יבגני , הגיע הזמן שתבין - אם בנט וליברמן יתאחדו , הם בהחלט יוכלו להקים ממשלה רחבה.
היא לא תוגדר כימנית, היא תוגדר כציונית-ישראלית והחלטותיה יהיו מה נכון לעם ישראל באותה עת.
היא בהחלט תהיה שונה מזו של ביבי מאחר והחלטות ממשלת האסון של ביבי היא מה נכון למשפחת ביבי , לגברת ולילדז.
אל תבנה על כך שיספחו את איו"ש או שיישבו את עזה.
זה לא יקרה.אני לא הייתי בונה על שקרן
מה שכן, ימצא פתרון מספיק טוב שיספק ביטחון לישובי העוטף, לישובים שישארו באיו"ש ולישובי הצפון.
לומר לך בודאות שהפתרון הזה יהיה עד "סוף הימים" ? לא , אני לא אומר, אבל הוא לפחות יתן לנו לגיטימציה גלובלית לעשות מעשה במידה ויהיה צורך בכך.
אני לא הייתי בונה על נוכל שקרן .פעם שקרן תמיד שקרן. פעם בוגד תמיד בוגד.
כשהייתי בן 20 אמרה לי אישה בת 60 קל מאוד להתפתות לתאוות לרצונות שלך מבלי לראות את העתיד לבוא. החיים קצרים מאוד לעומת הנצח. גם הנצח הוא מוגבל אבל אחרי שני דורות לאחר לכתך ככל בשר אף אחד לא יזכור אותך לכן מי שבגד ימשיך לבגוד מי ששקרן ימשיך להיות שקרן.
הנוכל מכר שישה מנדטים בגלל התאוות שלו התשוקה שלו להיות ראש ממשלה והוא אכן היה ראש ממשלה אבל מי יזכור אותו כראש ממשלה שהיה כל כך זמן קצר בתפקיד ולא עשה שום כלום שמישהו יזכור אותו או יכתוב עליו למען הדוקות .
כשבנט ניפנף במסמך שהוא חתם עליו שהיה כתוב בו אני מתחייב לא לתת ללפיד להיות ראש ממשלה כי הוא שמאל ואני ימין הוא כתב את זה אבל התאווה שלו להיות ראש ממשלה הייתה חזקה עליו וכשיאיר לפיד הטיפש קיבל עצה מהיועצים שלו הוא לא פספס אותה ופנה לבנט ואמר לו תביא את ששת המנדטים שלך ותהייה ראש ממשלה ובאותו הרגע בנט קיבל זקפה חזקה מאוד בחלציים וגמר ונתן ללפיד את ששת המנדטים שלו בשביל להיות ראש ממשלה .אחר כך אחרי חצי שנה או קצת יותר הוא הבין שהוא סתם עציץ במשרד ראש הממשלה ומי שמנהל את הממשלה זה לפיד הוא התפטר.
אבל מה שזה גרם לאויבים שלכם לחיזבאללה לאיראן ולחמאס להבין שאתם עם של סמרטוטים קטנים ובזויים והם המחבלים ואיראן ידעו שהם ניצחו ואתם הפסדתם.
זיינו לכם את התחת יחשוב כל יהודון אזרח ישראל שהאויב זיין אותו בתחת כשעשה מה שעשה באוקטובר.
אני ב2005 הפסקתי להאמין במדינת ישראל ובצה"ל כשראיתי חיילים במדים מגרשים יהודים מארץ ישראל והבנתי שצה"ל זה לא צבא ההגנה של ישראל יותר.
וכאשר הבנתי זאת הבנתי שאין לי מה לחפש יותר במדינת ישראל .
לצערי הרב אחרי 19 שנים קיבלתי את ההוכחה שצדקתי כשהחלטתי למען משפחתי ילדי נכדי וניניי בעתיד לעזוב את החרא הזה הקרוי מדינת ישמעאל. הבנתי אז אחרי השמדת גוש קטיף שאין יותר מדינת ישראל.
אם בתור ילד מישהו היה אונס את האמא שלי ורוצח את האבא שלי הייתי רוצח אותו ומשמיד אותו ולא רק אותו את כל המשפחה שלו. אתם תמשיגו ללקק להם את חור התחת שלהם כי זה מה שאתם. אתם המיץ של הזבל של העם היהודי.
אתם כבר מזמן לא מדינת ישראל של ששת הימים. אתם מדינת ישמעאל של ה7.לאוקטובר 2023.