...
-שם: שיר'לה.
<או שיר, אם בא לכם.
> -גיל: 13 וחצי וזה.
-צבע עיניים: חום. -צבע שיער: ג'ינג'-בלונד-חום. אכן עצוב.
-תוכנית טלויזיה: טלטאביזזז
-אלבום: שלי.
-אוהב להצתלם: אהא.
וכותבים להצ
טלם -שתייה: קולה/מים. -מאכל: לאדעת. -ממתק: שוקולד. -ירק: מלפפון. -פרי: של הקיץ וזה. -יוגורט או מעדן? מעדן. -שוקו או קפה? שוקו. -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הוניל.
-חורף, קיץ, סתו או אביב? חורפ.
-אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה...
-כשכוכב נופל אתה: מרים אותו בחזרה. 0.0 -מאמין במזל? כן. -עושר בחולי או בריאות בעוני? עושר בעוני.
-שמו לך פעם תווית? אולי.. 0.0 -יש חיית מחמד? פרט נמק והסבר. לא. איכ.
-מנגן? אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לע. גיטרה אולי... -עוסק בספורט? נע -חשוב לך להראות יפה? כע -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שיודע כל מה שאני יודעת עליי [וההפך], אחד שכיף להיות איתו, וזה. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? תלוי למי. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? no one likes me -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...). music -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? זה לא הכמות, אלא האיכות.
-מאמין באהבה ממבט ראשון? כע. -צמחוני? לע. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? אהמ: "." -הוט או יס? לאדעת. שתי חברות חרא... -ים או בריכה? לאדעת. שניהם נחמדים כזה. -גלידה או ארטיק? גלידה. -גשם או שמש? גשם. -טוב נגמרו לי השאלות, שימו דש"ים וזהו: ד"ש לכול המשפחה שלי, ולכל החברים שלי, ולכיתה שלי, ולעיר שלי, ולארץ שליייי ייייאיייי אני אוהבת אותכם מושימושימושלם קטנים שליייייי
[NOT
]