השאלון הארוך הראשון של הפורום

EnchantedS

New member
עזבי את הסיגריות, אני רוצה לדעת על

הגיטרות והבאס:) כמה זמן את מנגנת? מאיזה גיל? ו..... חזרות?? ספרי על זה.

Love Bem

New member
אני מנגנת מגיל קטן

אבל סתם אבא שלי הוא יודע לנגן אז אני יודעת לנגן גם התחלתי בכיתה ה' לנגן אבל חשמלית ואז התחלתי בס אז אני יודעת עכשיו את כול הסוגים! וחזרות אני וחברות של מפטנזות אל להקה זה הולך ככה! אני שרה(די דוחה הייתי אומרת!) ואני גם אל גיטרה יש לי חברה אל תופים אל חשמלית בס ועוד אחת חשמלית ואכווסתית וזהו! אנחנו בטוחות שלא יצא מזה כלום אבל זה מעביר את הזמן!

EnchantedS

New member
לפחות יש לך את זה:)

גמני רוצה אבא שמנגן חח! ככה הייתי מתחילה לפני בטח... חח את שרה דוחה?... איזה סוג קול יש לך? (עבה, דק, פיתוח קול, בריטני חח, מה?)

MyMystery

New member
ועכשיו אני..

-שם:אילנה -גיל:14 -צבע עיניים:ירוק -צבע שיער:שאטני -תוכנית טלויזיה:אין.. -אלבום:מוזיקה? מיי כמיקל רומאנס..וגם סמייל אמפטי סואול -אוהב להצתלם:תלוי מתי -שתייה:קולה(?) -מאכל:אההם לא דעת חח -ממתק:שוקולד לבן..הכי משמין הכי טוב XD -ירק:בעע -פרי:תות שדה=P תראו אותי. -יוגורט או מעדן?אההם שניהם? -שוקו או קפה?ק]ה =P -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? השוקולד והפודינג =PP -חורף,קיץ,סתו או אביב?ח-ו-ר-ף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?לא ניסיתי לא יודעת. -כשכוכב נופל אתה:מנסה לקלוט שזה באמת כוכב נופל. -מאמין במזל?לפעמים -עושר בחולי או בריאות בעוני?עושר בבריאות =P -שמו לך פעם תווית? אולי =\ -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר חתול..כמה בגינה אחת מציקה בבית -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?=( -עוסק בספורט?לא אני עצלנית..חאחא -חשוב לך להראות יפה? *רצוי* -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר אמיתי חח -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? אני לא מחשיבה את עצמי לכלום. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?אתמול.כנראה. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) לשמוע מוזיקה..לקרוא מילים לשירים..תלוי איפה אני -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? חברים טובים יש רק קצת.. -מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי -צמחוני?לא.. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? שילכו להיזדיין!! סליחה על השפה אבל הם ממש מגעילים אותי =\ -הוט או יס? הוט..מה זה פה פרסומת? חח -ים או בריכה? ים=P -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש?גשםםםםםםםםםםם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ג'רארד ווי..בוא לכאן כבר!! חעחע סתם נו ד"ש לכל מי שמדבר איתי במסנג'ר מהקומונה=P ולמי שלא יודע..הכינוי שלי כרגע זה the taste of blood אז סתכלו..אולי מסרתי לכם ד"ש חח

noagdfan

New member
My turn

-שם: נועה -גיל: 15 וחצי -צבע עיניים: חום-ירוק -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: LOST -אלבום: AMERICAN IDIOT של GREEN DAY -אוהב להצטלם: מה נראה לכם? (לא) -שתייה: פאנטה -מאכל: קוסקוס
-ממתק: לא יודעת, חמצוצים? -ירק: לא אוהבת ירקות -פרי: שזיף/נקטרינה/ענבים/תותים -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? כולם ביחד= שליטע
-חורף,קיץ,סתיו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה -כשכוכב נופל אתה: אומרת "איזה יופי", מה אני אמורה לעשות? -מאמין במזל? לפעמים -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? בטח. מי לא עושה את זה היום? -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. כרגע: חתלתולה- בילי, כלבה- אוזה, שרקנית- גולדה, תוכי- ג'ואי ו-2 אקווריומים. החתולה רוב הסיכויים עוזבת עוד כמה ימים
-מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מנגנת בגיטרה וקצת בפסנתר. רוצה ללמוד תופים ובס ומפוחית והההההההההההכל -עוסק בספורט? שיעורי ספורט בבצפר נחשב? -חשוב לך להראות יפה? כן, די. -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? מישהו שאכפת לו ויהיה לצידך גם כשטוב וגם כשרע. מישהו שאתה מדבר איתו המון, גם כשאתם לא ביחד. מישהו נאמן, נחמד, מצחיק. מישהו שפשוט עושה לי מצב רוח טוב. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? מתישהו שבוע שעבר. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) שומעת מוזיקה. לא שזה עוזר ממש, אבל לפעמים. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חחברים? מעט חברים טובים מאוד, הרבה חברים-ידידים כאלה. -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? זנות -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לכולם

GUILTY

New member
הייייי אני!!!!!!!

-שם: אורנה -גיל:20 (כן כן זקנה יודעת) -צבע עיניים: חום -צבע שיער:שחור -תוכנית טלויזיה:חברים, סאוט פארק -אלבום:Muse - Showbiz -אוהב להצתלם:לא!!!! -שתייה:מנגו -מאכל:תפוחי אדמה -ממתק:אממממ אין -ירק:גזר -פרי:תפוח -יוגורט או מעדן?יוגורט -שוקו או קפה? קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הפודינג -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה -כשכוכב נופל אתה:צועקת יאיייי (כי זה יפה) -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני? אממ...עם אתה עני אז אתה נהיה חולה..ועם אתה חולהוהכסף לא עוזר אז למה הכסף? אז אף אחד משניהם. -שמו לך פעם תווית? כן :( -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר: לא - היה דג ומת האכלתי אותו יותר מידי -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא- ורוצה גיטרה -עוסק בספורט? לא אניעצלנית מידי -חשוב לך להראות יפה? לא -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שבאמת מקשיב ולא עושה כאילו -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? היום בבוקר -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...): מוזיקה. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? מוות להם!!!!!! -הוט או יס? לא ממש איכפת אבל יש לנו הוט אז שיהיה הוט -ים או בריכה? כלום -גלידה או ארטיק? ארטיק -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לי

GUILTY

New member
מה מצחיק אותך? הא הא תגידי !!!!

וסתם תמונה של הבובה של העורב כי היא מגניבה יותר משל MCR

Love Bem

New member
יאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ב-א-ם ז-ה ש-ל-י-ט-ה-!

GUILTY

New member
אני רואה שאת ממש אוהבת אותו...

כנסי לכאן זה ה MYSPACE של HIM http://www.myspace.com/heartagram

little thing

New member
...

-שם: שיר'לה.
<או שיר, אם בא לכם.
> -גיל: 13 וחצי וזה.
-צבע עיניים: חום. -צבע שיער: ג'ינג'-בלונד-חום. אכן עצוב.
-תוכנית טלויזיה: טלטאביזזז
-אלבום: שלי.
-אוהב להצתלם: אהא.
וכותבים להצטלם -שתייה: קולה/מים. -מאכל: לאדעת. -ממתק: שוקולד. -ירק: מלפפון. -פרי: של הקיץ וזה. -יוגורט או מעדן? מעדן. -שוקו או קפה? שוקו. -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הוניל.
-חורף, קיץ, סתו או אביב? חורפ.
-אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה...
-כשכוכב נופל אתה: מרים אותו בחזרה. 0.0 -מאמין במזל? כן. -עושר בחולי או בריאות בעוני? עושר בעוני.
-שמו לך פעם תווית? אולי.. 0.0 -יש חיית מחמד? פרט נמק והסבר. לא. איכ.
-מנגן? אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לע. גיטרה אולי... -עוסק בספורט? נע -חשוב לך להראות יפה? כע -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שיודע כל מה שאני יודעת עליי [וההפך], אחד שכיף להיות איתו, וזה. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? תלוי למי. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? no one likes me -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...). music -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? זה לא הכמות, אלא האיכות.
-מאמין באהבה ממבט ראשון? כע. -צמחוני? לע. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? אהמ: "." -הוט או יס? לאדעת. שתי חברות חרא... -ים או בריכה? לאדעת. שניהם נחמדים כזה. -גלידה או ארטיק? גלידה. -גשם או שמש? גשם. -טוב נגמרו לי השאלות, שימו דש"ים וזהו: ד"ש לכול המשפחה שלי, ולכל החברים שלי, ולכיתה שלי, ולעיר שלי, ולארץ שליייי ייייאיייי אני אוהבת אותכם מושימושימושלם קטנים שליייייי
[NOT
]

PENTA1

New member
שובי דובי דו (חח..וואט?)

גיל: 16 ומשהו צבע עיניים: עירבוב של כחול ירוק וצהוב... צבע שיער: שחור תוכנית טי וי: אממ..שאלה טובה...יש מלא אבל בעיקרון נראה לי charmed,hercules,xina אלבום: תמונות? לא סתם...אוו יש יותר מידי... אוהב להצטלם: ת'אמת שכן!אפילו שלא תמיד יוצא יפה... שתייה: מים. מאכל:פאי פלפלים!מושלמות יתר!...ועוד מלא דברים אני אכלן גדול! ממתק:מה זה בכלל?!אוכל רק בריא! ירק: פלפל. פרי: פסיפלורה. יוגורט או מעדן?- אז שיהיה יוגורט! שוקו או קפה?- קפה כמובן! בקרמבו: הכל ביחד!מושלם אך לא בריא! עונה: חורף!עונה רומנטית,אפלה ובכלל מגניבה!(טוב נוו ה\עניין של הרגל אחרי 4 שנים בפריז) טיפוס של: אור הזרקורים...אני זמר... כשכוכב נופל אני: מביע משאלה! מאמין במזל? אוליי לפעמים...אבל בעיקרון לא. בריאות בעוני. תווית? פריק בעיקר... חיית מחמד: כהה!חתולי החתול המושלם שלי!הוא כזה חמוד ה' יעזור לו!(סיפורי חתולים!) מנגן?לא אני שר...אבל גם מנגן קצת על גיטרה ופסנתר (במסגרת המגמת מוזיקה) עוסק בספורט? כן...וללללא!יותר בכיוון הלא...אין לי כוח לשמור על כושר... חשוב לי להראות יפה? כה מאוד...אני מגדיר את עצמי כמטרוסקסואל... חבר אמיתי הוא זה שיהיה איתך תמיד לאורך כל הדרך! בן אדם נאמן? מאוד! הדיכאון האחרון? לפני חודש ומשו בגלל שנפרדתי מחברה שלי!אבל עכשיו יש חדשה יפפי! כדי לצאת?אני פשוט מדבר עם אנשים ות'אמ תשזה תמיד עובר לי מהר..אני ממשיך הלאה... אני בעד מעט חברים...אני בכלל לא אוהב חברה גדוהל של אנשים מסביבי... מאמין באהבה ממבט ראשון?ת'אמת שלא...לדעתי אי אפשר לדעת עד שבאמת מכירים את הבן אדם. צמחוני? חה חה חה כן בטח!כמו להכריח אריה לאכול גזר! קסטרו ומוצרי הפרווה?גרר זונות...חיות מסכנות... הוט או יס? יס כמובן! ים או בריכה? בריכה זה מויי כיף! גלידה או ארטיק? גלידה יאמי ! גשם או שמש?החלטה קשה אבל אני יבחר בשניהם הפעם...תלוי במצברוח. ד"ש?לכולללםםם!

Amy 4 Ever

New member
../images/Emo121.gifעונה.

-שם:מור -גיל:15 וחצי -צבע עיניים:חום -צבע שיער:שחור פחם
-תוכנית טלויזיה:jackass -אלבום:וואו.יש כ"כ הרבה. -אוהב להצתלם:כע,בפוצות מצחיקות,מוזרות,משוגעות,קשוחות ובעיקר עם חברים[-: -שתייה:redbull=life -מאכל:שוקולד לבן -ממתק:מסתיק -ירק:מלפפון -פרי:תפוח ירוק -יוגורט או מעדן?מעדן -שוקו או קפה?ממ..שאלה קשה=\ -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?שוקולד פודינג.יאמ. -חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף!! -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?-אני אוהבת לשיר על הבמה!. -כשכוכב נופל אתה:מבקש משאלה ואומר"היא בטוח לא תתגשם" -מאמין במזל?לא דעת..לפעמים כע ולפעמים לא -עושר בחולי או בריאות בעוני?אם אני אהיה עשירה וחולה אז הכסף יכול לקנות יל תרופות ולרפא אותי..אבל אם לא אז עדיף בריאה וענייה. -שמו לך פעם תווית?של מחיר נחשב?!
-יש חיית מחמד?לא]: -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?אני לומדת על גיטרה -עוסק בספורט?לא!בלעכס.אני כ"כ לא טובה. -חשוב לך להראות יפה?לא יפה..חשוב לי להראות מיוחדת.ובעיקר אני! -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?אחד שיהיה איתך לא רק שרע ולא רק שטוב.תמיד.ואחד שיודע מתי אתה באמת עצוב ומתי אתה באמת שמח. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?ממ..כע. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?ממ..חודש שעבר. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?שמה שירים בפול ווליום ומתחרפנת בחדר ופורקת הכל. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?ממ..מזה משנה?!העיקר שיהיו טובים.ויאהבו אותי איך שאני. -מאמין באהבה ממבט ראשון?לפעמים -צמחוני?אהא!בפסח זה יהיה 4 שנים. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?רצח!! -הוט או יס?הוט -ים או בריכה?ים. -גלידה או ארטיק?קשה.אבל נלך על גלידה. -גשם או שמש?גשם!!
-טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:ד"ש לכל חברי הפורום

ny34

New member
ווהו, אני עכשיו!!

-שם: עומר -גיל:15 -צבע עיניים: חום,בלעכס -צבע שיער:חום -תוכנית טלויזיה:csi -אלבום: pink floyd- wish you were here -אוהב להצתלם: לא, לא כל כך -שתייה: דיאט קולה -מאכל: שניצל של הריוסק בבי"ס, איכ..סטייק
-ממתק:mars -ירק:גזר/מלפפון -פרי:אגס / תפוח ירוק כהה, מהחמוצים -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? תלוי מתי.. -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה, לא אוהב להיות במרכז -כשכוכב נופל אתה: בוהה בו, ואז מביע משאלה, מתוך תקווה -מאמין במזל? בערך -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות, בעוני.. אבל לא קשה מדי -שמו לך פעם תווית? "פריק", אנשים סתומים -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר שני חתולים, בן=שימי, בת=פפסי -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? גיטרה.. -עוסק בספורט? טניס -חשוב לך להראות יפה? לא להראות גרוע מדי, נאמר ככה -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שיהיה שם בשבילי לא משנה מתי -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? חודשיים אחרונים אני לא במצב טוב=] -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מנסה -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט חברים, ולדעת שכולם יהיו שם בשבילך -מאמין באהבה ממבט ראשון? בערך -צמחוני?לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? זוועה. -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? ים, בלי לחשוב פעמיים -גלידה או ארטיק? גלידה
-גשם או שמש?גשם!!!

למעלה