הרצליה בדרך הנכונה

drarie

New member
acute scialorea

אני לא מאיים כלל,אני מבצע,אפילו מספר לך את צעדי ,לך ולאורןועוד כמה,אני בשלב איסוף החומר לפני תביעה. יש לך קושי בהבנת הנקרא , היה ברור, לכן טעית שוב! אני כותב לאורן ואתה עונה לכן אתם אותו אדם כמובן! האבחנה שלך נמצאת בכותרת,לאחר חוות דעת?אפשר לבקש אשפוז כפוי? אתה זקן חסר הכל ( לא רק אינטיליגנציה......) אני משוכנע שאין לך אפילו חברה? אני לא דורש ממך דבר למעט להיות זכאי לכינוי בן אדם! אתה לא מסוגל לכלום.....,אני מוכן להתעמת איתך בכל מקום שתבחר ,אני בחרתי את בית המשפט. קדימה תבחר גם אתה נצא למערכה ונראה מי יצטער אני משוכנע שזה תיהיה אתה כמובן. לך ללמוד תחביר..." למה אני..."אתה לא מסוגל לגרום לנזק. אני פונה לאחראי הפורום"..זכרו האדון הנחבד הזה גורר אתכם תהומה...:" ההמשך רק התחיל. לשזב"ן!

Turquoise19

New member
תקליט שבור.. רחמנא ליצלן../images/Emo70.gif

שמישהו יגאל אותנו מטיפשותו ולזותו של זה..

[אורן]

New member
אתה מאיים ומקלל בלי סוף

ראשית, אנחנו לא אותו אדם (דבר שניתן להוכחה, אגב. כתובות האיי פי שלנו רשומות במערכת של תפוז. תפוז לא יתנו לך אותם בלי צו של בית משפט, אז אל תנסה אפילו). בכל מקרה, תורכיז19 יכול לענות במקומי מתי שמתחשק לו. הנה, אני נותן לו ייפוי כוח
(כאילו שהוא לא ידע את זה קודם...). ובקשר לתביעה שלך- אני חושב שאתה תעשה מעצמך צחוק, אבל אם זה מה שיעשה לך טוב על הלב, למה שאני אמנע מאדם הנאה?
ובטח גם אני אצחק...

drarie

New member
acute scialorea

תסתלק,תסתלק,תסתלק,אתם אתו שטנץ.אתם תוצר של החינוך בהרצלייה. מסוכנים לציבור , אפשר להשיג כל דבר ביושר וכחוק.תסתלק מהפורום.אתה נותן לו יפוי כח ,מי אתה, ומה שליטתך באחר כמו בסין ומלזיה.אתה כבר עשיתה צחוק מעצמך!לשזב"ן. תסתלק, תסלקת ,תסתלק. לא לבחור בגרמן,אחרת תיצר אתכם כמו אורן ושות'.

Turquoise19

New member
תתפגר כבר באיזה בור..

אין לך מושג, חתיכת רפש, דבר או חצי דבר בנוגע לחינוך בהרצליה. וכמובן שהוא נותן לי ייפוי כוח, כבר הסכמנו שאתה חסר חיים, מטורף, עילג, טיפש, סתום, מחורפן ומשוגע ברמות כאלה, שאף מוסד לחולי נפש לא יסכים לקבל אותך בשעריו. מעניין מי עשה ממי צחוק.. רק אתה, הרבה מאוד צחוק, מעצמך.. אין לך כנראה מושג עד כמה.. ישנם מספיק אנשים שצופים בדברים שנכתבים פה ומעדיפים שלא להגיב, אין לך מושג איזה קרקס צחוק יצרת פה..
כנראה שיאבלונקה לא מחרים אותך מפה מפני שאתה "מתבל" את הפורום. ואתה תראה שגרמן תיבחר, אולי זה יביא את הגאולה מבחינתך (וכן, אני שוב מאחל לך שבץ
)

drarie1

New member
למנהל הפורום

לטיפולך , מס' 2 של הודעה, אני מחכה לתגובתך.

drarie

New member
חבל ללכך את הידים

תסתלק , תסתלק מהפורום.מנהל הפורום צריך לטפל בך זה צו השעה להצלת העם בישראל ובעולם.

למעלה