הרצוג אתה נשיא מדינת ישראל? אתה לא נשיא מדינת ישראל.

אתה פוליטיקאי אומלל ,עלוב נפש שמאלן רקוב מבוגדנות , תבוסתנות וטירלול מוחין.
נשיא שתוקף את העם שלו הוא לא נשיא. הוא עוד פוליטיקאי שמשתמש במוסד הנשיאות כקרדום לחפור בו ולחזור להיות פוליטיקאי.
אז לאחר הנאום הזוועתי שלך הכי טוב שתיקח אויר ותתפטר מנשיאותך. למה אתה מבזה את המוסד הזה נשיאות מדינת ישראל?
אתה מבזה את מוסד הנשיאות כשאתה לוקח צד במאבק בין הימין לשמאל בין האמת לשקר בין הדמוקרטיה לדיקטטורה הצבאית והמשפטית.

The Real Big Joe

Well-known member
נשיא שתוקף את העם שלו הוא לא נשיא. הוא עוד פוליטיקאי שמשתמש במוסד הנשיאות כקרדום לחפור בו ולחזור להיות פוליטיקאי.
אז לאחר הנאום הזוועתי שלך הכי טוב שתיקח אויר ותתפטר מנשיאותך. למה אתה מבזה את המוסד הזה נשיאות מדינת ישראל?
אתה מבזה את מוסד הנשיאות כשאתה לוקח צד במאבק בין הימין לשמאל בין האמת לשקר בין הדמוקרטיה לדיקטטורה הצבאית והמשפטית.
תתרכז בנשיא המטורף שלך

תתרכז בנשיא המטורף שלך
אתה לא יכול אפילו להבין איזו עבודה עשינו כדי שטראמפ יהיה הנשיא.
מטורף או לא מטורף הוא יהיה נשיא טוב לאמריקה וגם לישראל. הצוות שלו הם אוהבי ישראל ותומכי ישראל ואף אחד מהם לא נגוע באנטישמיות כמוכם.

DANIAVNI

Well-known member
מטורף או לא מטורף הוא יהיה נשיא טוב לאמריקה וגם לישראל. הצוות שלו הם אוהבי ישראל ותומכי ישראל ואף אחד מהם לא נגוע באנטישמיות כמוכם.
רק אל תשכח
שבעיני הנוצרים האוונגליסטים אנחנו אידיוט שימושי
זאת אומרת השלב הסופי הוא לא
מדינת ישראל חזקה ובטוחה אלא
משהו דומה למלחמת עולם שאחריה יופיע המשיח שלהם ולא שלך .

marabo

Well-known member
רק אל תשכח
כבר הסברתי אלף פעם
כאשר יבוא המשיח שלהם נתמודד
עד אז הם אתנו וזה מה שחשוב

SupermanZW

Well-known member
רק אל תשכח
זה לא מדויק. האוונגליסטים לא רואים ביהודים "אידיוט שימושי" אלא שמים לב מה היהודים בישראל רוצים וזה גם תואם את הנבואות שבהן הם מאמינים, לכן הם עוזרים לישראל, תוך תקווה להקדים את בואו של ישוע, שמבחינתם הוא המשיח של כולם ולא רק שלהם. הם צופים גם שהיהודים יכירו בו כמשיחם ויתחרטו על דחייתם אותו בפעם הראשונה, סתם שתדע.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק אל תשכח
גם לדעת חלק מהדתיים מדינת ישראל היא חמורו של משיח. חוץ מזה לא מדובר באידיוט שימושי אם נקבל את ישוע בשובו לדעתם הכול יסתדר טוב מאוד עבורינו. אין שום מידע לגבי כמות או אחוז היהודים שידחו את ישוע בפעם השנייה.

The Real Big Joe

Well-known member
הוא יהיה disaster לאמריקה ולעולןם - ולכן גם לנו.

marabo

Well-known member
הנשיא שלו הוא הרצוג, חוחי שלנו הוא פנטזיונר ידוע שמספר לכם סיפורים אבל הוא בסך הכול נהג טקסי חאפר שמקושש נוסעים בנתבג
אפילו נהג טקסי חאפר שמקושש נוסעים בנתב״ג זה מקצוע פי 1000 יותר מכובד מהנשיא השמאלנו-קפלניסט שלכם.

evglev1

Well-known member
מנהל
נשאר עוד מה לבזות אחרי שקודמו בתפקיד אמר: "בני עמי בחרו בדרך הטרור".

נשאר עוד מה לבזות אחרי שקודמו בתפקיד אמר: "בני עמי בחרו בדרך הטרור".
אם ליברמן ובנט (אני לא מאמין שאני אומר את זה) היו הולכים ביחד יש מצב שהם היו מקבלים הפעם למעלה מ 20 מנדטים אם לא יותר.
מעניין מה דעתך.?

evglev1

Well-known member
מנהל
אם ליברמן ובנט (אני לא מאמין שאני אומר את זה) היו הולכים ביחד יש מצב שהם היו מקבלים הפעם למעלה מ 20 מנדטים אם לא יותר.
מעניין מה דעתך.?
גם אני בעד, לדעתי אחד מהם צריך להיות ראש ממשלה והפעם עם מפלגה גדולה ולא עם שישה מנדטים ואז הוא יהיה ראש ממשלה הרבה יותר טוב מביבי וגם המדיניות תהיה יותר ימנית מהמדיניות של ביבי.

גם אני בעד, לדעתי אחד מהם צריך להיות ראש ממשלה והפעם עם מפלגה גדולה ולא עם שישה מנדטים ואז הוא יהיה ראש ממשלה הרבה יותר טוב מביבי וגם המדיניות תהיה יותר ימנית מהמדיניות של ביבי.
אני לא מאמין בהם. בוגד תמיד בוגד. שקרן תמיד שקרן.
אם לי הייתה זכות בחירה לעולם לא הייתי בוחר בהם או באחד מהם.
אני לא פוסל את מה שאתה אומר ולדעתי אם הם יתחברו הם בהחלט יכולים בבחירות להגיע לכמות מנדטים כאלה שהם ירכיבו את הממשלה הבאה.
אבל זה לא אומר שאני הייתי בוחר בהם.

למעלה