השאנטי בטיול פנויים/פנויות?

IlanShacham

New member
לא לא, אני לא מתחרט ../images/Emo11.gif

אני בהחלט מתכוון לעשות טיול השלמה למי שלא יכל להגיע, רק שהסופ"שים הקרובים כבר סגורים אצלי... אבל אני אחפש זמן מתאים.

S h u g i

New member
../images/Emo45.gif שגעון אין כמוך !

ככה אני יוכל להשלים את הטיול הזה אחרי שנאלצתי לפרוש ממש בהתחלה עקב תקלה טכנית
לפחות למדתי שלא רק אצלי הג'מיס "מתפרקים" ... תודה

רֶשֶף

New member
כן, כנראה בקיץ הבא ../images/Emo123.gif

כשיחזרו הקוצים ותצטרך שוב עדר רוכבים שינקה לך את הסינגלים.

Free Willi

New member
ומה עם אלו שנשארו עם טעם של עוד?

אותנו לא תקחו שוב?
היה ממש אחלה

רֶשֶף

New member
תגיד תודה, אני מכיר כמה

שנשארו עם טעם של עוד התכווצות שרירים.

IlanShacham

New member
מה הבעיה?

אתה רכבת במסלול, יש לך את המפה שרשף הוציא כאן. צא לדרך, הסינגלים בפנים

shais1

New member
אילן ה-../images/Emo150.gif, רק איתך.......

.....אנחנו רוכבים. גם בפעם הבאה. שי התאום הצעיר

yuv R

New member
../images/Emo26.gifאף פעם לא מאוחר... ../images/Emo22.gif../images/Emo66.gif

במילה אחת... ואוו! אחד הטיולים המהנים ביותר שעשיתי. אני מודה שחששתי לא מעט מכל ה"הפחדות" על מסלול טכני מפרך, אבל מסתבר שהשד לא נורא כל כך (הוא בעיקר כיף), ונשארתי עם חוויה מדהימה. חבר'ה - אין כמוכם. פשוט שיחקתם אותה, וזה כבר הופך אצלי להרגל להתפעל מהקבוצה הזו, מהרוח המיוחדת שלה ומהאנשים הנהדרים שמרכיבים אותה להתראות בטיולים הבאים יובל

חזרתי../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איזה שרשור ענק העסיק את הפורום בזמן שאני טיילתי לי עם הילדים במדבר יהודה! רונן - תבוא בכל טיול לצלם כאלה תמונות מדהימות. עכשיו נראה לי שהרשטיק וסיגל יתחילו לקדד את ההודעות על הטיולים כי מאות הרוכבים יחסמו את המחלף בנתניה עד שאייל יתן להם לבוא לטיול. באמת צלם מוכשר, הלוואי ולי היה את החוש הזה. רשף, לא הבנתי את כוונתך ב'שתי אצבעות מהכידון' - ירדתי את הדרופ בסיבוב והסתכלתי על רונן, פתאום מפתיע אותי גזע עץ מתוך האדמה. ניתקתי רגל ימין, בלמתי והורדתי רגל הצידה - לא נפלתי ולא התהפכתי, אבל יצאה תמונה נחמדה. טוב, בשלושה ימים האחרונים יצאתי כאחראי הטיול של שכבת י"א שלנו למדבר יהודה. התארחנו שני לילות ב'כפר הנוקדים' - מומלץ לכל מי שרוצה לטייל באזור הזה ללון שם, מנסיוני זה אחד המקומות שהכי נוח וכיף ללון בהם בשטח. מי שרוצה להזמין לינה שם - להתקשר לחגי, מנהל המקום בטל. 053950000. שוב, אני מאוד ממליץ על המקום, על האוכל, האוהלים וכל התנאים מסביב. הכפר יושב על הכביש בין ערד למצדה והוא נוח כנקודת יציאה לטיולים באזור. זהו, היום אני נח ביום חופש. צירפתי תמונה של יעלים שנעמדו אתמול לצילומים ביציאה מנחל דוד.

ואי אפשר בלי איזה פנורמה

האמת שכל הזמן הלכתי במסלולים - כמו המסלול מצוק תמרור לעין בוקק וחשבתי איך 'משרכבים' (קרדיט לרשף על הביטוי) את המסלול הזה - בודק את הסינגל, את השיפועים, את הבולדרים, כמה אחוז רכיב.

למעלה