הרשימה של האורחים לפסדינה:

shiri_b

New member
הרשימה של האורחים לפסדינה:

GUESTS: LUCY LAWLESS and RENEE O´CONNOR have graciously accepted our invitation to attend this year´s convention, pending work commitments. Lucy and Renee look forward to seeing everyone and sharing time with fans from around the world! Lucy and Renee will be starring in Saturday Evening´s Show: TWO WOMEN: ONE NIGHT A Theatrical Celebration What a treat for us all: Lucy and Renee, live on stage together, in a true performance! Experience first hand the magic that made this incredible team part of worldwide television history! A once in a lifetime event, not to be missed! Other guest stars appearing during the weekend include: HUDSON LEICK (Callisto) ALISON BRUCE (Melosa) MELINDA CLARKE (Velasca) PARIS JEFFERSON (Athena) CLAIRE STANSFIELD (Alti) DANIELLE CORMACK (Ephiny) MEIGHAN DESMOND (Discord) DARIEN TAKLE (Cyrene) VICTORIA PRATT (Cyane) ADRIENNE WILKINSON (Eve MUSETTA VANDER (Ilainus) כן, לוסי ורנה באות!!! (וגם עוד כמה אנשים
) אבל לוסי ורנה!!!!! למה הם חיכו עד עכשיו לפרסם את זה??

gabrielle

New member
יאללה מי נוסע איתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם ההודעה, נשמעת קצת צינית אז היא לא... אני רצינית בנושא.

ברודי

New member
יאללה אני באה!!!

חחח סתם איזה... להתפלח מבי"ס כדי לראות זינה בביפ אני לא מצליחה אז לטוס לפסדינה?! (או שמא לשוט? אני לא מבינה בזה...) אבל זה נשמע מעולה חבל"ZZZ!!!

gabrielle

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא

תקשיבו לי רגע... זה הדבר הכי חשוב שיש... אתם לא מבינים- זה חלום של כולנו ואנחנו פשוט חייבים להגשים אותו...
אם למישהו מכם, יש אפשרות לנסוע, אז אני מתחננת- תעשו את כל המאמצים ואפילו נוכל לארגן חבורה קטנה של אנשים שנוסעת... ( תארו לעצמכם כמה כיף זה יכול להיות...)
רק תרשו לעצמכם לחלום...
חמודים, חלומות קיימים בשביל שיגשמו אותם- כי מה זה בן אדם ללא חלומות

Bad Girl 15

New member
הלוואי וכולנו

היינו זכים בלוטו ואז טסים לניו זילנד פגוש את רנה ולוסי

Cally1

New member
הלוואי

ולכולם היה כסף כמו שיש לך,ירדן אבל לא כולם יכולים להרשות לעצמם ובאסה לנו אבל את,תהני שם בשביל כולנו

X-na GIRL

New member
בא לך לחשב כמה זה ייצא ואז אני אגיד

לך אם יש אפילו סיכוי קלוש שאני אוכל לטוס! ברצינות, כמה כל הטיסות, הבית מלון, כרטיסים, כמה הכל יעלה (מינוס הבזבוזים כמובן!)

*neta*

New member
אוו יש לי טבלה מוכנה להכל!

משהו כמו 8000.. אבל פעם יצא לי 9275, טוב זה בגלל שהכללתי את הכרטיס גולד והרבה קניות. המחיר למעלה (8000) כולל טיסה, מלון (5 ימים), כרטיס רגיל לכנס, אוכל ותחבורה, קצת קניות..

Salem

New member
וכמה עולה לי

אם אני מקבל כרטיס גולד בחינם? כלומר לא צריך לקנות כרטיס...

*neta*

New member
אין כרטיסי גולד

נגמרו. ואם אתה משיג בדרך של נניח שאדריאן מביאה לך, אז תוריד 400$. ותבקש שניים

*neta*

New member
הכרטיס הכי שווה לכנס

(לדעתי כמובן) הכרטיס מכניס אותך לכל ההופעות, שורות ראשונות במקומות מסומנים, זכות להרשמה מוקדמת, מבטיח לך חתימה (מהשחקנים שחותמים) ועוד בטח שאני פשוט לא יודעת..

gabrielle

New member
אני עבדתי בשביל הכסף הזה

( לפחות חלק ממנו )... ואני לא יכולה לנסוע לבד...

shiRan WP

New member
אני גאה בך ממי

אלוואי ואני יזכה בלוטו בחודשים הקרובים...רצוי בכמה מיליונים

shiRan WP

New member
ירדן!!!!!!!1

את ממש רצינית בקשר לזה? כאילוו מרשים לך והכל?????????????????
בובי בובי בימבה בימבה, בובי בימבה ופונפון
גבי גבי זינה זינה גבי גבי וג´וקסר

למעלה