הרשו לי נא לפתוח כאן שרשור עבודה

mummy

New member
נעים מאד נוגי, איזה כיף לראות אותך כאן

מתוקית, כמו שאומרים אצלנו על כאלה
ולאמא של נוגי נאמר קולולולולו
איזה התפתחויות מרשימות ומשמחות! כל הכבוד לך, נראה לי שלשנה הבאה נוגי יכולה כבר לתרגל שפה חדשה, זו שתדובר בגן שתלך אליו כשאמא תהיה בפוסט
המון בהצלחה! נראה שאת לגמרי בדרך הנכונה

משוש30

New member
מדובר במשרה של ממש ולא בפוסט אז בכלל

יעל היא גאוות הפורום

mummy

New member
אם ככה קודם כל סליחה מיעל שפספסתי

וקולולולולולולו ארוך יותר וחזק יותר לטובת הענין. אכן מלכה

I Was Hoping

New member
וואו, המון מזל טוב!

מחזיקה לך אצבעות גם בידיים וגם ברגליים. שיהיה בהצלחה! אנחנו איתך

מאי261

New member
מזל טוב ובהצלחה!

כל כך טבעי להתרגש ולחשוש. אני נסעתי לפני חודש לשבוע לחו"ל והשארתי את השניים בבית (הקטנה בת שנה וארבעה חודשים). היה קשה בהתחלה, אבל די מהר ראיתי שהם מסתדרים מצויין בלעדי וכך גם אבא שלהם ויכולתי גם להנות קצת. כל הכבוד על המייל, את בטוחה תהיי מעולה - תעברי עוד כמה פעמים על המצגת והכל יהיה בסדר גמור!

I Was Hoping

New member
כמעט ולא זז ../images/Emo10.gif

אני חוששת שאיאלץ להגיש אישור מחלה בעבודה ולקחת את החופשה הזאת שוב... מחר אני נוסעת להיפגש עם המנחה שלי ולא הרבה מוכן. האנטיביוטיקה מפילה אותי למיטה כל הזמן ואני מנסה להילחם בה. זה לא כל כך עובד כי הגרון כואב נורא אז אי אפשר ממש לאכול. בקיצור - אוף. אבל תודה ששאלת

מניסיון -

לפעמים זה איתות של הגוף, ולא דווקא צריך להילחם בזה המלחמה בזה רק מתישה, ולעתים אף מעכבת את ההחלמה. את תגלי שיומיים שלמים במיטה בלי מחשבות ובלי יסורי מצפון על מה שאת אל מספיקה ולא עושה עכשיו - יחוללו פלאים. רפואה שלמה!

משוש30

New member
אני חושבת שאם זה אפשרי בהחלט תעשי את זה

תגישי בעבודה אישור מחלה וקחי את החופש מחדש

../images/Emo115.gif../images/Emo101.gif../images/Emo115.gif מקווה שאת מרגישה הרבה

יותר טוב. אנטיביוטיקה באמת לפעמים מפילה, אבל העיקר שתרגישי טוב. והלימודים, כמה שזה מרגיז, יחכו!

I Was Hoping

New member
תודה רבה ../images/Emo20.gif

נראה לי שעוד יומיים באיזי ואהיה בסדר. זה רק לוקח יותר מדי זמן...

למעלה