הרשימה של האורחים לפסדינה:

Salem

New member
תראי...

אז מה אם אני יכול לטוס - לקבל כרטיס גולד חינם. ומעבר לזאת לקבל יחס אישי מהשחקנים... נכון שזה אוכל אותך מבפנים שאני יכול לטוס ולדבר עם לוסי, אדריאן וכו´
אבל אני לא... אמרתי לך - יש לי סדר עדיפויות ועד כמה שלבלות כמה ימים עם הקאסט של זינה קורץ לי... אני לא מתכוון להוציא סכומי עתק על טיסה ומלון.

DiScoNnecTed

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה

שלום לכולם!!!! אני חדשה כאן... בערך, הייתי פה כבר כמה פעמים אבל לא כתבתי שומדבר אז דבר ראשון- היי, אני גל
ודבר שני רציתי להגיד שאני בהלם, אנשים פה אשכרה משיגים כרסיטים (ועוד גולד!) ונוסעים לשייט עם לוסי רנה והקליקה באמריקה??????!!?!??! הייתי מוכרת כלייה בשוק האפור בשביל לנסוע ולראות אותם

Salem

New member
לא הבנת...

קודם כל שלום! לא צריך להתאמץ כדי להשיג כרטיסים פשוט קונים אותם. בשייט (שגם אליו קונים כרטיסים כמו כל אחד) רנה ולוסי לא נמצאות, הן רק בכנס. אנשים לא לא זוכים לפגוש את רנה וכל החברה אישית, ואנשים לא מקבלים כרטיסים חינם. אלא, אנשים שיש להם פרוטקציות זוכים לזאת. אני אישית, מכיר את אדריאן. אני עצבתי לה את האתר הרישמי שלה ואנחנו בקשר די טוב כבר שנה ומשהו. אני חלק מהמועדון המהעריצים שלה (לא מצד המעריצים אלא מהצד הניהולי-תפעולי) ואני עוזר לה רבות בקשר לאתר וכו´ לכן אני מקבל כרטיסים - ולכן אני יכול לפגוש את לוסי ורנה וכולם בגלל אדריאן.

livia

New member
יאווו איזה חלוםם

אוףףףף כמה חבל שכסף קובע כמעט כל דבר:( אוףףף אני רוצה להיות שם....... זה פשוט ח-------ל-----ו-----ם

למעלה