הרצליה בדרך הנכונה

ד ר ו ר 1

New member
הרצליה בדרך הנכונה

נכון, זו סיסמה, אבל מאחורי הסיסמה הזאת נמצאות המון אמיתות שאותן נוהגים יתר המועצדים לסלף בדרך כלל. יעל גרמן כראש העיר ויהונתן יסעור, סגנה, לצידה, היו האנשים ששינו את הרצליה מהקצה אל הקצה: -החינוך עלה: ההשקעה בתלמיד בהרצליה עלתה ל- 10,857 בשנת 2003 מ- כ- 5,500 ש"ח בשנת 1998. -רחובות וכיכרות ניסללו -הוכנסו מזגנים לכל הכיתות! -נפתח המדרחוב בשדרות ח"ן -נפתח היכל אומנויות הבמה -הקניון פתוח בשבתות -הושמו פסי האטה ברחבי העיר כל זה הם רק קמצוץ קטן מכל מה שעשתה ראש העירייה יעל גרמן ולצידה יהונתן יסוער, סגנה, בחמש שנים. בחמש השנים הבאות הם ימשיכו בעשייתם למען הרצליה. כי הרצליה בדרך הנכונה

וזה לא הכל

הם גם: פתחו תיקים משפטיים לתושבים רבים - מתנהגים לתושבים כאוייבים. מאשרים פתיחת חנויות בקניון - בניגוד לחוק עזר עירוני, ואוסרים על פתיחת חנויות במרכז העיר. הצמידו מכתבי דרישות תשלומי רשות למכתבי הארנונה. הם נתנו קנסות חניה בניגוד לחוק. הם שילמו הון הוצאות משפט, והוצאות עורכי דין, בחלק מהמקרים סתם בגלל התעקשות בלתי הגיונית. הם פיטרו מורים, ובכללם עתיד המערכת, מורים צעירים. הם יצרו שלטון קר ומנוכר. הם יצרו חייץ עם העיתונות, חרמות, נידויים, מכתבי עורכי דין ועוד. הם נכשלו שוב ושוב בניגודי עניינים. הם מינו מקורבים לתפקידים בכירים. הם סיפרו לתושבים שלוחמים באנטנות הסלולריות, ובמקביל יצאו למסע פרסום משותף עם סלקום. הם הגדילו את החוב העירוני. הם חרגו בשכר בכירים (על פי דוח הממונה על השכר לשנת 2001). הם הציגו לא נכון נתוני תקציב (על פי דוח מבקר משרד הפנים). הם מתגאים בדוח מבקר קשה ביותר - את המחדלים הרבים זורקים על לנדאו - ואת מעט ההישגים קושרים לעצמם. דרור ידידי, אכן נעשו דברים בקנציה האחרונה אך כל מה שנעשה הוא מעט מידי, מאוחר מידי, עקום מידי - ויקר מידי. יחצני"ם לא מתאימים לניהול עיר. מדוע שיקבלו עוד הזדמנות? והרי אין להם כל סיכוי להשתפר, וכל הרע שעשו בקדנציה הקודמת, ימשיכו לעשות רע בקדנציה הזו - ואפילו ביתר שאת, כי בחירה מחודשת תהיה בעצם גושפנקא ציבורית לפעולות שלהם.

drarie1

New member
שפוט של גרמן בגרוש

גרעון ענק ( אל תספו לי שקרים שהוא קטן- כי אומר לך את ,וכל השאר אינכם יודעים לנתח מאזן !) הוצאות משפטים שהלוזרית הפסידה על גבינו. השקעה בחינוך מיותר ללא תוצאות מראה על חוסר הבנת התשתית הדמוגרפית של תושבי העיר. כל העצים , עץ עולה אלפי שקלים עוד העט צריך לכרות אותו מאחר ולא שימושי או יעיל עוד אלפי שקלים להורידו. הכל על גב האזרח- אך קוראיים לזה?( בעברית?) תפסיקו ליצני גרמן לשעשע אותנו חפשו לכן מישהו אחר שינענע אתכם, מי מאכיל אתכם את הבורות והגועל נשפ הזה. אני מוכן להזמין את גרמן ואת יסעור ואת כולכם ,ללעוס אתכם לארוחת בוקר, על הנזקים שעשתה ועל 0 מה שעשתה.

drarie1

New member
סוף סוף את בהכרה

אני שמח מאוד שסוף סוף הבנתה מי אתה ומכריז על כך בפומבי, ערכתי. לשזב"ן

drarie1

New member
מגיע לך פרס

כמו כל ילד מפגר גיליתה מי אתה לכן מגיע לך פרס. תגיע במהירות למטה גרמן לקבלו, אבל תמהר כי יגמרו את הפרסים ולך , חמוד לא ישאר.

drarie1

New member
נפל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשעשעתה אותי הבוקר, תודה.

Turquoise19

New member
רחמים על המקלדת, דוקטור..

אני חושב שתצטרך לתת גם לה מרשם של פרוזאק בקרוב..

Turquoise19

New member
פשוט לא להאמין..

שיש יצורים כמוך בעולם, שמוציאים כ"כ הרבה (המווווווווון) אנרגיה בעולם הוירטואלי, כל השבוע (למזלי, יש לי דברים אחרים לעשות במשך השבוע), והם בלתי נראים בעולם האמיתי. במקרה שלך אני אנשום לרווחה, בן אדם (זו מחמאה לקרוא ליצור כמוך בן אדם) קטן כמוך.. אני לא חושב שמותר לסוג שלך לצאת לרחובות. אז אני מבין שעכשיו אתה חובר לבנזין95, הא
מצאת עוד מישהו שמתיימר להיות יריב שלי. דבר אחד ייאמר לזכות הנ"ל, המועמד שלו רואה וגם נראה, בניגוד אליך, בן עוולה לא מפותח בעליל.. לא שהמועמד שלו יצליח לנשוף בנוצה ולגרום לה לרחף באוויר, אבל לפחות ראיתי כיצד הוא יודע להתבטא, בניגוד גמור אליך, כמובן. אז אתה מוזמן להמשיך לשרוץ אל מול המחשב, לעבור מפורום אחד למישנהו, נותרו עוד 11 ימים לפני שתחזור בחזרה לקרחון שלך, לעוד 5 שנות קדנציה, או אולי יותר.. בזמן הזה, אתה מוזמן להתפגר במקום רחוק, כדי לו לבזבז מקום בבית הקברות של הרצליה, גם ככה כבר ממזמן אין שם מקום. נ.ב - אני עדיין מחכה שתתבע אותי.
עלה והצלח (האירוניה במוטו הזה..)

בנזין 95

New member
עכשין אני מבין

איך אפשר לעשות כסף מפילטור של אתרי אינטרנט. אני הייתי חוסם את הפורום הזה לאנשים מתחת לגיל 18. תביטו איך מתבטאים שופרות השלטון. כנראה שכאשר היאוש הגיע להם לגובה האוזניים, השתחררה להם הלשון.

למעלה