פשע", לגירסתך? את מי אתה מייצג בהצדקת פשע נתעב כזה? אם אכן אמרת את הדברים הללו, אינך ראוי לשמש רב במדינה מתוקנת, וראוי שהרשויות ייטלו ממך את תוארך וישללו ממך את פעילותך כרב.

ניר ש2

New member
אל תשים מילים בפי!!!!

דבר ראשון מה קשור מחט לתחת? שמעת אותי מדבר בשבחי הקהילה החרדית? אני הגנתי על אירגון "ערכים" שאתה מחפיש את שמם בלא שום הצדקה, בלי שאפילו שמעת מילה אחת מההרצאות שהתקיימו, אז אל תשחק לי אותה צדיק מעונה או 'קורבן קדוש, כי אני לא יודע מה קרה לך או ממי, אבל אנשים שנופלים וטועים יש בכל מקום בכל חברה ומכל סוג וזוית ראייה, אני לא סניגור של שום מקרה פרט למה שקרוב אליי ונוגע בי!!! אתה יכול להביא מכאן ועד מחר סיפוריי סבתא ומקרים כאלו ואחרים, מה הנקודה שלך? רוצה להיות עוזר השטן לחפש רק את הרע? נראה שבזה אתה מתעסק ברוב זמנך, אני לא מחפש את הרע אני מחפש להראות אובייקטיביות ואת החיובי בכל מקום ובכל חברה וכמובן שיש חיובי בהכל, בטח ובטח בחברה החילונית שמבחינתי משם חוזרים בתשובה כל האנשים מבחירתם האישית לאחר שחוו את טעם החיים בסגנון זה ומי שטוב לו אדרבה שיבושם לו והעיקר להיות מאושר. רק אבקשך לא לסלף את דברי ולומר שאני אמרתי שאין שום פשע בעדה החרדית זהו שקר וכזב. רק לשם אימות דעתי על כך שאתה מחפש להראות רע, אז מצאת מספר מקרים מתועדים בחברה החרדית, חמוד שלי בחברה החילונית המקרים כה רבים ששלושים שנה לך תזכור, רק ביומיים האחרונים קרו מספר מקרים מתועדים ואני לא רוצה לדעת כמה לא שמענו עליהם, מוצנע או לא מוצנע לא אתה ולא אני יכולים לאמת היכן יש מספר רב יותר של מקרים ובטח ובטח לא להסכים על כך כי אנחנו חלוקי דעות בעניין, רק אני יודע שלי לא משנה מי נמצא באיזו חברה ,או מה לבושו או אמונתו , אני מעוניין שהמצב ישתפר אצל כ ו ל ם !!! ואתה האם גם אתה?? כי אם כן אז צא מהטינה ומההכללות חסרות השחר ובטח ובטח אל תוציא מילים מהיד שאתה מקליד בה ואז תצדטק על חשבון אחרים, אלימות מילולית מוכחת כאחת שגם מתקיימת בצורה פיית מלאה, אז בפעם הבאה פשוט אל תאיים!!! אני משער שזהו ההבדל המהותי בין אדם מתחזק וחוזר בתשובה לבן אדם אחר שמתרס השני, האחד מחפש לסנגר על כ ו ל ם והשני בדיוק במתרס השני מנסה לקטרג על כ ו ל ם !!! מזל שביום כיפור השטן שובת , בטח אתה מקבל מנוחה, אם בכלל ידעת זאת , או אולי לא לימדו אותך את זה במקום שממנו באת אז בכלל הם יצאו איתך לא בסדר. בקיצור אם אין לך דברים חיובים לתת אז שור את זה לעצמך, אני מעוניין להתקדם ולשפר עמדות בצורה כוללת לסובבים אותי , לא מעוניין להיתפס על חשבון אחרים , זה מה שנקרא לטחון מים ודיבורים יש כמו חול רק אין מה לאכול.

sharon669

New member
אתה כתבת :

לא הספיק לך 50 שנה בחדר כדי להבין שלהכפיש כותבים עם כ ולא עם ח? לפי שגיעות הקטיב שלך וסגנון כתיבתך המוגבל, אתה כנראה בחור ישיבס משועמם שבא להגן על הארגון המיסיונרי הנ"ל... אתה בעצמך כתבת : תאמין לי ששום דוס ושום דתי לא מפחד מאיזה פורנו אומלל שגורם לילדים החילוניים לעשות את מה שהם עושים ולנשים ולגברים לבגוד ולהתגרש באחוז שקרוב ל50%, או שעזוב זה סתם בטח אירגון "ערכים" אמר לי לומר זאת. מה אתה מתלהם? קשה לקבל את העובדות שהחברה החרדית לא מושלמת? תעשה לי טובה תחזור למקום ממנו באת (קריית ספר) ואל תחזור לכאן שוב. ואל תצפה ממני לתגובות נוספות, לא אבזבז עליך לחיצה נוספת במקלדת. שרון

אירילה

New member
../images/Emo88.gif עוד דיון אחד על דת והשרשור ייעלם

ישנו פורום לעינייני דת בתפוז שם תוכלו להתפלמס אחד עם השני ,נתתי לכם במה חופשית אך הדיון מוביל לפסים אחרים. דיון נוסף והשרשור ייבלע במעמקי הפורום. תודה על תשומת הלב. גרשון

למעלה