הרצליה בדרך הנכונה

Turquoise19

New member
כנראה שאתה יודע במה מדובר.

מאחר ואתה אחד מהראשונים שמרשה לעצמו להתבטא בצורה וולגארית ולא בוגרת לחלוטין. ןאינני שופר השלטון, לא שאתה תהיה אי-פעם. אני אפילו לא נוטל חלק פעיל בבחירות האלה, תאמין או לא, אבל אני גם לא אתן לאף אחד מכם לצאת נקי, עם כל ההכפשות האלה נגד גרמן, כי נדמה, שכולכם יותר טובים בלנהל את העיר הזאת, אבל רק חכמים, וישנם מעטים מאוד פה כנראה, חושבים טיפה קדימה על העתיד של כולנו, על האינטרסים של כל אותן קבוצות שמתמודדות, על הכסף שיתבזבז, על הזמן האבוד, בכייה לדורות פשוט.. ומה אתה
חתיכת יפה נפש שתומך וכנראה גם נוטל חלק בבחירות, מטעם קבוצת אינטרסנטים קטנה ולא ממש רלבנטית, בעיקר לא אחרי שגרמן הוכיחה את עצמה בתחום החינוך והקדישה מעל ומעבר, הן במשאבים והן בעידוד החינוך והתרבות בעיר הזו. את זה אתה יכול לראות בכל בי"ס ובכל מתנ"ס, וגם אני יכול להביא דוגמאות רבות, בעיקר מאנשי מקצוע שעובדים בתחום התרבות בהרצליה ובערים אחרות, ומאוד מחמיאים לפועלה של העירייה בתחום. אז מבחינתי, גם אתה, וגם ה"דוקטור", יכולים לחזור למקום בו השמש אינה זורחת, כנראה שרק שם תמצאו את הנחמה
קומץ דפוקים עם ריבוי אינטרסים מעולם לא השפיע על הרוב להתקדם, ואת הרוב הזה, איש קטן, אתה תראה בקלפיות בוחר מה שהוא אמור לבחור לנכון. ועכשיו אתה מוזמן להתנדף, כמו בנזין בשמש (עד שתחזור למקום בו השמש אינה זורחת, כאמור).

[אורן]

New member
אז יש לך כשל בהבנה

ראשית, לפי הכינוי של Turquoise19, הוא בן 19. דבר נוסף הוא שנכון לעכשיו חברי הפורום שמתחת לגיל 18 הם היחידים שמדברים כמו בני תרבות ומתרחקים משרשורים אוויליים על נפיחות. ואתה יכול לבדוק את מה שאמרתי, ותמצא שזה נכון.

בנזין 95

New member
לא דיברתי על גיל הכותבים

דיברתי על גיל הקוראים. ש 19 הזה יכתוב מה שהוא רוצה, אך אסור לתת תלנערים ונערות לקרא את החומר הזה, זה לא בריא לעיצוב האידיות שלהם. אז איך ההבנה שלך?

Turquoise19

New member
אני לא אתחיל לתהות בכלל..

על איך שהאישיות שלך עוצבה, זה יהיה כ"כ לא רלבנטי, כמו קליפת השום. ד"ש להראל.

drarie

New member
תסתכל על הגיבנת שלך

שקרים שלך ושל חברך למשא הם אילו של המועמדת שלכם ולכן אתם חבילה אחת. המוג לב חברך שמלחץ פחד ועוד מעגלים סגורים השתחררה לשונו.לכן אל תגן על יצורי אינוש כאלה כי תפסיד בכל ערכה כמו גרמן!

בנזין 95

New member
חבריא, אולי תצאו לנו מהרצליה

זה לא נעים ככה שהשכנים צועקים אחד על השני וגם מקללים. תלכו לריב במקום אחר.

drarie

New member
תן להם בנזין לשתות

אולי יתדלק להם את המוח, למלא אותו אי אפשר. כל אחד שהוא דצרבריטד צריך להתיחס אליו באמפטיה.

Turquoise19

New member
את ז'אן ד'ארק אתה מכיר../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

לך למד ממנה דבר או שניים על "הידלקות", בן עוולה עילג.

drarie

New member
acute scialorea

לשזב"ן. תסצלק,תסתלק תסתלק,תסתלק....................................................

בנזין 95

New member
לא התכוונתי אליך

אתה דווקא מדבר כאחד האדם. אתה לא תמיד צודק, או בדרך כלל לא צודק, אך אתה אומר את דבריך בטעם. יש פה שניים אחרים אחד מהם דוקטור עלום והשני עם מספר 19 על החולצה, כל הזמן רבים, מקללים ומביישים את העיר ואת הפורום. לכולנו ייטב אם הם היו כותבים בפורום של איזה כפר נידח ושיעזבו אותנו בשקט. סלח לי הפיקשוש. ממש ממש לא התכוונתי אליך.

[אורן]

New member
גם אני לא התכוונתי אליך ../images/Emo8.gif

הודעתי היתה מופנית לד"ר, ממנו ביקשתי אתמול להפסיק להגיב להודעותי עד שילמד לא להלבין פני אחרים ברבים.

drarie

New member
acute scialorea

מסכן,מסכן,ועוד פעם מסכן. תבקש מהחברים שלך.תעשה טובה לאנושות תתמוגג............ לשזב"ן. רמנא לצלאן אחד כמוך.

[אורן]

New member
אני אבקש ממך שוב

עד שלא תלמד לדבר כמו בן-תרבות, אל תגיב להודעותי. אתה מבזה את עצמך. אתה אדם נקלה ושפל שלא מסוגל לבטא את תחושותיו בלי להשתמש באלימות. אין לך יכולת לנהל ויכוח בשום נושא בלי להכניס עלבונות אישיים שאין להם קשר לנושא הדיון.

drarie

New member
acute sciloriea

כרגע אתה בעל הכרה אתה לא בין תרבות שאתה מבזה..... אני מצדיעה לך שסוף סוף הפנמתה מי אתה ומהן גבולותך. כל עוד אניך יודע כיצד דרדרתה אתה אן חברך בין ה17 או 19 תשתוק. אני חושב שאתה חצוף-מי אתה ? אין לך כל זכות לומר לי לענות או לא. אנחנו עדין המדינה דמוקרטית וחוקית.זה לא דקטטורה של הפרולטרית או מדינה פשיסטית, שלך וחברך מותר לפגוע לעליב לאיים לקלס לקלל לנבל את הפה ואחרים צריכים לספוג.לכן אתה תשתוט ובמידית. אתה מבזה את עצמך, שולחך/תך את עירך ,עמך או כל יצור אנוש בר דעת. אתה הרגזתה אותי לכן תסתלק מהפורום ומכל מקום שבני תרבות נמצאים . אני יכול עוד ללמד אותך ואלפים כמוך חינוך ודרך ארץ.בעל דרגה נמוכה ,אני מוריד עכשו איתך ואם כולם את הכפפות כי אתם פראי אדם חסרי חינוך וכבוד לאדם.אין לך דרישות ואסור שייהיולך .אתה זקוק לחינוך מחדש המשטר סין,או ברית המועצות. מחלתך היא בכותרת,לך וקבל טיפול לפני שאתה פותח פה ,עינים ואת המחשב שמה תגרום לו לשבוק חיים.

Turquoise19

New member
E`couter, Re`pe`ter

אין מילים לתאר את ההתנהגות המבזה שלך.. ואתה עוד רופא עיניים, לפי מה ששמעתי.. צריך לקחת לך את מאור העיניים לדעתי.. "אתה הרגזתה אותי לכן תסתלק מהפורום ומכל מקום שבני תרבות נמצאים" - רחמנא ליצלן... אתה פשוט מסכן.. מסכן.. אני מבין שגם חיי חברה אין לך.. פשוט מסכן.. אבל רחמים זה בזבוז אנרגיה לדעתי, אני רחוק מלרחם על יצורים כמוך.. ומיסטר בנזין 95 יכול להתנדף מהעיר בעצמו, גם הוא לוקה בחוסר טאקט חמור, שלא לדבר על דברים אחרים, אידאות, למשל.. "אני מצדיעה לך שסוף סוף הפנמתה מי אתה ומהן גבולותך. כל עוד אניך יודע כיצד דרדרתה אתה אן חברך בין ה17 או 19 תשתוק. אני חושב שאתה חצוף-מי אתה ?" - זה רק מראה כמה אתה, לא רק שלא בן אדם נורמאלי, אלא גם מתנשא כנאד נפוח אל-על.. חסר תכלית וזכות קיום, מי שם עליך משהו בכלל
ליצן חצר, ותו לא. ואתה קורא לעצמך בן תרבות
הייתי שולח אותך להיות מיסיונר בארץ האש, אולי.. ללמד את הילידים עברית
ושוב.. מסכן.. מסכן ברמת הקריטי.. בגלגול הבא תיוולד כנראה בתור.. טוב נו, את זה אני אשאיר לך, דבר או שניים לתהות לגביהם..

drarie

New member
acute scialorea

לשזב"ן. סלקו אותו, סלקו אותו...........................

Turquoise19

New member
ועוד משהו אל ה"דוקטור" המפורסם שלנו

אני מבין שבזה אתה מסיר את האיום שלך ממני, לפי מה שכתבת ( "אני מוריד עכשו איתך ואם כולם את הכפפות כי אתם פראי אדם חסרי חינוך וכבוד לאדם.אין לך דרישות ואסור שייהיולך .אתה זקוק לחינוך מחדש המשטר סין,או ברית המועצות. מחלתך היא בכותרת,לך וקבל טיפול לפני שאתה פותח פה ,עינים ואת המחשב שמה תגרום לו לשבוק חיים." ). נכון
לא שזה מעולם הפחיד אותי.. אנשים קטנים כמוך ללא כל ידע במשפט הישראלי הלא כ"כ מתקדם, ממש רחוקים מלאיים על צעיר אינטליגנט ומצליח כמוני.. צר לי על ההתנשאות הזאת, אתה פשוט די דורש ממני להוכיח מי אני, למה אני ובייחוד כמה אני יכול לגרום לך להצטער על היום שהתוודעת לפורומים של "תפוז", וההמשך יבוא.

למעלה