השאלון הראשון של הפורום

דרורk

New member
הגיעה זמן שנשב קצת על הספה...|גיטר

ונתחיל קצת לנסות ולהכיר כאן את כולם.קצת יותר טוב וקצת יותר מקרוב... אולי בירה
תוסיף לאווירה... אז מי מתחיל/ה בלגלות קצת על עצמו/ה...?!

המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

אז מה עוד שנה חלפה לה הא ? מקווה שבשנה הזו יתגשמו כל משאלות ליבך, כל שרצתה נפשך ואף יותר שיהיה לך רק טוב

מיה יקרה

למרות שאיני מכירה אותך רוצה לאחל לך: מזל טוב ליום הולדתך שכל בוקר עם חיוך תתעוררי שלשמוח ולצחוק לא תשכחי שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה חיוכים ואם אפשר גם עושר וכל יום חדש יהיה מתוק כדבש

דרורk

New member
כיוון......./images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

מתי הייתה לכם מערכת יחסים ומתי היא התפרקה, מה גורם לכם להתרגש או מה גורם להתעצבן?! איזה אופי בבןאדם עושה לכם את זה? או מה יגרום לכם לברוח מאדם שהכרתם לראשונה...איזה צד במיטה אתם מעדיפים או מה דרגת הקושי של המזרון המועדף עלכם...
העניין הוא שמי שכותב או כותבת ישתדלו להיות אמיתים עם המילים שהם כותבים. כך אולי נצליח במעט לקבל תחושות אחד מהשני על מי שנמצא מעבר למסך...

MaYcHuK

New member
עונה גם על זה:

מערכת יחסים אחרונה לפני שנה < רצינית כמובן> הפרקה כי זה הגיע כסערה ונגמר בסערה - לקח: מה שבא מהר נעלםפ מהר מאוד. שקרים גורמים לי להתעצבן, קטנוניות, להתרגש: חיבוק, נשיקה, חיוך , האחייניות שלי, אהבה, כנות עושה לי את זה לברוח: מהירות יתרה < להציע נישואים אחרי 3 חודשים לדוגמא>,צביעות, הפכפכות. צד ימין, שלא יהיה קשה ולא קפיצי מדי

MaYcHuK

New member
שבועיים.... כמה זמן חיכיתי לזה....

רק עכשיו נזכרת? לא יכולת אחרי יום?

טוב אני אנסה לענות לדרור

עד כמה שאפשר 1. מערכת יחסים שלי הסתימה לפני חצי שנה 2. מה גורם לי להתרגש זה החניכים שלי. 3. גורם לי להתעצבן הרבה דברים (טוב אני תימניה אז אפשר להבין)אבל שקר יכול לגרום לי לפריחה מעצבים. 4. יגרום לי לברוח אדם שקרן, רמאי, לא יציב, לא מחובר לעצמו (הכוונה למעופף) שהניקיון ממנו והלאה, שלא מריח טוב (אני חייבת שהגבר שלי יתבשם אחרת...) והכי חשוב אם בדבר שטויות אני תוך שניה נעלמת. 5. הכי אוהבת באלכסון אבל מוכנה להתפשר ולשון באחד הצדדים שום צד לא לא עושה לי את זה. אז מתפשרת. ודרור עניתי באמת ברצינות. אז הכי חשוב שתהיה לנו שנה עם זוגיות מושלמת בריאות, אושר, שלווה, נחת מהילדים(למי שיש) הרבה כסף, שמחה אור ואהבה

הנה הכיוון שלי

1.עד לפניי כ- שבועיים. 2.מתעצבנת מאפטיות וחוסר עינין של אחרים בחיים. <עצלנות ובלאגן מוצאים אותי מדעתי> 3.מתון, שקול, הומוריסט, יכול להתאים בדיוק לאופי שלי ההפכפך. 4.מראה לא אסטתי ומוזנח וכמובן חוסר עיניין משותף בחיים. 5.ימין, וחסר לו שהיה ישן בצד שלי. 5.הכי קשה וכמה שיותר.

דרורk

New member
אוקי...אני ראשון...../images/Emo150.gif

נפרדתי לפני שלוש חודשים ממערכת שנמשכה כמעט שנה,טעיות עשיתי בליסוף ולכן זה לא הצליח. כמו כן בת הזוג היית ביקורתית בלי סוף דבר שגרם לי בסופו לעשות סוף... אני חולה על מיזרון רך במיוחד אבל קניתי לי מזרון עם דרגת קושי גבוהה...למה?...כי תמיד אני עושה הפוך ממה שצריך...
מה עוד...?!
אני אוהב שטח ואני אוהב נהיגה בשטח...אוהב ים, ומרחבים במדבר , אוהב לצלם ואוהב לערוך צילומים על גבידיסקים ולחלק אותם בכייף לחברים. מגדלשני פי'נצריות מטורפות ומדליקות (לאחת מהן חסרה כף רגל ולכן שמה הוא "רבע לארבע") מעדיף פאב אפלילי על מועדון רעשני... חולה על סרטים, ומעדיף צפייה בהם לבד או בת זוג לבד (לא אוהב שמפריעים לי בצפייה) וזהו לבנתיים... אה...שכחתי...היום יותר מתמיד אני מרגיש את הבדידות שלי(בדידות בנושא האהבה בלבד...) והאהבה חסרה לי יותר מתמיד... מקווה שלא נשפכתי יותר מידי בסוף הכתיבה...

© RoNa

New member
../images/Emo6.gif

שם מקורי ביותר בחרת לכלבה שלך, אהבתי
אהבתי גם את התחביבים שלך. המחלה שלי זה ספורט מוטורי.
ועוד חולשה שלי זה - מסאז'ים

למעלה