השאלה היא לא האם יש חוצונים -

hamamin

New member
אפשר לוותר בלי המושג קידוש

המושג "קידוש" ,גם במינוח אחר,מאפיין את האובססיביות, הקיצוניות---את החילחול של שכלתנות נאצית כזו,
ברור שחברה איכותית ואנושית מכלילה בתוכה ערכים של שיוויון וצדק----
כל מה שבאתי להראות שה"קידוש"[זכויות הבנק],כמו לזרוק משפחה שלא שילמה משכנתא שנה אחת,
לרחוב ובמקביל טיקונים[קידוש התהילה הכוחנית] מכסחים חסכונות של קשי יום בגלל ראוותנות יתר ולא יושבים דקה בבית סוהר.
כל עוד הדיון עובר את מסננות הרגש והמצפון יש תקנה לחברה האנושית.
אנחנו ,בני אדם,אוהבים להתמכר לאגדות,אידיליזם, עד שהן הופכות לנו לרועץ,
לטהר את התודעה מקיצורי- דרך- מחשבתיים,אליליים,דוגמות, שהופכים לגוויות מרקיבות ונישלטות, עם הזמן.
----
אין נוסחת פלא לחירות.

בערעלע

New member
מסכים עם הרוב,מלבד פסקת הפסיכופטים

תסכים איתי שפסיכופטים - פט/פת/פאתוס - צער=רגש חזק לא פחות מאהבה,אולי אף יותר.אז לטעון שהם חסרי אמפתיה וחסרי רגש,ומאידך להוסיף פסיכופתים,זו סתירה משוועת,לגבי הMC שאתה מציג כדוקטרינה שהובילה אותך לאן שהובילה,מסכים.נאלץ להסכים,בעיקר בשל ההיבט היסטורי(ע"ע תגובת המאמין),התנ"ך וההווה לא שונים מי יודע כמה,נאלץ להסכים לא מעט גם בשל מופע הטרוליאדה שלוקח נתח עצום בפורום,ומשסע אותו כפי שתיאמת עשתה בכוכב שלנו בקדמת דנא

למרות שאני אישית לא פוסל אפשרות של שכתוב היסטוריה,כתבתי על כך תאוריה משלי אפילו,לפני מספר שנים,"תאוריית ריטואל הכליון",וזאת מבלי להכיר את אנרי ברגסון,שבדיעבד התברר שגם הוא חשב כמוני,למעשה ספרים ומיני פוילשטיקים אחרים לא היו מנת חלקי,לכל דבר שאני מגיע,אני מגיע בעצמי,פשוט מאמץ את המחשבה,נותן לה דרור.

בערעלע

New member
המשך(נשלח לי בטרם סיימתי את הפוסט)

נכון שזה מויקיפדיה,ונכון שנכתב שם שהיום מתוארים פסיכופתים כ"חסרי רגש" אך זו בדיוק הסתירה המוזרה שאני מלין כלפיה,פאתוס-צער,וצער זה רגש סופר חזק,ואומר לך את זה בן אדם שרוב החיים שלו מרגיש כך,לפעמים זה מביא אותך להיות אפתי(כאשר אני אפתי,זו העת היחידה שאני מרגיש מעין "אושר")אך אני בא להראות שגם ה"פסיכיאטריה" שהיא מדע,די סותרת את עצמה,או לפחות לא יודעת לעשות שימוש נאות בטרמינולוגיה.

בערעלע

New member
תוספת חשובה

לך תדע לגבי הירח,הם לא נותנים לנו לחקור אותו,לך תדע אם הוא קיים בכלל,בכל זאת,הוא עושה סיבוב שלם סביב עצמו,כשהוא מסתובב סביב צירו אחת ל27-28 יום,ובכך משלים הקפה סביב כדור הארץ.מדוע אנו איננו צופים גם ב"צידו האפל"?מדוע רק המעין תמונה קבועה הזו,אולי הולורגרמה?
אני בא וזה לצערי הרב,באמת לצערי,בגישה שאומרת שלא היינו מעולם בחלל,וכשהיינו "יהוה"שיטח אותנו על הארץ,ע"ע: איקרוס,מגדל בבל,והאנלוגיה בת ימינו: מעבורת קולומביה.כאילו "יהוה" לא נותן לנו לצאת מגבולות הפלנטה(משהו שהגעתי אליו בעצמי),כאילו אנו כלואים כאן,ומה שיקרה יקרה,אולי הקטע של "שימורי בשר" נכון,אולי לא,אבל המצב לא מזהיר פנים.

hamamin

New member
לירח שתי אנומליות מדעיות

[אנומליה =התנהגות יוצאת דופן מאד]
אחת--- גודלו היחסי אלינו, בדיוק כגודל השמש הרחוקה כך שבליקוי חמה היא נעלמת לגמרי.
שתיים--- שלא נראה לעולם,אלא אם נחכה מיליוני שנים אולי, את הצד החסוי יחסית אלינו [סיבובו העצמי של הירח מדוייק מאד]
דרך אגב הוא מוסתר אך אינו אפל וזוכה לשמש יפה כל יום.
את זה אתה יודע אבל הגבתי ,לעת ערב וסופו של יום,בשביל להגיד לך שנכנסת לדיכדוך עמוק מידי---אלוהים,חוצנים וכאלה יצורי אפלה, לא באמת
שולטים ביקום אלא ,יחסית עלינו,זמנית עד שניתפכח מההתמכרות ההרסנית שלנו לאגדות ילדים שבו אנו נותנים לפחוסי מח לנהל לנו את החיים.
שזה כולל גם רבנים ואפיפיורים וצאן האידיוטים סביבם.
מגדל בבל ,כן,בדיוק ----אבל היתר הגזמה פיראית שלך,
לדעתי.
הירח חשוב מאד לאיפשור החיים על הפלנטה אור ויציבות בסיבובים גאות ושפל ומזג אויר ועוד[סרנדות לאור ירח ,למשל]
עבודה טובה.

בערעלע

New member
לא נותר לי אלא להסכים

אבל עד שנתפכח(אם בכלל),יעברו מאות על מאות של שנים,צאן האידיוטים לא ישתנה,כפי שאתה זוכה לראות גם כאן(מבלי להעליב אף נפש חיה),אמנם דור משכיל יותר("מדע"-אם הוא קיים בכלל)ובכל זאת,נכלולי ונחשל לא פחות מכל הדורות שקדמו לו,ולצערי,כנראה גם אלו שיבואו אחריו

franse

New member
לגבי הקולומביה: איש נאס"א קלרק מקללאנד טוען

שנשק דמוי לייזר ירה עליה כאשר היתה מעל שטח רוסיה.
לגבי מבצע "אפולו" אין לי דעה מגובשת.
למאמין: לירח יש קצת יותר משתי אנומליות.

למה רק הירח?

אולי כל מה שאתה רואה סביבך מוקרן לתוך מוחך ויוצר אשליה? מאטריקס

Tiger Steve

New member
לחשוף כל מידע אודותם

לחשוף כל מידע אובייקטיבי וממצאים מדעיים לגבי עבמ"ים וחייזרים. אם תהיה אפשרות איי פעם ליצור איתם קשרים דיפלומטיים אנחנו צריכים להיות מוכנים לזה.

Armageddon2012

New member
לחשוף ? ואולי לא ....

דיפלומטיה מתקיימת כאשר לכל הצדדים יש עניין לשבת ליד השולחן .

לא תמיד לכולם יש עניין לדבר . גם אצלנו . מה עושים אז ?

לחשיפה צריכה להיות מטרה .
בניית כוח צבאי לטיפול במבקרים לא מוזמנים החשיפה לא עוזרת ...

דעתך ?

Tiger Steve

New member
חשיפה

אחת הסיבות שעקרון יסוד של הדמוקרטיה הוא חופש המידע היא שאם לא יהיה חופש מידע לא יהיה לציבור על סמך מה להחליט במי לבחור ואז לא תהיה דמוקרטיה.

במקרה זה, אם אין חופש מידע, אנשים לא יודעים מה קורה באמת, הם לא יכולים להשפיע על מה שקורה.

אז מטרת החשיפה היא שהציבור יוכל להשפיע על ההחלטות שמתבצעות בכל מה שקשור לחיים חוץ ארציים כמו בכל דמוקרטיה.

אמנם דמוקרטיה זה לא צורת שלטון טובה, אבל זו צורת השלטון הכי פחות גרועה...

אני לא בטוחה שאנחנו יכולים לעשות משהו בנדון

לדעתי, הדבר היחיד שאנחנו יכולים ואמורים לעשות הוא, לנסות ללמוד עליהם כמה שיותר.

Armageddon2012

New member
יכולים ועושים

אני מסכים איתך שכאשר מדובר בציווילזציה מתקדמת משלנו הפחד והחשש גדולים .

להם כבר היה טלפון דור 3 בתקופה המקראית, חלליות מתקדמות ומערכות מחשב .
אנחנו אז עוד למדנו לכתוב, וגם מה שכתבנו לא תמיד היה ברור ומובן.

אסור שהפחד מטכנולוגיה עדיפה יהפוך לדרך חיים .

מושקעים משאבים רבים , ע"י ממשלות וגופים שונים לבניית כוח צבאי שיאפשר לנו להגן על היקר לנו.
גופים כמו DARPA בארה"ב, בסיסים כמו אלו שבאזור 51 , יאפשרו לנו יום אחד להיות חלק עצמאי מהחיים ביקום .
רוב הפרויקטים הם בעלי אופי צבאי - לכן החשיפה מיותרת.

בני האדם תמיד ידעו להגן על החופש והחרות.
גם בתקופות בהם שלטו משטרים רודניים וכזריים , כמו בגרמניה הנאצית - ידענו להילחם על חופש והזכות להתקיים.
זהו כוכב הלכת שלנו - ולנו יש את הזכות להגן עליו .

להגן גם עם אבנים ומקלות ....

Armageddon2012

New member
אהבתי את הסרטון !! מומלץ

תודה על הרעיון , וכמובן המוזיקה הנפלאה של פינק פלויד !

עכשיו אני יודע איך צריך לסיים את החיים על הכוכב שלנו ...
לשבת על מרפסת בפאריז , כוס יין אדום ...

וכמובן פינק פלויד ברקע...

למעלה