השאלון הארוך הראשון של הפורום

l i o r a n g e

New member
נוו תשובות..

-שם:ליאור -גיל:צעיר -צבע עיניים:ירוק -צבע שיער:חום כהה -תוכנית טלויזיה:שומדבר קבוע -אלבום:ורי כימיקל אבל... אמריקן אידיוט -אוהב להצתלם:לא -שתייה:משקה שלא מוכרים בארץ!!! -מאכל:אממממ פיצה? -ממתק:שוקולד -ירק:גזר -פרי:מנגו -יוגורט או מעדן?לא ולא -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?הביסוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב?אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?אור הזרקורים -כשכוכב נופל אתה:מבקש משאלה -מאמין במזל?כן -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוני (האמר שעושר בחולי אבל צריך להיות מוסריים..) -שמו לך פעם תווית?כן! קוראים לי פריקית כל הזמן! מעצבנים!!!!
-יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר כבל בשם רובי?! -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?מנגנת -עוסק בספורט?לא!!!
-חשוב לך להראות יפה?לא -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?אממממממ לא נמצא.. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?למי?! -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?היום בשעור תנ"ך -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)אממממ נזכרת בדברים מצחיקים(?) -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?מעט באיכות -מאמין באהבה ממבט ראשון?כן.. -צמחוני?כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?כוס אמא שלהם!!! -הוט או יס?אמממ בלי טלויזיה... -ים או בריכה?בלי מים -גלידה או ארטיק?ארטיק -גשם או שמש?גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:אמממ אנה.. ד"ש.. ותומר אני אוהבת אותך!!! (אל תשאלו מי זה תשאלו מה זה...)

../images/Emo41.gif די קצר...P:

-שם:
שי -גיל:
14 -צבע עיניים:
כחול-ירוק-אפור -צבע שיער:
שטני עם פסים שחורים -תוכנית טלויזיה:
מכושפותP: -אלבום:
הוו... חח -אוהב להצתלם:
נופ -שתייה:
קולה -מאכל:
שקשוקה|יאמי!| -ממתק:
שטיח כזה..P: -ירק:
מלפפון -פרי:
משמיש
ותפוז
-יוגורט או מעדן?
יוגורט -שוקו או קפה?
קפה!!
-בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?
העוגייה
-חורף,קיץ,סתו או אביב?
חורף!!!!1111111
-אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?
חח. עלאק אור הזרקורים. -כשכוכב נופל אתה:
אומרת:"ווואי! כוכב נופל!!" ושעה חושבת על משאלהP: -מאמין במזל?
אולי -עושר בחולי או בריאות בעוני?
מין הסתם בריאות.. -שמו לך פעם תווית?
נהה...."פריקית"....נהה... -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר
כלבה,דגים,תוכים,אח קטן -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?
כע. גיטרה
קלאסית וחשמלית
-עוסק בספורט?
נהההה -חשוב לך להראות יפה?
כע -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?
אין לי כוח
-אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?
די -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?
לפני שבוע?P: -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)
לא ממש מנסה. חברות שלי עוזרות לי. אני כותבת... -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?
איזה שאלה דפוקה... -מאמין באהבה ממבט ראשון?
כע -צמחוני?
כעעע!!!!צמחונים רולז! -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?
שישרפו!!!! -הוט או יס?
יס
-ים או בריכה?
ים!!1111
-גלידה או ארטיק?
ארטיק לימון
-גשם או שמש?
גשם! יומטוב:) סתומרת, לילה טוב

Angelica 0

New member
Mine!!!../images/Emo41.gif

-שם: אנג'ליק, אנג'ליקה, אנג'י. -גיל: 17 -צבע עיניים: חום דבש -צבע שיער: שטני בלונד -תוכנית טלויזיה: סאות'פארק, מלקולם באמצע, פיוצ'רמה ג'קאס וויוה לה באם. -אלבום: three cheers for sweet revenge -אוהב להצתלם: כן -שתייה: מים -מאכל: ג'אנק -ממתק: מקופלת -ירק: פלפל אדום -פרי: אפרסק -יוגורט או מעדן? יוגורט -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? ביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? קיץ -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אור הזרקורים -כשכוכב נופל אתה: מבקשת 7 משאלות בשניה אחת. -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? עושר בחולי -שמו לך פעם תווית? כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר 4 חתולים. רק לאחד ניתן להכנס אל הבית והוא ג'ינג'י ושמו ניקי. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?לא מנגנת, אם כבר אז גיטרה חשמלית. -עוסק בספורט? כדור-עף. -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? נאמן. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? לפני יומיים -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) יוצאת . וכמה שיותר -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? זונות -הוט או יס? הוט, מה יהיה עלי ללא ביפ? -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? ארטיק -גשם או שמש? שמש ביותר -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: מרימרינה, חולדה שכמותך, Love yah. לילה טוב!!!

עונה לעצמי ../images/Emo183.gif

כי אף אחד לא באמת קורא את זה. נכון? -שם: סתיו -גיל: ממ..13. קטנה -צבע עיניים: חום כהה -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: ממ..כל מיני. מה שיוצא לראות -אלבום: שלוש קריאות הידד לנקמה מתוקה.
לא סתם אני בפורום -אוהב להצטלם: כן-אירועים משפחתיים, לא- אירועים חברתיים אחרים -שתייה: מים עם סוכר. ואני רצינית -מאכל: ספגטי -ממתק: קליק? אבל לא הוואפלה הזאת -ירק: עגבנייה -פרי: הננה -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו. רצוי קר -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? איכסה קרמבו
-חורף,קיץ,סתו או אביב? ממ..דיי צפוי- סתיו. אבל זה שילוב של חורף וקיץ. אז זה כיף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? גם וגם.
אני אוהבת לעשות הכל. אם הייתי יכולה להתפצל, הייתי עושה הצגה לבד
-כשכוכב נופל אתה: אמ. מעולם לא ראיתי כוכב נופל. אבל אם אני אראה נראה לי שאני אחזור לקלישאה ואבקש משאלה -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעושר
. בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? לא שידוע לי -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר אין, אין, אין. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מנגנת על פסנתר. 6 שנים!
-עוסק בספורט? לא ממש. -חשוב לך להראות יפה? אממ. זה דיי חשוב, כי המראה הוא הרושם הראשוני שנותן למישהו עלייך, והוא מה שאנשים רואים אצלך הכי הרבה. אבל זה לא בראש סדר העדיפויות -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? לא יודעת
נאמן, נחמד בלה בלה.. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן. באמת שכן! -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? דיכאון? לא הייתי בדיכאון רציני. זה סתם ימים. אתמול למשל
-מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) חושב על הדברים הטובים (במה שבגללו אני בדיכאון), מנגנת בפסנתר, מוזיקה, לראות טלוויזיה XD זה משכיח את הצרות. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? אמ..שיהיו כמה חברים קרובים, וידידים. -מאמין באהבה ממבט ראשון? נראה לי -צמחוני? לא :-S אבל אני רוצה להיות. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? איכס פרווה אמיתי. שיתביישו להם -הוט או יס? אין הרבה הבדל. אבל אני נאמנה לחברה שבה אני משתמשת- הוט -ים או בריכה? כל אחד החסרונות והיתרונות שלו. אני חושבת שאני אלך על..בריכה. סופי. -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם!

../images/Emo10.gif

-שם:מאור -גיל:15 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום כהה או שחור, לא החלטתי עדיין -תוכנית טלויזיה: חברים, האוסי -אלבום: אין -אוהב להצתלם: אני אפעם לא מצטלמת -שתייה:קוקה קולה -מאכל: כלום. שונאת לאכול -ממתק: גומי ושטויות -ירק:מלפפון -פרי:שונאת פירות. אבל אולי מנגו -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט. וזה לא פודינג, זה קצפת! -חורף,קיץ,סתו או אביב? קיץ -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? מאחורי הבמה -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה
-מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? עושר בחולי, כי עם כסף אפשר להבריא -שמו לך פעם תווית?לפני כמה ימים גיליתי שכן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר כן. היא מאגניבה כזאת שקופה אבל רק אני מצליחה לראות אותה. היא לא אוכלת, שותה או מחרבנת ואפעם לא עושה רעש. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא ואולי על גיטרה אבל גם החשק הזה די עבר חח -עוסק בספורט? ספורט? אני?? כל קשר הוא מקרי בהחלט! -חשוב לך להראות יפה? אפשר לומר איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? בלע. לאדעת. מישו שיהיה שם בשבילי כל הזמן -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? הממ לפני הרבה זמן אבל אני מרגישה אחד מתקרב -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) לא מנסה. על המחשב, שומעת מוזיקה. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? זה תמיד נחמד הרבה :] -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? חולניים. אני לא נכנסת לשם יותר. -הוט או יס? יס יס יס! -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: אני רוצה להודות להורי, שהביאוני עד הלום ולמסור ד"ש לחיית מחמד המאגניבה שלי. תודה ושלום

D4Ever

New member
עווווונה

-שם:דניאל -גיל:16 וחצי -צבע עיניים:ירוק -צבע שיער:חום עם גוונים שהיו אדומים ועכשיו הם דיי בלונד -תוכנית טלויזיה:אבודים,ורוניקב מארס,בגרש ביתי,האו.סי,בנות גילמור.. -אלבום:גרין דיי-דוקי -אוהב להצתלם:לא,אוהבת לצלם.. -שתייה:קולה -מאכל:מקרוני בגבינה,פאסטה -ממתק:M&M -ירק:מלפפון.. -פרי:מנגו -יוגורט או מעדן?מעדן -שוקו או קפה?אייס קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?הביסקוויט! -חורף,קיץ,סתו או אביב?אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?צידי הבמה -כשכוכב נופל אתה:מעקמת פרצוץ וממשיכה הלאה?.. -מאמין במזל?אממ נגיד -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות ועושר חח -שמו לך פעם תווית?כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר? לא -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?לא,גיטרה ופסנטר -עוסק בספורט?לא באופן מקצועי -חשוב לך להראות יפה?אההה כן.. -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?אחד ששם כשאתה צריך אותו, אומר את כל האמת בפנים בלי ללכת סחור סחור והכי חשוב כנה ואמיתי ולא שקרן ומזוייף -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?לא דיכאונית -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)ראה שאלה קודמת -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?באמצע -מאמין באהבה ממבט ראשון?לא -צמחוני?לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?דיי נגד.. -הוט או יס?הוט -ים או בריכה?ים -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש?גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:ד"ש לMCR ולכל חברי הפורום!

../images/Emo26.gif

-שם: ענבל -גיל: 12 -צבע עיניים: חום דבש -צבע שיער: ג'ינג'י -תוכנית טלויזיה: סאות'פארק וויוה לה באם -אלבום: ה-2 של MCR, או the greatest hits של HIM. -אוהב להצתלם: ממש לא -שתייה: מים -מאכל: פיצה -ממתק: דוריטוס -ירק: מלפפון -פרי: ליצ'י -יוגורט או מעדן? שניהם פיכסה -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הפודינג -חורף,קיץ,סתו או אביב? סתיו -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה -כשכוכב נופל אתה: עושה כלום -מאמין במזל? לא ממש -עושר בחולי או בריאות בעוני? עושר בחולי נראה לי -שמו לך פעם תווית? כן....הילדה השקטה והדכאונית -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר- 4 כלבים חמודים מאוד ^^ -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא, ואני רוצה ללמוד לנגן על גיטרה אבל אין לי כוח להשקיע -עוסק בספורט? לא. אני שונאת ספורט -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? ממ....כזה שיגן עליי מאנשים חארות, וכזה שיהיה אכפתי וכל מיני כאלה (מיכל, תקראי ותפנימי) -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? הרגע -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון? חותכת את עצמי -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה חברים אבל שיהיו רק כמה ממש טובים -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן...נראה לי -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? שקסטרו הם חארות והם צריכים להישרף. -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? ארטיק -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: אין לי כוח...

ייאי! בכל זאת ../images/Emo3.gif

קשת 18 עיניים חומות שיעור חום(או מה שזה לא יהיה. הוא צבוע, ויש לו המון גוונים. אבל בגדול-חום.)
מכושפות once-nightwish להצטלם נחמד, לא יותר מזה מים ברוקולי (אל תתלוננו! זה טעים! מאוד! ששששש
) שוקולד מריר אין יוגורטים אהובים קפה!!!!(אבל זה מזיק למיתרי הקול
) לא אוהבת קרמבו חורף!!! אור הזרקורים, נראה לי (= כוכב נופל זה זמן טוב להגיד "יופי עוד כוכב זמנו תם לפני הכוכב שלנו" מאמינה במזל, כן. נראה לי. לא יודעת. אוף! בריעות בעוני. כסף זה אל הכל בחיים. זה כלום בחיים תויות? מי מדבר על זה! חחחח אין חית מחמד, פעם הייתה. קוויה (זן של אוגר אם מישהו לא מכיר) בשם טימי. והוא מת. מבדידות וחוסר אוכל. מאז אין לנו חיות יותר בבית
לא מנגנת. למה צריך כשאפשר לשיר?
סופרט- קיקבוקסינג!! יופי זה לא הכל בחיים חבר אמיתי זה חבר אמיתי. אחד שעונה לשיחות שלך
בן אדם נאמן, תלוי למה ומתי. דברים אינם קבועים. בדר"כ דברים משתנים ושונים ממקרה למקרה, נראה לי. לא יודעת. אוף!
דיכאון? לא זוכרת. כל הזמן יש על משהו אחר דכאון זה כיף, למה לצאת ממנו? (= חח האמת שאני מדברת עם ידיד שלי ואז אני כבר לא מדוכאת, לא יודעת למה. מן מילולת קסם נחמדות כאלה שאפילו הוא לא יודע שהוא אומר אותן מעט חברים כשמאמינים באהבה, מאמינים בהכל. לא בדיוק מאמינה באהבה, לא אמיתית לפחות. טבעונית!!!!! בעעע קסטרו! לא רושמים או אומרים את המילה הזאת לידי. שונאת אותם מתעללים, מנצלים, תתביישו לכם!! וכל הקונים שם! איך אתם יכולים להתקרב לחנות הזאת? לרשת הזאת? בכלל- אני שונאת מותגים. רשתות זה מגעיל הם מרשים לעצמם יותר מדי. שונאת שונאת שונאת! HOT! (= ים. בכל שעה ביום לא אוכלת גלידות ולא ארקטיקים גשםםםםםםםםםם

mor p2

New member
עונה../images/Emo11.gif

שם: מור -גיל: 14 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: -אלבום: -אוהב להצתלם: -שתייה: מילשייק -מאכל: -ממתק: פסק זמן..חח -ירק: עגבנייה -פרי: מנגו -יוגורט או מעדן? תלוי במצב רוח -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? באמצע כזה.. -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? אמממ..עדיף בריאות בעוני תאמינו לי -שמו לך פעם תווית? לא לפי מה שאני יודעת
-יש חיית מחמד? לא אבל אני ממש רוצה כלב ..הלואיי שירשו לי -מנגן?התחלתי ללמוד
-עוסק בספורט? חח בבה"ס -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? מישהו נאמן ולא בוגדני ושנמצא איתך אפילו ברגעים הפחות נעימים בחיים -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? שראיתי את הקליף THE GHOST OF YOU בפעם הראשונה בMTV (היה עצוב לראות את מייקי מת ושג"רארד "בוכה") -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)אני האמת לא עושה כלום אחיות שלי פשוט מעודדות אותי..@ -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?לי זה לא משנה העיקר שיהיו שווים משהו .. -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!! -הוט או יס? יס -ים או בריכה? אני אישית מעדיפה בריכה -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם (אם אני בבית)כמובן! -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: דשים למשפחה שלי ולחברות שלי בבה"ס.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ולכם...

mor p2

New member
יאא חסר לי כמה דברים..

תוכנית טלוויזיה: אין לי משהו מיחד ..אני רואה כמעט הכול מאכל: פסטה ושניצל ..אני יכולה לחיות על שניצלים..חח אוהבת להצטלם? כן

DisturbedDoll

New member
עונה../images/Emo9.gif

-שם:אלינה P: -גיל:14 וחצי. -צבע עיניים:חום-ירוק. -צבע שיער:שטני. -תוכנית טלויזיה:מממ. חלום אמריקאי? -אלבום:של The Used. לא משנה איזה. -אוהב להצתלם:אולי.. -שתייה:מים? -מאכל:... -ממתק:תמשיכו לשאול שאלות מפגרות. -ירק:WTF עם השאלון.. -פרי:בלעט. -יוגורט או מעדן?סבתא שלי. -שוקו או קפה?קפה. -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?אמא ש'ך. -חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף. -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?חחחח "אור הזרקורים" -כשכוכב נופל אתה:. -מאמין במזל?כע -עושר בחולי או בריאות בעוני?מה שתגידו. -שמו לך פעם תווית?הרבה פעמים. -יש חיית מחמד?לא -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?לא. -עוסק בספורט?לא. -חשוב לך להראות יפה?כע -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? -מאמין באהבה ממבט ראשון? -צמחוני? -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? -הוט או יס? -ים או בריכה? -גלידה או ארטיק? -גשם או שמש? -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: שאלון מעפן.

l u d

New member
עונה ^^

-שם: עדינה,דין, דיןדין -גיל: היום, 14. -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: הממ.. יש יותר מדי -אלבום: the distillers-coral fang ממש חרשתי עליו והוא כבר מאוס אבל עדיין הוא אלבום ממש טוב ומומלץ -אוהב להצתלם: נופ, אני לא כל כך פוטוגנית. -שתייה: ספרייט -מאכל: הרבה על האש ופופקורן -ממתק: צ'יטוס (הישנים) הוא לא ממתק אבל הוא כן חטיף וזה בערך אותו הדבר.. -ירק: גזר
-פרי: תפוז לחורף, אפרסק לקיץ -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו
-בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף (רק אני מרגישה שהשאלה מושפעת משירי אוהדים של מכבי ת"א?) -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? גם וגם -כשכוכב נופל אתה: לא שם לב לזה? -מאמין במזל? יאפ, וכמה שזה נשמע מופרף זה קיים, והוא בעיקר טוב -עושר בחולי או בריאות בעוני?
-שמו לך פעם תווית? לא.. -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר לא
-מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? אני לומדת גיטרה ואני יודעת קלידים -עוסק בספורט? אהמלאאהמ -חשוב לך להראות יפה? זה לא חשוב אבל זה לא מפריע -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? הממ.. אחד שמבין אותך -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אני לא מהדיכאוניים -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) אם כבר אני בדיכאון אז זה בדרך כלל לשמוע כמה שיותר שירים שאני אוהבת -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? עדיף לא יותר מדי כי אז קשה לשמור על קשר ממש טוב עם כולם -מאמין באהבה ממבט ראשון? הממ אני לא מאמינה בכלל באהבה וכל השיט הזה.. -צמחוני? לא. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? זה לא מעניין כל כך.. -הוט או יס? הממ.. שניהם נחמדים אבל אני רגילה להוט (למה עברנו ליס למה?!) -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק?
-גשם או שמש? גשם
-טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: חדסה את מיצי, אורי את גם מיצי ואבי.. אתה אבי ^^

BlaBluShit

New member
אני=)

-שם: אמילי מרטין -גיל: 14 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: אממ בטבעי ישלי חום שחור אבל עכשיו זה סגול שדהה והפך לחום אדום מוזר.. =\ -תוכנית טלויזיה: אממ יש מלא אהובות! וואי הקניון זה סדרה סגידה.. היא מציורת אבל סדרה ממש יפה! -אלבום: -אוהב להצתלם: כןוגם לצלם. בכלל אני אוהבת מצלמות -שתייה: מים -מאכל: אממ גלידה! גלידה זה יאמי -ממתק: שוקולד -ירק: פלפל.. עדיף מכל השאר.. -פרי: אפרסק -יוגורט או מעדן? מה ההבדל? =\ -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הכל -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אני אוהבת להיות יותר באור הזרקורים אבל אני דיי ביישנית =\ -כשכוכב נופל אתה: ? -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוני נראלי -שמו לך פעם תווית? כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר כן.. חתולה. קוראים לה קישקוש -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? על גיטרה אני מנגנת -עוסק בספורט? לא -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שאכפת לו ממך ושיהיה איתך גם בזמנים טובים גם בזמנים הקשים ואממ שאתה תיהיה מעניין בשבילו.. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אממ. לא זוכרת דווקא בזמן החארון דיי נחמד -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)נראלי שומעת מוזיקה -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה חברים אבל שיהיו טובים -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? בעע -הוט או יס? הוט =\ -ים או בריכה? אפחד מהם בעע -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם! אני שונאת להשתזף! -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לבנג' =)

למעלה