Turquoise19
New member
כנראה שאתה יודע במה מדובר.
מאחר ואתה אחד מהראשונים שמרשה לעצמו להתבטא בצורה וולגארית ולא בוגרת לחלוטין. ןאינני שופר השלטון, לא שאתה תהיה אי-פעם. אני אפילו לא נוטל חלק פעיל בבחירות האלה, תאמין או לא, אבל אני גם לא אתן לאף אחד מכם לצאת נקי, עם כל ההכפשות האלה נגד גרמן, כי נדמה, שכולכם יותר טובים בלנהל את העיר הזאת, אבל רק חכמים, וישנם מעטים מאוד פה כנראה, חושבים טיפה קדימה על העתיד של כולנו, על האינטרסים של כל אותן קבוצות שמתמודדות, על הכסף שיתבזבז, על הזמן האבוד, בכייה לדורות פשוט.. ומה אתה
חתיכת יפה נפש שתומך וכנראה גם נוטל חלק בבחירות, מטעם קבוצת אינטרסנטים קטנה ולא ממש רלבנטית, בעיקר לא אחרי שגרמן הוכיחה את עצמה בתחום החינוך והקדישה מעל ומעבר, הן במשאבים והן בעידוד החינוך והתרבות בעיר הזו. את זה אתה יכול לראות בכל בי"ס ובכל מתנ"ס, וגם אני יכול להביא דוגמאות רבות, בעיקר מאנשי מקצוע שעובדים בתחום התרבות בהרצליה ובערים אחרות, ומאוד מחמיאים לפועלה של העירייה בתחום. אז מבחינתי, גם אתה, וגם ה"דוקטור", יכולים לחזור למקום בו השמש אינה זורחת, כנראה שרק שם תמצאו את הנחמה
קומץ דפוקים עם ריבוי אינטרסים מעולם לא השפיע על הרוב להתקדם, ואת הרוב הזה, איש קטן, אתה תראה בקלפיות בוחר מה שהוא אמור לבחור לנכון. ועכשיו אתה מוזמן להתנדף, כמו בנזין בשמש (עד שתחזור למקום בו השמש אינה זורחת, כאמור).
מאחר ואתה אחד מהראשונים שמרשה לעצמו להתבטא בצורה וולגארית ולא בוגרת לחלוטין. ןאינני שופר השלטון, לא שאתה תהיה אי-פעם. אני אפילו לא נוטל חלק פעיל בבחירות האלה, תאמין או לא, אבל אני גם לא אתן לאף אחד מכם לצאת נקי, עם כל ההכפשות האלה נגד גרמן, כי נדמה, שכולכם יותר טובים בלנהל את העיר הזאת, אבל רק חכמים, וישנם מעטים מאוד פה כנראה, חושבים טיפה קדימה על העתיד של כולנו, על האינטרסים של כל אותן קבוצות שמתמודדות, על הכסף שיתבזבז, על הזמן האבוד, בכייה לדורות פשוט.. ומה אתה