עונה לעצמי ../images/Emo183.gif
כי אף אחד לא באמת קורא את זה. נכון? -שם: סתיו -גיל: ממ..13. קטנה -צבע עיניים: חום כהה -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: ממ..כל מיני. מה שיוצא לראות -אלבום: שלוש קריאות הידד לנקמה מתוקה.
לא סתם אני בפורום -אוהב להצטלם: כן-אירועים משפחתיים, לא- אירועים חברתיים אחרים -שתייה: מים עם סוכר. ואני רצינית -מאכל: ספגטי -ממתק: קליק? אבל לא הוואפלה הזאת -ירק: עגבנייה -פרי: הננה -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו. רצוי קר -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? איכסה קרמבו
-חורף,קיץ,סתו או אביב? ממ..דיי צפוי- סתיו. אבל זה שילוב של חורף וקיץ. אז זה כיף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? גם וגם.
אני אוהבת לעשות הכל. אם הייתי יכולה להתפצל, הייתי עושה הצגה לבד
-כשכוכב נופל אתה: אמ. מעולם לא ראיתי כוכב נופל. אבל אם אני אראה נראה לי שאני אחזור לקלישאה ואבקש משאלה -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעושר
. בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? לא שידוע לי -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר אין, אין, אין. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מנגנת על פסנתר. 6 שנים!
-עוסק בספורט? לא ממש. -חשוב לך להראות יפה? אממ. זה דיי חשוב, כי המראה הוא הרושם הראשוני שנותן למישהו עלייך, והוא מה שאנשים רואים אצלך הכי הרבה. אבל זה לא בראש סדר העדיפויות -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? לא יודעת
נאמן, נחמד בלה בלה.. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן. באמת שכן! -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? דיכאון? לא הייתי בדיכאון רציני. זה סתם ימים. אתמול למשל
-מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) חושב על הדברים הטובים (במה שבגללו אני בדיכאון), מנגנת בפסנתר, מוזיקה, לראות טלוויזיה XD זה משכיח את הצרות. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? אמ..שיהיו כמה חברים קרובים, וידידים. -מאמין באהבה ממבט ראשון? נראה לי -צמחוני? לא :-S אבל אני רוצה להיות. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? איכס פרווה אמיתי. שיתביישו להם -הוט או יס? אין הרבה הבדל. אבל אני נאמנה לחברה שבה אני משתמשת- הוט -ים או בריכה? כל אחד החסרונות והיתרונות שלו. אני חושבת שאני אלך על..בריכה. סופי. -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם!