הרשו לי נא לפתוח כאן שרשור עבודה

I Was Hoping

New member
הרשו לי נא לפתוח כאן שרשור עבודה

לכבוד העובדה שיצאתי לחופש מהעבודה כדי ללמוד. ביום א' הגעתי לעבודה, ליומי האחרון לפני החופש, עם גרון כואב באופן בסיסי ביותר. כשלוש שעות לאחר מכן הגיעו הצמרמורות הכואבות ומשם זה רק הלך והידרדר, עד אחה"צ - אז כבר זחלתי לרופאת המשפחה כדי שזו תגיד שיש לי 39 מעלות חום וחיידק מדבק שרץ טוב באזור. קוראים לזה מזל טוב. יומיים (שכוללים יום אחד מהחופש שיועד ללימודים, כאמור) הזיתי מחום גבוה. הבוקר קמתי ללא חום אך הגרון עדיין דואב. הצלחתי להתחיל ללמוד אחר הצהריים. קבעתי להיפגש עם המנחה שלי ביום חמישי, זהו יום העבודה האחרון של החופש שלי ואני מקווה להרגיש ממש טוב עד אז. מחצית רשימת הספרייה כבר מוכנה - נשאר לי לבדוק אם כבר יש לי שלושה מקורות או שאני צריכה להביא אותם איתי, ולבדוק את מיקום הספרים בקטלוג (כי מה לא עושים כדי לחסוך זמן בספרייה אם אפשר מהבית). מקווה לסיים קריאה מרפרפת של מאמר לפני שאוכל להתחיל ולהעמיק בו עוד הערב. ומה איתכם? בהצלחה לכולם!

בשעה טובה התחלתי את מסד הנתונים שלי! ../images/Emo88.gif

הספקתי לארגן כבר 2 מתוך 24 קבצים שיצטרכו להיווצר להם כדי שיוכלו להוות מסד נתונים. הבעיה היא ש..
כמו הפלפלית האנגלית - אחרי שכמעט כמעט לגמרי גמרתי את הראשון - טעיתי שוב, ו.... הוא נמחק וכמובן - לא גיבוי, לא שמירה, אפליו לא היה לו עדין שם קובץ, כי כמובן - פתחתי קובץ ולא שמרתי אותו ולא נקבתי בשמו אלא פשוט התחלתי לעבוד ולעבוד ולהזין נתונים התביישתי לי בפינה וכעסתי עליי ואפילו נזפתי בי על חוסר האחריות ועל זה ש"מגיע לך"... והתחלתי להכין אותו כולו מחדש אתמול. אז... אילו הוא לא היה מת לי בדרך - כבר היו לי היום שלושה קבצים..... אבל לא נורא. גם שניים זה התקדמות יפה. משימות לשבוע זה - להשתדל להספיק ליצור מה שיותר קבצים למסד.....

I Was Hoping

New member
לדעתי צריך להיות חלון שקופץ

אחד לרבע שעה בערך שצועק עלינו לגבות. הלוואי והייתי מוצאת אחד כזה, באמת.

אם אני אמצא מישהו שיידע לתכנת את זה

אני מוכנה לשלם על זה.... ואני מקטינה את הזמן - כל 5 דקות נראה לי ממש מצוין. כל רבע שעה - זה יותר מדיי מידע לאבד , מניסיון..

משוש30

New member
אוי אוי אוי...אצלי זה כבר ממש אוטומטי

הגיבוי והשמירה במחשב. כל כמה שורות אני כבר עושה אוטומטית Ctrl+S. גיבוי למחשב אני עושה פעם בשבוע. לפעמים אני חושבת שזה מעט מדי אבל בסהכ לאבד שבוע עבודה זה בסופו של דבר רק שבוע ובדרך כלל משחזרים הרבה יותר מהר מהכתיבה הראשונית.

אבל זה בגלל שאת ממש מקצוענית

את זה אני כבר יודעת מהימים הראשונים שאני מכירה אותך כאן. הכל אצלך כל כך מאורגן ומקצועי. אילו הייתי מצליחה להכניס את עצמי לכזאת משמעת עבודה, היה סיכוי שהייתי גומרת את הדוקטורט שלי בזמן... מאוד גאה בך.

משוש30

New member
קודם כל תרגישי טוב ../images/Emo101.gif ואצלי-../images/Emo88.gif

די גאה בעצמי. אתמול הגיעו לי 16 ספרים והיום סיימתי אותם. ברור שלא קראתי את כולם. אחד קראתי בשלמותו אבל בשאר התעמקתי בפרקים מסוימים ולעיתים אף בפחות מזה. יש יתרון בכתיבה כי עכשיו אני בעיקר סותמת חורים ולא צריכה לקרא ספרים שלמים מהתחלה ועד הסוף מלבד בודדים. מחר אעבור על המיקרופילמים ועל כתב עת ומקווה שכבר בסוף השבוע הזה או בתחילת שבוע הבא אמשיך לעבוד על הפרק כדי לנסות ולסיים אותו. נשארו לי שבועיים וחצי ובאמצע יש עוד מבחן סופי בלטינית וכל האריזות והמכירות של הבית אבל היום אני אופטימית

משוש30

New member
../images/Emo13.gif תודה ../images/Emo39.gif בינתיים סיימתי לעבור על עוד

ספר ועל המיקרופילמים. מאד קל לעבור על משהו שאין בו שום דבר רלוונטי
לפחות אני יודעת שאין שם שום דבר רלוונטי-גם זה משהו לא? זהו. מחר יגיע הספר האחרון שהזמנתי ואפשר בשקט להתפנות ללימודי לטינית וכתיבת הפרק.

משוש30

New member
שכחתי לספר שסוף סוף הגשתי לכתב העת

את המאמר שלי...אני כותבת מאמר יותר מהר מהזמן שלוקח לי להגיש אותו. עוד מישהו חולק איתי את השנאה של הדפסה וההליכה לדואר?! בגלל זה לא שלחתי לכתב העת הראשון ברשימה, בחיי...שלחתי לכתב העת השני כי לשם אפשר לשלוח את המאמר באי מייל
תגידו מה הקטע? למה זה לא נוהג קבוע כבר בכל כתבי העת להגיש את המאמרים באי מייל?! למה צריך לשלוח להם שלושה העתקים בדואר?!גרררררר

Gali112

New member
סיימתי עכשיו מאמר...

שבוע לפני הדד ליין שהקצבתי! הוא עוד צריך עריכה לשונית לילה טוב!!

mummy

New member
איזה כיף! כל הכבוד לך ../images/Emo13.gif

נראה לי חזון אחרית הימים לגמור משהו כזה שבוע לפני הדד ליין... מורידה את הכובע :)

d a p h n a

New member
אפשר לסמן וי על בדיקה של 30 ומשהו עבודות

(טוב, חוץ מאיזה שתיים שעדיין מתעכבות בהגעה). אפשר גם לסמן וי על סמינר הצעת המחקר. המרצה היום אישר את הטיוטה השנייה שלי בתור טיוטה סופית, מה שאומר שאני לא צריכה להגיש עוד טיוטה הסמסטר. עכשיו נותר המאמץ האחרון והגדול: העבודה הסמינריונית. אמרתי למנחה שלי שאנסה לייצר לו טיוטה עד יום שישי בערב. מה שאומר שיש לי שלושה ימי עבודה לייצר עבודה שכרגע עדיין נמצאת בשלב קריאת המקורות. ובכל אחד מהשלושה ימים הללו יש לי פגישה בצהריים שתקטע את רצף העבודה. oh well. לדעתי אני אכתוב מחר תבנית לעבודה, ואז אכניס לכל תת-נושא את כל הציטוטים מהמקורות הראשוניים שיש לי שרלוונטיים לנושא, ואז אני אוכל לבנות את העבודה עצמה סביב הציטוטים. נקווה לטוב.
ול-I was hoping, אני מקווה שתרגישי טוב!

למעלה