לא נורא יעבור לך
וואי מזל שאני לא דוס, כי אז באמת היית מפחיד אותי!!! שובר לו את העצמות זאת דרך מעולה ויפה לנהוג באנשים ואתה נשמע לי אחלה של בן אדם. כרגע שחשפת את פרצופך האמיתי ,אז אולי באמת טוב שאתה לא יודע מאיפה באתי ולאן אני הולך, כי זהו לא עניינך וגם חבל סתם שתהיה מוטרד, הרי גם ככה אטתה מלא בחייך במירמור ותיסכול ואני מאחל לך בע"ה שזה ישתנה במהרה. תאמין לי ששום דוס ושום דתי לא מפחד מאיזה פורנו אומלל שגורם לילדים החילוניים לעשות את מה שהם עושים ולנשים ולגברים לבגוד ולהתגרש באחוז שקרוב ל50%, או שעזוב זה סתם בטח אירגון "ערכים" אמר לי לומר זאת. מה שנותן לי את העובדה המובהקת שאתה הוא זה שנמצא בחושך, זה שאתה מציב גבול ליהדות, שכן אין גבול ליהדות מרוב טובה אבל רק אדם שלא רואה את האור מאמין שקיים סוף לחושך, תתעורר נשמה תתחיל לראות אור בחיים, יש המון ממנו. לא יודע מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה ובטח שלא נראה לי שאתה אחד שתתחבר לחב"ד, אבל אני כמעט בטוח שאני יכול לטעות, אבל בכל מקרה גם פה נפלת, כי בחג הסוכות האחרון אנוכי היה בחו"ל ויצא לו להיפגש פעם אחת עם רב מחב"ד, שחוץ מלדאוג לכך שיהיה לי איפה להיות בערב חג לא שמעתי ממנו ולו חצי מילה, אז הטפה עוד רחוקה מהם שנות אור. עוד פעם נחזור לסיירת דובדבן של "ערכים", שמע אל תגלה לאף אחד אבל בע"ה תהיה שוב הרצאה בקרוב ואם במקרה תראה אנשים לובשים שחור ועם כיפה על הראש, אל תדאג זה לא נינג'ות אלו ערכים, לבושים כל יום באותו סגנון לבוש ואמורים את אשר על ליבם בותה צורה, בנחת רוגע וענינות. ההרצאה תהיה כמובן בנושא אשר נקבע לאותה הרצאה ספציפית ומי שרק ירצה יוכל לשאול שאלות, להתעניין ואפילו לקום וללכת הביתה אחרי 5 דק', כאן זה דיקטטורה , אדם בוחר את דרכו ואם בנך (אשר לא נראה לי שאתה אבא כבר , אבל אם כן הרבה בריאות) או ביתך היו בוחרים ללכת לבית הכנסת כי הם יודעים שהם יקבלו ממתקים והם אוהבים את זה, אז מה רע? הרי גם ככה אבא הוא בן אדם מאיים ואלים. יש כאן הוכחות חותכות. תגיד אתה יש לך ראיית רנטגן? מה זה "דוס מחזיר בתשובה"?? יש חילוני "מחזיר בשאלה" גם כן? מי ישמע דוס זה לא בן אדם כמוך כמוני, יאללה תתקדם דוס זאת תוכנת מחשב חביבי!!! ותאימן לי אבל באמת מכל הלב, לתנועת "ערכים" יש כל כך הרבה דברים מועילים לעשות ולשפר בחיינו, שהם פשוט לא פריארים כמוני ומזבזים את זמנם וכוחם על מי שלא מגיעה לו אפילו ההזדמנות להיות חלק מזה, אבל אנוכי עדיין זוכר וחש את מקומך הנוכחי, גם אני דיברתי באותו טון ואתה אגרסיביות עיוורת, כאילו אלו אוייבי נפשי, רק שאי הייתי האויב האמיתי שלי!!! אז אנא אל תשים את עצמך במקום שאתה לא ראוי להיות בו, אני בטוח שאתה בן אדם טוב, עזוב את "ערכים" בשקט, מה שיש לך להגיד תאמר לי שמי ניר!!!! דבר חופשי למה בשבילי אתה לא האויב ,אתה רק חבר שכרגע עוד לא התחבר, הצטרפת לקבוצת הכדורגל שלי ואצלי בקבוצה (אני הקפטן), שום חלוץ לא משחק לבד, שום בלם לא עוצר לבד התקפות , אני אוהב מכונה משומנת ומחוברת!!! אתה מוזמן להמשיך ולדבר איתי ועם מי שאני ואם לא מתאים לך , אז רק תגיד ונסיים כידידים, רק אל תערב אנשים וגופים שלא קשורים בחלקיק של אחוז לעניין, אני לא צריך גיבוי ולא תמיכה, אני זאת הכתובת!!! ואם אתה באמת בעד יהדות אז קח את המושכות בן אדם, תתחיל לדהור ותראה שההתחלה קשה ,אבל ההמשך מתוק ונעים!!! בהצלחה ממני ניר העצמאי והאינדיבידואלי!!! ואתה יודע מה אולי העלת לי רעיון לעבודה!!! תודה רבה אח יקר