הרצוג אתה נשיא מדינת ישראל? אתה לא נשיא מדינת ישראל.

xyxy210

Well-known member
גם אני בעד, לדעתי אחד מהם צריך להיות ראש ממשלה והפעם עם מפלגה גדולה ולא עם שישה מנדטים ואז הוא יהיה ראש ממשלה הרבה יותר טוב מביבי וגם המדיניות תהיה יותר ימנית מהמדיניות של ביבי.
יבגני , הגיע הזמן שתבין - אם בנט וליברמן יתאחדו , הם בהחלט יוכלו להקים ממשלה רחבה.
היא לא תוגדר כימנית, היא תוגדר כציונית-ישראלית והחלטותיה יהיו מה נכון לעם ישראל באותה עת.
היא בהחלט תהיה שונה מזו של ביבי מאחר והחלטות ממשלת האסון של ביבי היא מה נכון למשפחת ביבי , לגברת ולילדז.

אל תבנה על כך שיספחו את איו"ש או שיישבו את עזה.
זה לא יקרה.
מה שכן, ימצא פתרון מספיק טוב שיספק ביטחון לישובי העוטף, לישובים שישארו באיו"ש ולישובי הצפון.
לומר לך בודאות שהפתרון הזה יהיה עד "סוף הימים" ? לא , אני לא אומר, אבל הוא לפחות יתן לנו לגיטימציה גלובלית לעשות מעשה במידה ויהיה צורך בכך.

יבגני , הגיע הזמן שתבין - אם בנט וליברמן יתאחדו , הם בהחלט יוכלו להקים ממשלה רחבה.
היא לא תוגדר כימנית, היא תוגדר כציונית-ישראלית והחלטותיה יהיו מה נכון לעם ישראל באותה עת.
היא בהחלט תהיה שונה מזו של ביבי מאחר והחלטות ממשלת האסון של ביבי היא מה נכון למשפחת ביבי , לגברת ולילדז.

זה לא יקרה.
מה שכן, ימצא פתרון מספיק טוב שיספק ביטחון לישובי העוטף, לישובים שישארו באיו"ש ולישובי הצפון.
לומר לך בודאות שהפתרון הזה יהיה עד "סוף הימים" ? לא , אני לא אומר, אבל הוא לפחות יתן לנו לגיטימציה גלובלית לעשות מעשה במידה ויהיה צורך בכך.
אשרי המאמין.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה חברה בהמית אתם. אתה באמת מאמין בשטויות שאתה כותב?
אתה תבחר בשקרן ובחפרפרת של פוטין שרוצה מדינה אזרחית ולא יהודית?

evglev1

Well-known member
מנהל
אשרי המאמין.
אתה תבחר בשקרן ובחפרפרת של פוטין שרוצה מדינה אזרחית ולא יהודית?
הוא לא רוצה מדינה אזרחית, הוא התנגד לביטול סעיף הלאום מתעודת הזהות שראש הממשלה מהליכוד ושר פנים מש"ס כפו על עם ישראל.

xyxy210

Well-known member
אשרי המאמין.
אני מאמין ויודע ממקור מוסמך שאתה כותב ממוסד סגור.
אני גם יודע שאתה מקבל שעת מחשב כאשר את מתחנן על ארבע.
אז קדימה, בוא וספר לנו מה העלתה "חברת המחקר שלך ?" [עלאק].

אני מאמין ויודע ממקור מוסמך שאתה כותב ממוסד סגור.
אני גם יודע שאתה מקבל שעת מחשב כאשר את מתחנן על ארבע.
אז קדימה, בוא וספר לנו מה העלתה "חברת המחקר שלך ?" [עלאק].
קודם כל לפני שאתה יוצא עלי ממצב חור התחת שלך אחרי שהאויב שלך זיין אותך בתחת.? אף ערבי מוסלמי לא זיין אותי בתחת. חחחחחחחחחחחחח אף ערבי מוסלמי מנייאק לא אנס לי את האישה ולא רוצץ את ראש התינוק נכד שלי על קיר עד שהמוח שלו יצא לו מהאוזניים מהאף ומהפה. אף בן זונה איסלמי לא היה מעז לעשות לי במחוז דייד מיאמי פלורידה את מה שהם עשו לך לאחים שלך במדינת ישמעאל.
אז תחזור מהר לחור שלך חתיכת זבל ושלא תעז לדבר ככה. אתה לא במצב שיכול לדבר ככה אחרי שזיינו אותך בתחת. אתה חי בבית כלא יהודון עלוב שכל פעם שמתחשמק להם למוסלמים הזיין הם לוקחים אותך היהודון ומזיינים אותך בתחת. הרקטום שלך נפוח כמו כלבה מיוחמת חתיכת זבל.

xyxy210

Well-known member
קודם כל לפני שאתה יוצא עלי ממצב חור התחת שלך אחרי שהאויב שלך זיין אותך בתחת.? אף ערבי מוסלמי לא זיין אותי בתחת. חחחחחחחחחחחחח אף ערבי מוסלמי מנייאק לא אנס לי את האישה ולא רוצץ את ראש התינוק נכד שלי על קיר עד שהמוח שלו יצא לו מהאוזניים מהאף ומהפה. אף בן זונה איסלמי לא היה מעז לעשות לי במחוז דייד מיאמי פלורידה את מה שהם עשו לך לאחים שלך במדינת ישמעאל.
אז תחזור מהר לחור שלך חתיכת זבל ושלא תעז לדבר ככה. אתה לא במצב שיכול לדבר ככה אחרי שזיינו אותך בתחת. אתה חי בבית כלא יהודון עלוב שכל פעם שמתחשמק להם למוסלמים הזיין הם לוקחים אותך היהודון ומזיינים אותך בתחת. הרקטום שלך נפוח כמו כלבה מיוחמת חתיכת זבל.
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
תראה חמודי.....
לפחות לפי מה שאתה מפרסם :
אתה גר Miami-Dade County
אתה הבעלים של חברת SECTOR 5
אתה יושב על 100 מיליון $.

עכשו כל בן זונה מוסלמי ידע בדיוק להיכן להגיע בכדי לשלול את
ציטוט משלך : אף ערבי מוסלמי לא זיין אותי בתחת.

מדוע אתה כזה גיבור ומפרסם פרטים אישיים [עלאק] ?
כי למוסד הסגור יהיה קצת יותר קשה למוסלמי להיכנס ולעשות בך את זממו.
קפיש ?

evglev1

Well-known member
מנהל

זה לא יקרה.
אני מצפה למדיניות ביטחון יותר תקיפה, אני יודע שהסיפוח הוא לא אקטואלי לאור המלחמה וצורכי השיקום והחלומות של סמוטריץ' הם חלומות באספמיה, ועדיין זה יהיה יותר ימני מביבי שמעולה בדיבורים ותת רמה במעשים.

זה לא יקרה.אני לא הייתי בונה על שקרן
אני לא הייתי בונה על נוכל שקרן .פעם שקרן תמיד שקרן. פעם בוגד תמיד בוגד.

כשהייתי בן 20 אמרה לי אישה בת 60 קל מאוד להתפתות לתאוות לרצונות שלך מבלי לראות את העתיד לבוא. החיים קצרים מאוד לעומת הנצח. גם הנצח הוא מוגבל אבל אחרי שני דורות לאחר לכתך ככל בשר אף אחד לא יזכור אותך לכן מי שבגד ימשיך לבגוד מי ששקרן ימשיך להיות שקרן.
הנוכל מכר שישה מנדטים בגלל התאוות שלו התשוקה שלו להיות ראש ממשלה והוא אכן היה ראש ממשלה אבל מי יזכור אותו כראש ממשלה שהיה כל כך זמן קצר בתפקיד ולא עשה שום כלום שמישהו יזכור אותו או יכתוב עליו למען הדוקות .
כשבנט ניפנף במסמך שהוא חתם עליו שהיה כתוב בו אני מתחייב לא לתת ללפיד להיות ראש ממשלה כי הוא שמאל ואני ימין הוא כתב את זה אבל התאווה שלו להיות ראש ממשלה הייתה חזקה עליו וכשיאיר לפיד הטיפש קיבל עצה מהיועצים שלו הוא לא פספס אותה ופנה לבנט ואמר לו תביא את ששת המנדטים שלך ותהייה ראש ממשלה ובאותו הרגע בנט קיבל זקפה חזקה מאוד בחלציים וגמר ונתן ללפיד את ששת המנדטים שלו בשביל להיות ראש ממשלה .אחר כך אחרי חצי שנה או קצת יותר הוא הבין שהוא סתם עציץ במשרד ראש הממשלה ומי שמנהל את הממשלה זה לפיד הוא התפטר.
אבל מה שזה גרם לאויבים שלכם לחיזבאללה לאיראן ולחמאס להבין שאתם עם של סמרטוטים קטנים ובזויים והם המחבלים ואיראן ידעו שהם ניצחו ואתם הפסדתם.
זיינו לכם את התחת יחשוב כל יהודון אזרח ישראל שהאויב זיין אותו בתחת כשעשה מה שעשה באוקטובר.
אני ב2005 הפסקתי להאמין במדינת ישראל ובצה"ל כשראיתי חיילים במדים מגרשים יהודים מארץ ישראל והבנתי שצה"ל זה לא צבא ההגנה של ישראל יותר.
וכאשר הבנתי זאת הבנתי שאין לי מה לחפש יותר במדינת ישראל .
לצערי הרב אחרי 19 שנים קיבלתי את ההוכחה שצדקתי כשהחלטתי למען משפחתי ילדי נכדי וניניי בעתיד לעזוב את החרא הזה הקרוי מדינת ישמעאל. הבנתי אז אחרי השמדת גוש קטיף שאין יותר מדינת ישראל.
אם בתור ילד מישהו היה אונס את האמא שלי ורוצח את האבא שלי הייתי רוצח אותו ומשמיד אותו ולא רק אותו את כל המשפחה שלו. אתם תמשיגו ללקק להם את חור התחת שלהם כי זה מה שאתם. אתם המיץ של הזבל של העם היהודי.
אתם כבר מזמן לא מדינת ישראל של ששת הימים. אתם מדינת ישמעאל של ה7.לאוקטובר 2023.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא הייתי בונה על נוכל שקרן .פעם שקרן תמיד שקרן. פעם בוגד תמיד בוגד.

כשהייתי בן 20 אמרה לי אישה בת 60 קל מאוד להתפתות לתאוות לרצונות שלך מבלי לראות את העתיד לבוא. החיים קצרים מאוד לעומת הנצח. גם הנצח הוא מוגבל אבל אחרי שני דורות לאחר לכתך ככל בשר אף אחד לא יזכור אותך לכן מי שבגד ימשיך לבגוד מי ששקרן ימשיך להיות שקרן.
הנוכל מכר שישה מנדטים בגלל התאוות שלו התשוקה שלו להיות ראש ממשלה והוא אכן היה ראש ממשלה אבל מי יזכור אותו כראש ממשלה שהיה כל כך זמן קצר בתפקיד ולא עשה שום כלום שמישהו יזכור אותו או יכתוב עליו למען הדוקות .
כשבנט ניפנף במסמך שהוא חתם עליו שהיה כתוב בו אני מתחייב לא לתת ללפיד להיות ראש ממשלה כי הוא שמאל ואני ימין הוא כתב את זה אבל התאווה שלו להיות ראש ממשלה הייתה חזקה עליו וכשיאיר לפיד הטיפש קיבל עצה מהיועצים שלו הוא לא פספס אותה ופנה לבנט ואמר לו תביא את ששת המנדטים שלך ותהייה ראש ממשלה ובאותו הרגע בנט קיבל זקפה חזקה מאוד בחלציים וגמר ונתן ללפיד את ששת המנדטים שלו בשביל להיות ראש ממשלה .אחר כך אחרי חצי שנה או קצת יותר הוא הבין שהוא סתם עציץ במשרד ראש הממשלה ומי שמנהל את הממשלה זה לפיד הוא התפטר.
אבל מה שזה גרם לאויבים שלכם לחיזבאללה לאיראן ולחמאס להבין שאתם עם של סמרטוטים קטנים ובזויים והם המחבלים ואיראן ידעו שהם ניצחו ואתם הפסדתם.
זיינו לכם את התחת יחשוב כל יהודון אזרח ישראל שהאויב זיין אותו בתחת כשעשה מה שעשה באוקטובר.
אני ב2005 הפסקתי להאמין במדינת ישראל ובצה"ל כשראיתי חיילים במדים מגרשים יהודים מארץ ישראל והבנתי שצה"ל זה לא צבא ההגנה של ישראל יותר.
וכאשר הבנתי זאת הבנתי שאין לי מה לחפש יותר במדינת ישראל .
לצערי הרב אחרי 19 שנים קיבלתי את ההוכחה שצדקתי כשהחלטתי למען משפחתי ילדי נכדי וניניי בעתיד לעזוב את החרא הזה הקרוי מדינת ישמעאל. הבנתי אז אחרי השמדת גוש קטיף שאין יותר מדינת ישראל.
אם בתור ילד מישהו היה אונס את האמא שלי ורוצח את האבא שלי הייתי רוצח אותו ומשמיד אותו ולא רק אותו את כל המשפחה שלו. אתם תמשיגו ללקק להם את חור התחת שלהם כי זה מה שאתם. אתם המיץ של הזבל של העם היהודי.
אתם כבר מזמן לא מדינת ישראל של ששת הימים. אתם מדינת ישמעאל של ה7.לאוקטובר 2023.
בנט היה ראש ממשלה שנה שלמה ולא חצי שנה והוא התפטר לא בגלל שהבין שהוא עציץ אלא מפני שאיבד חברת מפלגה נוספת ונשאר עם חמישה מנדטים כשהאחד מתנדנד וח"כים ערבים אחד מרע"מ ואחת ממר"צ סירבו לציית למשמעת הקואליציונית ולהצביע בעד החוק שהיה הכי חשוב לו וכשהוא לא קיבל תמיכה אלטנרטיבית מהאופוזיציה הוא התפטר כדי שהבחירות באופן אוטמטי ימנעו את הצורך בחוק עד לכנסת הבאה.

צביקה5311

Well-known member
בנט היה ראש ממשלה שנה שלמה ולא חצי שנה והוא התפטר לא בגלל שהבין שהוא עציץ אלא מפני שאיבד חברת מפלגה נוספת ונשאר עם חמישה מנדטים כשהאחד מתנדנד וח"כים ערבים אחד מרע"מ ואחת ממר"צ סירבו לציית למשמעת הקואליציונית ולהצביע בעד החוק שהיה הכי חשוב לו וכשהוא לא קיבל תמיכה אלטנרטיבית מהאופוזיציה הוא התפטר כדי שהבחירות באופן אוטמטי ימנעו את הצורך בחוק עד לכנסת הבאה.
בנט נכשל רק בדבר אחד ומזה אליו ללמוד לקחים.
הכוורת שלו. הוא הקיף את עצמו ב "זונות", שתיהן בליכוד היום.
כל מנהיג צריך לדעת להקיף את עצמו באנשים שנאמנים לו ולדרכו. שילמד מביבי. הוא, ביבי, עושה זאת היטב
ורק את זה. אף אחד מסביבתו לא מעז לקום נגדו.
חוץ מזה, לצערי, בנט תמיד הצטיין בסקרים.
הוא צריך לעשות בעתיד בדק בית רציני.
מעבר לזה, עם רזומה של בנט בעסקים
יש לו בהחלט ארגז כלים מתאים לניהול המדינה.
חוץ מזה, אני הכי בעד הדור הצעיר. כל עוד הם רציונליים
סמוטריץ ובן גביר, לא בקטגוריה

evglev1

Well-known member
מנהל
בנט נכשל רק בדבר אחד ומזה אליו ללמוד לקחים.
הכוורת שלו. הוא הקיף את עצמו ב "זונות", שתיהן בליכוד היום.
כל מנהיג צריך לדעת להקיף את עצמו באנשים שנאמנים לו ולדרכו. שילמד מביבי. הוא, ביבי, עושה זאת היטב
ורק את זה. אף אחד מסביבתו לא מעז לקום נגדו.
חוץ מזה, לצערי, בנט תמיד הצטיין בסקרים.
הוא צריך לעשות בעתיד בדק בית רציני.
מעבר לזה, עם רזומה של בנט בעסקים
יש לו בהחלט ארגז כלים מתאים לניהול המדינה.
חוץ מזה, אני הכי בעד הדור הצעיר. כל עוד הם רציונליים
סמוטריץ ובן גביר, לא בקטגוריה
ביבי בניגוד לשאל המפלגות זו מפלגה שבוחרת את הכוורת שלה ולצערינו, הציבור שבוחר את הכוורת הוא עדר והם בוחרים לביבי כוורת של יסמנים, כך שגם אנשים שמבינים שביבי אסון מפחדים שהעדר לא ייבחר להם בפרימריז אם הם יהיו הילד מבגדי המלך החדשים שיגיד שהמלך הוא עירום. אבל אכן הבדל רציני בין בחירת הכוורת של בנט לבחירת הכוורת של סער, שסער איבד רק את מיכל שיר שגם עברה מפלגה לקראת הבחירות ולא באמצע קדנציה ושניהם ניסו להקים ימין אלטרנטיבי לביבי ושניהם בחרו כוורת של אנשי ימין ועדיין לסער יש מפלגה כמו לליברמן של אנשים צייתנים שעושים כל מה שהוא אומר ובנט איבד את השליטה במפלגה.

marabo

Well-known member
אם ליברמן ובנט (אני לא מאמין שאני אומר את זה) היו הולכים ביחד יש מצב שהם היו מקבלים הפעם למעלה מ 20 מנדטים אם לא יותר.
מעניין מה דעתך.?
לליברמן יש את להקת יוצאי ברית המועצות שהולכת אחריו אבל בנט? מה יש לו בדיוק לנוכל הזה שרימה את בוחריו?
קדחת וספחת

לליברמן יש את להקת יוצאי ברית המועצות שהולכת אחריו אבל בנט? מה יש לו בדיוק לנוכל הזה שרימה את בוחריו?
קדחת וספחת
אני אישית לעולם לא הייתי בוחר במי שישב עם האחים המוסלמים באותה ממשלה ובטח במי שאצלי באופן אישי הוא מוגדר (בנט) כנוכל ושקרן. אני רק חושב שאם הם הרוסי והנוכל הולכים ביחד בבחירות הבאות הם יקחו יותר מ20 מנדטים בגלל הסיבה שבמדינת ישראל חצי מהאזרחים בעלי זכות הצבעה הם גויים שציונות ומדינת העם היהודי מעניינת אותם כשלג דאשתקד.

marabo

Well-known member
אני אישית לעולם לא הייתי בוחר במי שישב עם האחים המוסלמים באותה ממשלה ובטח במי שאצלי באופן אישי הוא מוגדר (בנט) כנוכל ושקרן. אני רק חושב שאם הם הרוסי והנוכל הולכים ביחד בבחירות הבאות הם יקחו יותר מ20 מנדטים בגלל הסיבה שבמדינת ישראל חצי מהאזרחים בעלי זכות הצבעה הם גויים שציונות ומדינת העם היהודי מעניינת אותם כשלג דאשתקד.
בחצי עליו אתה מדבר חלק קטן מהם הם אכן מלהקת יוצאי ברית המועצות של ליברמן שמשום מה קונים את החירטוטים שלו אבל כל היתר, מה להם ולבנט?
כל בר דעת מבין שהסקרים של ערוצי הרעל השמאלניים על בנט הם בדיוק כמו הסקרים המחורטטים שהיו לפני הבחירות שטראמפ נבחר.
ערוצי הרעל השמאלנים רוצים עם הסקרים הללו לשכנע את בנט שירוץ בתקווה שיגנוב כמה קולות מהימין ואז הם יוכלו שוב להקים ממשלה עם עבאס.

evglev1

Well-known member
מנהל
בחצי עליו אתה מדבר חלק קטן מהם הם אכן מלהקת יוצאי ברית המועצות של ליברמן שמשום מה קונים את החירטוטים שלו אבל כל היתר, מה להם ולבנט?
כל בר דעת מבין שהסקרים של ערוצי הרעל השמאלניים על בנט הם בדיוק כמו הסקרים המחורטטים שהיו לפני הבחירות שטראמפ נבחר.
ערוצי הרעל השמאלנים רוצים עם הסקרים הללו לשכנע את בנט שירוץ בתקווה שיגנוב כמה קולות מהימין ואז הם יוכלו שוב להקים ממשלה עם עבאס.
אף אחד כבר לא יקים ממשלה עם עבאס אחרי השבעה באוקטובר.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא את היהודיה הכשרה מירי רקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקב שציונות והעם היהודי מעניינים אותה כשלג דאשתקד וכל מה שמעניין אותה זה לקנות בוחרים לפרימריז כדי להיבחר שוב ולתברג במקום יותר גבוהה בצמרת הליכוד.

evglev1

Well-known member
מנהל
קדחת וספחת
עובדה שלערוץ 14 אין אומץ לסקור מה יש לו, בערוץ 12 הוא מקבל 21 מנדטים, אבל ערוץ 14 לא טרח להוציא סקר אלטרנטיבי כדי להפריך את זה. ואין מי שרימה את בוחריו יותר ממנחם בגין ז"ל ועדיין הוא הסמל והמופת של הליכוד ושל חלקים גדולים מהימין ואפילו ביבי טוען שהוא ממשיך דרכו.

evglev1

Well-known member
מנהל
קדחת וספחת
יש לו את כל מי שהתאכזב מביבי, סמוטריץ' ובן גביר ושכל מה שביבי הבטיח לקדם בתחום הכלכלה בקדנציה הזאת הוא אפילו לא ניסה לקדם. והמשטרה תחת השר בן גביר נכשלת יותר מהמשטרה תחת השר ברלב.

marabo

Well-known member
יש לו את כל מי שהתאכזב מביבי, סמוטריץ' ובן גביר ושכל מה שביבי הבטיח לקדם בתחום הכלכלה בקדנציה הזאת הוא אפילו לא ניסה לקדם. והמשטרה תחת השר בן גביר נכשלת יותר מהמשטרה תחת השר ברלב.
אמרתי לך שהופכת לקפלניסט
אתה מדקלם את סיפורי קפלן
אף לא אחד מבוחרי בן וסמוטריץ מאוכזב מהם
בטלו את חוק ההתנתקות בשומרון, ההתיישבות משגשגת המצב הבטחוני בפנים הארץ מבחינת פיגועים יציב ואנחנו היהודים מאוד מרוצים

evglev1

Well-known member
מנהל
אמרתי לך שהופכת לקפלניסט
אתה מדקלם את סיפורי קפלן
אף לא אחד מבוחרי בן וסמוטריץ מאוכזב מהם
בטלו את חוק ההתנתקות בשומרון, ההתיישבות משגשגת המצב הבטחוני בפנים הארץ מבחינת פיגועים יציב ואנחנו היהודים מאוד מרוצים
גם בסקרים של ערוץ 14 הם יורדים מ-14 מנדטים ל-10 או מקסימום ל-12.

למעלה