הרשו להסביר לכם למה הפרק האחרון היה גרוע ב

reasonforall

Active member
העניין..

העניין הוא שכל הזמן חשבנו שהם מיוחדים. העלו הרבה תיאוריות לגביהם. שהם בעצם אלים ושיש כל מיני מקומות באי שהם בעצם המקדש שלהם. ופתאום לגלות שהם בסך הכל אנושיים? זה מטורף! היו פרקים העונה (אני לא הולך למנות אותם) שסיפקו את הסחורה. הפרק האחרון היה גילוי מאוד מעניין. נכון שהעניין של היין ושל המערה נשמע תמוה ומוזר, אבל במקרה הזה אני חושב שגורמים לכל העניין לישמע כל כך רציני, שבסוף נגלה שהכל היה פשוט פרי דמיונם של ג'ייקוב ואחיו ללא השם. (כמובן שאת הדמיון הזה יצרה האמא הרוצחת).

טיי 1

New member
דווקא ממש לא מסכים-

לי זה בכלל לא הפריע שהם אנושיים. כל הסבר שהיה כתוב טוב, ולא מגוחך - היה עובד עליי. להיפך.... אם הם היו גם מלאכים או שדים או עם כוחות על - מה זה היה נותן ? זה היה מרצה אותי ? אותנו ? סיפור היין הקסום ,מעיין הנעורים, ה"אור" שהוא "אור" ועוד - זה בכלל אין לי מה להתייחס. העניין הזה שהם "בני אנוש"- אין לי בעייה .. מה ציפינו ? אלוהים ? יותר מאלוהים ? גם עם בני האנוש בסידרה ש"רואים מתים" שומעים מתים " "חיים בלי להזדקן" יש לי בעייה .. .אז מה זה משנה אם בן אנוש או לא.

lien124

New member
כי מסוף עונה 5

היתה הרגשה שיש כאן משהו גדול יותר קרב בין שתי ישויות עליונות והחשיפה שהאחראים והשולטים על הכל גם הם לא באמת מבינים כלום ולא אלים ולא כלום ובכן, זה לא בהכרח *הורס* אבל זה כן קצת מבאס (אותי לפחות) אבל זה לא מה שהכי הפריע לי בפרק זה היה דווקא אחד הגורמים שהכי פחות הפריעו לי התשובות המטומטמות שילד בן 4 היה נותן להן הסבר טוב יותר... זה מה שהפריע לי

לא העזתי לכתוב פה כמה ימים

כי פשוט התאכזבתי כלכך מהפרק הזה. הפרק שכלכך חיכיתי לו הפרק שהיה אמור להסביר את הכל בפעם הראשונה, ראיתי את הפרק רק פעם אחת (אני בד"כ רואה כ-3 פעמים עד שידור הפרק הבא משתדל בסופ"ש, מכור או לא מכור? לא לפרק הזה!) פשוט מאוכזב אחרי כל מה שחשבתי על אבודים כל האהבה שלי לסידרה כל הציפייה "ה"פרק לו חיכיתי הפרק שהיה אמור לתת את ההסבר הגדול נתן הסברים מפגרים ובעצם בשורה התחתונה לא נתן שום הסבר לקח את כל השאלות שהיו לצופים על ג'ייקוב וסמוקי וסה"כ העביר אותן לאימן המאמצת. זה הכל. הם לא ענו על אף שאלה!!!! רק פתחו עוד כמה...... זה בכלל נראה שלא ג'ייקוב ולא סמוקי לא יודעים כלום זה נראה שג'ייקוב הוא הרע שלא יודע כלום וסה"כ מחזיק את אחיו בכוח וסמוקי בסה"כ רצה חיים נורמאליים וכל מה שהוא רוצה זה לקבל את החיים שלו חזרה, ואחרי כלכך הרבה זמן שהוא תקוע ככה כל אמצעי קדוש. בשורה התחתונה אוי האכזבה.... אוי האכזבה!

למעלה