השאלון הארוך הראשון של הפורום

rebel girl

New member
השאלון הארוך הראשון של הפורום../images/Emo49.gif

נו כרגיל נתחיל עם (אגב השאלון הוא בלשון זכר כי יותר נוח לי) -שם: -גיל: -צבע עיניים: -צבע שיער: -תוכנית טלויזיה: -אלבום: -אוהב להצתלם: -שתייה: -מאכל: -ממתק: -ירק: -פרי: -יוגורט או מעדן? -שוקו או קפה? -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? -חורף,קיץ,סתו או אביב? -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? -כשכוכב נופל אתה: -מאמין במזל? -עושר בחולי או בריאות בעוני? -שמו לך פעם תווית? -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? -עוסק בספורט? -חשוב לך להראות יפה? -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? -מאמין באהבה ממבט ראשון? -צמחוני? -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? -הוט או יס? -ים או בריכה? -גלידה או ארטיק? -גשם או שמש? -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: לילה טוב!!!

rebel girl

New member
כותרות זה פאסה

-שם:גיאנה -גיל:13 -צבע עיניים:חום -צבע שיער:חום צבוע לאדום כהה -תוכנית טלויזיה:קומדיות אמריקאיות -אלבום:אין ספציפי -אוהב להצתלם:לפעמים
-שתייה:מים או תפוזים -מאכל:המבורגר או פיצה ג'אנק פוד זה טעים=>היי LIFE'S SHORT !!! -ממתק:סניקרס!!!! -ירק:כרוב -פרי:תפוז -יוגורט או מעדן?יוגורט -שוקו או קפה?שוקו,קפה עושה לי צרבת! -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?כולם!!! -חורף,קיץ,סתו או אביב?אביב שליטע!!! -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?צידי הבמה! -כשכוכב נופל אתה:מבקש משאלה -מאמין במזל?די -עושר בחולי או בריאות בעוני?עדיף בריאות בעוני אבל אף פעם לא יזיק טיפה כסף -שמו לך פעם תווית?כן,היום למשל שלוש אתיופיות קראו לי "רוסיה פריקית מסריחה,שייכת לכת השטן" חע חע חע
-יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר:היו שלוש קנריות ותוכית הקנריות ,שנים ברחו אחד מת והתוכית ברחה. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?לא אבל רוצה על בס -עוסק בספורט?כפיפות בטן ואירובי נחשב? -חשוב לך להראות יפה?לא ממש זה כמו בי-סייד כזה... -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?מישהו שאפשר לספר לו משהו ולסמוך עליו אפילו בלי הבטחה שלא יספר או מישהו שמקשיב לכל בעיה שלך בלי לבקר אותך על יתר המידה או "לעודד" בזה שיכל להיות יותר גרוע... -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?עכשיו,על אהבת חיי....
-מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)שומעת מוזיקה ממש רועשת -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?מעט חברים זה כיף אבל יותר זה גם פלוס -מאמין באהבה ממבט ראשון?לא -צמחוני?לא,אין לי בעיה לאכול בשר -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?בעעע זונות ללבוש חיה חמודה שהרגו אותה בשביל צורכי יופי מגעילים!!! -הוט או יס?יס -ים או בריכה?בריכה>>אין לאן לטבוע -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש?טיפוס שמשי -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ~ד"שים!~

crazy cottage

New member
א אנ אני ני ני סמל מיני../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

-שם: קרן/קוטג' -גיל: 15 -צבע עיניים: כחול -צבע שיער: צבעוני -תוכנית טלויזיה: my music magazin -אלבום: החדש של MCR -אוהב להצתלם: ממש לא
אני לא פוטוגנית -שתייה: קולה -מאכל: ופלים -ממתק: מסטיק בזוקה -ירק: מלפפון -פרי: תפוח
-יוגורט או מעדן? לא זה ולא זה -שוקו או קפה? שוקוו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט כמובן
-חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה
-כשכוכב נופל אתה: אומר אמן
-מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? כן..היום ילדה בת 5 אמרה לי שאני פריקית >^ -יש חיית מחמד? אחותי ואחי שטס לפולין ^^ -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? אני רוצה גיטרה(בס) אבל אמא שלי חושבת שאין לי פוטנציאל
-עוסק בספורט? לא -חשוב לך להראות יפה? לא -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? נאמן ודואג -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? לא ממש ^^ -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אתמול בערב
-מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מוזיקה
-עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט חברים -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן
-צמחוני? לפעמים >^ -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? איכס..אף פעם לא אהבתי את קסטרו -הוט או יס? יס -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? ארטיק -גשם או שמש? גששששששששששם

Blue Puding

New member
עונה ראשונה!!!|חולצת לשון|

-שם:טלכ/טלק..מה שבא לכם -גיל:14 ו5 חודשים..בוהאהא -צבע עיניים:חום כהה -צבע שיער:חום כהה מאוד..או שחור..עוד לא החלטתי..
-תוכנית טלויזיה:נמנמנמ rock chart!! -אלבום:לודעת..משתנה...כרגע האלבום של useless id -אוהב להצתלם:ממש ממש לא!
-שתייה:מנמנ טרופית
-מאכל:נמנמ שניצל תירס..
..מרק מרק מרק
-ממתק:נמנמנ קרמבו!!!
זה נחשב?
-ירק:נמנמנמ..חסה..חעחעח
-פרי: שזיף!
[pon de reaplay עכשיו בMTV יאק!!] -יוגורט או מעדן?יוגורט
-שוקו או קפה?קפה..שוקו עושה לי בחילה..אני מוזרה
-בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?הביסקוויט!
-חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף חורף חורף!!
..הקור.
השמיכה
המרק!!
-אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?צידי הבמה לגמרי!! -כשכוכב נופל אתה:בוהה בו ואומר "הא!! מישהו מת!!" -מאמין במזל?יאפ -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוני
-שמו לך פעם תווית?מלא פעמים *שיעול פריקית לסבית שיעול* -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר לא
לא מרשים
זונעות
0 -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?נגנתי ארבע שנים גיטרה.. -עוסק בספורט?חוץ מבשיעורי ספורט לא.
-חשוב לך להראות יפה?די..כן..נראה לי..לא כל כך אכפת לי מה אחרים אומרים אבל אכפת לי בשביל עצמי..בלעכס -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אלה ששם בשבילי..שאני יכולה לפרוק בפניהם הכל ולדעת שהם תמיד יתמכו ולא יצחקו -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?יאפ מאוד! -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?יום שבת -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)מוסיקה מוסיקה מוסיקה!!
-עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?הרבה שאתה בסדר איתם...ומעט שהם הכי הכי טובים -מאמין באהבה ממבט ראשון?יאפ -צמחוני?לא לצערי.. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?שצריך לשרוף אותם!! -הוט או יס?הוט -ים או בריכה?ים -גלידה או ארטיק?גלידה! -גשם או שמש?גשם גגשם גשם! -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש ל..ל..ל.. דניאל כי היא קוראת את זה..ומנגו ועדו ואבשה ואיתמר וזהו..

Love Bem

New member
אני ראשונה...

-שם:אימי -גיל:15 -צבע עיניים:חום דבש (פאק!) -צבע שיער:חום דבש ופסים סגולים ואדומים(נשמע דפוק!) -תוכנית טלויזיה:ויוה לה באם (באם שליטה!) -אלבום:אמריק אידיוט של גרין דיי -אוהבת להצתלם:לא! -שתייה:קולה,מים,דם(בצחוק) -מאכל:ספגטי -ממתק:כול סוגי המסטיק והסוכריות שקיים! -ירק:גזר! -פרי:תפוז -יוגורט או מעדן?יוגורט -שוקו או קפה?קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?השוקולד -חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?צידי הבמה(לא ממש הבנתי אבל שהיה) -כשכוכב נופל אתה:קופץ אליו! -מאמין במזל?לא! -עושר בחולי או בריאות בעוני?מוות ועושר זה טוב? -שמו לך פעם תווית?שזה אומר?(ולא ניראה לי ששמו!) -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר יש לי 3 לטאות אבל אני רוצה ערפד! -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?מנגנת אל גיטרה (חשמלית,בס,קלאסית וכו..) -עוסק בספורט?נעע.. -חשוב לך להראות יפה?פחח...לא מעוניינת במראה החיצוני! -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?ג'ר?(לא סתם אני לא יודעת שיבוא אחד ניראה!) -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?לא בל וואנבי! -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?פחח..מתי לא? -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)סיגריות וכו..(צוחקת!) -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?מעט יש יותר מידי פאקצות! -מאמין באהבה ממבט ראשון?נעע.. -צמחוני?כן אבל אני אולכת פרה זה נחשב? -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?שילכו להז**ן (מצונזר מטעמי נוחחות!) -הוט או יס?הוט(שליטה) -ים או בריכה?בריכה לא מתה על דגים וגם כול הערסים בים -גלידה או ארטיק?ארטיק -גשם או שמש?גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:פחח..למי?

Love Bem

New member
אוףף אני לא!

לא נורא ובקשר לתווית עכשיו הבנתי וכן כול הזמן היום ילד אחד אמר לי פריקית ושרפתי אותו עם הסיגריה! נמעס כבר! למרות שבדרך כלל אני לא מתייחסת!

MyMystery

New member
לא הבנתי=\

את באמת שרפת אותו עם סיגריה או שהוא אמר לך את זה? XD אה וכה גמלי איזה ילדה מוגבלת אמרה שאני פאנקיסטית WTF?! או שמישהו אמר שאני רוקרית..זה הכל..ילדים מוגבלים יש לי בכיתה אני יודעת XD

MyMystery

New member
לא נורא../images/Emo98.gif

אני מרשה לך לרצוח אנשים. זה יכול להיות מגניב..זה מזכיר לי שיר של מיי כמיקל רומאנס I Never Told You What I Do For living LOL אה את מעשנת..?

MyMystery

New member
אע..כיתה ג..וואו נשמע מוקדם מידיי ח

אני לא אוכל לעשן גם אם אני ארצה..אני רק מתקרבת לסיגריה אני נחנקת
יאאאא כיתה ג?? *חח אני מתלהבת..*

Love Bem

New member
זה היה לחץ חברתי סיפור ארוך

טוב תראי זה היה סוג של לחץץ.. אני וחברה שלי עספנו סיגריות מהריצפה ועשנו אותם! עכשיו אנחנו קונות! יש לנו פינת עישון אנחנו מעשנות עם עוד ילדות לא לבד דיי כיף=] וחץ מזה זה עוזר לקול שלי הוא נשמע יותר טוב בחזרות!!! אני לא ימליץ לך על זה אבל זה מרזה וזה טוב!

זה קצת מטומטם לדעתי שאת

גאה ומתלהבת שאת מעשנת מגיל כלכך צעיר... אם לא ידעת... זה לא בריא.

Love Bem

New member
בואנה אני ירביץ לך אל תתחלי איתי!

סתם זה בציניות! אממ.. אני לא מתלהבת מזה! ואת לא חושבת שאני יותר גדולה ממך ויש לי החלטות משלי? אני בטוחה שחשבת אל זה! אני לא מתלהבת מזה אני גם לא בקשתי ממך להגיד כלום אל זה! תתעסקי העניינים שלך וזהו!

../images/Emo41.gif

אז את יותר גדולה ממני בשנה. וואוו! אפשר לגעת בך? סורי. זה מטומטם. יודעת מה, תעשי מה שבא לך. את הרי ג ד ו ל ה ! את הרי יכולה ל ה ח ל י ט לבד! לילה טוב שיהיה לך. (אגב, התנשאות בחיים לא תעזור לך. בחיים.)

Love Bem

New member
תגידי את רומזת משהו?

טוב את רוצה לעצבן אותי? קיצר רדי מימני דיי בסדר אז אני ילדה קטנה בסדר אני עושה דברים אסורים טוב? מה זה משנה לך? ואני בת 16 אני גדולה ממך בשנתיים! אני לא מילדים האלה שמעשנים כדי לעשות פוזות! אני מעשנת כי אני מכורה לזהו וגם כי אני בדיכאון! אז אני לא יודעת למה אני נותנת לך פרטים פעם אחרת אני לא הייתי מתיחסת אבל אני לא רוצה להיות מגעילה אלייך את נשמעת לי בסדר אז דיי טוב?

Love Bem

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה