השאלון הראשון של הפורום

לא שאזכור הכל אבל...

שמי יאיר. בן. גר בחולון. עוסק בתחום חסויי* (לא שזה מזיז למישו!) אוהב הומור שיכלי. אוהב פיצה. שתייה: בירה או יין. חיה: כלב וחתול. לבן ואדום. זמר:סטינג. זמרת:טרייסי צי'פמן. ספר טוב: עדיין לא מצאתי! תוכנית: השיר שלנו?
סרט:חומות של תקווה. פאב חשוך עם רחבת ריקודים צנועה. והכי חשוב מנסה לשמור על הרגע!

זוזו../images/Emo70.gif אני עונה../images/Emo70.gif

קוראים לי ליאת. אפשר גם יופי...
אני בת 33 וקצת
גרה בקריות
עוסקת בחיפוש עבודה דברים שאני אוהב/ת
המאכל הכי אהוב עלי הוא בשר והחומוס של סעיד בעכו!!!
המשקה הכי אהוב עלי בירה ואמרלד ריזלינג של רמה"ג
חיה- לא אוהבת חיות
צבע- אוהבת את כל הצבעים חוץ מחום ואפור..
זמר/ת- שלמה ארצי, מירי מסיקה, שרית חדד, ארקדי דוכין...
ספר טוב מומלץ- כמעט כל ספר שקראתי הוא ספר מומלץ... מתה על הספרים של מיכל שלו, ממליצה על "משוחררת לעוף" של גלילה רון פדר ויש עוד המוני ספרים..
תכנית טלוויזיה- אוהבת סדרות ישראליות..
סרט- כנפיים שבורות, הכוכבים של שלומי זה או זה?
מלפפונים בחומץ או במלח? בחומץ
קיץ או חורף? חורף
רק חורף והרבה
שחור או לבן? שניהם
סושי או חומוס? סעיד.. עכו.. כבר אמרתי?
סיגריות או תנו לחיות? תנו לחיות עם הנובלס שלי..
חילוני או דתי? חילונית גמורה
פאב או מועדון? פאב
יום או לילה? לילה שאלה פתוחה למתקדמים...
ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע... חשוב שתדעו ש(כמעט) תמיד מתנוסס לו חיוך על פני ובשנים האחרונות הפכתי לאופטימית חסרת תקנה!!! שבת-שלום! יופי.

נעים מאוד../images/Emo8.gif

אני דנה בת 36 גרושה ואמא לילד מקסים. עוסקת בתקשורת (לא להמונים) אוהבת מאוד מחשבים ואינטרנט,מדע רפואה וחקר. הכי אוהבת את החורף לא צופה בטלויזיה (טוב נו.. קצת אופרות סבון..טוב .. בסדר.. הרבה
) אוהבת מאוד לבשל וגם טובה בזה..כך שאם יהיה מפגש אני אשמח לבשל לכם. המון שמחת חיים..אופטימיות וחיוך תמידי. לא בליינית גדולה ומכורה לקפאין. לא שותה ולא מעשנת.. (כן משחקת סנוקר!!!) זהו.. אני חושבת.

../images/Emo140.gifסופ"ש מהנה..גם אני עונה

אני בת 29 גרה בתל אביב עוסקת ב.הנה"ח בחב' אופנה דברים שאני אוהבת: מוזיקה והנון, לרקוד , ים , שמש ,שמיים כחולים , חברים ,ארוחה טובה בשילוב דרינק טוב , טיולים , כלבים גדולים עם עיניים שובות , אוהבת את הלילה ,לחייך והרבה , לחבק... המאכל הכי אהוב עלי הוא: איטלקי/סיני המשקה הכי אהוב עלי: דיאט קולה שאני ממש צמאה , בנדקטין,סאותן,דרמבוי ורבים וטובים חיה : כ ל ב צבע : ורוד זמר/ת: קולד פליי, טראוויס , עברי לידר,דניאל סלומון תכנית טלוויזיה סרט זה או זה? "לב אמיץ" , מלפפונים בחומץ או במלח? מלחחחחח קיץ או חורף? בטח שקיץ, שמש , ים , שמיים כחולים , אור יום עד 20:00 בערב ,, בעע חורף קר גשם חשוך.. אמאלה... שחור או לבן? לבן טהור סושי או חומוס? חומוס עם פטריות סיגריות או תנו לחיות? לא מעשנת , לא צמחונית , ותנו לחיות לחיות , נגלל התעללות בבע"ח חילוני או דתי? חילונית פאב או מועדון? פאבים פעם בחודש מועדון לרקוד להשתרר ולהתחבר לגוף.. יום או לילה? לילה , שקט . הכי כייף שאלה פתוחה למתקדמים... ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע... יאללה לענות : המממממממ

fufu44

New member
תשובה לשאלון

כמה פרטים טכניים: קוראים לי יפעת אני בת 28 עוד 20יום גרה בק.ביאליק עוסקת במינהל דברים שאני אוהבת: המאכל הכי אהוב עלי - סושי המשקה הכי אהוב עלי - פרישייקים חיה- כלב צבע - אדום, כחול, סגול! זמרת - קורין אל אל ואתי אנקרי ספר טוב מומלץ - "יש אלוהים" של קארין ארד תכנית טלויזיה - ימי חיינו וצעירים חסרי מנוח סרט - לא זוכרת האמת.... זה או זה: מלפפונים בחומץ או במלח - במלח קיץ או חורף - חורף! שחור או לבן - שחור. סושי או חומוס - כמובן סושי
סיגריות או תנו לחיות - גם וגם חילוני או דתי - חילונית פאב או מועדון - פאב יום או לילה - לילה לספר עוד משהו שחשוב שתדעו: אני אוהבת לכתוב שירים, לנגן על גיטרה ומחפשת את החצי השני שלי! את האהבה שלי. מי יודע מה צופן לו העתיד אולי האהבה שלי כאן ואולי היא איפשהו שם מחכה לי.....

gilad269

New member
שיהיה

קוראים לי....גלעד אני בן/בת....בן גר/ה ב....חיפה עוסק/ת ב...הנה"ח דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא...יש הרבה המשקה הכי אהוב עלי...ספרייט חיה כלב צבע כחול זמר/ת בריאן אדאמס ספר טוב מומלץ אין תכנית טלוויזיה חברים סרט זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח?בחומץ קיץ או חורף?חורף שחור או לבן?לבן סושי או חומוס?אף אחד מהם סיגריות או תנו לחיות?תנו לחיות חילוני או דתי?חילוני פאב או מועדון?מועדון יום או לילה?יום שאלה פתוחה למתקדמים... ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע...שום דבר לא חשוב

התשובות שלי....../images/Emo26.gif

כמה פרטים טכניים קוראים לי....
אריה אני בן/בת....
34 וחמש עשרה חודשים... גר/ה ב....
תל אביב עוסק/ת ב...
מחשבים ומלונאות דברים שאני אוהב המאכל הכי אהוב עלי הוא...
כבד קצוץ ושניצל ביתי המשקה הכי אהוב עלי...
אגסים חיה
כלב, חתול צבע
ורוד, אדום,... תלוי במה.. אם זה עיניים אז חומות, שחורות. זמר/ת
פול סיימון, שון פיליפס, יהודית רביץ, מתי כספי, היהודים, מי מסיקה , ישראלי ישן, שנות ה70 תכנית טלוויזיה
בטיפול , אהבה מעבר לפינה , ערוץ 8. סרט
יש הרבה. זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח?
מלח קיץ או חורף?
גם וגם, יותר אוהב את החורף. שחור או לבן?
מעומעם... סושי או חומוס?
חומוס סיגריות או תנו לחיות?
סיגריות ותנו לחיות. חילוני או דתי?
חילוני פאב או מועדון?
פאב יום או לילה?
לילה כמובן.

עונה !

כמה פרטים טכניים קוראים לי....טל אני בן/בת....בת 29 גר/ה ב....חיפה עוסק/ת ב...תיירות דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא...אין משהו ספציפי המשקה הכי אהוב עלי...דיאט קולה חיה - חתולים, כלבים, כנריות... :) צבע כחול כהה, ירוק זית, שחור, כל הכהים, ולבן זמר/ת - אוחח יש מליונים... המלכה התורנית היא מירי מסיקה והמלך הנצחי אלביס.. ספר טוב מומלץ - אהבתי את זכרונותיה של גיישה, כי הוא לא קשור לכלום שאנחנו מכירים ועדיין מצליחים להזדהות .. תכנית טלוויזיה - "אפקט הפחד", "קומי קומי", "פחד מצלמים" , "פאנקד", "ג'ק אסס" בקיצור כל הסתלבט והזוועות למיניהם.. סרט , יש מלא, אבל אלך על פשוט דווקא "גבעת חלפון אינה עונה" תמיד מצחיק אותי.. זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח? שמישהו כבר ימציא מתכון שיתן טעם של מלח עם פריכות של חומץ! קיץ או חורף? אוחחחחחחחחחח החורף.... שחור או לבן? חצי חצי, תלוי במה, בגדול? יותר שחור...אבל לא לא מוותרת על לבן סושי או חומוס? לא מתה על חומוס, לא מבינה את הסושי... סיגריות או תנו לחיות? תנו להם לחיות ותנו לי לעשן! חילוני או דתי? חילונית מאמינה פאב או מועדון? פאב יום או לילה? חולה על הלילה..

רעיון מצוין,אז ככה:

שמי-אילנה(נה)
אני בת-34(בעוד 3 ימים),מזל מאזניים גרה בקריות עוסקת בהוראה-גננת.השנה עובדת עם בני 3-4 ונהנית איתם מאד דברים שאני אוהבת-הרבה...בעיקר לצחוק המאכל הכי אהוב עלי הוא-חייבים לבחור רק אחד?אז שיהיה סטייק המשקה הכי אהוב עלי-דיאט קולה(שוטף את רגשי האשמה מהסטייק) חיה -כלב צבע-סגול,ירוק,כתום זמר/ת-יש הרבה,אבל מירי מסיקה עושה לי את זה לאחרונה ובלועזיות-שאדיי ספר טוב מומלץ -כוחו של הרגע הזה\אקהארט טול תכנית טלוויזיה-מתקשה לעקוב אחרי סדרות,אוהבת סרטים טובים סרט -אפקט הפרפר,כשהארי פגש את סאלי,דלתות מסתובבות,הכי טוב שיש,נפלאות התבונה,ועוד ועוד ועוד... זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח?גם וגם קיץ או חורף?קיץ!!!!אם יבוטל החורף,אשמח(רחלי אני איתך) שחור או לבן?שחור סושי או חומוס?סושי סיגריות או תנו לחיות?לצערי,סיגריות-מנסה להיגמל חילוני או דתי?חילוני פאב או מועדון?פאב יום או לילה?אין כמו הלילה!!! שאלה פתוחה למתקדמים... ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע-אני לומדת נטורופתיה(רפואה משלימה)ומתחילה אוטוטו שנה רביעית,אוהבת חברה אך נהנית גם מהלבד שלי,רומנטיקנית ללא תקנה ועדיין מאמינה באהבה,מאד מאד אוהבת את המחשב שלי ומבלה מולו לא מעט והכי חשוב-למרות כל מיני UPS וDOWNS שפוקדים לעיתים את חיי אני תמיד מגלה שאני מאד אופטימית ועוד משהו-מתה על אנשים מצחיקים שיהיה לכולם הרבה טוב!

ק י ק ה

New member
גם אני עונה

קוראים לי.... ליא אני בן/בת....33 גר/ה ב.... ת"א עוסק/ת ב... הדרכה דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא...הכל המשקה הכי אהוב עלי...מים חיה? חתול וכלב צבע? אין משהו מיוחד זמר/ת? שנות ה 70 ספר טוב מומלץ תכנית טלוויזיה סרט זה או זה? טלווזיה לא כל השאר בטח והרבה מלפפונים בחומץ או במלח?מלח קיץ או חורף? הכל שחור או לבן?ביום יום שחור - חגים לבן סושי או חומוס? סושי סיגריות או תנו לחיות? בטח סיגריות - ותנו לחיות חילוני או דתי? חילוני פאב או מועדון? מועדון יום או לילה? לילה ויום

Bongo Bong

New member
הזדמנות נחמדה להודעה ראשונה

כאן בפורום. אז שלום לכל החברים
קוראים לי איתן אני בן/בת 30 גר/ה באיזור חיפה עוסק/ת בתחום התקשורת דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא אנטריקוט על האש המשקה הכי אהוב עלי קולה(אפשר גם בשילוב עם מרטיני..) חיה כלב צבע תכלת זמר/ת מוש בן-ארי ספר טוב מומלץ תכנית טלוויזיה סרט זה או זה? סיינפלד, אבודים, חומות של תקווה מלפפונים בחומץ או במלח? בחומץ..במלח..מה שבא - בא.. קיץ או חורף? חורף..ללא ספק..עד שנמאס מהקור ואז קיץ..עד שנמאס מהחום וחוזר חלילה.. שחור או לבן? צבעוני סושי או חומוס? חומוס(מישהי כאן כתבה של סעיד - מסכים איתה
) סיגריות או תנו לחיות? תנו לחיות לחיות ולמעשנים לעשן(אני הפסקתי, אגב).. חילוני או דתי? חילוני פאב או מועדון? פאב יום או לילה? יום שאלה פתוחה למתקדמים... ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע: אחד שנהנה מהדברים הפשוטים, הראש בעננים אבל הרגליים תמיד על הקרקע, לאחר קשר ארוך של 3 שנים ועוד מספר קישרונים קטנים מאז שלא הניבו את המיוחלת ולכן עדיין מחפש..(ניתן להגיש מועמדות בתיבת המסרים הקרובה לביתך
)

../images/Emo9.gifאני כתבתי על סעיד....

ומחר בצהרים אני שם. אתה מוזמן
אחרי זה אפשר ללכת לפאפאגיו ז"ל ולדפוק איזה קינוח
....
ברוך הבא
יופי- נו... שיבוא כבר מחר

Bongo Bong

New member
תודה על ההזמנה ../images/Emo140.gif

אני מסיים לעבוד מחר ב 17:00 והוא סוגר ב 14:30... שיהיה לך בתיאבון ותודה על קבלת הפנים

למעלה