הרצאה מרתקת - הערב

ניר ש2

New member
תגובה אחרונה בהחלט

שרון!!! תקשיב ותקשיב לי טוב!!! בוגר מאוד "שתפסת" אותי בשגיאות הכתיבהחמורות שלי, אני מתנצל מעומק ליבי על בורות זו!!! באמת איך חשבתי לעצמי ב50 שנה בחדר ולטעות כה הרבה? אבל עזוב שיש לי עוד כמה שנים טובות עד ל50. לא קשה לי לקבל בכלל שהחברה החרדית לא מושלמת, מכיוון שאני יודע שאין שום דבר מושלם בעולם הזה!!! אם רק היה יוצא לך לפגוש אותי וואלק היית לא אוכל את הכובע, היית בולע מפעל לייצור הכובעים של החרדים ( סליחה על הבורות שכחתי את השם). נדמה לך שאתה חכם גדול , אין לך מושג וחצי מושג עם מי אתה מדבר ,אתה אפילו לא קרוב אבל זה בסדר תמשיך לחיות בסרט, הרי הוליווד מחפשים רעיונות חדשים, אולי תציע כמה. לא מצפה ממך לכלום כבר שלפת החוצה את כל הטוב שבך וכמה שזה היה יפה ומרענן, מפתיע ומרגש ,אך ובכלל הבנתך וכישרונך לזהות מאיין באתי הביעו בי פליאה, תחבור לאורי גלר אולי תכופף איזו כפית קסמים!!! אני נמצא במקום שבו אני ואני יחזור לאן שבא לי , מדינה דמוקרטית , זוכר ידידי? אני מקווה שלא תקים איזו תא דומה להוא שקם בפתח תקווה כקונטרה לאירגון המסיונרי, כי בטח למדת לפרטי פרטים את משמעות המילה!!! ממש !!! ועזוב את המקלדת בטח גם לה כואב כל מה שאתה כותב, הרי לירות כל אחד יוכל, השאלה איך מכוונים ומתי!!!! יאללה חיים מוצלחים שיהיו לך וגרשון סליחה על התגובה הנוספת פשוט בוא נאמר שאני מרגיש שייכות לפורום הזה משום מה??!!! חחחחח (-: יאללה שרון לילה טוב יא גבר

ניר ש2

New member
חייב לציין

חחחחחחחחחחח וואי רק עכשו קלטתי , אחי שגיעות """כתיב"""" ולא """קטיב""" חחחחחחחחחחחח גדול אתה . למד אותי בהזדמנות על סגנון משובח וכתיבה לתפארת כגון שלך----- pleassseeee

ניר ש2

New member
מזל שיש את שרון!!!

וואי איך אני רגוע עכשיו שהוצאת אזהרה מפורשת לשמור על הילדים שלנו!!! הרי ברור שהם המטרה וקהל היעד לרצאות אלו ובכלל הדיבור והסיגנון האוהב והמתחשב שלך מעורר בי הערצה:"הארגון הזה הוא ארגון מסיונרי שהמטרה שלו חד משמעית החזרה בתשובה (יותר נכון הרחקה לעולם החושך)", נותן לי ביטחון באדם כמוך אשר רואה ביהדות ובתורה כעולם החושך - אין ספק אתה ללא ספק המושיע והחכם באדם, אשר דרך אגב אני משער שאתה יודע כמובן מי אוחז בתואר "החכם באדם"? נו ההוא משר הטבעות משילטון החושך.... נו נו בטוח שמעת עליו פעם ההוא שנקרא"החכם באדם"? טוב עזוב לא משנה נמשיך. "המודעות שלהם נראות תמימות (וגם אתר האינטרנט) אך הם מומחי ההסוואה וההטפה, ארגון "ערכים" מעביר קורסים להכשרת "מחזירים בתשובה" במטרה לשפר את יכולתם של המטיפים החרדיים להשפיע על המאזינים ולהתמודד עם שאלות קשות", אכן נשמע מפחיד ומהכירותי האישית איתם , אני חייב לציין שמרוב שהם מסווים את עצמם בכלל חשבתי שהם נינג'ות ולא דתיים!! הם הרי ממש מנסים להסתיר זאת!! חחחחח והם לא מטיפים , התבלבלת הם קנו חסכמים , הם עכשיו מטפטפים חחחחח ולגבי השאלות הקשות, אין ספק שאני קורא את מחשבותיהם של אנשים כמוך ואחרים , צריך הרבה מעבר לקורס והכשרה, צריך לבוא עם בזוקה ובדיחות של ג'ו שלא יהיה קשה מידי!!! ויש לי חדשות הקטע עם להשפיע על מאזינים ,אז זה קורה כל יום גם ברדיו ובטלויזיה, זה נקרא פירסום!!! אל תגיד לי שידעת את זה!!??!! אוקיי נמשיך "שטיפות מוח והפחדה הם אמצעים של ימי הביניים וצריך להתנגד בתוקף לכל גילוי מיסיונריות למען ילדינו !" טוב אז נראה לי , אבל רק נראה לי שבימי הביניים לא היו מצגות והנדסה גנטית, כי אם כן איך זה שזה מה שהועבר בהרצאות ע"י אדם שבו נאמר בלשון המעטה ,שאם לי ולך יהיה זמן מימי הביניים ועד זמננו , אני מסופק אם נדע ונמלא את העמדות והחשיבות שיש לאדם זה בתחומיי רפואה והנדסה חדשנית ומודאנית , אך לצערי אינך יודע על מה אני מדבר ומי הוא האדם מכיוון שהפחיד אותך להגיע למקום החשוך שבו התקיימה ההרצאה, אז לפעם הבאה אני יביא גנרטור במיוחד בשבילך ,אם רק תרצה לבוא כמובן, או שסתם התחשק לך להתנגד בכל תוקף, כי הרי ממש רמת האגרסיביות והיחצנ"ות שמופעלת ביישוב עולה מעל לכל קייטנת קיץ או חוג זה או אחר. ודבר אחרון אם באמת אתה רוצה לעשות משהו למען ילדייך (תתחיל בזה אח"כ תעבור לאחרים), אז כדאי שתעלה בפנינו את נקודות האור בחיים ותאמר להם שאבא לא ילך להרצאות אף פעם, כי זה נורא מפחיד ושוטף את המוח , אז בואו ונתחבא ופשוט נשטוף עצמנו באיזו סידרה משובחת בטלויזיה ,ככה משהו בערוץ הארוטיקה או סתם "המורדים" בערוץ הילדים, הרי הכי טוב למרוד!!!! דבר קטן נוסף ואני מפסיק לכתוב, אני רק מקווה שאני לא יגרום לך להפסקת חשמל בבית וחושך מוחלט ,החכם באדם היה והינו שלמה המלך!!! שתזכה רק לבריאות אושר ונחת בע"ה שרון

ניר ש2

New member
לכל המגיבים כולל את אירילה!!!

אנא מכם בבקשה קבלו את דעותיי ותגובותיי בהבנה וסלחנות, שכן אין הייתה בכוונתי לפגוע, ראו בתגובות אלו כסאטריה ועל כן כל השמות והאירועים הנ"ל אינם נלקחים מהמציאות!!!! ס ת ם !!! יאללה שיהיה לכולנו שבוע טוב בע"ה ושנצליח כל אחד ואחד בדרכו שלו ושנדע לעזור לאחר תודה מראש

סבבה ניר נעל הכנות ובהצלחה בהחזרה

מאחל לך שכל לפיד יחזרו בתשובה ותצליחו להקים כאן סוף סוף 10 בתי כנסת 7 כוללים 4 מרכזים תורנים ו 4000 מקוה ושבית ספר המ"ה יהפוך בסייעתא דשמייע לבית ספר ממלכתי דתי.ככה ניר תצליח הכי טוב לקרב לבבות בלפיד על בטוח. רק למה ניר הבלוף הזה לקרוא להרצאה= שיפור החשיבה והזכרון =למה סתם לצאת פארש כשהאמת הרבה יותר טובה אם היית קורא להרצאה למשל = לחזור בתשובה בסבבה= עיוני שהיה לך בהצלחה. בברכה ד"ר עמית חזה מומחה עולמי לגילוי מוקדם של מתחזים ומסרים סמויים ומנהל המרכז הרפואי להתחזות מונעת

ניר ש2

New member
תודה רבה למתחזה הכנה

תודה על התגובה ובע"ה אנחנו נסתפק בבית כנסת אחד נורמלי שיהיה כאן ,שישרת את כל התושבים הנחמדים שמגיעים כל אחד לפי יכולתו ורצונו, שכן בחגים ובערבי שבת תודה לאל , צריך להיות נוכח על מנת לראות את כמות האנשים והאווירה המדהימה שקיימת, אך לשמחתי מקום מעט יותר גדול יכול להועיל, אז פשוט נמתין וכמו שאמרת ואשרייך על כך בסייעתא דשמייה זה יבוא. לגבי קירוב הלבבות ניתן רק לחזק את טענתך, משום שרק מי שחי ונחשף ליחסי האנוש בין קהילת הדתיים ,או סתם אנשי מסורת יודע את הכבוד שהם רוכשים אחד לשני ואהבה לזולת מכיוון שאם מנסים להביא שורה תחתונה מתורתנו הקדושה, אזי ללא ספק תהיה היא ואהבת לרעך כמוך, מה שלא מצאתי שמתקיים ע"י כמה מחברי הפורום,אבל עזוב זה לא העניין שלי. לגבי הבלוף שלנו, אז פשוט מאוד, טוב מראה עיניים ממשע אוזניים ואם היית שומע בעצמך את ההרצאה ,היית מבין מיד ובקלות שנושא ההרצאה היה כשמו הוא, שיפור החשיבה והזיכרון ובוא אני ייתן לך קצת מידע מההרצאה, על מנת שלא תחשוב שאני מוליך אותך שולל וחפש בגוגל אומגה 3 ותבדוק בבקשה את כמות השומן אשר בריאה לתפקוד המוח ולשימור תאיו, אבל באמת מכל הלב זה אל בא להחזיר אותך בתשובה, זה פשוט מתוך אהבה וחשיפת אנשים למידע חיוני וטוב לדעת האנשים המארגנים, אם זה טוב לך או ואם זה מתפרש כהחזרה בתשובה או לא, לא תדע אם לא תחווה בעצמך בתכלס, אין אפס, אתה יכול לספר לי מפה ועד מחר כמה טעים הפאלפל שאתה מכין, אבל אם אני לא יאכל אותו אז אני פשוט לא יידע, אסוסיאציות זה הדבר הכי מקשה והכי קל בעולם ליצור, זה למה יש כל כך הרבה בעיות בגלל הבדלי דת ,מין וצבע, רק אל תשכח שאם מדברים כאן אתה ואני אז גם בדברים אלו אין בנו שום הבדל, לפחות נראה לי שבדת מין וצבע שהוא הכי פחות משפיע שווים אנחנו האחד לשני, את דעותייך ודעותיי השונות, זאת כבר המתנה הנקראת חופש הבחירה, רק שים לב שחופש הבחירהלא יהפוך לפחד משום כלום ,כי אנחנו קוראים לילד בשמו ואין מה להסתיר, בניגוד להמון דברים אחרים. נשמה שהיה לך כל טוב ושבקרוב תגיע תשתדרג מדוקטור לפרופסור ואז בע"ה אולי תצטרף אלינו (-:

ניר ש2

New member
נקודות מבט שונות

http://forums.nana10.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=10982845 http://forums.nana10.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=10985545

ניר ש2

New member
יום חשוב היום- רק לבעלי ראש פתוח ואוהבי הזולת

בס"ד רציתי לחלוק שני מאמרים אשר קראתי בנענע עימכם בים זה, מאמרים אשר מתייחסים לאכילת בשר ולצורת החיים העכשווית שיהיה לכולנו בהצלחה בע"ה ללא הבדל גזע דת ומין , כי כולנו חולקים את אותו עולם http://lifestyle.nana10.co.il/Article/?ArticleID=515376&sid=129 http://lifestyle.nana10.co.il/Article/?ArticleID=519333&sid=129 http://lifestyle.nana10.co.il/Article/?ArticleID=519334&sid=129 מסתבר שמיסיונריות לא תמיד דבר רע לכל אחד, תלוי במסר ומי המקבל, הרי מכל מלמדי השכלתי ובכוחי להחליט מה טוב לי ומה לא ומה המסר ואם הוא בכלל קיים. שיהיה ל כ ו ל נ ו בהצלחה, בני אדם (באשר הם ומי שהם) וכמובן לבעלי החיים המסכנים שבעולם, שתלויים בבן האדם שבעולם, כי כרגע הבן אדם הנוכחי בגדול לא ממש איכפתי אז בואו נשנה זאת ב י ח ד !!! אמן ואמן

ניר ש2

New member
למה יש כל כך הרבה פרסומות? כדי שתחשבו פחות

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=518879&sid=130

sharon669

New member
למה יש כל כך הרבה מיסיונרים??

כדי שיכנסו יותר אנשים לעולם החושך האפל

ניר ש2

New member
לשרון669

אחי חשבת פעם על טיפול פסיכאטרי? ברצינות לא בשביל לפגוע. אני באמת חושב שאתה צריך ללכת לטיפול דחוף לגבי הדיכאון העמוק שיש בך, כמו "טוני סופרנוס" , אתה בטוח מכיר. שלחת גם את התגובה העמוקה שלך לכותב המאמר מנענע? אני מקווה שכן, כי אם לא אז מה הטעם להגיב כאן?! יש לך חוסר ביטחון שכבר כואב לי עלייך , אני ממש רוצה לעזור, אחי אתה צריך משהו? דבר אל תתבייש , אם אתה רוצה רק תבקש אני מוכן בלי נדר להיפגש איתך ולחזק לך את האגו, או את הביטחון, אני בטוח שישנם אנשים בעולם שגם אוהבים אותך, אל תיפגע ותיקח כל דבר אישית,זה לא בריא!!! אני אוהב אותך, סבבה??!! יאללה תן לנו איזו הדלקת אור , לפחות פלורסנט בפעם הבאה, כי נשמע שאתה נמצא שם ממש כמו איזה כוכב הצפון, אז עזור לנו, או שאתה לא חולק עם אחרים? בהצלחה ושתמצא בע"ה כמה שיותר מהר תקווה ,אושר ומעט "חושך אפל" (חחחחח) בחייך. סלמת אחוקי

sharon669

New member
"אחוקי" ו "צריך טיפול פסיכיאטרי" לא הולך ביחד

תחזור לבני ברק

למעלה