איך אני אוהב סקרים ../images/Emo9.gif
כמה פרטים טכניים קוראים לי....נמרוד אני בן/בת....33(לפני כשבועיים) גר/ה ב....מקום קטן באזור השרון. עוסק/ת ב...עבודה לא מעניינת במיוחד ובתהליכי מעבר למשהו חדש(אבל ייקח זמן עד שאעסוק בו) דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא...ספגטי(וגם פאיה בשרי אן מכירים) המשקה הכי אהוב עלי...לא שותה אלכוהול חיה...כלב!! (אבל גם מרגיש קשר עמוק לדולפינים מאז שחיתי איתם בחו"ל) צבע...כתום (שקיעות/זריחות עושות לי את זה) זמר/ת...ישראלי-דיויד ברוזה,לועזי-איירסופליי(קרפנטרס,קווין ועוד...) ספר טוב מומלץ...הדולפין/סרג'יו במברן תכנית טלוויזיה...תיקים באפילה(וגם פה...סיינפלד,משפ' סימפסון,אלי מקביל ועוד ועוד). סרט...קשה,קשה(יש המוןןןןן) ובכל זאת-המטריקס(נו,טוב...) והכי מכולם זה פאטש אדאמס. זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח?לא זה ולא זה. קיץ או חורף?חורףףףףףף!!(ואם אפשר לענות לרחלי אז...יבוטל הקיץ לאלתר!) שחור או לבן?אממממ,לבן סושי או חומוס?חומוס סיגריות או תנו לחיות? תנו לחיות!! חילוני או דתי?חילוני פאב או מועדון?מועדון(עם הרבה מקום לרקוד!) יום או לילה?לילה (כתופעת לוואי של מחסור בשעות שינה ברוב הזמן). שאלה פתוחה למתקדמים... ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע...אז נלך על השאלות של דרור: מתי היתה לכם מערכת יחסים ומתי היא התפרקה...נסיון במערכות יחסים אין לי מספיק כדי שאני אענה על השאלה הזו,אבל אני מאוד מאמין באהבה,חולם עליה בלילות ומקווה שיום אחד היא גם תבוא לבקר אותי בשניהם(הימים והלילות). מה גורם לכם להתרגש?...זה משהו שקשה לי להגדיר אותו,אבל יש אנשים שאני מרגיש מין חיבור קוסמי כזה אליהם,חיבור כזה שאין לי הסבר למה הוא קורה ואז אני מרגיש מאוד מיוחד שזה קרה/קורה לי.זה קרה לי כמה פעמים בשנה האחרונה,השנה בה התחלתי לחיות.חוץ מזה,תמיד שיש ניצוץ של קשר ומחשבה על אהבה זה גורם לי להתרגש. או מה גורם להתעצבן?!...אנשים חסרי רגישות,כאלו שלא יכולים להבין את(או להתחבר אל) המילה הזו שנקראת "רגש" שהיא כל כך חזקה ועוצמתית אצלי, אנשים שפועלים רק לפי הגיון ושכל,ושהכל בעולם נקבע ע"פ מטרות,הצלחות והישגים חומריים או כאלו שניתן למדוד אותם בצורה מעשית.יש עוד... איזה אופי בבן אדם עושה לכם את זה?...שאני אגיד בדיוק ההפך מהסעיף הקודם זה יהיה נכון,אבל בכללי-כזה שיודע לדבר ולהבין רגשות,מתחבר לבעלי חיים וילדים(אני מתכוון בעתיד לעבוד עם ילדים),כזה שעבר משברים בחיים ויודע מה זה ליפול למטה,כזה שלא נוטש בעת צרה.גם פה יש עוד... מה יגרום לכם לברוח מאדם שהכרתם לראשונה...אני לא סדיסטי,אז אדם שיגרום לי להתעצבן(ע"ע למעלה) ולהרגיש שאני לא אמיתי ומי שאני באמת בקשר ביננו אז זה אומר דרשני.לברוח אני בטח לא אברח,אבל אפשר להמר שהקשר יתמוסס מאליו ולאיטו.אבל האמת שזה לפעמים קורה לי גם ללא שאני מתעצבן,לפעמים קשרים מתמוססים בלי סיבה נראית לעין. מילה אחת לסיום-כשאומרים לי "אתה מתנהג כמו ילד" זו מחמאה בשבילי! השאיפה שלי בחיים היום היא לאמץ כמה שיותר התנהגות של ילדים וכמה שפחות התנהגות של "מבוגרים"...אז מבחינה אירונית-התבגרות,גדילה וצמיחה בשבילי היא לחזור לילדות,אבל ילדות עם מודעות.