הרשימה של האורחים לפסדינה:

shiRan WP

New member
בי../images/Emo58.gifבה!!!

אני בטוחה בזה... זה...
האות שחסרה

gabrielle

New member
לא הבנתי?../images/Emo4.gif

* לא יודעת מה לעשות לא שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!! *

*זינה*

New member
עצוR!!! אתה מיליונר...

נטע – או כל מי שיודע: מה נותן הכרטיס הרגיל? ז"א – זה שווה להוציא 10,000 ש"ח (בעיגול מוגזם למעלה) על הכרטיס הזה? או שכבר עדיף להזמין בשנה הבאה גולד? (כי אני אעשה את זה) אם זה שווה, אבל ממש שווה ובאמת עולה עד 10,000, אני חושבת... שיש סיכוי סביר שאני אלך על זה... ברצינות. ואם אנחנו כבר מזכירים כנסים למיניהם וטבלאות מחירים ועלויות, אז אני אשמח לדעת (אם יש...) כמה יוצא הסיפור של השייט... הכל – טיסות, שהות וכניסה או מה שזה לא יהיה. יש? בבקשה...!!!
תודה מראש!
Kathy Rulz

shiri_b

New member
הבעיה היא ששנה

הבאה את לא יודעת אם רנה ולוסי יהיו.....

*זינה*

New member
אמת, אבל...

מסתבר שאי אפשר לחכות לרשימת אורחים ולהספיק להזמין גולד. אז מזמינים – ומה שיהיה יהיה (אין ברירה). אני עדיין רוצה לדעת אם הכרטיס הרגיל שווה ומה לגביי השייט, אם מישהו יודע...
Kathy Rulz

gabrielle

New member
לא לא לא לא...

אי אפשר להספיק להזמין את הגולד , עובדה שעכשיו ביום שהתפרסמה רשימת האורחים - נגמרו כל הכרטיסים.... אין מצב! אנחנו חייבים לנצל את ההזדמנות הזאת, כי לא היא תחזור שוב... אתם מבינים!? זאת הזדמנות של פעם בחיים !

*neta*

New member
קודם כל, נכון שהגולד שווה מאוד

אבל זה לא שהכרטיס הרגיל לא שווה, אחרת 4000 איש לא היו מזמינים.. פשוט הגולד מעניק עוד פריבילגיות, זה הכל. בנוגע לשייט, החדר הכי זול זה 1500$, מה גם שזה יוצא בסביבות פסח, דבר שמקפיץ את מחיר הטיסה... להערכתי זה יוצא משהו כמו 3000$ דולר...

shiri_b

New member
כן אבל הגולד

זה הרבה פריבילגיות... השאלה אם הלא גולד שווה את זה...

niv_204

New member
מה שהגולד נותן זה חתימות של השחקנים

(לא של לוסי ורנה), ישיבה במקומות הראשונים וארוחת בוקר אחת עם השקנים (כמובן, שוב, לא עם לוסי ורנה). חתימות יש לכן מלונדון כבר ויש אפשרות לשלם בכנס ולקבל חתימה גם לשאר האורחים (לא רק לגולד) אבל זה לא מובטח - כל הקודם זוכה.. קחו בחשבון שהמקומות מסומנים לכן מי שרציני - כדאי להזמין כבר עכשיו..

*neta*

New member
הלוואי וזה היה כזה פשוט..

מה לעשות שאני נמצאת בגיל שבנושאים כאלו של טיסה לחו"ל לבד אני תלוייה בהורים, ובדעתם על זה.. זה ארה"ב, זה שבוע לימודים (זה מה שמטריד אותם!), וזה שוב, ארה"ב לבד..ולארה"ב אין תדמית כל כך טובה..

ברודי

New member
קבל תיקונונצ´יק.

בשביל חתימות של לוסי ורנה צריך להיות עשיר. (עשיר זה לא מילה טובה..."בעל כסף נזיל"- בשביל הפוליטיקלי קורקט!)

*neta*

New member
בשביל לא לטוס,

במיוחד שיש לך כרטיס גולד ויחס מיוחד. צריך להיות..טוב אתה יודע מה

למעלה