השאנטי בטיול פנויים/פנויות?

השאנטי בטיול פנויים/פנויות? ../images/Emo99.gif

טוב, לא באמת פו"פ, אבל זה תרגום של סינגלים...
יצאנו בשבת, 30 רוכבים מקבוצת השאנטי, אלה ששפר עליהם מזלם ועברו את תהליך הסינון המעמיק של סיגל, או אלה שהתחננו לאייל הרשטיק בטלפון 'אחי, זוכר אותי? תכניס אותי לטיול', לטיול סינגלים באזור ודיעין ויער בן שמן. את הטיול הוביל בבטחה, בנועם ובכשרון רב מלך הסינגלים של אזור בן שמן, מנהל פורום ניווט רכוב ב'תפוז', אב גאה ועוד תארים שלא ידעתי עליהם, אילן שחם המלך
. ירדנו מהבית האדום במודיעין בסינגלים סביב העיר, המשכנו דרך מושב גימזו ליער בן שמן, שם קיבלנו טעימה נוספת מהסינגלים של היער. תודה לסיגל ולאייל על הארגון, כל טיול סופשבוע איתכם הוא
. תודה לכל מי שהגיע ונשאר עד הסוף, וטעם את הסינגלים האלה ביערות, ממש הזכיר לי את הסרטים מבריטיש קולומביה (טוב, רק כמעט). תודה לחברת Topeak, על אולרי הכלים שלה ומפתחות השרשראות - מה קרה לכם - מחלת שרשראות קפצה עליכם? מייד גשו כולכם לחנות האופניים השכונתית להחלפת שרשראות ויישור גלגלי שיניים. מה לא היה לנו - צ'יין סאק, קריעה, עיקום חוליות, נפילות שרשרת - לפחות אני לומד להיות מכונאי בטיולים. כמובן, לא אשכח תודה לרונן 'אנרג'ייזר'
- הצלם החרוץ, שבגללו לא התאמצתי לצלם הרבה - שקפץ לפנינו בכל הסינגלים הדרופים כדי לתפוס אותנו בפוזות מדהימות. אה, והכי חשוב - תודה לאילן שחם שתאם לנו את האוטו גלידה ברגע הנכון בסיום העליה בבן שמן. בסך הכל היה חם מאוד, מעייף מאוד, אבל סיימנו עם חיוך מרוח על הפנים. תודה לכולם.

תודה לכ-ו-ל-ם! ../images/Emo24.gif

באמת היה טיול מרענן. סינגלים זורמים
, חבר'ה טובים
, מורה דרך מצויין (
) ועליות מעצבנות
- מה צריך יותר מזה בטיול?
אז זה זמן התודות, ובאמת תודה לכולם! בעיקר לליאור שרר שטרח והסיע שני עלוקות כמוני וכמו מתן, ודאג להחזירנו שלמים הביתה
- תודה!!! לסיגל ואייל על היוזמה הנהדרת, לאילן על ההובלה ועל כך שכל הזמן חייך בדרך, אפילו כשהיה קשה... ותודה לכל מי שהשתתף, אפילו אם הוא חתך בדרך כי השעה הייתה מאוחרת. ת-ו-ד-ה!!! היה גדול.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוהנה קישור לתמונות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זו רק ההתחלה... חכו שרונן יפרסם את התמונות שהוא צילם. בינתיים, מי שלא יכול להתאפק - האלבום.

shais1

New member
תודה ל-"שאנטי"

זה "שאנטי" זה.
אבל איזה סינגלים. אי אפשר לאבד ערנות לרגע. אילן שחם
הוכיח לנו שהוא השריף של הסינגלים באזור מודיעין ובן שמן. עובדה, אפילו הגזלנים מתייצבים בדום כשהוא מצווה. אייל הרשטיק שמר כמו תמיד בעזרתו של דרור על המזדנבים. סיגל והקליטים... TAKE TIME. המשיכי להיות הרוח החיה שלנו. לכל האחרים על הביצועים והעצות. מצטער שלא יכולתי להזיע עמכם בדרך חזרה ממודיעין, מבטיח להחזיר בפעם הבאה. שי התאום הצעיר

alonaski

New member
העם נקעה רגלו!! ../images/Emo5.gif

דורש שידור חוזר!!!! לפחות עבור כל אלו שנסעו לעודד את אלופי ישראל החדשים לXC במרכז מירב היום!!!
כולנו דורשים טיול חוזר!!!!

IlanShacham

New member
מה ז'תומרת לעודד????

אם זה לא תחרות דאונהיל כבר לא נאה לך להשתתף??? את יודעת שלך יש כרטיס חופשי לבוא לשידור חוזר -:

IlanShacham

New member
תודה לכל מי שהגיע ../images/Emo39.gif

נהניתי מאוד לרכב אתכם היום. היה חם והיו התעכבויות אבל כולם שמרו על רוח טובה. למי שבקש, הנה קטע המסלול שעבר ביער בן שמן. כמובן שזהו רק חלק קטן מכל המסלול.

JumpingJack

New member
בא לשכונה בחור עם ג'ק

"...אתה לא כותב בפורום??? איך אתה קם בכלל בבוקר? מה אתה עושה שאתה מגיע לעבודה? עובד?" (אילן שחם לי אחרי שלא הייתה לי תשובה נכונה לשאלה "ואתה, מה הניק שלך?"). אז ככה, הצטרפתי לשאנטים בפעם הראשונה היום ובלי להתכוון יצרתי עוות מה בעולם השאנטי-מכאני (צ'יין סאק, עיקום חוליות, נפילות שרשרת - הכל אני). לא רק זה, גם גיליתי שאני יוצר מתח מיני אחרי שאחד מהשאנטים (שאת שמו לא נחשוף, מי שיודע-יודע) חשב שאני נראה מושך בתמונה על כרטיס חבר שהיה לי בתיק. בקיצור, אילן, הנה אני מנסה לתקן טעות היסטורית ולהוסיף עצמי לפורום. ולכולם (ובמיוחד הרשטיק) מצטער על כל העיכובים, אני מבטיח שכל מה שקרה יקרה שוב, תודה על הטיול המאתגר. תביעת הנזיקין לגוף שלי תשלח בימים הקרובים למשרדי השאנטי.

רֶשֶף

New member
ב-א-ת-י../images/Emo70.gif מצטער על האיחור

בקושי הספקתי לבלוע ארוחת צהריים מאוחרת וכבר הייתי צריך להתייצב למשימת אבטחה, במסגרת המשא"ז, של "מצעד חג המעלות" שקיים הנוער העובד. תם ונשלם והרי המזכרות מטיול השאנטי היום. ראשית נפצח בתיעוד המסלול ע"י ה-GPS הנאמן. (קצת התעצלתי, קצת פישלתי, זה מה שיצא) שימו לב לפרופיל הרכיבה. למי שהתלונן - שפע ירודות היו לנו.

רֶשֶף

New member
זוית לא שגרתית...

קומץ ברי מזל (
), שנקלטו בעדשתי בעת שחלפו מתחתי במאמץ טיפוס.

רֶשֶף

New member
וכמובן - הפנורמה היומית ../images/Emo70.gif

הנוף לכיוון מזרח ממרומי חרבת רגב, דקות ספורות לפני צליחת "ארץ הסינגלים".

רֶשֶף

New member
ואחרונה חביבה...

זו שבזכותה כל זה קרה. זו שעדיין נופלת אבל קמה וממשיכה בגבורה. זו שלא הקפידה לבדוק שלכולם יש ג'יפה בגלגלים. זו שהוכיחה שגם למותג "הטוב ביותר" יש פישולים. תנו לה בכפיים
וכמובן תודות גם ל... הרשטיק - שנותן תקווה לזנב הקשיח. אילן שחם - שמקיים כל מה שהוא מבטיח. הגזלן שנפל עלינו בדיוק בזמן. וכל השאנטים הנחמדים, שהיה איתם פשוט פ-א-ן.

טוב, חבר'ה תבלו השבוע../images/Emo24.gif

אני בטיול שנתי במדבר יהודה עד יום שלישי בערב. תמשיכו לטייל ולהנות. נתראה!

Ronen B

New member
השאנטים "המסנגלים" ../images/Emo66.gif

אז מה היה לנו ? חברה
,אחלה סינגלים ועומס חום מטורף
. אז תודה לכל החברה על הטיול המצויין ובעיקר לסיגל ולהרשטיק על הארגון וכמממממובן לאילן "מלך מלכי סיגלים" שחם- על ההובלה והסבלנות! רונן

IlanShacham

New member
לא מצליח לעדכן את התמונה... ../images/Emo4.gif

אני טוען תמונה, הוא אומר לי שהצליח, ומשאיר את התמונה הישנה..

למעלה