השאלון הראשון של הפורום

../images/Emo52.gifלכן אמרתי וסייגתי ואמרתי

שאני חושבת אם אני לא מתבלבלת.... אז חשבתי לא נכון ואפילו התבלבלתי ואיתך הסליחה!!!
יופי- זה לא אני זה הגיל

maiky0

New member
אנסה שוב...../images/Emo26.gif

כתבתי יפה יפה , וזה לא עבר, אנסה שוב...
כמה פרטים טכניים
קוראים לי
מיכל אני בת
מיד 29 גרה ב
הרי האופל הרחוקים עוסקת ב
בקצרה?- הדרכה
דברים שאני אוהבת
המאכל הכי אהוב עלי הוא
סטייק המשקה הכי אהוב עלי
ג'ימסון חיה
סוס, כלב ספר טוב מומלץ
פו הדב. סרט
מלך האריות, הנסיכה הקסומה.
זה או זה?
מלפפונים בחומץ או במלח?
במלח וגדולים. קיץ או חורף?
חורף! אני יוצאת בעצומה לביטול הקיץ! סושי או חומוס?
חומוס סיגריות או תנו לחיות?
מה אי אפשר לחיות עם סיגריות? חילוני או דתי?
יהודיה. פאב או מועדון?
פאב יום או לילה?
תלוי מתי התעוררתי. שאלה פתוחה
.... מערכת זוגית רצינית לפני שנה- למה? שאלה טובה, עד היום אין לי תשובה. במיטה מסתדרת כמעט בכל תנוחה ומצב... עדיף מזרון קשה... מאמינה בזיגיות ובאהבה ורוצה לחיות איתם. התחלתי שנה חדשה טובה, ומקווה שאביא את אצמילמקומות טובים ומאירי פנים השנה. שנה טובה מתוקה ובריאה לכולם.

איילת75

New member
אני

כמה פרטים טכניים: קוראים לי - איילת אני בת - 30 גרה ב - אשדוד עוסקת ב - סייעת לוטרינר דברים שאני אוהבת - את החיים ובעלי חיים (אפילו אנשים) המאכל הכי אהוב עלי הוא - צימחוני המשקה הכי אהוב עלי - קפה וג'ק דאניאלס חיה - כל החיות אבל יותר מהכל חתולים צבע - כחול של שמיים זמר/ת - יש המון ספר טוב מומלץ - המדריך לטרמפיסט בגלקסיה תכנית טלוויזיה - פאר סקייפ, אבודים, ערוץ שמונה סרט - החוש השישי וכל מה שמדע בדיוני מלפפונים בחומץ או במלח? חומץ קיץ או חורף? קיץ שחור או לבן? שחור סושי או חומוס? חומוס (סושי זה דגים מתים) סיגריות או תנו לחיות? סיגריות אבל תנו לחיות חילוני או דתי? חילוני אפיקורסי פאב או מועדון? פאב יום או לילה? גם וגם שאלה פתוחה למתקדמים... מתי הייתה לכם מערכת יחסים ומתי היא התפרקה? היתה לי מערכת יחסים עד ליפני כמה חודשים שנמשכה 7 שנים, היא התחילה להתפרק ליפני שנתיים. מה גורם לכם להתרגש או מה גורם להתעצבן?! טיפשות ורוע לב איזה אופי בבןאדם עושה לכם את זה? ביטחון עצמי, הומור וראיה חיובית של העולם בשילוב עם ראש פתוח ומתירנות. מה יגרום לכם לברוח מאדם שהכרתם לראשונה? רוע, חוסר כנות, שמרנות, קנאה. איזה צד במיטה אתם מעדיפים? לא משנה, בזמן האחרון באמצע עם חתול מכל צד. מה דרגת הקושי של המזרון המועדף עלכם? המזרון שלי בינוני אבל יצא לי לישון על מזרון קשה והיה לי מאוד נוח.

ניאו30

New member
איך אני אוהב סקרים ../images/Emo9.gif

כמה פרטים טכניים קוראים לי....נמרוד אני בן/בת....33(לפני כשבועיים) גר/ה ב....מקום קטן באזור השרון. עוסק/ת ב...עבודה לא מעניינת במיוחד ובתהליכי מעבר למשהו חדש(אבל ייקח זמן עד שאעסוק בו) דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא...ספגטי(וגם פאיה בשרי אן מכירים) המשקה הכי אהוב עלי...לא שותה אלכוהול חיה...כלב!! (אבל גם מרגיש קשר עמוק לדולפינים מאז שחיתי איתם בחו"ל) צבע...כתום (שקיעות/זריחות עושות לי את זה) זמר/ת...ישראלי-דיויד ברוזה,לועזי-איירסופליי(קרפנטרס,קווין ועוד...) ספר טוב מומלץ...הדולפין/סרג'יו במברן תכנית טלוויזיה...תיקים באפילה(וגם פה...סיינפלד,משפ' סימפסון,אלי מקביל ועוד ועוד). סרט...קשה,קשה(יש המוןןןןן) ובכל זאת-המטריקס(נו,טוב...) והכי מכולם זה פאטש אדאמס. זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח?לא זה ולא זה. קיץ או חורף?חורףףףףףף!!(ואם אפשר לענות לרחלי אז...יבוטל הקיץ לאלתר!) שחור או לבן?אממממ,לבן סושי או חומוס?חומוס סיגריות או תנו לחיות? תנו לחיות!! חילוני או דתי?חילוני פאב או מועדון?מועדון(עם הרבה מקום לרקוד!) יום או לילה?לילה (כתופעת לוואי של מחסור בשעות שינה ברוב הזמן). שאלה פתוחה למתקדמים... ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע...אז נלך על השאלות של דרור: מתי היתה לכם מערכת יחסים ומתי היא התפרקה...נסיון במערכות יחסים אין לי מספיק כדי שאני אענה על השאלה הזו,אבל אני מאוד מאמין באהבה,חולם עליה בלילות ומקווה שיום אחד היא גם תבוא לבקר אותי בשניהם(הימים והלילות). מה גורם לכם להתרגש?...זה משהו שקשה לי להגדיר אותו,אבל יש אנשים שאני מרגיש מין חיבור קוסמי כזה אליהם,חיבור כזה שאין לי הסבר למה הוא קורה ואז אני מרגיש מאוד מיוחד שזה קרה/קורה לי.זה קרה לי כמה פעמים בשנה האחרונה,השנה בה התחלתי לחיות.חוץ מזה,תמיד שיש ניצוץ של קשר ומחשבה על אהבה זה גורם לי להתרגש. או מה גורם להתעצבן?!...אנשים חסרי רגישות,כאלו שלא יכולים להבין את(או להתחבר אל) המילה הזו שנקראת "רגש" שהיא כל כך חזקה ועוצמתית אצלי, אנשים שפועלים רק לפי הגיון ושכל,ושהכל בעולם נקבע ע"פ מטרות,הצלחות והישגים חומריים או כאלו שניתן למדוד אותם בצורה מעשית.יש עוד... איזה אופי בבן אדם עושה לכם את זה?...שאני אגיד בדיוק ההפך מהסעיף הקודם זה יהיה נכון,אבל בכללי-כזה שיודע לדבר ולהבין רגשות,מתחבר לבעלי חיים וילדים(אני מתכוון בעתיד לעבוד עם ילדים),כזה שעבר משברים בחיים ויודע מה זה ליפול למטה,כזה שלא נוטש בעת צרה.גם פה יש עוד... מה יגרום לכם לברוח מאדם שהכרתם לראשונה...אני לא סדיסטי,אז אדם שיגרום לי להתעצבן(ע"ע למעלה) ולהרגיש שאני לא אמיתי ומי שאני באמת בקשר ביננו אז זה אומר דרשני.לברוח אני בטח לא אברח,אבל אפשר להמר שהקשר יתמוסס מאליו ולאיטו.אבל האמת שזה לפעמים קורה לי גם ללא שאני מתעצבן,לפעמים קשרים מתמוססים בלי סיבה נראית לעין. מילה אחת לסיום-כשאומרים לי "אתה מתנהג כמו ילד" זו מחמאה בשבילי! השאיפה שלי בחיים היום היא לאמץ כמה שיותר התנהגות של ילדים וכמה שפחות התנהגות של "מבוגרים"...אז מבחינה אירונית-התבגרות,גדילה וצמיחה בשבילי היא לחזור לילדות,אבל ילדות עם מודעות.

ניאו30

New member
למה דווקא השנה(או בערך שנה וחצי אם

נהייה יותר מדוייקים,כשגם זה לא בדיוק מדע מדוייק של משהו מסויים וספציפי שקרה לי) זה מעבר ליכולתי להבין,וזה לא שלא ניסיתי לחשוב על השאלה הזו.עדיין לא מצאתי תשובה,אולי משום שאין תשובה... דברים קורים כי הם צריכים לקרות או כשאדם "בשל" ומוכן כדי שיקרו או משהו כזה.באמת שאין לי תשובה,אבל גם הבנתי שאין לכך כרגע הרבה חשיבות בשבילי. החשוב הוא שזה קרה! (והחשוב הוא שתמיד אפשר להשתנות!והחשוב הוא שאף פעם לא מאוחר!והחשוב הוא שאף פעם אסור להתייאש!והחשוב הוא שתמיד צריך לחפש את התקווה!...ויש עוד הרבה כאלו...
).

ניאו30

New member
ואם אפשר...שאלה אלייך...

בתמונות שלך בכרטיס-זה כלב אמיתי? ואווו! מה זה הדבר הזה?

maiky0

New member
נהדר

לקרוא את הדברים שלך, הם מעודדים ונשמעים אמיתיים לגמרי- חזק ואמץ. הכלב הוא אמיתי אבל הוא לא שלי. פגשתי כמה שיש להם את הסוג הזה... והם אומרים שהוא מדהים.

וגם אני...

אני בן/בת....36 אוטוטו מהפך לקראת 7 גר/ה ב....אשדוד עוסק/ת ב...עצמאית - ניהול וייועץ עיסקי. דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא...פסטה. המשקה הכי אהוב עלי...ענבים. חיה - כלב שנאוצר או בולדוג. צבע - תכלת\כחול. זמר- חוליו איגלסיאס. ספר טוב מומלץ - כלביי האשמורת. תכנית טלוויזיה - לא צופה. סרט - רחשיי הלב. מלפפונים בחומץ או במלח? במלח. קיץ או חורף? חורףףףףףףףףףףףףףף שחור או לבן? לבן סושי או חומוס? חומוס סיגריות או תנו לחיות? סיגריות והרבה חילוני או דתי? חילונית פאב או מועדון? מועדון יום או לילה? בוקר. ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע... המצחיק הוא, שתמיד כשרואים אותי ושומעים , בפגישה עיסקית\בדייט, אישה קטנה ולבנבנה, בטוחים שאני אשכנזיה חננית וחלשלושית, ההפתעה שלהם כשאני פותחת את הפה ומתחילה, מישהו אמר לי "נשאר רק להדביק לך ביצים ואין גבר בעולם שיתמודד מולך..." :) חזות מאוד מבלבלת.

ימה1

New member
../images/Emo142.gif תשובותיי לשאלון

אני בת 35 גרה במרכז המאכל הכי אהוב עלי
קלמרי
המשקה הכי אהוב עלי
תלוי בשעת היום ובסיטואציה: קפה, מים, יין אדום
חיה
(מתוך האייקונים פה...) צבע
אדום, ירוק זמר/ת
יש הרבה... ספר טוב מומלץ
יש הרבה... (חייבת לבחור?!) כל בית צריך מרפסת
תכנית טלוויזיה
סיינפלד, סקס והעיר סרט
יש הרבה... מהתקופה האחרונה - איזה מקום נפלא מלפפונים בחומץ או במלח?
מלח קיץ או חורף?
חורף
שחור או לבן?
לא מצליחה להחליט סושי או חומוס?
סושי סיגריות או תנו לחיות?
חילוני או דתי?
חילונית פאב או מועדון?
פאב יום או לילה?
לילה

me31

New member
שלא יגידו שאני מתחמקת

כמה פרטים טכניים קוראים לי.... מרית אני בן/בת.... 34 גר/ה ב.... גבעתיים / בריסל עוסק/ת ב... גננת דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא... מאכלי ים המשקה הכי אהוב עלי... דקירי חיה החתול שלי הכי מתוק "גומז" צבע סגול זמר/ת אין משהו יחיד/ה ספר טוב מומלץ בננה ישימוטו תכנית טלוויזיה אין משהו מיוחד סרט הלוחש לסוסים זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח? במלח קיץ או חורף? חורף וכמה שיותר שלג שחור או לבן? לבן סושי או חומוס? סושי, אבל לא ישראלי סיגריות או תנו לחיות? תנו לחיות חילוני או דתי? חילוני פאב או מועדון? לא ולא (יותר מדי עשן סגריות) יום או לילה? יום שאלה פתוחה למתקדמים... ספרו עוד משו על עצמכם שחשוב שנדע... מאוד תוססת ופלפלית, אך מאוד מאוד נפגעת פנימית (לא ידע מי שפגע) מתנפחת כמו בלום וסופגת הכל, וכמו כל בלון כמשתפוצץ...

D e c e m b e r

New member
../images/Emo28.gif ועכשיו תורי ../images/Emo28.gif

כמה פרטים טכניים קוראים לי....
מאיה אני בן/בת....
36 אהיה בדצמבר גר/ה ב....
ראשלצ עוסק/ת ב...
ניהול לוגיסיטי
דברים שאני אוהב/ת המאכל הכי אהוב עלי הוא...
חריימה (של חמותי לשעבר) המשקה הכי אהוב עלי...
יין לבן חיה
כל חיה מלבד מקקים. צבע
כחול זמר/ת
שלמה ארצי ספר טוב מומלץ
באדולינה תכנית טלוויזיה
סקס והעיר הגדולה סרט
תחת שמש טוסקנה
זה או זה? מלפפונים בחומץ או במלח?
במלח קיץ או חורף?
רק חורף !!!!!! שחור או לבן?
שחור סושי או חומוס?
חומוס סיגריות או תנו לחיות?
סיגריות חילוני או דתי?
חילוני פאב או מועדון?
פאב יום או לילה?
לילה
פיספסתי משהו ? שאר פרטים שאלות וירקות , תשאלו ואשמח לענות. מאחלת לכולם סוף שבוע נפלא

'ני עונה

קוראים לי נילי אני בת 37 גרה בהרצליה ומשתוקקת לחזור ל-03 עוסקת בשיווק והפקה המאכל הכי אהוב עלי בצקים, וכל השאר המשקה הכי אהוב עלי מים, אספרסו, בירה, קפריניה. חיה כלבים, אבל לא חייבים, כל השאר גם בסדר. צבע אדום זמר/ת חווה אלברשיין, אסף אמדורסקי, ריצ'רד האוולי. ספר טוב מומלץ אני אלך על סופרים, אנדריי מאקין, דוד שחר, יעקב שבתאי. תכנית טלוויזיה סרט דרמות ב-bbc, שבתות וחגים, "שכהארי פגש את סאלי", "אביב, קיץ, סתיו חורף ושוב אביב". מלפפונים בחומץ או במלח? מלח. קיץ או חורף? שניהם. שחור או לבן? פינגווין. סושי או חומוס? הרעיון שעלה בטלנובלה, היה משמח אותי בהחלט. סיגריות או תנו לחיות? תנו לחיות. חילוני או דתי? חילוני פאב או מועדון? פאב. יום או לילה? אני אשת יום אבל חובבת לילה.

תשובות

כמה פרטים טכניים קוראים לי - מירב אני בת - 31 גר/ה - בחיפה דברים שאני אוהבת - השורה קטנה מכדי להכיל המאכל הכי אהוב עלי הוא - אוכל של אמא המשקה הכי אהוב עלי - מיץ ענבים חיה - כלב צבע - אדום, ורוד, סגול סרט - חומות של תקווה מלפפונים בחומץ או במלח? - חומץ קיץ או חורף? חורף שחור או לבן? שחור סושי או חומוס? חומוס סיגריות או תנו לחיות? סיגריות ותנו לחיות בשקט חילוני או דתי? חילוני פאב או מועדון? פאב יום או לילה? לילה סופ"ש נעים

ניאו30

New member
יווווואת מי אני רואה כאן? ../images/Emo24.gif

וולקאמית,וולקאמית אישה יקרה ואהובה
וכן,חומות של תקווה,איך שכחתי-אחד הסרטים האהובים גם עליי... מאחל לך הצלחה כאן

חחחחחחחח

דרכך גיליתי את הפורום הזה... חומות של תקווה.... סרט מדהים שלא יימאס לי לראות אפעם. כל פעם מגלה עוד משהו שפספסתי... הסרט השני, לא הזכרתי כי הוא ממש ישן, ישן ובטח רק אני זוכרת אותו... "אי אפשר לקנות אהבה" משנות השמונים... סרט קיטש, אבל אהבתי אותו. קיטש, עם מסר חזק....
תודה יקירי.. }{

ניאו30

New member
../images/Emo12.gif דרכי?? ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני מניח שאת מדברת על רשימת "הפורומים שלי" בבלוג?אם ככה,אז שמח שזה הביא אותך לכאן.אולי באמת אני גם אפגוש אותך פעם,אם לא דרך הבלוג אז דרך כאן...נו,אני בן אדם סקרן מטבעי ולכן מאוד אוהב להכיר אנשים חדשים,אבל את כבר לא "חדשה" בשבילי למרות שעדיין לא נפגשנו במציאות. ובקשר ל"חומות של תקווה"-סרט נפלא שמעורר אצלי השראה רבה.אולי כבר ראית את זה בעבר בבלוגי הקט,אבל אם לא אז הנה מה שכתבתי על הסרט פעם,די מזמן בתחילת השנה האזרחית. את הסרט "אי אפשר לקנות אהבה" אני גם זוכר מילדותי(אם את מתכוונת לסרט על זה שמתאהב במלכת הכיתה ומוכן לקנות את הקירבה אליה עד שהוא מבין את...את שם הסרט
),מכיר ואוהב,אבל לא בצורה יוצאת דופן כזו. אם אני יכול להוסיף עוד סרט ילדות שמשפיע וחקוק אצלי הרי זה "הקוסם מארץ עוץ",אבל לקח לי המון זמן ושנים כדי להבין ולהפנים אותו,על משמעויותיו הרבות בשבילי כיום.והשיר מתוכו,אין פשוט אין על השיר הזה!

../images/Emo24.gif

מה אתה כזה המום.. הבנת בדיוק
אתה יודע... אני צריכה להיות בצילום הזה של המקלדת, כי נכנסתי לספר. זה הולך להיות מפגש כלל תפוזי מוזר ביותר. בכל מקרה אני לא הולכת, שישלחו לי את הספר בדואר. חחחחחחח אבל מי יודע... הכל עוד פתוח. תסלח לי על הבורות, איזה שיר? עומד לי על קצה הלשון אבל לא מצליחה לזמזם כלום.... פרח מזכרוני או שמא מעולם לא ידעתי?! זכרת בדיוק את הסרט, איזה כיף זה שיש מי שמבין על מה אני מדברת. חחחחחח סרט מצחיק. איך הם נוסעים אל השקיעה יחדיו על מכסחת הדשא, זוכר ת'סוף? ימים יגידו.. שבת נעימה יקירי ד"ש לאחותי לשם

ניאו30

New member
השיר שהתכוונתי אליו הוא...../images/Emo88.gif

כמובן
somewhere over the rainbow/judi garland היש שיר יותר נפלא ומעורר תקווה מהשיר הזה?

למעלה